Νέα

Aeron

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xpapad
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 628K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

peonius

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
ενταξει φιλαρακο.... 2φορες αψογος... αλλα απο την αλλη μερια του νομισματος.... η ελενη ειναι οτι πιο ελλεινο ατομο υπαρχει....αμα δεν ηταν αυτη δεν θα ειχα να πω αρνητικο για την επιχειρηση που βρισκεται επι της λυκαβητου 10 στον 2ο οροφο....μην σας ξεγελαει με τα χαμογελακια και τις μαλακιτσες της.... δεν εχει μπεσα η γυναικα.... μπορω να πω πολλα για αυτην αλλα οχι ακομα... θα ερθει η ωρα της.....

Το δυό φορές άψογος δεν πήγαινε για τα της Κυρά Λένης. Πήγαινε για ειλικρινή και από καρδίας απομυθοποίηση του σπορ.. το οποίο προσφρέρει απίστευτες χαρές αλλά και βαρύτατες λύπες :)

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66
σαν δεν ντρέπεσαι ρε κάθαρμα να απατάς τη Νάνα Σαλάτα...ουπς σόρυ Ταλατά :grin:
titeletekyrie.jpg

Θα εχω και την Νανα, και τον Λιλα, και την κυρα Λενη.
Αφου ειμαι ωραιο αγορι και ποθητο...

ggary1000

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Κριτικές
14
Like
321
Πόντοι
2.287
Επισκεψη σημερα και διαπιστωσα τεραστια αλλαζονεια ξαφνικα, ισως επειδη τους ειχα λειψει για καιρο... ισως
γιατι εκανα το λαθος και πανω στο "σοσιαλ" τους ειπα οτι εκανα πανακριβο ταξιδι 4 ημερων και 4 χιλιαδων...
δεν το ειπα το 4 χιλιαδων αλλα... φανηκε απο το μερος...
Το "ρεζουμε" ειναι οτι εγινα εξω φρενων (και ας μην το εδειξα) με καριολακια τυπου Χριστινα
που προσπαθησαν να με πεισουν (ΟΚ κανενα προβλημα με τα λεφτα) αλλα με υφακι του στυλ
εδω ερχεται και ο "Ωνασσης ολη την ωρα...με σενα θα μασησουμε..." και ας εχω γλεντησει τα περισσοτερα
απο αυτα για τα καλα... και ας μην εχουν παει περα απο τα "Καμενα Βουρλα..."
Το αποφασισα, ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΞΑΝΑΔΟΥΝ!! :idiot: :idiot: :birdman: :birdman:

tawara

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2011
Like
998
Πόντοι
96
ναι ειδικα ενα καριολακι κοντο μελαχρινο με ισιο μαλλι που ειναι στη ρεσεψιον, ειναι για πολλες μπουνιες

tawara

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2011
Like
998
Πόντοι
96
έχει υφακι λες και της εφαγες το ψωμι.

tawara

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2011
Like
998
Πόντοι
96
μπορει ναναι και θεμα χημειας, που λενε, δεν επιμενω...

ggary1000

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Κριτικές
14
Like
321
Πόντοι
2.287
ελα ρε συ χαριτωμενο ειναι
Συμφωνω απολυτα!! Αμα δε, το καταφερεις και το βαλεις στο δωματιο και εχεις υπομονη-χρημα (πανε μαζι)
θα περασεις αξεχαστα με ενα αληθινο αματερακι και "δυσκολο", αλλα οποτε στραβωνουνε -οχι το Χριστινακι- δεν μπορουν
να μας τη λενε τυπου ξερεις ποιος ερχεται εδω... τοτε γιατι ασχολεισαι μαζι μου??

RED AND WHITE

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
1
Καλα καταλαβα απο διαφορα σχολια και κυριως του gepap;Δηλαδη η Aντριαννα προ ετους στην Ομηρου μπριζολιαζοτανε και στη Λυκαβητου τωρα μονο φραπες;Ας μου απαντησει καποιος για να κινηθω αναλογα.

ΨΑΡΑΚΑΣ_2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
87
Πόντοι
16
Καλα καταλαβα απο διαφορα σχολια και κυριως του gepap;Δηλαδη η Aντριαννα προ ετους στην Ομηρου μπριζολιαζοτανε και στη Λυκαβητου τωρα μονο φραπες;Ας μου απαντησει καποιος για να κινηθω αναλογα.
τα ιδια με Ομηρου κάνει...φραπες

Nick the Dick

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2005
Like
1
Πόντοι
1
Αν θέλω μόνο φραπέ τον σερβίρει το ίδρυμα αμέσως ή θα χάσω το χρόνο μoυ;

RED AND WHITE

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
1
Νομιζω πως εκτος απροοπτου δεν θα συναντησεις προβλημα.

olym

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Φίλέ red & white υπάρχουν δέκα - είκοσι μαγαζιά που θα πας, θα δώσεις τα 70-80 ευρώ σου. και αν το παίζεις και άνετος δηλαδή του στυλ να κάτσω ή να φύγω και να αφήσεις να νομίζει η σέριφ ότι σε έπεισε να μήνεις, θα πάρεις αυτή που θέλεις και θα τα κάνεις όλα. Τι θέλεις να μπλέξεις τη σημερινή εποχή με φραπέδες. Αυτά ήταν πριν από δέκα και βάλε χρόνια. Μια και είσαι καινούργιος μάθε γρήγορα να εκτιμάς τα λεφτά σου. Σιγά μην τις παρακαλέσουμε κιόλας να μας κάνουν φραπέ.

olym

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Sυγνώμη. Το πιό πάνω ήταν για το φίλο Nick the Dick.
Συγνώμη red and White

kostasm2005

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
32
Like
1.392
Πόντοι
5.345
Καλημέρα  Υπάρχει  στο  μαγαζί  κάποια  με  το  όνομα  Rania ?? (Μπορεί  να  είναι  και  το  πραγματικό βέβαια  και  όχι  ψευδώνυμο)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom