Νέα

Aeron

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xpapad
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 630K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

nick9x

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
14
Like
3.676
Πόντοι
6.495
Επίσκεψη με Μελίσσα. Μπριζόλα φάγαμεν. Κουλούριον δεν φάγαμεν ούτε τώρα.. Εθεάθει τεμάχιον ψηλό μελαχρινό με τριάρια (αλλοδαπό του ανατολικού, μάλλον μπλοκ..). Παίζει μπριζόλα?? Όνομα δεν κράτησα..

ggary1000

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Κριτικές
14
Like
327
Πόντοι
2.287
Επίσκεψη με Μελίσσα. Μπριζόλα φάγαμεν. Κουλούριον δεν φάγαμεν ούτε τώρα.. Εθεάθει τεμάχιον ψηλό μελαχρινό με τριάρια (αλλοδαπό του ανατολικού, μάλλον μπλοκ..). Παίζει μπριζόλα?? Όνομα δεν κράτησα..
Αμα δεν συγκρατησες ονομα, τοτε πιο πολλα ξερεις εσυ...

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266

άμα "σας στέλνουμε" :cheesy: και δεν μπορείτε να συγκρατήσετε ένα όνομα τί κάνετε?

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216
Και εδώ μπροστά μας οι Γερμανοί? Αμάν πια τι άλλο θέλουν από τη ζωή μας?

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265
Πέρασμα από το κατάστημα.

Η πρώτη εντύπωση που αποκομίζεις είναι ότι πρόκειται για ένα spa στο οποίο έχουν επενδυθεί πολλά χρήματα  και κατά τη γνώμη μου όμοιος του δεν πρέπει να υπάρχει στην Αθήνα.

Η κυρία Ελένη ευγενική, αλλά αν και πήγα με συγκεκριμένες οδηγίες από δυο φίλους και συναγωνιστές, με απέφυγε με ωραία κοφτή ντρίπλα και με παρέπεμψε στη Χριστίνα για την ξενάγηση, επειδή ήταν η πρώτη μου φορά. Είδα το δωμάτιο με το υδρομασάζ και μια σουϊτα. Τα υπόλοιπα δωμάτια ήταν όλα κατειλλημένα. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, δεν είδα πολλές κοπέλες, παρά μόνο δυο, μια μελαχρινή με πολύ ωραίο σώμα και μια περίπου στα 35, αλλά με επίσης ωραίο σώμα.

Τελικά κατέληξα σε ένα απλό δωμάτιο, όπου απόλαυσα μασάζ και μόνο από την Ιφιγένεια, μια πολύ όμορφη και επικοινωνιακή κοπέλα. Το μασάζ έγινε με πετσέτα και ενώ «έριξα» σπόντες για κάτι παραπάνω, δεν υπήρξε τίποτα. Επίσης, να αναφέρω ότι έγινε μια μικρή ανάκριση, όχι με φορτικό τρόπο, αλλά με μεγάλη διακριτικότητα.

Κόστος 80 ευρώ.

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36

Η πρώτη εντύπωση που αποκομίζεις είναι ότι πρόκειται για ένα spa στο οποίο έχουν επενδυθεί πολλά χρήματα  και κατά τη γνώμη μου όμοιος του δεν πρέπει να υπάρχει στην Αθήνα.

Η κυρία Ελένη ευγενική, αλλά αν και πήγα με συγκεκριμένες οδηγίες από δυο φίλους και συναγωνιστές, με απέφυγε με ωραία κοφτή ντρίπλα και με παρέπεμψε στη Χριστίνα για την ξενάγηση, επειδή ήταν η πρώτη μου φορά. Είδα το δωμάτιο με το υδρομασάζ και μια σουϊτα. Τα υπόλοιπα δωμάτια ήταν όλα κατειλλημένα. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, δεν είδα πολλές κοπέλες, παρά μόνο δυο, μια μελαχρινή με πολύ ωραίο σώμα και μια περίπου στα 35, αλλά με επίσης ωραίο σώμα.

Τελικά κατέληξα σε ένα απλό δωμάτιο, όπου απόλαυσα μασάζ και μόνο από την Ιφιγένεια, μια πολύ όμορφη και επικοινωνιακή κοπέλα. Το μασάζ έγινε με πετσέτα και ενώ «έριξα» σπόντες για κάτι παραπάνω, δεν υπήρξε τίποτα. Επίσης, να αναφέρω ότι έγινε μια μικρή ανάκριση, όχι με φορτικό τρόπο, αλλά με μεγάλη διακριτικότητα.

