Νέα

Aeron

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xpapad
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 631K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
xpapad

xpapad

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2008
Κριτικές
33
Like
3
Πόντοι
1.240
ειχα πει οτι θα στειλω ενα μονο μηνυμα αλλα...
ναι ρε λυγουρη η ελενη ειμαι και περιμενω απο σενα να ζησω
εχε χαρη που δεν εχει μουντζα εικονιδιο να σου στειλω
ελα ρε ελεναρα.... καλως ειρθες στην παρεα μας..........

DSK_ 4.7.2008

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2008
Κριτικές
26
Like
677
Πόντοι
991
προφανώς φίλε, εσύ έχεις πιο χοντρό πορτοφόλι από εμένα και μπορείς να κάνεις υπομονή μέχρι τα ημιπούτανα να γίνουν πουτάνακια ;)

Δεν νομίζω οτι απαιτείται και μεγάλη υπομονή...

DSK_ 4.7.2008

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2008
Κριτικές
26
Like
677
Πόντοι
991
εχω γυρισει σε αρκετα μαγαζια, εφαγα φολες... ξεπετες .... μασαζ υποτυπωδες που ηθελα να ανοιξει η γη να με καταπιει, αλλα σε ολα γαμουσα.... ολα αυτα που εκανα απο εδω και απο εκει δεν ηταν πεταμενα λεφτα????? τι εμεινε  στο τελος ενα φτηνο γαμησι μπουρδελου.....

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

OPTOLEN

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
0
κάνω ένα copy paste το σχόλιο του κολλητού μου από άλλη ιστοσελίδα.......

Σκέφτομαι όσο διαβάζω τα σχόλια στο φορουμ...για το εν λόγω μαγαζί........
και ενω δεν ειχα καταλάβει τι γίνεται...........πήγα να το διαπιστώσω με τα ίδια μου τα μάτια.....

Μόλις επεστρεψα λοιπόν (οταν λέμε μόλις εννοω πριν 10 λεπτά) και θα το πώ όπως μου βγαίνει και στα @@ μου εάν με κράξετε......

Ο χώρος είναι μακράν ότι καλύτερο έχουμε (ή τουλάχιστον έχω) δει στην μεχρι τωρα πορεία μου.
Οι κοπέλες χαμογελαστές σε κάνουν να αισθάνεσαι ότι είσαι χρόνια πελάτης (κι ας μην έχεις ξαναπάει, ούτε κι εγώ είχα ξαναπάει)
Όσο για τις υπηρεσίες....νομίζω ότι το έχουν πει καλύτερα από εμένα άλλα μέλη στο παρελθόν...
"Ότι πληρώνεις παίρνεις"........

(Και επειδη κάποιοι θα μου πούν ότι προμοτάρω κλπ κλπ, θα σας πω λοιπόν ότι η γνώμη αυτών που θα το πουν δεν με απασχολεί γιατί ούτε οι μισοί δεν έχουν πάει στο εν λόγω μαγαζί και εκφέρουν απλά γνώμη εκ του μακρώθεν.....)

Και σημειωτέον...για να σπάσω τα νεύρα μερικών εδώ μέσα.......πέρασα "Μια χαρά"

τα σχόλια δικά σας/μας....

υ.γ. εάν υπάρχει θέμα με την αντιγραφή σβήστε το...

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66
Ρε μαγκες τι το ψαχνετε; Τα μπριζολαδικα ειναι για συγκεκριμενους πελατες.
Το spa της μανδαμ Ελενης ειναι για αλλα γουστα και κατα συνεπεια πελατες.
Με το στανιο δηλαδη να το μαγαρισουμε το ιδρυμα.

Εκει ειναι για χαλαρωση και να καβλαντησεις με τις γκερλες.
Ενα 50λεπτο massage με Ιφιγενεια ή Μερσινη και βγαινεις αλλος ανθρωπος.

OPTOLEN

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
0
και συνεχίζει........

Αρχικά, καθότι πρώτη επισκεψη στο μαγαζί και νέος στο σπορ όσον αφορα τα γραφεία μασαζ δεν μπήκα στην διαδικασία της πασαρέλλας... thinking

Όταν μπήκα στο μαγαζί πέρασαν 3-4 κοπέλες έτσι για "καλησπέρα" και μπορώ να πώ ότι ήταν άψογες από εμφάνιση.... rolf1 rolf1

Αφού λοιπόν ξεναγήθηκα και επέλεξα πρόγραμμα για μασαζ (για μασαζ πήγα άλλωστε...) στην Minimal suite...(180euro), ήρθε μια πιτσιρίκα γλυκό προσωπάκι, αδυνατούλα και ξεκίνησα το μασαζάκι (η κοπέλα το έχει το μασάζ, ίσως να το έχει σπουδάσει κιόλας).
Μιλάμε παρέδωσα πνεύμα....
Μία ώρα χαλάρωση λέμε...! Άψογο μασάζ, επαγγελματικό...!

