και συνεχίζει........
Αρχικά, καθότι πρώτη επισκεψη στο μαγαζί και νέος στο σπορ όσον αφορα τα γραφεία μασαζ δεν μπήκα στην διαδικασία της πασαρέλλας... thinking
Όταν μπήκα στο μαγαζί πέρασαν 3-4 κοπέλες έτσι για "καλησπέρα" και μπορώ να πώ ότι ήταν άψογες από εμφάνιση.... rolf1 rolf1
Αφού λοιπόν ξεναγήθηκα και επέλεξα πρόγραμμα για μασαζ (για μασαζ πήγα άλλωστε...) στην Minimal suite...(180euro), ήρθε μια πιτσιρίκα γλυκό προσωπάκι, αδυνατούλα και ξεκίνησα το μασαζάκι (η κοπέλα το έχει το μασάζ, ίσως να το έχει σπουδάσει κιόλας).
Μιλάμε παρέδωσα πνεύμα....
Μία ώρα χαλάρωση λέμε...! Άψογο μασάζ, επαγγελματικό...!
Μετά την 1η ώρα μπήκε η επόμενη, milf πολύ καλό όμως..(δεν συγκρατώ ποτέ ονόματα από την πρώτη φορά αλλα νομίζω την έλεγαν Ασπασία.... thinking thinking)..
Το μασάζ συνεχίστηκε με πολύ χαλαρό ρυθμό... Πήγα να το γύρίσω αλλά λογικά και ίσως λόγω νέας φάτσας (εγώ εννοώ) δεν έπαιξε τίποτε...
Η αλήθεια είναι ότι πέρασα άψογα αλλά απλά σαν να είχα πάει για μασαζάκι κανονικά και αντί να σκάσει καμιά μπαλώτσα να με τρίβει είχα τουλάχιστον πολύ καλή θέα όλη την ώρα...
Εννοείται ότι θα το τιμήσω το μαγαζί πάλι καθώς το ψακάστε, σκουπίστε, τελειώσατε δεν το γουστάρω...
Αν είναι έτσι πας στο στουντιάκι σου και ξεπετιέσαι....
Πάντως γενικά μου άφησε πολύ καλή εντύπωση, και όπως γράφω και στην κριτική μου ήταν ευγενέστατες όλες οι κοπέλες, αισθάνεσαι πολύ άνετα (με το καφεδάκι σου, καθαρά προπάντων)...
υ.γ. εάν υπάρχει θέμα με την αντιγραφή σβήστε το...