You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Aeron
- Μέλος που άνοιξε το νήμα xpapad
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 3K
- Εμφανίσεις 630K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Αμα δεν συγκρατησες ονομα, τοτε πιο πολλα ξερεις εσυ...Επίσκεψη με Μελίσσα. Μπριζόλα φάγαμεν. Κουλούριον δεν φάγαμεν ούτε τώρα.. Εθεάθει τεμάχιον ψηλό μελαχρινό με τριάρια (αλλοδαπό του ανατολικού, μάλλον μπλοκ..). Παίζει μπριζόλα?? Όνομα δεν κράτησα..
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
Επίσκεψη με Μελίσσα. Μπριζόλα φάγαμεν. Κουλούριον δεν φάγαμεν ούτε τώρα.. Εθεάθει τεμάχιον ψηλό μελαχρινό με τριάρια (αλλοδαπό του ανατολικού, μάλλον μπλοκ..). Παίζει μπριζόλα?? Όνομα δεν κράτησα..
άμα "σας στέλνουμε" και δεν μπορείτε να συγκρατήσετε ένα όνομα τί κάνετε?
nick9x
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 14
- Like
- 3.676
- Πόντοι
- 6.495
Το ρημάδι το Αλτσχαιμερ... sorry boss θα επανέλθω ...άμα "σας στέλνουμε" και δεν μπορείτε να συγκρατήσετε ένα όνομα τί κάνετε?
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 164
- Like
- 5.204
- Πόντοι
- 21.265
Πέρασμα από το κατάστημα.
Η πρώτη εντύπωση που αποκομίζεις είναι ότι πρόκειται για ένα spa στο οποίο έχουν επενδυθεί πολλά χρήματα και κατά τη γνώμη μου όμοιος του δεν πρέπει να υπάρχει στην Αθήνα.
Η κυρία Ελένη ευγενική, αλλά αν και πήγα με συγκεκριμένες οδηγίες από δυο φίλους και συναγωνιστές, με απέφυγε με ωραία κοφτή ντρίπλα και με παρέπεμψε στη Χριστίνα για την ξενάγηση, επειδή ήταν η πρώτη μου φορά. Είδα το δωμάτιο με το υδρομασάζ και μια σουϊτα. Τα υπόλοιπα δωμάτια ήταν όλα κατειλλημένα. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, δεν είδα πολλές κοπέλες, παρά μόνο δυο, μια μελαχρινή με πολύ ωραίο σώμα και μια περίπου στα 35, αλλά με επίσης ωραίο σώμα.
Τελικά κατέληξα σε ένα απλό δωμάτιο, όπου απόλαυσα μασάζ και μόνο από την Ιφιγένεια, μια πολύ όμορφη και επικοινωνιακή κοπέλα. Το μασάζ έγινε με πετσέτα και ενώ «έριξα» σπόντες για κάτι παραπάνω, δεν υπήρξε τίποτα. Επίσης, να αναφέρω ότι έγινε μια μικρή ανάκριση, όχι με φορτικό τρόπο, αλλά με μεγάλη διακριτικότητα.
Κόστος 80 ευρώ.
Η πρώτη εντύπωση που αποκομίζεις είναι ότι πρόκειται για ένα spa στο οποίο έχουν επενδυθεί πολλά χρήματα και κατά τη γνώμη μου όμοιος του δεν πρέπει να υπάρχει στην Αθήνα.
Η κυρία Ελένη ευγενική, αλλά αν και πήγα με συγκεκριμένες οδηγίες από δυο φίλους και συναγωνιστές, με απέφυγε με ωραία κοφτή ντρίπλα και με παρέπεμψε στη Χριστίνα για την ξενάγηση, επειδή ήταν η πρώτη μου φορά. Είδα το δωμάτιο με το υδρομασάζ και μια σουϊτα. Τα υπόλοιπα δωμάτια ήταν όλα κατειλλημένα. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, δεν είδα πολλές κοπέλες, παρά μόνο δυο, μια μελαχρινή με πολύ ωραίο σώμα και μια περίπου στα 35, αλλά με επίσης ωραίο σώμα.
Τελικά κατέληξα σε ένα απλό δωμάτιο, όπου απόλαυσα μασάζ και μόνο από την Ιφιγένεια, μια πολύ όμορφη και επικοινωνιακή κοπέλα. Το μασάζ έγινε με πετσέτα και ενώ «έριξα» σπόντες για κάτι παραπάνω, δεν υπήρξε τίποτα. Επίσης, να αναφέρω ότι έγινε μια μικρή ανάκριση, όχι με φορτικό τρόπο, αλλά με μεγάλη διακριτικότητα.
Κόστος 80 ευρώ.
gepap
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2007
- Like
- 302
- Πόντοι
- 36
...η Ιφιγένεια είναι στα δεν του καταστήματος...μόνο για διπλό και σου κάνει το πρώτο μέρος.....την επόμενη φορά αν αποφασίσεισ να ξαναπάς να πάρεις τηλνο και να κλείσεις ραντεβού με την νταϊάνα στο δωμάτιο για σιάτσου....ότι πληρ. θες πες μου...Πέρασμα από το κατάστημα.
Κόστος 80 ευρώ.
