Νέα

Aeron

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xpapad
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 628K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

nick9x

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
14
Like
3.670
Πόντοι
6.495
Έχουμε νέες αφίξεις.. ???? Θα έφερνε... και αν ναι... τρώς (Στέλλα, Νταιάνα) ή φραπές??

jd

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
για μενα στο βυζι εχει γινει πολυ καλη δουλεια....οσο και να  ψαξεις δεν θα βρεις ατελεια.... εγω τουλαχιστον δεν καταφερα να βρω μια ατελεια στο βυζο.... η νταιανα ειναι απο αυτες που τιμαω στο εν λογω ιδρυμα γιατι και αυτη τιμαει τα λεφτα της , και αμα γνωριστειτε καλα ειναι ασταματητη και δεν σου χαλαει χατηρι.... αυτα .....

Γενικά συμφωνώ για τη συμπεριφορά της κοπέλας. Το βυζί της είναι σκληρό για τα δικά μου γούστα πάντως.

nick9x

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
14
Like
3.670
Πόντοι
6.495
Δεν αναφέρομαι στις 2 σταθερές αξίες που ξεκινάς αμέσως την μπριζόλα.. αλλά για καινούργιες αφίξεις του φραπέ (μέχρι τώρα).. Αυτό από ότι μου είπε επισκέπτης .. θα διαπιστώσω και ο ίδιος και θα ενημερώσω.., Επίσης πολλες οι κάμερες..Ελπίζω όχι και μέσα.. (το έχω ψάξει κανα δυό φορές).

jd

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
γνωρίζετε αν η μελίσσα προσφέρει και κουλούριον?

jd

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Οτι προσφέρει μπριζόλα και καλοψημένη μάλιστα είναι 100% βέβαιο και μιλάω εκ πείρας. Για το έξτρα δε ξέρω για αυτό και ρωτάω.

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
...άπό ότι ξέρω μόνο φραπέ..ούτε καν μπριζόλα...

οχι ρε συ,κανονική μπριζόλα ειναι το κορίτσι,αλλωστε είναι του τριγωνου του διαβόλου παιδί(μήν το ξεχνάμε αυτό!) ;)κουλουράκι δίνει,αλλά πιο εύκολα το δίνει σε παλιούς της πελάτες στο τρίγωνο.. :cheesy:

jd

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
οχι ρε συ,κανονική μπριζόλα ειναι το κορίτσι,αλλωστε είναι του τριγωνου του διαβόλου παιδί(μήν το ξεχνάμε αυτό!) ;)κουλουράκι δίνει,αλλά πιο εύκολα το δίνει σε παλιούς της πελάτες στο τρίγωνο.. :cheesy:

οκ pathos ελήφθη, thanks

nick9x

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
14
Like
3.670
Πόντοι
6.495
..είναι γνωστό για τα ιδρύματα της ευρύτερης Ιλιάδας...
Δεν το έχω παρατηρήσει στα άλλα μαγαζια της Ιλιάδος (τα 2 κοντινά) παρά μόνο στην είσοδο..όπως γίνεται σε όλα. Εδώ παίζει και στο δωμάτιο.. (το ερευνώ...)

aladin

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Δεν το έχω παρατηρήσει στα άλλα μαγαζια της Ιλιάδος (τα 2 κοντινά) παρά μόνο στην είσοδο..όπως γίνεται σε όλα. Εδώ παίζει και στο δωμάτιο.. (το ερευνώ...)
Δηλ πως το ερευνας? Έχω δει στον υπολογιστή της ρεσεψιόν οτι βλέπει βίντεο δεν μπορεσα να δω αν είναι από δωμάτιο ή από διάδρομο. Σε πολλά ιδρύματα υπάρχουν κάμερες στο διάδρομο ώστε να κανονίζουν να μην "συναντιούνται" οι πελάτες. Το σίγουρο είναι αν παίζουν κάμερες στα δωμάτια δεν θα το πάρεις χαμπάρι!!

ΨΑΡΑΚΑΣ_2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
87
Πόντοι
16
Δηλ πως το ερευνας? Έχω δει στον υπολογιστή της ρεσεψιόν οτι βλέπει βίντεο δεν μπορεσα να δω αν είναι από δωμάτιο ή από διάδρομο. Σε πολλά ιδρύματα υπάρχουν κάμερες στο διάδρομο ώστε να κανονίζουν να μην "συναντιούνται" οι πελάτες. Το σίγουρο είναι αν παίζουν κάμερες στα δωμάτια δεν θα το πάρεις χαμπάρι!!
δεν το πιστευω γιατι πρωτες θα ειχαν ξεσηκωθεί οι κοπέλες ....εκει μέσα ειναι κατι θα ειχαν μυρισθεί ...δεν ξέρω για ηχητική παρακολούθηση...

nick9x

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
14
Like
3.670
Πόντοι
6.495
Σε κάθε περίπτωση (ηχητικά - οπτικά) καλό θα είναι να προσέχουμε ...Όσο για τον υπολογιστή δείχνει 2-3 παράθυρα. Το ένα από δωμάτιο..ποιό δωμάτιο είναι δεν ξέρω.
Για το ρόστερ ξέρουμε κάτι??? ειδικά για νέες αφίξεις που πήρα μάτι στα γρήγορα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom