You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Aeron
- Μέλος που άνοιξε το νήμα xpapad
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 3K
- Εμφανίσεις 628K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
gepap
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2007
- Like
- 302
- Πόντοι
- 36
...από αλβανία είναι;; και νόμιζα κάπου από Δράμα ή Σέρρες.... ίσως έκανα και λάθος ..αλλά το ότι δεν μπορούσε να μιλήσει αν λέμε την ίδια - εκεί δεν υπάρχει και άλλη - είναι επειδη ψευδίζει....συνευρεση με χρυσα. Ψηλη ξανθια εξ Αλβανιας. Χαγογελουσε ολη την ωρα και προσπαθουσε να το παιξει μοιραια και ωραια. Μασαζ πολυ καλο, τα υπολοιπα ομως απογοητευτικα. Απο πολυ κοντα βλεπεις αυτα τα σπυρακια και ολο τον τονο πουδρα που εχει βαλει , επισης ολο αυτο το στηθος που φαινεται καταλαβαινεις δυστυχως οτι ειναι μαξιλαρι απο το σουτιεν :S Επισης δεν μπορει να μιλησει καλα καλα.. τελος παντων τουλαχιστον πολυ καλο μασαζ
Επισκέπτης
Επισκέπτης
...από αλβανία είναι;; και νόμιζα κάπου από Δράμα ή Σέρρες.... ίσως έκανα και λάθος ..αλλά το ότι δεν μπορούσε να μιλήσει αν λέμε την ίδια - εκεί δεν υπάρχει και άλλη - είναι επειδη ψευδίζει....
και Αλμπάνο και ψευδίζει? :o
patos1111
Μέγας
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 1.243
- Πόντοι
- 4.365
παίζει ρε παίδιά.....αλλά πρέπει να γίνεις πρώτα μέγας χορηγός και μετά τρως!!!! οτι η κυρα λενη έχει καβαλήσει καλαμι είναι αλήθεια.......ρε παιδια τι πατε και τα σκατε,αφου δε παιζει τιποτα μακρυα
Καλαμι δεν θα πει τιποτα!!!!!παίζει ρε παίδιά.....αλλά πρέπει να γίνεις πρώτα μέγας χορηγός και μετά τρως!!!! οτι η κυρα λενη έχει καβαλήσει καλαμι είναι αλήθεια.......
Και αν πεις και τιποτα σου τη λεει.... "ετσι λετε, αλλα ολοι ξαναρχεστε...!!!"
Πιστεύω ότι ο Πάτος έχει δίκιο. Παίζει μεν αλλά σου ζαλίζουν τ' αρχίδια πρώτα για να στα πάρουν. Μπορεί να φας βέβαια και γρηγορότερα αν πας παρέα με κανένα μέγα χορηγό. Εγώ που δεν έχω δευτερόλεπτο ελεύθερο χρόνο δεν τον χαραμίζω εκεί πάντως.
παιζει και παραπαιζει....Πιστεύω ότι ο Πάτος έχει δίκιο. Παίζει μεν αλλά σου ζαλίζουν τ' αρχίδια πρώτα για να στα πάρουν. Μπορεί να φας βέβαια και γρηγορότερα αν πας παρέα με κανένα μέγα χορηγό. Εγώ που δεν έχω δευτερόλεπτο ελεύθερο χρόνο δεν τον χαραμίζω εκεί πάντως.
