Μετά από συζήτηση με αξιόμαχο μπαρουτοκαπνισμένο καταδρομέα, έκανα την απόβαση στο συγκεκριμένο χώρο, έχοντας στοχοποιήσει το μέλι.
Ομολογώ πως οι εντυπώσεις μου είναι άριστες μετά την ξενάγηση που μου έγινε. Ατμόσφαιρα, εγκαταστάσεις, παροχές, καθαριότητα και στυλ ανώτατου επιπέδου. Ευγένεια απ'το προσωπικό που μπορώ να πω ότι κυμαίνεται σε μέτριο+ επίπεδο εμφάνισης. Προφανώς υπήρχαν απουσίες τρανταχτές ένεκα καλοκαιρινών διακοπών. Φαίνεται ότι έχει δωθεί έμφαση ΚΑΙ στην εφαρμογή του επαγγελματικού μασάζ και των υπόλοιπων πρακτικών μυοχαλάρωσης και πνευματικής ανάτασης. Αυτό διαπίστωσα με την εκπληκτική πρόοδο και αποτελεσματικότητα των δεξιοτήτων της Μελίσσας στη χειρομάλαξη, με την προσθήκη αγκώνων, γονάτων και άλλων μερών του σώματός της. Επιπλέον πρόκειται για ένα γλυκύτατο, ευγενές και όμορφο κορίτσι.
Περριτές οι επιπλέον λεπτομέρειες. Στα + η άνεση χρόνου και το ότι δεν εισέπραξα αρνητική συμπεριφορά από τη διεύθυνση, λόγω της υπέρβασης χρόνου στο δωμάτιο, που οφείλεται σε επικέντρωση της τεχνικής στη μέση μου, όπου αντιμετωπίζω ένα θεματάκι.
Όλα λοιπόν μέλι-γάλα έναντι αντιτίμου 90€ το οποίο θεωρώ δύσκολο λόγω χαλαιπών εποχών αλλά δίκαιο με βάση τα παραπάνω.
Το Μελισσάκι μου έφτιαξε το απόγευμα και τη διάθεση.
Για τις απορίες σχετικά με τα περαιτέρω, έχω να πω ότι σε τέτοιους χώρους θέλει υπομονή και καλές σχέσεις για έρθει το ζητούμενο. Το οποίο δεν είναι απαραίτητα πάντοτε αυτό που σου μένει.