Νέα

Aeron

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xpapad
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 628K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
OP
OP
xpapad

xpapad

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2008
Κριτικές
33
Like
3
Πόντοι
1.240
Για τις απορίες σχετικά με τα περαιτέρω, έχω να πω ότι σε τέτοιους χώρους θέλει υπομονή και καλές σχέσεις για έρθει το ζητούμενο.
καλα, παντως τα περαιτερω μην τα καθυστερεις και πολυ γιατι στο τελος θα μας πουνε και μαλακες....

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Μετά από συζήτηση με αξιόμαχο μπαρουτοκαπνισμένο καταδρομέα, έκανα την απόβαση στο συγκεκριμένο χώρο, έχοντας στοχοποιήσει το μέλι.
Ομολογώ πως οι εντυπώσεις μου είναι άριστες μετά την ξενάγηση που μου έγινε. Ατμόσφαιρα, εγκαταστάσεις, παροχές, καθαριότητα και στυλ ανώτατου επιπέδου. Ευγένεια απ'το προσωπικό που μπορώ να πω ότι κυμαίνεται σε μέτριο+ επίπεδο εμφάνισης. Προφανώς υπήρχαν απουσίες τρανταχτές ένεκα καλοκαιρινών διακοπών. Φαίνεται ότι έχει δωθεί έμφαση ΚΑΙ στην εφαρμογή του επαγγελματικού μασάζ και των υπόλοιπων πρακτικών μυοχαλάρωσης και πνευματικής ανάτασης. Αυτό διαπίστωσα με την εκπληκτική πρόοδο και αποτελεσματικότητα των δεξιοτήτων της Μελίσσας στη χειρομάλαξη, με την προσθήκη αγκώνων, γονάτων και άλλων μερών του σώματός της. Επιπλέον πρόκειται για ένα γλυκύτατο, ευγενές και όμορφο κορίτσι.
Περριτές οι επιπλέον λεπτομέρειες. Στα + η άνεση χρόνου και το ότι δεν εισέπραξα αρνητική συμπεριφορά από τη διεύθυνση, λόγω της υπέρβασης χρόνου στο δωμάτιο, που οφείλεται σε επικέντρωση της τεχνικής στη μέση μου, όπου αντιμετωπίζω ένα θεματάκι.
Όλα λοιπόν μέλι-γάλα έναντι αντιτίμου 90€ το οποίο θεωρώ δύσκολο λόγω χαλαιπών εποχών αλλά δίκαιο με βάση τα παραπάνω.
Το Μελισσάκι μου έφτιαξε το απόγευμα και τη διάθεση.
Για τις απορίες σχετικά με τα περαιτέρω, έχω να πω ότι σε τέτοιους χώρους θέλει υπομονή και καλές σχέσεις για έρθει το ζητούμενο. Το οποίο δεν είναι απαραίτητα πάντοτε αυτό που σου μένει.

μπαρουτοκαπνισμένος? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

aptoitos

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2006
Like
2
Πόντοι
0
Λοιπον...
Το μαγαζί ειναι πολύ ωαραιο ως ατμόσφαιρα. Θυμίζει κυριλέ κανονικό spa και όχι ξεπεταδικο ή απλό μπουρδελο. Τα κορίτσια ειναι 3 ειδών. Αυτα που δεν κανουν τιποτα εκτος από μασαζ όπου δυστυχως ειναι οι πιο ομορφες και σχεδον όλες ελληνιδες. Κάποιες που κανουν λιγα (κυριως φραπε) και καποιες που κανουν τα παντα, ακομα και από την πρωτη φορά. Επεδιδη εγω ημουν παλαιός γνωριμος της Ελλενας από "Ιλιάδος" μεριά, συνεννοηθηκα τα δεοντα από την πρωτη επισκεψη. Τη πρώτη φορα με εβαλε να κανω μιση ωριτσα κανονικό μασαζ και μετα ηρθε η αλλη η κοπέλα, η αλανιαρα και εκανα και τα υπολοιπα. Απλώς πληρωσα παραπανω, το οποίο ομολογω ότι δεν μου αρεσε... Από το επομενο κανονιζω απευθειας, χωρις προκαταρκτικο. Και περναω καλα. η όλη ατμόσφαιρα σε προδιαθετει θετικα εκει. Καθαριοτητα, απαλη μουσικη, προσεγμενεε εμφανσεις. Καλα ειναι. βεβαια ειναι πιασοκολέ. Ξεκιναει 80 και όλα εξτρα. Με πληρες πακετο τη σκαπουλαρεις με κανα 130αρι συνολικα. Σε περιόδους που εισαι ΟΚ οικονομικα αξιζει. Σε περιόδους με ζορια, αφηστε το καλυτερα...