Λοιπόν κύριοι... Έχω να πω τα εξής: Το μαγαζί είναι πάρα πολύ καλό από άποψη χώρου κλπ κλπ.Στα δικά μας τώρα, παίζουν τα πάντα μέσα, ανάλογα τον πελάτη και την κοπέλα.Ναι, στην αρχή και για μια δυο φορές, θα φύγεις άπραγος ειδικά να πας μόνος χωρίς κάποιον συναγωνιστή που έχει φάει από εκεί. Στην συνέχεια τα πράγματα γίνονται πάρα πολύ καλύτερα ειδικά αν μπεις στην κατηγορία "Πελάτης". Υπάρχουν καλές και τίμιες επιλογές για όλα τα γούστα και τις διαθέσεις που εναλλάσσονται συχνά. Μελίσα από Ρουμανία μικρό αδύνατο μελαχρινό δεν ξέρει το όχι, Ισμήνη Ελληνίδα στα 23 με μεγάλα προσόντα και μάχιμη σε όλα της, Στελλίτσα με κόκκινα μαλλιά,κάνει τα πάντα και δεν κωλώνει σε τίποτα,Χρύσα από Δράμα αρκετά καλή,Λουίζα επίσης από Ρουμανία,επίσης εξαιρετική..Φυσικά υπάρχουν και άλλες όχι τόσο καλές και όχι τόσο "μάχιμες" τις οποίες ο "τακτικός" πελάτης δεν τις επιλέγει. Πιο παλιά υπήρχαν η Μόιρα η Αντιγόνη και άλλες δυνατές.Κορυφαία επιλογή οι δυο κοπέλες στην υποδοχή(Χρυσάνθη και Χριστίνα) για τις οποίες ακόμα δεν έχω άποψη του τι προσφέρουν. Επιφυλάσσομαι για το μέλλον....Γενικά να θυμάστε ότι στον χώρο αυτό ότι πληρώνεις παίρνεις και τίποτα δεν είναι δεδομένο και ποτέ να μην ακούτε 100% τι λέει ο καθένας αφού όλα είναι υποκειμενικά.... Πληρώστε, δοκιμάστε και κρίνετε μόνοι σας....Αυτά.
τι να γινω χορηγος εχει 5-6 κουκλαρες θαμπωνεστε ολοι καινει 6 επισκεψεις χανεις ενα ολοκληρο μισθο και εξακολουθεις να εισαι με την ελπιδα ποσο μαλλον τωρα με τις μειωσεις που εχουμε δεκτη,παντως η ελενη μαγκιωρα που κραταει πελατεια
xpapad
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 20 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 33
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1.240
με καλυψες πληρως.... ειναι ακριβως ετσι οπως τα λες....Λοιπόν κύριοι... Έχω να πω τα εξής: Το μαγαζί είναι πάρα πολύ καλό από άποψη χώρου κλπ κλπ.Στα δικά μας τώρα, παίζουν τα πάντα μέσα, ανάλογα τον πελάτη και την κοπέλα.Ναι, στην αρχή και για μια δυο φορές, θα φύγεις άπραγος ειδικά να πας μόνος χωρίς κάποιον συναγωνιστή που έχει φάει από εκεί. Στην συνέχεια τα πράγματα γίνονται πάρα πολύ καλύτερα ειδικά αν μπεις στην κατηγορία "Πελάτης". Υπάρχουν καλές και τίμιες επιλογές για όλα τα γούστα και τις διαθέσεις που εναλλάσσονται συχνά. Μελίσα από Ρουμανία μικρό αδύνατο μελαχρινό δεν ξέρει το όχι, Ισμήνη Ελληνίδα στα 23 με μεγάλα προσόντα και μάχιμη σε όλα της, Στελλίτσα με κόκκινα μαλλιά,κάνει τα πάντα και δεν κωλώνει σε τίποτα,Χρύσα από Δράμα αρκετά καλή,Λουίζα επίσης από Ρουμανία,επίσης εξαιρετική..Φυσικά υπάρχουν και άλλες όχι τόσο καλές και όχι τόσο "μάχιμες" τις οποίες ο "τακτικός" πελάτης δεν τις επιλέγει. Πιο παλιά υπήρχαν η Μόιρα η Αντιγόνη και άλλες δυνατές.Κορυφαία επιλογή οι δυο κοπέλες στην υποδοχή(Χρυσάνθη και Χριστίνα) για τις οποίες ακόμα δεν έχω άποψη του τι προσφέρουν. Επιφυλάσσομαι για το μέλλον....Γενικά να θυμάστε ότι στον χώρο αυτό ότι πληρώνεις παίρνεις και τίποτα δεν είναι δεδομένο και ποτέ να μην ακούτε 100% τι λέει ο καθένας αφού όλα είναι υποκειμενικά.... Πληρώστε, δοκιμάστε και κρίνετε μόνοι σας....Αυτά.