Μετά την 1η ώρα μπήκε η επόμενη, milf πολύ καλό όμως..(δεν συγκρατώ ποτέ ονόματα από την πρώτη φορά αλλα νομίζω την έλεγαν Ασπασία.... thinking thinking)..

Το μασάζ συνεχίστηκε με πολύ χαλαρό ρυθμό... Πήγα να το γύρίσω αλλά λογικά και ίσως λόγω νέας φάτσας (εγώ εννοώ) δεν έπαιξε τίποτε...

Η αλήθεια είναι ότι πέρασα άψογα αλλά απλά σαν να είχα πάει για μασαζάκι κανονικά και αντί να σκάσει καμιά μπαλώτσα να με τρίβει είχα τουλάχιστον πολύ καλή θέα όλη την ώρα...

Εννοείται ότι θα το τιμήσω το μαγαζί πάλι καθώς το ψακάστε, σκουπίστε, τελειώσατε δεν το γουστάρω...

Αν είναι έτσι πας στο στουντιάκι σου και ξεπετιέσαι....

Πάντως γενικά μου άφησε πολύ καλή εντύπωση, και όπως γράφω και στην κριτική μου ήταν ευγενέστατες όλες οι κοπέλες, αισθάνεσαι πολύ άνετα (με το καφεδάκι σου, καθαρά προπάντων)...

OPTOLEN

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
0
Ρε μαγκες τι το ψαχνετε; Τα μπριζολαδικα ειναι για συγκεκριμενους πελατες.
Το spa της μανδαμ Ελενης ειναι για αλλα γουστα και κατα συνεπεια πελατες.
Με το στανιο δηλαδη να το μαγαρισουμε το ιδρυμα.

Εκει ειναι για χαλαρωση και να καβλαντησεις με τις γκερλες.
Ενα 50λεπτο massage με Ιφιγενεια ή Μερσινη και βγαινεις αλλος ανθρωπος.

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

DSK_ 4.7.2008

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2008
Κριτικές
26
Like
677
Πόντοι
991

και ενω δεν ειχα καταλάβει τι γίνεται...........πήγα να το διαπιστώσω με τα ίδια μου τα μάτια.....

Μόλις επεστρεψα λοιπόν (οταν λέμε μόλις εννοω πριν 10 λεπτά) και θα το πώ όπως μου βγαίνει και στα @@ μου εάν με κράξετε......

Ο χώρος είναι μακράν ότι καλύτερο έχουμε (ή τουλάχιστον έχω) δει στην μεχρι τωρα πορεία μου.
Οι κοπέλες χαμογελαστές σε κάνουν να αισθάνεσαι ότι είσαι χρόνια πελάτης (κι ας μην έχεις ξαναπάει, ούτε κι εγώ είχα ξαναπάει)
Όσο για τις υπηρεσίες....νομίζω ότι το έχουν πει καλύτερα από εμένα άλλα μέλη στο παρελθόν...

(Και επειδη κάποιοι θα μου πούν ότι προμοτάρω κλπ κλπ, θα σας πω λοιπόν ότι η γνώμη αυτών που θα το πουν δεν με απασχολεί γιατί ούτε οι μισοί δεν έχουν πάει στο εν λόγω μαγαζί και εκφέρουν απλά γνώμη εκ του μακρώθεν.....)

Φιλαράκι, πολύ φορτσάτο σε βλέπω. Μήπως παίρνεις τίποτα?

OPTOLEN

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
0
ποιος δεν παιρνει...........?

Επισκέπτης

φιλαράκο σίγουρα δεν είσαι προμότορας? :think: :think: :think: :think:

Daylen

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Αφού λοιπόν ξεναγήθηκα και επέλεξα πρόγραμμα για μασαζ (για μασαζ πήγα άλλωστε...) στην Minimal suite...(180euro), ήρθε μια πιτσιρίκα γλυκό προσωπάκι, αδυνατούλα και ξεκίνησα το μασαζάκι (η κοπέλα το έχει το μασάζ, ίσως να το έχει σπουδάσει κιόλας).
Έτσι είναι, ο μινιμαλισμός κοστίζει.

xasodikisgr

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2010
Like
0
Πόντοι
0
καλημερα σε ολους!
ημουν μελοσ στο παλιο φορουμ και απο τα πιο γνωστα και λογο διαφορων καταστασεων εκοψα. τελοσπαντων, διαβαζω γι'αυτο το γαμημενο μασατζιδικο που το 90% δεν γουσταρει καθολου αλλα ολοι μερα εδω ειναι και μιλαει γι'αυτο, και εχουν γραφτει 80 σελιδεσ με πεντε κριτικεσ!!!
γιατι οποιοσ γουσταρει να παει τον βριζετε και τον λετε προμοτορα και του τα χωνετε ? τι σασ πειραζει, δικο σασ ειναι το πορτοφολι η  μηπωσ η γκομενα? αφηστε τα κομπλεξιλικια και ξυπνηστε λιγακι. μεχρι και τον periergos1 που το παληκαρι επρεπε να γραψει εγκυκλοπαιδεια, τον κανατε να κοψει και τον κραξατε, κατι κομπλεξικα βλαχαδερα που δεν εχετε ιδεα που πανε τα τεσσερα!   οι μονεσ κριτικεσ που βλεπω ολοι να γραφουν ειναι για κατι μασατζιδικα 4-5 στο συνολο και καποια κοριτσια στανταρ, που ολοι ξερουν μεχρι και τι αποσμητικο φορανε απλα μονο και μονο για να δειξουν οτι ξερουν τα μαγαζια και στη γυρα.
γιατι ρε βλαχαδερα δεν γραφετε για τα κυριλε που ολοι πατε στα κρυφα και δεν λετε για τα υπερμουνακια που σασ τα παιρνουν, τα κρατατε για την παρτη σας ,κραζετε τουσ αλλουσ, και γραφετε κριτικες για κοριτσακια fast food?!!!
γιατι δε γινετε να ειναι παντα γεματα και ολοι να τα κραζουν.
και στη τελικη ρε μαγκεσ πιο πολυ κουραζεσαι να πιασεισ το ροφο παρα το κεφαλο
Με την ευκαιρια στην αναφορα του periergos1 θα ηθελα να του ευχηθω περαστικα και σιδερενιος.

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216
Με την ευκαιρια στην αναφορα του periergos1 θα ηθελα να του ευχηθω περαστικα και σιδερενιος.

:think: :think: :think: :think:

Τί έγινε? έπαθε κατι και τον χάσαμε από εδω?

Αλλά αφου λες περαστικά κάτι θα ξέρεις και έτσι το ίδιο εύχομαι και εγώ.

eparxiotis5

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2011
Like
6
Πόντοι
16
γιατι ρε συ....??? αν πιεις κανα μπουκαλακι.... την ελενη την εχω για πολυ δυναμη μεσα.... πριν κανα μηνα ειχε φτιαξει και το μαλλι.... μη νομιζεις απο ζανα και ελενη στο Σ29 δεν διαφερουν και πολυ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ηλικιακά πρέπει να είναι στα ίδια χρόνια η Ελένη της Στουρνάρη με την Ελένη την ιδικτήτρια της Λ10 και Ο44. Η Ζάνα είναι μερικά χρόνια μικρότερή τους (γενικά δεν τα πάω και πολύ καλά στις ηλικίες, αλλά η αίσθηση μου είναι αυτή)

Επισκέπτης
Ηλικιακά πρέπει να είναι στα ίδια χρόνια η Ελένη της Στουρνάρη με την Ελένη την ιδικτήτρια της Λ10 και Ο44. Η Ζάνα είναι μερικά χρόνια μικρότερή τους (γενικά δεν τα πάω και πολύ καλά στις ηλικίες, αλλά η αίσθηση μου είναι αυτή)

σωστά τα λες οι δυο πρώτες είναι 50+ η Ζάνα είναι 40+ :sunglasses:

OPTOLEN

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
0
φιλαράκο σίγουρα δεν είσαι προμότορας? :think: :think: :think: :think:
εγώ λοιπόν λέω ότι δεν είμαι!

Αλλά θέλω να μου απαντήσεις σε κάτι: Πως βγάζεις το συμπέρασμα αυτό....? Επειδή γουστάρω το μαγαζί αυτό? Δηλάδή εαν έγραφα ότι δεν το γουστάρω δεν θα "προμοτάριζα" (τι λέξη έφτιαξα ο πούστης) τα υπόλοιπα?

OPTOLEN

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
0
έχει παραγίνει το κακό εδω μέσα, μόλις γράψεις κάτι θετικό είσαι προμότορας....
Μόλις γράψεις αρνητικό σε παίρνουν στα σοβαρά, είσαι ειδήμων κλπ....... :jerking: :jerking: :jerking:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom