You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Aeron
- Μέλος που άνοιξε το νήμα xpapad
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 3K
- Εμφανίσεις 628K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Έχει και προσφορές με 30€...... μασαζακι σάουνα ,πάνω απο μια ωρα!!! Ότι πρέπει για την κρίση..
Μηπως κανεις λαθος?
120-150 λεει διαρκως, και μαλιστα, μου κανει εντυπωση, γιατι ολα σχεδον, εχουν πεσει στα 100! Για κοιταξε το και ενημερωσε!
eparxiotis5
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2011
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Θα επρεπε να υπαρχει λιγο σεβασμος παραπανω, και να μην υπαρχει και κοροιδια, οταν βλεπουν ατομο σε αναπυρικη καρεκλα! Στο κατω- κατω, μασαζ ζηταμε, και λεφτα δινουμε! Ντροπη!
Αν έγινε αυτό που φαντάζομαι, όσοι/όσες από το μαγαζί αναμείχθηκαν είναι για φτύσιμο.
gepap
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2007
- Like
- 302
- Πόντοι
- 36
..για κουπόνι λέει....οι τιμές είναι αυτές που λες για τα περισσότερα προγράμματα...Μηπως κανεις λαθος?
120-150 λεει διαρκως, και μαλιστα, μου κανει εντυπωση, γιατι ολα σχεδον, εχουν πεσει στα 100! Για κοιταξε το και ενημερωσε!
gepap
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2007
- Like
- 302
- Πόντοι
- 36
...για ενημερώστε...έστω και με pmΑν έγινε αυτό που φαντάζομαι, όσοι/όσες από το μαγαζί αναμείχθηκαν είναι για φτύσιμο.
Επισκέπτης
Ε οχι ούτε και φραπέ αφου όλα παίζουν!!! Υπάρχουν θεραπείες για όλα τα γούστα ..1.0000 % και ο χώρος είναι μοναδικός.. Εαν υπάρχει κατι παρόμοιο θα ήθελα να το μάθω.....
Τώρα εαν πας πρώτη φορά και θέλεις ψησταριά πρέπει να είσαι έμπειρος γάτος και ολίγων ενημερωμένος... Εαν απλός θέλεις καλο μασαζ και ότι θέλει προκύψει τότε πάλι το πράγμα έχει και το κάποιο σασπένς...πάντως το σίγουρο είναι είναι ότι το ίδρυμα προσφέρεται για όλα τα γούστα!!!!!!
εντάξει φίλος μας έπεισες είσαι έμπειρος και προπάντων δεν είσαι προμότορας!
Εχει παει κανεις ποτε στο συγκεκριμενο μαγαζι με κουπονι?
Έχω πάει με κουπόνι(είχα αγοράσει 3 για να γνωρίσω τον χώρο).Σίγουρα δεν περίμενα κάτι παραπάνω από ένα καλό μασάζ,και λογικό είναι όταν φίλοι αναφέρουν ότι ακόμα και με 100 δεν είναι σίγουρο ότι θα πάρεις παραπάνω...Τωρα,άν μπορείς να συμφωνήσεις να πληρώσεις την διαφορά και να γίνει κάτι δεν το γνωρίζω...Δίνεις κατευθεία 100 και δεν φαίνεσαι λιγούρης.Είναι ακριβός χώρος.
eparxiotis5
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2011
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
...για ενημερώστε...έστω και με pm
Αν θέλει, θα πρέπει να ενημερωσει ο παθών -εγώ απλά σχολίασα όσα έγραψε ο συνάδελφος. Δεν γνωρίζω κάτι παραπάνω. Απλά υποθέτω, από τα συμφραζόμενα του μηνύματος του συναδέλφου, ότι δεν τού συμπεριφέρθηκαν σωστά.
Ξέρει κανένας συναγωνιστής τι παίζει με το συγκεκριμένο....φαίνεται πολύ καλό μέσα και πολύ καλές οι κοπέλες... βάζει και συνέχεια προσφορές...
πχ
Ευχαριστώ και περιμένω κάποια απάντηση για να δω τι θα κάνω....
έχετε βρει και άλλα μασσατζίδικα που είναι σε προσφορές ;
πχ
Ευχαριστώ και περιμένω κάποια απάντηση για να δω τι θα κάνω....
έχετε βρει και άλλα μασσατζίδικα που είναι σε προσφορές ;
Ξέρει κανένας συναγωνιστής τι παίζει με το συγκεκριμένο....
Παιζει:
www.bourdela.com/forum/index.php?topic=98907.0]http://www.bourdela.com/forum/index.php?topic=98907.0[/url]
καλό διάβασμα
Φραπεδιά σε προσφορά μόνο αυτή εδώ ξέρω:Thanks!!! Η τιμή είναι πολύ καλή 25€!!! Ξέρεις μασατζίδικο που έχει βγει προσφορά και πρσφέρει
http://[URL unfurl="true"]www.vivartia.com/assets/media/JPG%5CF%5Cfrappe_s.jpg.jpg[/img[/URL]]
:tooth: :tooth: :tooth:
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
καλύτερα μην πας πολύ καυλωμένοςΑγορασα 2 κουπονια... Θα παω next week και θα σας ενημερωσω σχετικα... Ελπιζω να εχει
διάβασε τις προηγούμενες 20 σελίδες και θα καταλάβεις πως με κουπόνι πας σε αυτές που δεν κάνουνε ούτε κλείσιμο ματιού
loop15
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 15
- Πόντοι
- 6
Ναι.......στην αποχωρηση.Σου πετάνε υπονοούμενα αν πας με το κουπόνι?
Το σύνηθες ειναι,"μην κανετε μπανιο αμεσως για να ενυδατωθειτε καλυτερα"
εγώ θα την κάνω την προσπάθεια... δεν έχω να χάσω και τίποτα
νομιζεις..........!!!!!!!!
αυτο που θα χασεις θα ειναι η σεξουαλικη σου ηρεμια θα σε εχει κανει η αλλη τουμπανο και θα ψαχνεις τρυπα να τον χωσεις και αυτη θα σου λεει σας αρεσε κυριε αυτο ηταν ολο!!!!!!!!!!!!!!!!!!
jd
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
εγώ θα την κάνω την προσπάθεια... δεν έχω να χάσω και τίποτα
Πως δεν έχεις. Τα 2 κουπόνια