Praktoras_007
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Re paidia kapoia valia ekei stis Elenas tin exei parei to mati moy kalo komati fenete exei dokimasei kanenas
ότι και να διαλέξεις με τα κουπόνια την ίδια αντιμετώπιση θα έχεις.....για δοκίμασε και χωρίς κουπόνια.....ακυρο.επελεξα χαμαμ!!!
gepap ερωτηση.εχει σημασια που παω με προσφορες του μαγαζιου?εννοω αφου ειμαι διετεθειμενος να αφησω το αναλογο δωρακι στην κοπελα που ειναι το προβλημα?στειλε σε πμ πληροφοριες γιατι με ενδιαφερει το συγκεκριμενο ιδρυμα.
...ναι έχει σημασία γιατί τα δωράκια τα αφήνεις στο θεραπευτήριο κάνε τις θεραπείες σου με κουπόνια αλλά δοκίμασε και θεραπείες με κανονικές τιμές δηλαδή να υπολογίζεις για ποσά πάνω από 100 €..σου εστειλα και πμgepap ερωτηση.εχει σημασια που παω με προσφορες του μαγαζιου?εννοω αφου ειμαι διετεθειμενος να αφησω το αναλογο δωρακι στην κοπελα που ειναι το προβλημα?στειλε σε πμ πληροφοριες γιατι με ενδιαφερει το συγκεκριμενο ιδρυμα.
...την επόμενη φορά για δοκίμασε με Στέλα....Επισκέφθηκα το ίδρυμα προ λίγων ημερών...πήρα μυρσίνη. Καλό μασάζ (χωρίς πετσέτα), ωραίο τυπάκι αλλά δεν έχει τίποτε επιπλέον. Από τα λεγόμενά της όμως αλλά και από την εν γένει συμπεριφορά του προσωπικού, κατάλαβα οτι υπάρχουν εξτραδάκια, απλά δεν ξέρω που μπορεί να φθάνουν. από την άλλη, ίσως αυτή να είναι και η παγίδα του καταστήματος...δεν ξέρω...απλά αναφέρω τη δική μου εμπειρία. επομένως, σημειώστε: μυρσίνη, καλή στο μασάζ και στο μπίρι-μπίρι, εμφανίσιμη και νεαρή, αλλά δεν το προχωράει.
Επισκέφθηκα το ίδρυμα προ λίγων ημερών...πήρα μυρσίνη. Καλό μασάζ (χωρίς πετσέτα), ωραίο τυπάκι αλλά δεν έχει τίποτε επιπλέον. Από τα λεγόμενά της όμως αλλά και από την εν γένει συμπεριφορά του προσωπικού, κατάλαβα οτι υπάρχουν εξτραδάκια, απλά δεν ξέρω που μπορεί να φθάνουν. από την άλλη, ίσως αυτή να είναι και η παγίδα του καταστήματος...δεν ξέρω...απλά αναφέρω τη δική μου εμπειρία. επομένως, σημειώστε: μυρσίνη, καλή στο μασάζ και στο μπίρι-μπίρι, εμφανίσιμη και νεαρή, αλλά δεν το προχωράει.
τελικά το κόστος εδώ ξεκινάει από 80 ;
80 είναι η αρχική τιμή
Αλλά είναι σαν την BMW : πληρώνεις τα πάντα εξτρά!!!!
...την επόμενη φορά για δοκίμασε με Στέλα....
Οσα ηταν και τα επεισοδια του μαϊκλ ναϊτΤελικα στο μαγαζι προσφερει ????
Και σε ποσες επισκεψεις?
Οσα ηταν και τα επεισοδια του μαϊκλ ναϊτ
Εκτος αν παρκαρεις τον κιτ απο κατω...
Re paidia kapoia valia ekei stis Elenas tin exei parei to mati moy kalo komati fenete exei dokimasei kanenas
η βαλοια εχει φυγει καιρο τωρα ηταν καλη σε ολα αμα σε ηξερε.