Νέα

Aeron

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xpapad
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 628K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ΨΑΡΑΚΑΣ_2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
87
Πόντοι
16
Με Αντριανα οποιος παιξει πιο σοβαρη μπαλα να μας το πει,για να μας αναπτερωσει το ηθικο για συνεχεια των προσπαθειων μας!
εξαρταται πως το παιζεις και πόσο πολύ το θέλεις ....

RED AND WHITE

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
1
Φιλε Ψαρακα,εισαι ευγενης και διακριτικος,αλλα πραγματι,χρειαζομαστε περισσοτερο φως!!

ggary1000

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Κριτικές
14
Like
321
Πόντοι
2.287
Μαλλον μιλατε για αλλη Αντριαννα και οχι αυτη της ομαδικης φωτο, που μετα απο 2-3 αναγνωριστικα ραντεβου,
με κλιμακουμενα βελτιωμενες υπηρεσιες  :jerking: :pipa1: :pipa2:, σερβιρε τη μπριζολιτσα :fuck1: :fuck2:

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265
Αν μιλας για ξανθια, αδυνατη, με τα μαλλια πιασμενα συνηθως, που λεει οτι ειναι Ρουμανα, δεν ειναι και δυσκολο...
Φραπε και χουφτα με τη μια, καλαμακι στο δευτερο και βουρ μετα!!!! Με το αναλογο αντιτιμο...

αν και το ξαναρωτάω, επειδή το συγκεκριμένο μαγαζί έχει μια τιμή εκκίνησης και μετά παίζουν τα έξτρα, τελικά το "ανάλογο αντίτιμο" στο πόσο μπορεί να διαμορφωθεί;

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.272
Πόντοι
216
αν και το ξαναρωτάω, επειδή το συγκεκριμένο μαγαζί έχει μια τιμή εκκίνησης και μετά παίζουν τα έξτρα, τελικά το "ανάλογο αντίτιμο" στο πόσο μπορεί να διαμορφωθεί;

100 τουλάχιστον!

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
το 100 δεν είναι απορριπτέο,δεδομένου οτι το 80 είναι στάνταρ στα περισσότερα μαγαζιά....το θέμα είναι μήπως ξεφύγουμε και πάμε πολύ παραπάνω.....

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265

Ευχαριστώ leon!

το 100 δεν είναι απορριπτέο,δεδομένου οτι το 80 είναι στάνταρ στα περισσότερα μαγαζιά....το θέμα είναι μήπως ξεφύγουμε και πάμε πολύ παραπάνω.....

Γι αυτό ρώτησα, επειδή τα 80 είναι στάνταρ στα περισσότερα μαγαζιά, με φουλ πρόγραμμα. Στο συγκεκριμένο μαγαζί προσφέρει πολυτελή χώρο (απ'ότι είδα στη σελίδα του) που δεν βρίσκεις εύκολα, γι αυτό ξεχωρίζει. Άρα αν είναι μέχρι 100 για παράδειγμα, τότε οκ, αλλά αν είναι να ξεφύγουμε τότε πάμε γι'άλλα.

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
Ευχαριστώ leon!

Γι αυτό ρώτησα, επειδή τα 80 είναι στάνταρ στα περισσότερα μαγαζιά, με φουλ πρόγραμμα. Στο συγκεκριμένο μαγαζί προσφέρει πολυτελή χώρο (απ'ότι είδα στη σελίδα του) που δεν βρίσκεις εύκολα, γι αυτό ξεχωρίζει. Άρα αν είναι μέχρι 100 για παράδειγμα, τότε οκ, αλλά αν είναι να ξεφύγουμε τότε πάμε γι'άλλα.
...δεν είναι μέχρι 100..... ποιό πάνω... και η μπριζόλα δεν είναι κάτι το σίγουρο....χαμάμ 130 €...σάουνα 120 € ... σπα...150 € και σε αυτά εξαρτάται με ποιά θα πας για καλό φραππέ ή μπριζόλα ή ένα καλό μασαζ......

