Νέα

Aeron

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xpapad
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 628K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

eparxiotis5

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2011
Like
6
Πόντοι
16
επειδή σας βλέπω πολύ άνετους και οι παντρεμένοι και όχι μόνο πρέπει να προσέχουν ,Παρασκευή βράδυ τους μαζέψανε όλους και την βγάλανε στο τμήμα μεχρι αργά..........

Μού κάνει εντύπωση το νέο, αν είναι αλήθεια. Κι αυτό γιατί το συγκεκριμένο μαγαζί έχει πολιτική να μην "ξανοίγονται" οι κοπέλες σε πελάτες που πηγαίνουν εκεί για πρώτη φορά. Τέλος πάντων, αν μπορεί κάποιος ας διασταυρώσει την είδηση...

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
επειδή σας βλέπω πολύ άνετους και οι παντρεμένοι και όχι μόνο πρέπει να προσέχουν ,Παρασκευή βράδυ τους μαζέψανε όλους και την βγάλανε στο τμήμα μεχρι αργά..........
thks αν και δεν μου είπαν προχθές κάτι...

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
τα  πρωτα πραγματα που τουs μαθαινουν  ειναι εχεμυθεια,  στομα κλειστο κλπ.      υπαρχει επισηs και η δυσφημιση του μαγαζιου.      αν εγινε κατι τετοιο ( και οπου αλλου  μπορει να γινει)    αυτοι που το  μαθαινουν  ειναι τα  παρα  πολυ κολληταρια  με τα αφεντικα και οσοι εχουν ιδιαιτερεs σχεσειs  ( :fuck1:)  με  καποιεs απο τιs  εργαζομενεs.   

RES

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Ρε παιδια θελω να παω,αλλα απο μασαζ τι λεει? :think:

OP
OP
xpapad

xpapad

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2008
Κριτικές
33
Like
3
Πόντοι
1.240
παρασκευη μεσημερι ειμουν εκει...δηλαδη στο τσακ γλιτωσα τη στενη???

scorpioss

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
0
δε γαμιουνται θα μας κοψουν και το γαμησι

zero_experience

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2006
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
0
Δεν κατάλαβα ρε παιδιά...γιατί να μαζέψουν και τους πελάτες?? δηλαδή με ποιά δικαιολογία? επειδή σε βρήκαν ξαπλωμένο σε κάποιο μασαζερί, θα σε πάνε για εξακρίβωση? την ιδιοκτήτρια το βλέπω, άντε και κάποιες υπαλλήλους, αλλά τους πελάτες από πού και ως πού?

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
Δεν κατάλαβα ρε παιδιά...γιατί να μαζέψουν και τους πελάτες?? δηλαδή με ποιά δικαιολογία? επειδή σε βρήκαν ξαπλωμένο σε κάποιο μασαζερί, θα σε πάνε για εξακρίβωση? την ιδιοκτήτρια το βλέπω, άντε και κάποιες υπαλλήλους, αλλά τους πελάτες από πού και ως πού?
...για φοροδιαφυγή το πιθανότερο ..αν συνέβει...!!

Επισκέπτης
κάποιοι συναγωνιστές  ή κάποιες .....μου έστειλαν pm και με έβαλαν στο τρυπάκι ότι ίσως κάτι έγινε ,μόνο που άλλος μίλαγε για τρίτη ,άλλος για πέμπτη κλπ. Συναγωνιστής έγραψε για παρασκευή βράδυ κλπ. Τελικά μάλον πέσαμε σε λούμπα παραπληροφόρησης  από κάποιους που μπαίνουν εδώ μέσα να  παρασύρουν και όχι να  βοηθήσουν ,ίσως αλλά γιατί τα έχουν με το συγκεκριμένο ίδρυμα λόγω της ποιοτικής υπεροχής του στον χώρο.
φαίνεται ότι τελικά τίποτα σοβαρό δεν έγινε και παρακαλώ να μην μου ξαστείλετε pm

paloukoths

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2011
Like
0
Πόντοι
1
ωπα μαγκες στα παπαρια μου εμενα προσωπικα το γαμησι αμα ο αλλος κλεβει το δημοσιο μεσω φορων
αμα δεν εισαι δηλωμενη πουτανα κατεργα με την μια! ετσι πρεπει και οχι μονο για φορους αλλα και για την ασφαλεια μας!

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
κάποιοι συναγωνιστές  ή κάποιες .....μου έστειλαν pm και με έβαλαν στο τρυπάκι ότι ίσως κάτι έγινε ,μόνο που άλλος μίλαγε για τρίτη ,άλλος για πέμπτη κλπ. Συναγωνιστής έγραψε για παρασκευή βράδυ κλπ. Τελικά μάλον πέσαμε σε λούμπα παραπληροφόρησης  από κάποιους που μπαίνουν εδώ μέσα να  παρασύρουν και όχι να  βοηθήσουν ,ίσως αλλά γιατί τα έχουν με το συγκεκριμένο ίδρυμα λόγω της ποιοτικής υπεροχής του στον χώρο.
φαίνεται ότι τελικά τίποτα σοβαρό δεν έγινε και παρακαλώ να μην μου ξαστείλετε pm
...μάλλον έτσι είναι...

zero_experience

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2006
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
0
πάντως την προηγούμενη εβδομάδα που επισκέφθηκα και εγώ το κατάστημα, κάποια στιγμή διαπίστωσα οτι επικράτησε μία ανακατοσούρα. ψιλομιλούσαν όλες με τα μάτια. τελικά ο συναγερμός έληξε χωρίς να αντιληφθώ κάτι περισσότερο.

RES

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Ολη στο κοσμο τουσ!!! :tickedoff: :tickedoff: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3:τι εγινε ρε παιδια εκει??!!! :jerking: :jerking: :think: :think: :think:Με κοιτουσαν σαν να ητανε μπροστα τουσ ενα φαντασμα!!! :police: :police: :knuppel: :knuppel:

RED AND WHITE

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
1
Ολη στο κοσμο τουσ!!! :tickedoff: :tickedoff: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3:τι εγινε ρε παιδια εκει??!!! :jerking: :jerking: :think: :think: :think:Με κοιτουσαν σαν να ητανε μπροστα τουσ ενα φαντασμα!!! :police: :police: :knuppel: :knuppel:
Φιλε σου εχω στειλει ενα pm προ διημερου.Τωρα για την περιπτωση φαντασμα μπας και ειχες ξεσκιστει στο πηδημα ολες αυτες τις μερες και σε ειδανε λιγο χλωμουλη;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom