Νέα

Aeron

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xpapad
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 628K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

JANOS

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
1
το ίδρυμα αυτό απευθύνεται στην δική του πελατεία..Όποιος θέλει τις συγκεκριμένες υπηρεσίες πηγαίνει,όποιος όχι δεν πάει.Είναι πολύ απλό. Δεν υπάρχει λόγος να κάνεις αυτή την κουβέντα..Έίναι τόσο μεγάλη και τέτοιας ποιότητας η ενημέρωση μέσω των διαφόρων σάιτ του αγοραίου έρωτα κλπ..που όποιος πιστεύει ότι θα πάει στην έλενα και θα περάσει όπως στη καλλιρόης ας πούμε εεεε πρέπει να κοιμάται όρθιος ή να χάνει η βίδα..

κοιτα φιλε , δεν εκρινα το μαγαζι.δεν εχω παει και δεν αμφιβαλω οτι μπορει να ειναι ανωτερο απο πολλα. μου κανει εντυπωση ομως οτι "τυχαινει" να γραφουν πολλοι. οσο για τις υπηρεσιες που προσφερει μπορει να μην ξερω αλλα απο αυτα που διαβαζω εδω οι περισσοτεροι φευγουν με το πουλι στο χερι. κανω λαθος ???

Επισκέπτης
κοιτα φιλε , δεν εκρινα το μαγαζι.δεν εχω παει και δεν αμφιβαλω οτι μπορει να ειναι ανωτερο απο πολλα. μου κανει εντυπωση ομως οτι "τυχαινει" να γραφουν πολλοι. οσο για τις υπηρεσιες που προσφερει μπορει να μην ξερω αλλα απο αυτα που διαβαζω εδω οι περισσοτεροι φευγουν με το πουλι στο χερι. κανω λαθος ???

τυπε δεν κανεις λαθος

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.272
Πόντοι
216
Κοίτα να δεις που με τόσα που έχω διαβάσει και ακούσει για το συγκεκριμένο χώρο και μετά από τουλάχιστον 4τράμηνη μασαζονηστεία, άρχισα να σκέφτομαι να το επισκεφτώ ώστε να έχω ίδια γνώμη!!!

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
Κοίτα να δεις που με τόσα που έχω διαβάσει και ακούσει για το συγκεκριμένο χώρο και μετά από τουλάχιστον 4τράμηνη μασαζονηστεία, άρχισα να σκέφτομαι να το επισκεφτώ ώστε να έχω ίδια γνώμη!!!
...προλαβαίνεις για αναθεώρηση απόψεων...

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
... :2funny:.... έτσι είναι...

patos1111

Μέγας
Εγγρ.
20 Οκτ 2008
Κριτικές
13
Like
1.243
Πόντοι
4.365
το ίδρυμα αυτό απευθύνεται στην δική του πελατεία..Όποιος θέλει τις συγκεκριμένες υπηρεσίες πηγαίνει,όποιος όχι δεν πάει.Είναι πολύ απλό. Δεν υπάρχει λόγος να κάνεις αυτή την κουβέντα..Έίναι τόσο μεγάλη και τέτοιας ποιότητας η ενημέρωση μέσω των διαφόρων σάιτ του αγοραίου έρωτα κλπ..που όποιος πιστεύει ότι θα πάει στην έλενα και θα περάσει όπως στη καλλιρόης ας πούμε εεεε πρέπει να κοιμάται όρθιος ή να χάνει η βίδα..
κουλ κυριοι :headbang: :headbang: :headbang: , έχουμε πεί πολλές φορές ότι.................περί ορέξεως ουδείς λόγος!!!!!!!!!!!!!!!!

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
Μεχρι γλυφιτζουρι και με 100 ευρω !!!  :rockon: :rockon: :rockon:

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.272
Πόντοι
216
Και στα παλαιά της Ελένης 100 είχε οταν σερβιραν κάτι παραπάνω από μασάζ!

johnt7

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2006
Like
14
Πόντοι
0
γεια σασ φιλοι συναγονιστες θελω να επισκευτο το σιγκεκριμενο ιδριμα
ειναι η προτη φορα που θα παω για το σιατσου η το μασαζ
ξερει κανεις πως γινετε το σιατσου εισε τελειως γυμνος μετα εχει εκτωνοση
πρεπει να το συνφονησο απο την αρχη.  εχει παρει κανεις το σιατσου.
οποιος ξερει κατι ας ενημεροση.

patos1111

Μέγας
Εγγρ.
20 Οκτ 2008
Κριτικές
13
Like
1.243
Πόντοι
4.365
πρεπει να το συνφονησο απο την αρχη.  εχει παρει κανεις το σιατσου.
ρε μεγαλε έλεος με αυτή την ορθογραφία :headbang: :headbang: :headbang: να πάρεις το σιατσου να παρεις καμιά βυζαρού πχ νταιάνα και να ζητήσεις b2b καλό βόλι!!!!!!!

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
πρεπει να το συνφονησο απο την αρχη.  εχει παρει κανεις το σιατσου.
....πήγαινε πρώτα να αποκτήσεις εμπειρία....

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
ρε μεγαλε έλεος με αυτή την ορθογραφία :headbang: :headbang: :headbang: να πάρεις το σιατσου να παρεις καμιά βυζαρού πχ νταιάνα και να ζητήσεις b2b καλό βόλι!!!!!!!
...με περισσότερη διευκρίνηση pls ...μην ζητήσει κανεις business 2 business  :2funny: ...

Επισκέπτης
ακούστηκε απο συναγωνιστή ότι την προηγούμενη Πέμτη μπούκαρε η μπατασαρία στο ίδρυμα και μαζεψε θεραπευτριες και πελάτες κουπονάτους και μη ,για εξακρίβωση ,ξερει κάποιος κάτι σχετικό ;

OP
OP
xpapad

xpapad

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2008
Κριτικές
33
Like
3
Πόντοι
1.240
ακούστηκε απο συναγωνιστή ότι την προηγούμενη Πέμτη μπούκαρε η μπατασαρία στο ίδρυμα και μαζεψε θεραπευτριες και πελάτες κουπονάτους και μη ,για εξακρίβωση ,ξερει κάποιος κάτι σχετικό ;
μουφες... παρασκευη εκανα μαλαξη εκει...

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
....δεν έγινε κάτι τουλάχιστον έως 14:00 της Πέμπτης που πήγα...και προχθές που ξαναπήγα δεν μου είπε κάτι η Μελίσσα..

zero_experience

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2006
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
0
Μια καλή και ασφαλής επένδυση σε αυτό το μαγαζί είναι η μελίσσα. παρέχει γρήγορα φούλ πρόγραμμα και ξέρει να προσποιείται οτι της αρέσει. αλλά και στο μασάζ τελευταία έχει βελτιωθεί πολύ.

alpina

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2011
Like
0
Πόντοι
0
επειδή σας βλέπω πολύ άνετους και οι παντρεμένοι και όχι μόνο πρέπει να προσέχουν ,Παρασκευή βράδυ τους μαζέψανε όλους και την βγάλανε στο τμήμα μεχρι αργά..........

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom