εξαρταται πως το παιζεις και πόσο πολύ το θέλεις ....Με Αντριανα οποιος παιξει πιο σοβαρη μπαλα να μας το πει,για να μας αναπτερωσει το ηθικο για συνεχεια των προσπαθειων μας!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Aeron
- Μέλος που άνοιξε το νήμα xpapad
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 3K
- Εμφανίσεις 628K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
gepap
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2007
- Like
- 302
- Πόντοι
- 36
..κάτι ξέρεις εσύ..........για ρίξε άπλετο φως....!!!!εξαρταται πως το παιζεις και πόσο πολύ το θέλεις ....
RED AND WHITE
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Μαΐ 2010
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
Φιλε Ψαρακα,εισαι ευγενης και διακριτικος,αλλα πραγματι,χρειαζομαστε περισσοτερο φως!!
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 164
- Like
- 5.204
- Πόντοι
- 21.265
Αν μιλας για ξανθια, αδυνατη, με τα μαλλια πιασμενα συνηθως, που λεει οτι ειναι Ρουμανα, δεν ειναι και δυσκολο...
Φραπε και χουφτα με τη μια, καλαμακι στο δευτερο και βουρ μετα!!!! Με το αναλογο αντιτιμο...
αν και το ξαναρωτάω, επειδή το συγκεκριμένο μαγαζί έχει μια τιμή εκκίνησης και μετά παίζουν τα έξτρα, τελικά το "ανάλογο αντίτιμο" στο πόσο μπορεί να διαμορφωθεί;
leon4861
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 7
- Like
- 1.272
- Πόντοι
- 216
αν και το ξαναρωτάω, επειδή το συγκεκριμένο μαγαζί έχει μια τιμή εκκίνησης και μετά παίζουν τα έξτρα, τελικά το "ανάλογο αντίτιμο" στο πόσο μπορεί να διαμορφωθεί;
100 τουλάχιστον!
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 164
- Like
- 5.204
- Πόντοι
- 21.265
100 τουλάχιστον!
Ευχαριστώ leon!
το 100 δεν είναι απορριπτέο,δεδομένου οτι το 80 είναι στάνταρ στα περισσότερα μαγαζιά....το θέμα είναι μήπως ξεφύγουμε και πάμε πολύ παραπάνω.....
Γι αυτό ρώτησα, επειδή τα 80 είναι στάνταρ στα περισσότερα μαγαζιά, με φουλ πρόγραμμα. Στο συγκεκριμένο μαγαζί προσφέρει πολυτελή χώρο (απ'ότι είδα στη σελίδα του) που δεν βρίσκεις εύκολα, γι αυτό ξεχωρίζει. Άρα αν είναι μέχρι 100 για παράδειγμα, τότε οκ, αλλά αν είναι να ξεφύγουμε τότε πάμε γι'άλλα.
gepap
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2007
- Like
- 302
- Πόντοι
- 36
...δεν είναι μέχρι 100..... ποιό πάνω... και η μπριζόλα δεν είναι κάτι το σίγουρο....χαμάμ 130 €...σάουνα 120 € ... σπα...150 € και σε αυτά εξαρτάται με ποιά θα πας για καλό φραππέ ή μπριζόλα ή ένα καλό μασαζ......Ευχαριστώ leon!
Γι αυτό ρώτησα, επειδή τα 80 είναι στάνταρ στα περισσότερα μαγαζιά, με φουλ πρόγραμμα. Στο συγκεκριμένο μαγαζί προσφέρει πολυτελή χώρο (απ'ότι είδα στη σελίδα του) που δεν βρίσκεις εύκολα, γι αυτό ξεχωρίζει. Άρα αν είναι μέχρι 100 για παράδειγμα, τότε οκ, αλλά αν είναι να ξεφύγουμε τότε πάμε γι'άλλα.
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 164
- Like
- 5.204
- Πόντοι
- 21.265
...δεν είναι μέχρι 100..... ποιό πάνω... και η μπριζόλα δεν είναι κάτι το σίγουρο....χαμάμ 130 €...σάουνα 120 € ... σπα...150 € και σε αυτά εξαρτάται με ποιά θα πας για καλό φραππέ ή μπριζόλα ή ένα καλό μασαζ......
Ευχαριστώ και εσένα gepap.
Άρα, το κόστος ξεφεύγει πολύ από τα 100 και εννοείται όχι με την πρώτη φορά, αφού μας μάθουν. Τέλος πάντων, συνεχίζουμε...
