periergos1
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Φεβ 2008
- Like
- 4
- Πόντοι
- 6
λογω οτι το σαιτ εχει καλους φιλους και εχουν αγωνια για το ιδρυμα μια κουβεντα δεν το ψαχνεται καλα και κατι σας ξεφευγει.
λογω οτι το σαιτ εχει καλους φιλους και εχουν αγωνια για το ιδρυμα μια κουβεντα δεν το ψαχνεται καλα και κατι σας ξεφευγει.
ΤΣΕΠΗ ΓΕΜΑΤΗ και δεν εχεισ κανενα προβλημα !!!!!Μαγκες με το συγκεκριμενο ιδρυμα εχω κολλησει με την Νταιαννα
Οποια βοηθεια και οδηγιες δεκτη μετα χαρας
..εκεί είναι...οταν λες κράτα λεφτά τι εννοείς φιλαράκο που όπως γράφεις γνωρίζεις καλά πως μπριζολιάζεις στο συγκεκριμένο ίδρυμα.Υπάρχει διαφορετικό κασέ για την κάθε θεραπεύτρια? γιατί δεν γράφεις τίποτα για το πουλέν του ιδρύματος την Ανδριάννα ,έφυγε?.
..τι θέλεις να πεις;;; λίγη ανάλυση pls...λογω οτι το σαιτ εχει καλους φιλους και εχουν αγωνια για το ιδρυμα μια κουβεντα δεν το ψαχνεται καλα και κατι σας ξεφευγει.
...δεν πας κάπου αλλού να μην πετάς και χρήματα τσάμπα..στο συγκεκριμένο ποτέ δεν είσαι σίγουρος για τις υπηρεσίες ...η ίδια θεραπεύτρια στον ένα έτσι στον άλλο αλλιώς..αν παρόλα αυτά θέλεις να πας δοκίμασε Μελίσσα, Νταϊάνα ή ΣτέλαΡε μαγκες ειχα παει πριν κανα μηνα και πηρα μια πιτσιρικα την Ελενα που επαιξε φραπε αλλα ουτε γδυθηκε ουτε τιποτα.
Θελω να παω συντομα και δεν χερω ποια να παρω? καμια προτιμηση που να κανει καλαμακι και να τα πεταει? μπριζολα δεν ενδιαφερομαι.
καλησπερα παιδια,...δεν πας κάπου αλλού να μην πετάς και χρήματα τσάμπα..στο συγκεκριμένο ποτέ δεν είσαι σίγουρος για τις υπηρεσίες ...η ίδια θεραπεύτρια στον ένα έτσι στον άλλο αλλιώς..αν παρόλα αυτά θέλεις να πας δοκίμασε Μελίσσα, Νταϊάνα ή Στέλα
...η χρύσα από την δράμα ...ναι υπάρχει...καλησπερα παιδια,
μιας και δεν ειμαι παο αθηνα αλλα τηνε πισκεφτομαι συχνα πυκνα, μπορει να με ενηεμρωσει καποιος αν υπαρχει ακομη η χρυσανθη?
ευχαριστω προκαταβολικα
...για δες 1-2 μηνύματα πιό πάνω....τώρα αν για την Ιφιγένεια έχεις περισσότερες πληροφορίες...καλοδεχούμενες γιατί απο εμφάνιση είναι αρκετά καλή...Πολλά γράφετε φιλαράκια ,αλλά τελικά τα περισσότερα είναι παραμύθια. Εχω επισκευθεί πολλές φορές το ίδρυμα άλλα αυτά που είδα δεν έχουν καμία σχέση με αυτά που γράφετε. Γράφετε ονόματα κλπ λεπτομέρειες , πώς ξέρετε τα ονόματα όλων των κοριτσιών και τι κάνει ή δεν κάνει η κάθε μία από αυτές ; Μήπως όλα αυτά γράφονται για να τσιμπάτε και να τρέχετε στο ίδρυμα για κατάθεση ; και αν το πρόβλημα σας είναι το μπριζόλιασμα γιατί δεν πάτε καλύτερα σε στούντιο που και πιο φτηνά είναι και ωραιότερα κορίτσια θα βρείτε. Πάντως ο gepap μόλον προβάλλει λάθος κορίτσια και για λογούς που αυτός ξέρει προστατεύει πολύ την Ανδριάνα και την Ιφιγένεια ή την Χρύσα. Στο ίδρυμα αυτό θέλει κόπο ,τρόπο και να γουστάρει και το κορίτσι. Στο συγκεκριμένο ίδρυμα πάς γιατί είναι κορυφαίο σε χώρους, προσφέρει χλιδή, περιβάλλον ,φινέτσα ,πολύ καλό μασάζ ,περιποίηση και αν η θεραπεύτρια γουστάρει μπορείς να πάρεις και κάτι ακόμη κατά περίπτωση .Αυτά για να τελειώσει το παραμύθι και η παραπληροφόρηση .
Η εν λόγω Ιφιγένεια είναι Ελληνίδα? Το λέω γιατί έχω σταμπάρει ένα μελαχροινό 30άχρονο με 4άρια, που κάνει μόνο μασάζ (υποτίθεται) αλλά δεν είναι Ελληνίδα (για ανατολικού μπλόκ προέλευσης μου κάνει) Thanks...για δες 1-2 μηνύματα πιό πάνω....τώρα αν για την Ιφιγένεια έχεις περισσότερες πληροφορίες...καλοδεχούμενες γιατί απο εμφάνιση είναι αρκετά καλή...
Η εν λόγω Ιφιγένεια είναι Ελληνίδα? Το λέω γιατί έχω σταμπάρει ένα μελαχροινό 30άχρονο με 4άρια, που κάνει μόνο μασάζ (υποτίθεται) αλλά δεν είναι Ελληνίδα (για ανατολικού μπλόκ προέλευσης μου κάνει) Thanks
Δεν το αγνοώ φίλε μου, το κορίτσι, το ξέρω αλλά δεν το έχω πάρει μια και από εδώ αλλά και απο το ίδρυμα με πληροφορησαν ότι έχει μόνο πρώτο μέρος. Ετσι δεν γνωρίζω αν είναι Ελληνίδα. Συνήθως παίρνω τα στανταράκια (Νταιάνα, Στέλλα κλπ) και ποτέ δεν έχω γράψει αν είναι καλά ή όχι - γούστα είναι αυτά που συχνά στα αλλάζουν και οι κοπέλλες.τελικά nick9x ενώ περιγράφεις με λεπτομέρειες πιο πάνω τι κάνει η κάθε θεραπεύτρια και σου ζητάμε να μας πεις και τα κοστολόγια τώρα ρωτάς πια και είναι η Ιφιγένεια. Μιλάμε για το ωραιότερο κορίτσι του ιδρύματος αλλά εσύ που ξέρεις τα πάντα το αγνοείς .Τελικά ξέρεις η μας παρασύρεις σε παραμυθένιες ιστορίες και μας στέλνεις στο ίδρυμα για να ανακαλύψουμε ότι είναι άνθρακας ο θησαυρός. Φαίνεται ότι έπεσε η δουλειά και διάφοροι κράχτες των ιδρυμάτων γράφουν φανταστικές ιστορίες για να προσελκύσουν πελάτες .Συναγωνιστές προσοχή όπου ακούτε πολλά κεράσια κρατάτε μικρά καλάθια και στάνταρ κατάσταση για όλους δεν ισχύει σε κανένα ίδρυμα ,ο καθένας το ψάχνει,διαλέγει με βάση τα δικά του κριτήρια ,το παλεύει και ότι καλύτερο μπορεί παίρνει.