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Λοιπον...
Το μαγαζί ειναι πολύ ωαραιο ως ατμόσφαιρα. Θυμίζει κυριλέ κανονικό spa και όχι ξεπεταδικο ή απλό μπουρδελο. Τα κορίτσια ειναι 3 ειδών. Αυτα που δεν κανουν τιποτα εκτος από μασαζ όπου δυστυχως ειναι οι πιο ομορφες και σχεδον όλες ελληνιδες. Κάποιες που κανουν λιγα (κυριως φραπε) και καποιες που κανουν τα παντα, ακομα και από την πρωτη φορά. Επεδιδη εγω ημουν παλαιός γνωριμος της Ελλενας από "Ιλιάδος" μεριά, συνεννοηθηκα τα δεοντα από την πρωτη επισκεψη. Τη πρώτη φορα με εβαλε να κανω μιση ωριτσα κανονικό μασαζ και μετα ηρθε η αλλη η κοπέλα, η αλανιαρα και εκανα και τα υπολοιπα. Απλώς πληρωσα παραπανω, το οποίο ομολογω ότι δεν μου αρεσε... Από το επομενο κανονιζω απευθειας, χωρις προκαταρκτικο. Και περναω καλα. η όλη ατμόσφαιρα σε προδιαθετει θετικα εκει. Καθαριοτητα, απαλη μουσικη, προσεγμενεε εμφανσεις. Καλα ειναι. βεβαια ειναι πιασοκολέ. Ξεκιναει 80 και όλα εξτρα. Με πληρες πακετο τη σκαπουλαρεις με κανα 130αρι συνολικα. Σε περιόδους που εισαι ΟΚ οικονομικα αξιζει. Σε περιόδους με ζορια, αφηστε το καλυτερα...

αμα πάρει κάποιος και για μασάζ και για μπριζόλα την ίδια το πακέτο πάει στα 90+ 10 ευρώ αν θέλει κάποιος τίπ στην κοπέλα ήτοι 100 το κοστουμάκι! εσύ ποιές πήρες παρεπιπτόντως?

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
Λοιπον...
...με ποιές "θεραπεύτριες" πήγες;;;

RED AND WHITE

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
1
Αυτο το ομορφο κοριτσι η Μαρινα η μελαχροινη με τα ωραια ματια και την ευγενικη συμπεριφορα,μεχρι που φτανει το προγραμμα της;

ggary1000

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Κριτικές
14
Like
321
Πόντοι
2.287
Αυτο το ομορφο κοριτσι η Μαρινα η μελαχροινη με τα ωραια ματια και την ευγενικη συμπεριφορα,μεχρι που φτανει το προγραμμα της;
Το νου σου... θα σε μαδησουνε... και καλα να σε μαδησουνε και να  :fuck1: :fuck2: :pipa3: :pipa2: :pipa1: οπως καποιοι,
κοιτα μη σε πιασουνε κοροιδο με καμια "δυσκολη" και σου κανουνε αφαιμαξη!!!!!!!!
Βαλε στοχους, "φατους" η οχι και μετα πηγαινε για αλλα... Υπαρχουν και αλλα που αξιζουν, Σκ10, Φ15, Αχιλλεως+Βενιζελου,
Θησεως στο Μαρουσι... κλπ κλπ

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
3
Πόντοι
616
... Υπαρχουν και αλλα που αξιζουν, Σκ10, Φ15, Αχιλλεως+Βενιζελου,
Θησεως στο Μαρουσι... κλπ κλπ
Φ15??? Σωλήνας είναι?? :grin: :grin: :grin:

Σοβαρα τώρα, το Φαλήρου 15 εννοείς και λες ότι αξίζει??  :think:
Με το ρόστερ που είχε προ λίγων μηνων και τιμοκαταλογο στα 90-110, για μενα ηταν μεγάλη μουφα.

Άλλαξε κάτι??

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.189
Πόντοι
506
...Ρε ΟΥΣΤ...100+ να είναι οι ώρες τους...κάθε μαλάκω το παίζει μασατζού πολυτελείας και πλουτίζουν οι μαφίες ει υγείαν των κορόιδων...

aptoitos

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2006
Like
2
Πόντοι
0
Eχω παει με Μαριάννα, Ισμήνη και άλλη μία που δεν θυμαμαι όνομα αυτη τη στιγμή. Ρουμάνα, μελαχρινη με ωραιο, σφιχτό σώμα. Γενικά πιστευω ότι αξιζει τον κόπο, λόγω ποιότητς χώρου και ατμόσφαιρας, αλλα ότι ειναι τσιμπημενα, ειναι.
Για μια φορά το 2μηνο εχει νοημα. Για συχνότερα δημιουργειται θεμα. Ανα δυο επισκέψεις, χάνεις μία σε άλλο θεραπευτήριο! Δεν λέει...