Κόστος 80 ευρώ.
...η Ιφιγένεια είναι στα δεν του καταστήματος...μόνο για διπλό και σου κάνει το πρώτο μέρος.....την επόμενη φορά αν αποφασίσεισ να ξαναπάς να πάρεις τηλνο και να κλείσεις ραντεβού με την νταϊάνα στο δωμάτιο για σιάτσου....ότι πληρ. θες πες μου...

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265
...η Ιφιγένεια είναι στα δεν του καταστήματος...μόνο για διπλό και σου κάνει το πρώτο μέρος.....την επόμενη φορά αν αποφασίσεισ να ξαναπάς να πάρεις τηλνο και να κλείσεις ραντεβού με την νταϊάνα στο δωμάτιο για σιάτσου....ότι πληρ. θες πες μου...

για την Ιφιγένεια το ήξερα, αλλά ουσιαστικά δεν είχα επιλογή, γιατί επειδή ήταν η πρώτη μου φορά (υποθέτω), μου είπαν ότι θα κάνω με όποια κοπέλα ήταν διαθέσιμη.

Περίπου το ίδιο έγινε και με το δωμάτιο, γιατί ζήτησα το σιάτσου, αλλά μου είπαν ότι δεν είναι διαθέσιμο, λόγω επερχόμενου ραντεβού.

Gepap ευχαριστώ για τη βοήθεια, η οποία εκτιμάται ιδιαιτέρως ;)

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266

Κόστος 80 ευρώ.

αχ δε ρωτάς δε ρωτάς!!!! :grin:

loop15

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2007
Κριτικές
3
Like
15
Πόντοι
6

Κόστος 80 ευρώ.

respect-037.gif
respect-037.gif

Τοπ ανταποκριτες...εσυ και ο νιου σμυρνη

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265
αχ δε ρωτάς δε ρωτάς!!!! :grin:

ρωτάω και το ξέρεις ;)

αλλά δεν μου άφησαν περιθώρια επιλογής, η Ελένη με απέφυγε με κοφτή ντρίπλα, αλά Μέσι. Κάναμε απλά τις συστάσεις και κατευθείαν παραπομπή στη Χριστίνα για ξενάγηση...πήγαινα για Μελίσα και 1-2 άλλες και τελικά κατέληξα στην Ιφιγένεια...

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
ρωτάω και το ξέρεις ;)

αλλά δεν μου άφησαν περιθώρια επιλογής, η Ελένη με απέφυγε με κοφτή ντρίπλα, αλά Μέσι. Κάναμε απλά τις συστάσεις και κατευθείαν παραπομπή στη Χριστίνα για ξενάγηση...πήγαινα για Μελίσα και 1-2 άλλες και τελικά κατέληξα στην Ιφιγένεια...
..δες pm...

agnostos_athens

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
1
η Νταιανα ειναι που κανει B2B και σιατσου.??? Αν ναι τι ωρες δουλευει, τιμες  και αν στο τελος πεφτει ενα φραπεδακι. Σορυ αν το εχετε γραψει πιο πριν αλλα δεν το βρηκα..

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
η Νταιανα ειναι που κανει B2B και σιατσου.??? Αν ναι τι ωρες δουλευει, τιμες  και αν στο τελος πεφτει ενα φραπεδακι. Σορυ αν το εχετε γραψει πιο πριν αλλα δεν το βρηκα..
...12:00 έως 20:30 περίπου , τιμές ανάλογες με το πρόγραμμα από 100 + ,φραπεδάκι συνήθως ναι...αν κοιτάξεις τις σελίδες πίσω θα βρεις όλες τις πληροφορίες που θες

agnostos_athens

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
1

συνεχιζοντας να ρωτησω κατι τελευταιο. Συνεννοηση με τη κυρια των τιμων για το φραπεδακι ??

ΨΑΡΑΚΑΣ_2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
87
Πόντοι
16
συνεχιζοντας να ρωτησω κατι τελευταιο. Συνεννοηση με τη κυρια των τιμων για το φραπεδακι ??
αυτή ειναι.....11 με 7,30 σου προτείνω .....ναι και στις ελάχιστες απαιτήσεις σου...δηλ.φραπέ ...και οχι μόνο...100 ευρω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom