You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Aeron
- Μέλος που άνοιξε το νήμα xpapad
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 3K
- Εμφανίσεις 628K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
ναι ...αλλα ριξε μια ματια κανα δυο σελιδες..Έχουμε νέες αφίξεις.. ???? Θα έφερνε... και αν ναι... τρώς (Στέλλα, Νταιάνα) ή φραπές??
jd
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
για μενα στο βυζι εχει γινει πολυ καλη δουλεια....οσο και να ψαξεις δεν θα βρεις ατελεια.... εγω τουλαχιστον δεν καταφερα να βρω μια ατελεια στο βυζο.... η νταιανα ειναι απο αυτες που τιμαω στο εν λογω ιδρυμα γιατι και αυτη τιμαει τα λεφτα της , και αμα γνωριστειτε καλα ειναι ασταματητη και δεν σου χαλαει χατηρι.... αυτα .....
Γενικά συμφωνώ για τη συμπεριφορά της κοπέλας. Το βυζί της είναι σκληρό για τα δικά μου γούστα πάντως.
gepap
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2007
- Like
- 302
- Πόντοι
- 36
...Η στέλλα και η Νταϊάνα δεν είναι νέες αφίξεις...!!!Έχουμε νέες αφίξεις.. ???? Θα έφερνε... και αν ναι... τρώς (Στέλλα, Νταιάνα) ή φραπές??
nick9x
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 14
- Like
- 3.670
- Πόντοι
- 6.495
Δεν αναφέρομαι στις 2 σταθερές αξίες που ξεκινάς αμέσως την μπριζόλα.. αλλά για καινούργιες αφίξεις του φραπέ (μέχρι τώρα).. Αυτό από ότι μου είπε επισκέπτης .. θα διαπιστώσω και ο ίδιος και θα ενημερώσω.., Επίσης πολλες οι κάμερες..Ελπίζω όχι και μέσα.. (το έχω ψάξει κανα δυό φορές).
nick9x
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 14
- Like
- 3.670
- Πόντοι
- 6.495
Γιατί προσφέρει και άλλα??? κι εγώ γιατί έφαγα πόρτα...?γνωρίζετε αν η μελίσσα προσφέρει και κουλούριον?
gepap
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2007
- Like
- 302
- Πόντοι
- 36
...άπό ότι ξέρω μόνο φραπέ..ούτε καν μπριζόλα...γνωρίζετε αν η μελίσσα προσφέρει και κουλούριον?
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
...άπό ότι ξέρω μόνο φραπέ..ούτε καν μπριζόλα...
οχι ρε συ,κανονική μπριζόλα ειναι το κορίτσι,αλλωστε είναι του τριγωνου του διαβόλου παιδί(μήν το ξεχνάμε αυτό!) ;)κουλουράκι δίνει,αλλά πιο εύκολα το δίνει σε παλιούς της πελάτες στο τρίγωνο..
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
Επίσης πολλες οι κάμερες..Ελπίζω όχι και μέσα.. (το έχω ψάξει κανα δυό φορές).
Αυτο ειναι σοβαρο αν ειναι ετσι...
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
Αυτο ειναι σοβαρο αν ειναι ετσι...
σιγά το σοβαρό!ρο σοβαρό θα είναι αν δεν πάρει ο καθένας τα πνευματικά δικαιώματα που του αναλογούν!
gepap
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2007
- Like
- 302
- Πόντοι
- 36
σιγά το σοβαρό!ρο σοβαρό θα είναι αν δεν πάρει ο καθένας τα πνευματικά δικαιώματα που του αναλογούν!
gepap
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2007
- Like
- 302
- Πόντοι
- 36
..είναι γνωστό για τα ιδρύματα της ευρύτερης Ιλιάδας...Αυτο ειναι σοβαρο αν ειναι ετσι...
jd
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
οχι ρε συ,κανονική μπριζόλα ειναι το κορίτσι,αλλωστε είναι του τριγωνου του διαβόλου παιδί(μήν το ξεχνάμε αυτό!) ;)κουλουράκι δίνει,αλλά πιο εύκολα το δίνει σε παλιούς της πελάτες στο τρίγωνο..
οκ pathos ελήφθη, thanks
nick9x
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 14
- Like
- 3.670
- Πόντοι
- 6.495
Δεν το έχω παρατηρήσει στα άλλα μαγαζια της Ιλιάδος (τα 2 κοντινά) παρά μόνο στην είσοδο..όπως γίνεται σε όλα. Εδώ παίζει και στο δωμάτιο.. (το ερευνώ...)..είναι γνωστό για τα ιδρύματα της ευρύτερης Ιλιάδας...
Μέχρι και σουσάμι προσφέρει το Μελισσάκιγνωρίζετε αν η μελίσσα προσφέρει και κουλούριον?
Δηλ πως το ερευνας? Έχω δει στον υπολογιστή της ρεσεψιόν οτι βλέπει βίντεο δεν μπορεσα να δω αν είναι από δωμάτιο ή από διάδρομο. Σε πολλά ιδρύματα υπάρχουν κάμερες στο διάδρομο ώστε να κανονίζουν να μην "συναντιούνται" οι πελάτες. Το σίγουρο είναι αν παίζουν κάμερες στα δωμάτια δεν θα το πάρεις χαμπάρι!!Δεν το έχω παρατηρήσει στα άλλα μαγαζια της Ιλιάδος (τα 2 κοντινά) παρά μόνο στην είσοδο..όπως γίνεται σε όλα. Εδώ παίζει και στο δωμάτιο.. (το ερευνώ...)
δεν το πιστευω γιατι πρωτες θα ειχαν ξεσηκωθεί οι κοπέλες ....εκει μέσα ειναι κατι θα ειχαν μυρισθεί ...δεν ξέρω για ηχητική παρακολούθηση...Δηλ πως το ερευνας? Έχω δει στον υπολογιστή της ρεσεψιόν οτι βλέπει βίντεο δεν μπορεσα να δω αν είναι από δωμάτιο ή από διάδρομο. Σε πολλά ιδρύματα υπάρχουν κάμερες στο διάδρομο ώστε να κανονίζουν να μην "συναντιούνται" οι πελάτες. Το σίγουρο είναι αν παίζουν κάμερες στα δωμάτια δεν θα το πάρεις χαμπάρι!!
nick9x
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 14
- Like
- 3.670
- Πόντοι
- 6.495
Σε κάθε περίπτωση (ηχητικά - οπτικά) καλό θα είναι να προσέχουμε ...Όσο για τον υπολογιστή δείχνει 2-3 παράθυρα. Το ένα από δωμάτιο..ποιό δωμάτιο είναι δεν ξέρω.
Για το ρόστερ ξέρουμε κάτι??? ειδικά για νέες αφίξεις που πήρα μάτι στα γρήγορα...
Για το ρόστερ ξέρουμε κάτι??? ειδικά για νέες αφίξεις που πήρα μάτι στα γρήγορα...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 65
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 86
- Εμφανίσεις
- 14K
- Απαντήσεις
- 81
- Εμφανίσεις