nikosalex1

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2011
Like
87
Πόντοι
1
Eχω παει με Μαριάννα, Ισμήνη και άλλη μία που δεν θυμαμαι όνομα αυτη τη στιγμή. Ρουμάνα, μελαχρινη με ωραιο, σφιχτό σώμα. Γενικά πιστευω ότι αξιζει τον κόπο, λόγω ποιότητς χώρου και ατμόσφαιρας, αλλα ότι ειναι τσιμπημενα, ειναι.
Για μια φορά το 2μηνο εχει νοημα. Για συχνότερα δημιουργειται θεμα. Ανα δυο επισκέψεις, χάνεις μία σε άλλο θεραπευτήριο! Δεν λέει...

Όταν λες "έχω πάει"? Μπορείς να το κάνεις πιο λιανά?

panagos35

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2006
Κριτικές
3
Like
38
Πόντοι
1
Μαυρο με αυτες τις τιμες...!

Εγγρ.
5 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
0

Επίσκεψη στο εν λόγω ίδρυμα πριν από μερικέσ εβδομάδες αφού είχε προηγηθεί τηλεφωνικό ραντεβού την προηγούμενη στο οποίο ενημέρωσα
ότι είμαι πελατής του παλιού καταστήματος. Ο χώρος είναι απο τους πιο προσεγμένους χώρους στο είδος με μεγάλη ποικιλία δώματιων
όλα πολύ καθαρά. Εγώ ένεκα πρώτη φορά στο νέο μαγαζι διάλεξα το απλό δωμάτιο μαζάζ και μία πιτσιρίκα ονόματι Έλενα. Αφού αρχισε να
με πασαλείβει με τα διάφορα ματζούνια της έκανα αισθητό ότι ήθελα κάτι τις παραπάνω και εκέινη ενέδωσε αμέσως και με μεγάλη προθυμία.
Για πρώτη φορά έπαιξε μόνο φραπές αλλά άφησε να εννοηθει ότι μετά από κάνα δυό επισκέψεις θα προχωρήσει και σε καλαμάκη. Πιστεύω πως
και το μπριζόλιασμα είναι στο παιχνιδι αρκει να μην είναι κανεις χλιμιτζουρας και με τρύπια παντοφλα.

Το βασικό είναι ότι και η γυναίκα σου να σε δει να βγεις από εκέι της λές ότι πήγα για το αυχενικό μου και σε πιστευει. 

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Το βασικό είναι ότι και η γυναίκα σου να σε δει να βγεις από εκέι της λές ότι πήγα για το αυχενικό μου και σε πιστευει.  

το βασικό είναι ότι πάς να γαμήσεις και μένεις με τη φράπα και λές ότι είσαι και ευχαριστημένος! :headbang:

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
... Για πρώτη φορά έπαιξε μόνο φραπές αλλά άφησε να εννοηθει ότι μετά από κάνα δυό επισκέψεις θα προχωρήσει και σε καλαμάκη.  

Πρώτη φραπές  :cum:
Δεύτερη Καλαμάκι(η)
Τρίτη Γλυφάδα  :kissass2:
Τέταρτη Τουρκοβούνια :tits2:
Πέμπτη Κωλοκυνθούς :kissass:
Εκτη Τρύπα του Καραμανλή (μετά τα λιμανάκια) :humpleg: ! :2funny:

Εγγρ.
23 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
16
Πρώτη φραπές  :cum:
Δεύτερη Καλαμάκι(η)
Τρίτη Γλυφάδα  :kissass2:
Τέταρτη Τουρκοβούνια :tits2:
Πέμπτη Κωλοκυνθούς :kissass:
Εκτη Τρύπα του Καραμανλή (μετά τα λιμανάκια) :humpleg: ! :2funny:

Άμα είναι να γυρίσεις ολόκληρη την Αττική για ένα πήδημα, εεε τότε γά_ _ σέ τα ...!!! :2funny:

democrat

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Δεκ 2006
Κριτικές
11
Like
10
Πόντοι
2.007
το βασικό είναι ότι πάς να γαμήσεις και μένεις με τη φράπα και λές ότι είσαι και ευχαριστημένος! :headbang:
Νταξει μωρε οι επιστήμονες δεν γαμανε.
Προσεγγιζουν την κατάσταση επιστημονικά όπως
´ας υποθέσουμε ότι θα γαμαγαμε ´και αλλα τέτοια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom