patos1111
Μέγας
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 1.243
- Πόντοι
- 4.365
αντριάννα φραπεδιά σπεσιάλ...........μόνον!!!!Αν θέλω μόνο φραπέ τον σερβίρει το ίδρυμα αμέσως ή θα χάσω το χρόνο μoυ;
αντριάννα φραπεδιά σπεσιάλ...........μόνον!!!!Αν θέλω μόνο φραπέ τον σερβίρει το ίδρυμα αμέσως ή θα χάσω το χρόνο μoυ;
Για κάνε βρε φιλαράκο το special πιο σαφές ? Δηλαδή τι κάνει ? Το κοιτάζει όπως ο φακίρης την κόμπρα και αυτο σηκώνεται ?αντριάννα φραπεδιά σπεσιάλ...........μόνον!!!!
φραπεδια σπεσιαλ : βαζει μεσα αυγο στην φραπεδια ,οπως κανουν στον λετζο στο παγκρατι κ οπως εκαναν πριν κλεισει στον γαλαξια στη ν.σμυρνηΓια κάνε βρε φιλαράκο το special πιο σαφές ? Δηλαδή τι κάνει ? Το κοιτάζει όπως ο φακίρης την κόμπρα και αυτο σηκώνεται ?
ρε φιλαρακι δεν παρακολουθεις....τον patos1111 ρωτα οχι εμενα....Γιατι ρε φιλε μας μπερδευεις με αυγα και ομελετες και δεν μας λες ακριβως τι εννοεις;Αν μπορεις βεβαια.
κύριοι συνάδςελφοι......ρώτησε ο άνθρωπος αν η αντριάννα σερβίρει φραπέ......και εγώ απάντησα σπέσιαλ.......που σημαίνει πολύ καλό. Η νεανίδα είναι κορμί , θα σου σηκωθεί........αλλά ΜΟΝΟ φραπές. .....τίποτις άλλο. Σαφέστατο τι άλλο να πω???Για κάνε βρε φιλαράκο το special πιο σαφές ? Δηλαδή τι κάνει ? Το κοιτάζει όπως ο φακίρης την κόμπρα και αυτο σηκώνεται ?
Αλεξανδρα, ιρινα?? για κανε μια περιγραφηκύριοι συνάδςελφοι......ρώτησε ο άνθρωπος αν η αντριάννα σερβίρει φραπέ......και εγώ απάντησα σπέσιαλ.......που σημαίνει πολύ καλό. Η νεανίδα είναι κορμί , θα σου σηκωθεί........αλλά ΜΟΝΟ φραπές. .....τίποτις άλλο. Σαφέστατο τι άλλο να πω???
Για μπριζόλες παιδακια κτλ.....στο εν λόγω ίδρυμα στελλα κοκινομάλλα, αλεξανδρα, μια ιρίνα , αλλά αντριάννα όχι κρεατάκι....είναι βετζετέριαν
και Μελισσακύριοι συνάδςελφοι......ρώτησε ο άνθρωπος αν η αντριάννα σερβίρει φραπέ......και εγώ απάντησα σπέσιαλ.......που σημαίνει πολύ καλό. Η νεανίδα είναι κορμί , θα σου σηκωθεί........αλλά ΜΟΝΟ φραπές. .....τίποτις άλλο. Σαφέστατο τι άλλο να πω???
Για μπριζόλες παιδακια κτλ.....στο εν λόγω ίδρυμα στελλα κοκινομάλλα, αλεξανδρα, μια ιρίνα , αλλά αντριάννα όχι κρεατάκι....είναι βετζετέριαν
τι να σου πω ....ωραία τεμαχια μπριζολέν..... πρέπει να έχεις μαζί σου τα απαραίτητασύνεργα όπωςπχ σκούφο για το χιόνι..... δεν έχουν οι κοπέλες..... κτλ κτλΑλεξανδρα, ιρινα?? για κανε μια περιγραφη
...ξέρεις από που είναι η Αλεξάνδρα και απο που η Ιρινα;;τι να σου πω ....ωραία τεμαχια μπριζολέν..... πρέπει να έχεις μαζί σου τα απαραίτητασύνεργα όπωςπχ σκούφο για το χιόνι..... δεν έχουν οι κοπέλες..... κτλ κτλ
NO , διότι δεν ρωτάω , δεν με απάσχολέι...ξέρεις από που είναι η Αλεξάνδρα και απο που η Ιρινα;;
...για ρίξε λίγο περισσότερο "φως" ...thks..Πρίν κάτι ήμέρες σέ έπίσκεψη μέ έγκρυτο συναγωνιστή καί δάσκαλο τών μασαζερί στόν χώρο , ή όμορφη κορασίς Ίσμήνη διαβάσε τίς σκέψεις μου πρίν κάν έγώ τίς σκεφτώ ή με ήξερε τόσο καλά πού δέν δυσκολεύτηκε νά φανταστεί τί θά ζήταγα ..........
Ενοιωθα τά μάτια της νά μέ γδύνουν, καί νά καταγράφουν τούς
παλμούς τού σωματός μου ...........
Η σκέψη σέ όλα αύτά με καύλωσε καί άρχισα να έρεθίζομαι......
Μέ έσυρε μέ μία κίνηση στό δωμάτιο έπιασε στά χέρια της
τά αύταρχικά σύνεργα πού προφανώς είχε άπό τήν αρχή δίπλα της καί μού είπε μόνο ........ΜΕΤΡΑ
παλι ψεματα γραφισ ρε πιναλαΠρίν κάτι ήμέρες σέ έπίσκεψη μέ έγκρυτο συναγωνιστή καί δάσκαλο τών μασαζερί στόν χώρο , ή όμορφη κορασίς Ίσμήνη διαβάσε τίς σκέψεις μου πρίν κάν έγώ τίς σκεφτώ ή με ήξερε τόσο καλά πού δέν δυσκολεύτηκε νά φανταστεί τί θά ζήταγα ..........
Ενοιωθα τά μάτια της νά μέ γδύνουν, καί νά καταγράφουν τούς
παλμούς τού σωματός μου ...........
Η σκέψη σέ όλα αύτά με καύλωσε καί άρχισα να έρεθίζομαι......
Μέ έσυρε μέ μία κίνηση στό δωμάτιο έπιασε στά χέρια της
τά αύταρχικά σύνεργα πού προφανώς είχε άπό τήν αρχή δίπλα της καί μού είπε μόνο ........ΜΕΤΡΑ
παλι ψεματα γραφισ ρε πιναλα
φερε κε κρομιδακια χλορα να καμουμε σαλαταεγο ρε λιγδι έχο μαρουλι