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 164
- Like
- 5.204
- Πόντοι
- 21.265
...η Ιφιγένεια είναι στα δεν του καταστήματος...μόνο για διπλό και σου κάνει το πρώτο μέρος.....την επόμενη φορά αν αποφασίσεισ να ξαναπάς να πάρεις τηλνο και να κλείσεις ραντεβού με την νταϊάνα στο δωμάτιο για σιάτσου....ότι πληρ. θες πες μου...
για την Ιφιγένεια το ήξερα, αλλά ουσιαστικά δεν είχα επιλογή, γιατί επειδή ήταν η πρώτη μου φορά (υποθέτω), μου είπαν ότι θα κάνω με όποια κοπέλα ήταν διαθέσιμη.
Περίπου το ίδιο έγινε και με το δωμάτιο, γιατί ζήτησα το σιάτσου, αλλά μου είπαν ότι δεν είναι διαθέσιμο, λόγω επερχόμενου ραντεβού.
Gepap ευχαριστώ για τη βοήθεια, η οποία εκτιμάται ιδιαιτέρως ;)
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
Κόστος 80 ευρώ.
αχ δε ρωτάς δε ρωτάς!!!!
loop15
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 15
- Πόντοι
- 6
Κόστος 80 ευρώ.
Τοπ ανταποκριτες...εσυ και ο νιου σμυρνη
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 164
- Like
- 5.204
- Πόντοι
- 21.265
αχ δε ρωτάς δε ρωτάς!!!!
ρωτάω και το ξέρεις ;)
αλλά δεν μου άφησαν περιθώρια επιλογής, η Ελένη με απέφυγε με κοφτή ντρίπλα, αλά Μέσι. Κάναμε απλά τις συστάσεις και κατευθείαν παραπομπή στη Χριστίνα για ξενάγηση...πήγαινα για Μελίσα και 1-2 άλλες και τελικά κατέληξα στην Ιφιγένεια...
gepap
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2007
- Like
- 302
- Πόντοι
- 36
..δες pm...ρωτάω και το ξέρεις ;)
αλλά δεν μου άφησαν περιθώρια επιλογής, η Ελένη με απέφυγε με κοφτή ντρίπλα, αλά Μέσι. Κάναμε απλά τις συστάσεις και κατευθείαν παραπομπή στη Χριστίνα για ξενάγηση...πήγαινα για Μελίσα και 1-2 άλλες και τελικά κατέληξα στην Ιφιγένεια...
agnostos_athens
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιουλ 2009
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
η Νταιανα ειναι που κανει B2B και σιατσου.??? Αν ναι τι ωρες δουλευει, τιμες και αν στο τελος πεφτει ενα φραπεδακι. Σορυ αν το εχετε γραψει πιο πριν αλλα δεν το βρηκα..
mysterious
Monsieur
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 192
- Like
- 12.514
- Πόντοι
- 34.267
Εσύ παλλικάρι μου είσαι το 11821 των πορνοπληροφοριών! Αριθμός επανάσταση!!!!αχ δε ρωτάς δε ρωτάς!!!!
gepap
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2007
- Like
- 302
- Πόντοι
- 36
Εσύ παλλικάρι μου είσαι το 11821 των πορνοπληροφοριών! Αριθμός επανάσταση!!!!
gepap
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2007
- Like
- 302
- Πόντοι
- 36
...12:00 έως 20:30 περίπου , τιμές ανάλογες με το πρόγραμμα από 100 + ,φραπεδάκι συνήθως ναι...αν κοιτάξεις τις σελίδες πίσω θα βρεις όλες τις πληροφορίες που θεςη Νταιανα ειναι που κανει B2B και σιατσου.??? Αν ναι τι ωρες δουλευει, τιμες και αν στο τελος πεφτει ενα φραπεδακι. Σορυ αν το εχετε γραψει πιο πριν αλλα δεν το βρηκα..
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
Εσύ παλλικάρι μου είσαι το 11821 των πορνοπληροφοριών! Αριθμός επανάσταση!!!!
agnostos_athens
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιουλ 2009
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
η Νταιανα ειναι που κανει B2B και σιατσου.??? Αν ναι τι ωρες δουλευει, τιμες και αν στο τελος πεφτει ενα φραπεδακι. Σορυ αν το εχετε γραψει πιο πριν αλλα δεν το βρηκα..
συνεχιζοντας να ρωτησω κατι τελευταιο. Συνεννοηση με τη κυρια των τιμων για το φραπεδακι ??
με την κοπέλα ...και καλύτερα πριν αρχίσεις ...συνεχιζοντας να ρωτησω κατι τελευταιο. Συνεννοηση με τη κυρια των τιμων για το φραπεδακι ??
αυτή ειναι.....11 με 7,30 σου προτείνω .....ναι και στις ελάχιστες απαιτήσεις σου...δηλ.φραπέ ...και οχι μόνο...100 ευρωσυνεχιζοντας να ρωτησω κατι τελευταιο. Συνεννοηση με τη κυρια των τιμων για το φραπεδακι ??
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 65
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 86
- Εμφανίσεις
- 14K
- Απαντήσεις
- 81
- Εμφανίσεις