gepap
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2007
- Like
- 302
- Πόντοι
- 36
....πρόσθεσε νταϊάνα, αννα, Ιφιγένεια..Λοιπόν κύριοι... Έχω να πω τα εξής: Το μαγαζί είναι πάρα πολύ καλό από άποψη χώρου κλπ κλπ.Στα δικά μας τώρα, παίζουν τα πάντα μέσα, ανάλογα τον πελάτη και την κοπέλα.Ναι, στην αρχή και για μια δυο φορές, θα φύγεις άπραγος ειδικά να πας μόνος χωρίς κάποιον συναγωνιστή που έχει φάει από εκεί. Στην συνέχεια τα πράγματα γίνονται πάρα πολύ καλύτερα ειδικά αν μπεις στην κατηγορία "Πελάτης". Υπάρχουν καλές και τίμιες επιλογές για όλα τα γούστα και τις διαθέσεις που εναλλάσσονται συχνά. Μελίσα από Ρουμανία μικρό αδύνατο μελαχρινό δεν ξέρει το όχι, Ισμήνη Ελληνίδα στα 23 με μεγάλα προσόντα και μάχιμη σε όλα της, Στελλίτσα με κόκκινα μαλλιά,κάνει τα πάντα και δεν κωλώνει σε τίποτα,Χρύσα από Δράμα αρκετά καλή,Λουίζα επίσης από Ρουμανία,επίσης εξαιρετική..Φυσικά υπάρχουν και άλλες όχι τόσο καλές και όχι τόσο "μάχιμες" τις οποίες ο "τακτικός" πελάτης δεν τις επιλέγει. Πιο παλιά υπήρχαν η Μόιρα η Αντιγόνη και άλλες δυνατές.Κορυφαία επιλογή οι δυο κοπέλες στην υποδοχή(Χρυσάνθη και Χριστίνα) για τις οποίες ακόμα δεν έχω άποψη του τι προσφέρουν. Επιφυλάσσομαι για το μέλλον....Γενικά να θυμάστε ότι στον χώρο αυτό ότι πληρώνεις παίρνεις και τίποτα δεν είναι δεδομένο και ποτέ να μην ακούτε 100% τι λέει ο καθένας αφού όλα είναι υποκειμενικά.... Πληρώστε, δοκιμάστε και κρίνετε μόνοι σας....Αυτά.
ετσι παιζει. τα πραγματα ειναι και πιο απλα, αν σε ηξεραν απο 35 η απο το 44.Στα δικά μας τώρα, παίζουν τα πάντα μέσα, ανάλογα τον πελάτη και την κοπέλα.Ναι, στην αρχή και για μια δυο φορές, θα φύγεις άπραγος ειδικά να πας μόνος χωρίς κάποιον συναγωνιστή που έχει φάει από εκεί. Στην συνέχεια τα πράγματα γίνονται πάρα πολύ καλύτερα ειδικά αν μπεις στην κατηγορία "Πελάτης"..
gepap
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2007
- Like
- 302
- Πόντοι
- 36
...και αντριάννα...(είναι τόσο πολλές που ποτέ δεν είσαι σίγουρος ότι τις ανέφερες όλες...)....πρόσθεσε νταϊάνα, αννα, Ιφιγένεια..
patos1111
Μέγας
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 1.243
- Πόντοι
- 4.365
το παει το γράμμα ρε παιδιά η αντριάννα???? γιατί σε εμεένα το έχει παίξει "μωρή" παρθένα...και αντριάννα...(είναι τόσο πολλές που ποτέ δεν είσαι σίγουρος ότι τις ανέφερες όλες...)
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 65
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 86
- Εμφανίσεις
- 14K
- Απαντήσεις
- 81
- Εμφανίσεις