Το αντιτιμο διαμορφωνεται απο την τιμη του δωματιου 80-90 και οι σουιτες 150 + το εξτραδακι της κοπελας...αν και το ξαναρωτάω, επειδή το συγκεκριμένο μαγαζί έχει μια τιμή εκκίνησης και μετά παίζουν τα έξτρα, τελικά το "ανάλογο αντίτιμο" στο πόσο μπορεί να διαμορφωθεί;
Εγω εδινα στανταρακι +50 οταν περνουσα πραγματικα καλα, τις αλλες το δωματιο και πολυ τους ειναι...
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 164
- Like
- 5.204
- Πόντοι
- 21.265
Το αντιτιμο διαμορφωνεται απο την τιμη του δωματιου 80-90 και οι σουιτες 150 + το εξτραδακι της κοπελας...
Εγω εδινα στανταρακι +50 οταν περνουσα πραγματικα καλα, τις αλλες το δωματιο και πολυ τους ειναι...
ευχαριστώ ggary!
διαβάζοντας κάποιος το συγκεκριμένο thread, είμαι σίγουρος ότι θα είχε τη συγκεκριμένη απορία, σχετικά με το αντίτιμο, ξαναλέγοντας ότι το μέρος σε ιντριγκάρει λόγω της πολυτέλειας του.
Νομίζω ότι πλέον λύθηκαν πολλές απορίες.
"Πηγαινοντας για αλλα" τσεκαρε και το Αχιλλεως & Βενιζελου, ειδικα αν εισαι νοτιος...Ευχαριστώ leon!
Εκανε δυναμικο ανοιγμα με φουλ καταστασεις και αρκετα καλες θεραπευτριες, ελληνιδες και ξενες
που σε γενικες γραμμες δεν το παιζουν "μυξοπαρθενες", αν και καλου-κακου κανε πριν την εξηγησουλα
σου στη Νατασσα.
Εγω δεν ειχα παρει χαμπαρι για το μαγαζακι μεχρι που ο συναγωνιστης borzof - thanks man! - με ενημερωσε.
Σορρυ για το οφ-τοπικ
Το μαγαζι γενικα πουλαει "ιντριγκα" και την πουλαει καλα! Τσιμπας αρχικα...ευχαριστώ ggary!
διαβάζοντας κάποιος το συγκεκριμένο thread, είμαι σίγουρος ότι θα είχε τη συγκεκριμένη απορία, σχετικά με το αντίτιμο, ξαναλέγοντας ότι το μέρος σε ιντριγκάρει λόγω της πολυτέλειας του.
Νομίζω ότι πλέον λύθηκαν πολλές απορίες.
"Ξηλωνεσε και παρακαλας" για γκομενες που σε αλλα μαγαζια δεν θα τις κοιταγες...
Γι΄αυτο εχω τραβηξει για αλλες πολιτειες και ομολογω δεν μου ελειψε το εν λογω ΚΑΘΟΛΟΥ...
gepap
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2007
- Like
- 302
- Πόντοι
- 36
Το μαγαζι γενικα πουλαει "ιντριγκα" και την πουλαει καλα! Τσιμπας αρχικα...
"Ξηλωνεσε και παρακαλας" για γκομενες που σε αλλα μαγαζια δεν θα τις κοιταγες...
Γι΄αυτο εχω τραβηξει για αλλες πολιτειες και ομολογω δεν μου ελειψε το εν λογω ΚΑΘΟΛΟΥ...
nikosalex1
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2011
- Like
- 87
- Πόντοι
- 1
Για ποιες πολιτείες έχεις τραβήξει αν επιτρέπεται?Το μαγαζι γενικα πουλαει "ιντριγκα" και την πουλαει καλα! Τσιμπας αρχικα...
zigolo21
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
nikos070707 εσύ που ρωτάς ποιος είσαι??? O james bond??? ;)Για ποιες πολιτείες έχεις τραβήξει αν επιτρέπεται?
Διαβασε στην προηγουμενη σελιδα και θα καταλαβεις... μην βγω παλι οφ-τοπικ!Για ποιες πολιτείες έχεις τραβήξει αν επιτρέπεται?
;)nikos070707 εσύ που ρωτάς ποιος είσαι??? O james bond??? ;)
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 65
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 86
- Εμφανίσεις
- 14K
- Απαντήσεις
- 81
- Εμφανίσεις