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265
...δεν είναι μέχρι 100..... ποιό πάνω... και η μπριζόλα δεν είναι κάτι το σίγουρο....χαμάμ 130 €...σάουνα 120 € ... σπα...150 € και σε αυτά εξαρτάται με ποιά θα πας για καλό φραππέ ή μπριζόλα ή ένα καλό μασαζ......

Ευχαριστώ και εσένα gepap.

Άρα, το κόστος ξεφεύγει πολύ από τα 100 και εννοείται όχι με την πρώτη φορά, αφού μας μάθουν. Τέλος πάντων, συνεχίζουμε...

ggary1000

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Κριτικές
14
Like
321
Πόντοι
2.287
Το αντιτιμο διαμορφωνεται απο την τιμη του δωματιου 80-90 και οι σουιτες 150 + το εξτραδακι της κοπελας...
Εγω εδινα στανταρακι +50 οταν περνουσα πραγματικα καλα, τις αλλες το δωματιο και πολυ τους ειναι...

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265
Το αντιτιμο διαμορφωνεται απο την τιμη του δωματιου 80-90 και οι σουιτες 150 + το εξτραδακι της κοπελας...
Εγω εδινα στανταρακι +50 οταν περνουσα πραγματικα καλα, τις αλλες το δωματιο και πολυ τους ειναι...

ευχαριστώ ggary!

διαβάζοντας κάποιος το συγκεκριμένο thread, είμαι σίγουρος ότι θα είχε τη συγκεκριμένη απορία, σχετικά με το αντίτιμο, ξαναλέγοντας ότι το μέρος σε ιντριγκάρει λόγω της πολυτέλειας του.

Νομίζω ότι πλέον λύθηκαν πολλές απορίες.

ggary1000

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Κριτικές
14
Like
321
Πόντοι
2.287
Ευχαριστώ leon!

"Πηγαινοντας για αλλα" τσεκαρε και το Αχιλλεως & Βενιζελου, ειδικα αν εισαι νοτιος...
Εκανε δυναμικο ανοιγμα με φουλ καταστασεις και αρκετα καλες θεραπευτριες, ελληνιδες και ξενες
που σε γενικες γραμμες δεν το παιζουν "μυξοπαρθενες", αν και καλου-κακου κανε πριν την εξηγησουλα
σου στη Νατασσα.
Εγω δεν ειχα παρει χαμπαρι για το μαγαζακι μεχρι που ο συναγωνιστης borzof - thanks man! - με ενημερωσε.
Σορρυ για το οφ-τοπικ

ggary1000

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Κριτικές
14
Like
321
Πόντοι
2.287
ευχαριστώ ggary!

διαβάζοντας κάποιος το συγκεκριμένο thread, είμαι σίγουρος ότι θα είχε τη συγκεκριμένη απορία, σχετικά με το αντίτιμο, ξαναλέγοντας ότι το μέρος σε ιντριγκάρει λόγω της πολυτέλειας του.

Νομίζω ότι πλέον λύθηκαν πολλές απορίες.
Το μαγαζι γενικα πουλαει "ιντριγκα" και την πουλαει καλα! Τσιμπας αρχικα...
"Ξηλωνεσε και παρακαλας" για γκομενες που σε αλλα μαγαζια δεν θα τις κοιταγες...
Γι΄αυτο εχω τραβηξει για αλλες πολιτειες και ομολογω δεν μου ελειψε το εν λογω ΚΑΘΟΛΟΥ...

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
"Ξηλωνεσε και παρακαλας" για γκομενες που σε αλλα μαγαζια δεν θα τις κοιταγες...
Γι΄αυτο εχω τραβηξει για αλλες πολιτειες και ομολογω δεν μου ελειψε το εν λογω ΚΑΘΟΛΟΥ...
:thumbsup: :thumbsup:

nikosalex1

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2011
Like
87
Πόντοι
1
Για ποιες πολιτείες έχεις τραβήξει αν επιτρέπεται?

nickpar

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2009
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
1
εδω εχει καλα πιπινια πουτανακια πρωτα απλα δεν εχω δοκιμασει και μην φαω πορτα!!!εκτοσ απο μελισσα ππου ειναι γνωστο οτι γααμιετε κανα αλλο καλο μικρο ξεκωλο τον τρωει???

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom