Νέα

Aeron

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xpapad
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 629K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

OPTOLEN

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
0
ναι είπαμε.... είσαι ο ΔΑΜΑΣΤΗΣ που κατέχει την απόλυτη αλήθεια, οι υπόλοιποι έχουμε απλά θεωρητική γνώση :uglystupid: :jerking:
και θες να σε πάρει κάποιος στα σοβαρά εδώ μέσα με τις παπαριές που απαντάς....?

Τέλοσπάντων εγώ το αφήνω το θέμα γιατί από ότι φαίνεται εσύ τα Μηνύματα: 2346 τα έχεις φτιάξει λέγοντας αερολογίες και ανταλάσσοντας αερολογίες με άλλους αερολόγους εδώ μέσα......

sotomoto64

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2010
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
16
και θες να σε πάρει κάποιος στα σοβαρά εδώ μέσα με τις παπαριές που απαντάς....?

Τέλοσπάντων εγώ το αφήνω το θέμα γιατί από ότι φαίνεται εσύ τα Μηνύματα: 2346 τα έχεις φτιάξει λέγοντας αερολογίες και ανταλάσσοντας αερολογίες με άλλους αερολόγους εδώ μέσα......

τα μέλη του φόρουμ δεν νομίζω ότι παίρνουν στα σοβαρά τους αλεξιπτωτιστές :kissass2:

OP
OP
xpapad

xpapad

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2008
Κριτικές
33
Like
3
Πόντοι
1.240
θαυμαστής δεν ήμουν ποτέ, πελάτης ναι, αλλά και η ανοχή στη κοροιδία έχει τα όριά της ;)
σοτο εγω θα σου πω το εξης, συμφωνω οτι καποιες ειναι ημιπουτανες εκει μεσα.... αλλα και η ημιπουτανια στα μασαζ ειναι αλλη καυλα.... ποτε δεν αναζητησα στο μασαζ το γαμησι αφου το εβρισκα αλλου πολυ πιο ευκολα και πολυ πιο φτηνα (ασχετα αν και εχω μπριζολιασει αρκετες φορες...) πιστευω οτι το καλο μασαζ σε συνδιασμο με τον ωραιο χωρο σε μια τιμη που δεν διαφερει και πολυ απο τις αλλες τιμες του κεντρου συνυπολογιζοντας και τις ξεπετες του 20λεπου και μισαωρου που θα φας στο κεντρο.... αυτο ειναι που με κραταει εκει.... και οι ημιπουτανες εχουν την χαρη τους που στον καλο πελατη γινονται πουτανακια.... αυτα ;)

sotomoto64

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2010
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
16
σοτο εγω θα σου πω το εξης, συμφωνω οτι καποιες ειναι ημιπουτανες εκει μεσα.... αλλα και η ημιπουτανια στα μασαζ ειναι αλλη καυλα.... ποτε δεν αναζητησα στο μασαζ το γαμησι αφου το εβρισκα αλλου πολυ πιο ευκολα και πολυ πιο φτηνα (ασχετα αν και εχω μπριζολιασει αρκετες φορες...) πιστευω οτι το καλο μασαζ σε συνδιασμο με τον ωραιο χωρο σε μια τιμη που δεν διαφερει και πολυ απο τις αλλες τιμες του κεντρου συνυπολογιζοντας και τις ξεπετες του 20λεπου και μισαωρου που θα φας στο κεντρο.... αυτο ειναι που με κραταει εκει.... και οι ημιπουτανες εχουν την χαρη τους που στον καλο πελατη γινονται πουτανακια.... αυτα ;)

προφανώς φίλε, εσύ έχεις πιο χοντρό πορτοφόλι από εμένα και μπορείς να κάνεις υπομονή μέχρι τα ημιπούτανα να γίνουν πουτάνακια ;)

OPTOLEN

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
0
θαυμαστής δεν ήμουν ποτέ, πελάτης ναι, αλλά και η ανοχή στη κοροιδία έχει τα όριά της ;)
επειδή λοιπόν όταν ήσουν πελάτης δεν έγραφες σίγουρα τέτοια πράγματα... μπορείς να καταλάβεις γιατί κι εγώ γράφω αυτά που γράφω.....

Καταλαβαίνω ότι μπορεί να θες να προστατέψεις τον καθένα που είναι εδώ μέσα...αλλά πολλές φορές (και δεν είμαστε παιδάκια) πρέπει να αφήνεις τον άλλο να σπάσει τα μουτρα του για να πάρει χαμπάρι......

ΚΑι στην τελική η γνώση είναι δύναμη....(και την δύναμη την κραταμε για πάρτη μας.......)

OPTOLEN

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
0
προφανώς φίλε, εσύ έχεις πιο χοντρό πορτοφόλι από εμένα και μπορείς να κάνεις υπομονή μέχρι τα ημιπούτανα να γίνουν πουτάνακια ;)
δεν εχει να κανει με το πορτοφόλι ρε παιδια.......με το γούστο έχει να κάνει......

sotomoto64

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2010
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
16
επειδή λοιπόν όταν ήσουν πελάτης δεν έγραφες σίγουρα τέτοια πράγματα... μπορείς να καταλάβεις γιατί κι εγώ γράφω αυτά που γράφω.....

Καταλαβαίνω ότι μπορεί να θες να προστατέψεις τον καθένα που είναι εδώ μέσα...αλλά πολλές φορές (και δεν είμαστε παιδάκια) πρέπει να αφήνεις τον άλλο να σπάσει τα μουτρα του για να πάρει χαμπάρι......

ΚΑι στην τελική η γνώση είναι δύναμη....(και την δύναμη την κραταμε για πάρτη μας.......)

αν είναι να κρατάμε για πάρτη μας τη γνώση-δύναμη τότε τι αξία έχει το παρών φόρουμ? :think:

OP
OP
xpapad

xpapad

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2008
Κριτικές
33
Like
3
Πόντοι
1.240
δεν καταλαβες .... σου ειπα οτι και τα ημιπουτανα εχουν την καβλα τους....

OP
OP
xpapad

xpapad

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2008
Κριτικές
33
Like
3
Πόντοι
1.240
εχω γυρισει σε αρκετα μαγαζια, εφαγα φολες... ξεπετες .... μασαζ υποτυπωδες που ηθελα να ανοιξει η γη να με καταπιει, αλλα σε ολα γαμουσα.... ολα αυτα που εκανα απο εδω και απο εκει δεν ηταν πεταμενα λεφτα????? τι εμεινε  στο τελος ενα φτηνο γαμησι μπουρδελου.....

sotomoto64

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2010
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
16
δεν καταλαβες .... σου ειπα οτι και τα ημιπουτανα εχουν την καβλα τους....

οκ τότε πάσο γούστα είναι αυτά...εγώ πάντως νομίζω ότι πιο φθηνά θα σου ερχόταν αν πήγαινες σε κανένα κλαμπάκι να ψαρέψεις ημιπούτανα ;)

OPTOLEN

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
0
οκ τότε πάσο γούστα είναι αυτά...εγώ πάντως νομίζω ότι πιο φθηνά θα σου ερχόταν αν πήγαινες σε κανένα κλαμπάκι να ψαρέψεις ημιπούτανα ;)
όταν λέω "γούστα", εννοω ότι εγώ το γουστάρω το μασάζ......και στις επισκέψεις μου εκεί πάντα κάνω ένα μασάζ κανονικό (για αρχή).....
Επιπλέον...στο κλαμπάκι ρε παιδιά πρέπει να πας βράδυ...και εαν είσαι και παντρεμένος (όπως ο ομιλών) τότε βράστα.......
Επίσης για μένα ο χώρος παίζει μεγάλο ρόλο..την γουστάρω την ημι-χλιδή του χώρου εκεί και για αυτό την πληρώνω (και δεν έχω και το χοντρό το πορτοφόλι)

OPTOLEN

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
0
και εννοείται ότι τα μαγαζιά αυτά πρέπει να μας τα ρουφανε..αυτός είναι ο σκοπός τους....... αυτό είναι το πρωταρχικό τους μέλημα....

Όσο για το παρόν φόρουμ, το ξέρεις και εσύ όπως καί όλοι οι νοήμονες άνθρωποι εδώ ότι οι μισοί και πλέον που έχουν γνώμη για μερικά μαγαζιά δεν έχουν καν πατήσει το πόδι τους..."οτι ακουσα", " ότι μου έιπανε" κλπ...
όλοι λοιπόν οι φρέσκοι (όπως ήμουν κι εγώ) στο σπορ απλά διαβάζουνε...ρωτάνε για να μάθουν.....

Και επειδή πολλοι τους αποτρέπουν να ρωτούν, γιατί -και καλά- είναι νέοι στο φορουμ, και τους αποπαίρνουν ΟΤΑΝ ρωτούν... έχουν φτάσει τα ποστ στα μέλη να χωρίζονται σε δυο κατηγορίες...αυτοί με τα χιλιάδες ποστ...και αυτοί με τα δεκάδες απλά.......

OPTOLEN

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
0
κοιτα να δεις που έφτασα τα 20 ποστ................. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

senger

Νέο Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
0
καλημερα σε ολους!
ημουν μελοσ στο παλιο φορουμ και απο τα πιο γνωστα και λογο διαφορων καταστασεων εκοψα. τελοσπαντων, διαβαζω γι'αυτο το γαμημενο μασατζιδικο που το 90% δεν γουσταρει καθολου αλλα ολοι μερα εδω ειναι και μιλαει γι'αυτο, και εχουν γραφτει 80 σελιδεσ με πεντε κριτικεσ!!!
γιατι οποιοσ γουσταρει να παει τον βριζετε και τον λετε προμοτορα και του τα χωνετε ? τι σασ πειραζει, δικο σασ ειναι το πορτοφολι η  μηπωσ η γκομενα? αφηστε τα κομπλεξιλικια και ξυπνηστε λιγακι. μεχρι και τον periergos1 που το παληκαρι επρεπε να γραψει εγκυκλοπαιδεια, τον κανατε να κοψει και τον κραξατε, κατι κομπλεξικα βλαχαδερα που δεν εχετε ιδεα που πανε τα τεσσερα!  οι μονεσ κριτικεσ που βλεπω ολοι να γραφουν ειναι για κατι μασατζιδικα 4-5 στο συνολο και καποια κοριτσια στανταρ, που ολοι ξερουν μεχρι και τι αποσμητικο φορανε απλα μονο και μονο για να δειξουν οτι ξερουν τα μαγαζια και στη γυρα.
γιατι ρε βλαχαδερα δεν γραφετε για τα κυριλε που ολοι πατε στα κρυφα και δεν λετε για τα υπερμουνακια που σασ τα παιρνουν, τα κρατατε για την παρτη σας ,κραζετε τουσ αλλουσ, και γραφετε κριτικες για κοριτσακια fast food?!!!
γιατι δε γινετε να ειναι παντα γεματα και ολοι να τα κραζουν.
και στη τελικη ρε μαγκεσ πιο πολυ κουραζεσαι να πιασεισ το ροφο παρα το κεφαλο

zigolo21

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
0
καλημερα σε ολους!
ημουν μελοσ στο παλιο φορουμ και απο τα πιο γνωστα και λογο διαφορων καταστασεων εκοψα. τελοσπαντων, διαβαζω γι'αυτο το γαμημενο μασατζιδικο που το 90% δεν γουσταρει καθολου αλλα ολοι μερα εδω ειναι και μιλαει γι'αυτο, και εχουν γραφτει 80 σελιδεσ με πεντε κριτικεσ!!!
γιατι οποιοσ γουσταρει να παει τον βριζετε και τον λετε προμοτορα και του τα χωνετε ? τι σασ πειραζει, δικο σασ ειναι το πορτοφολι η  μηπωσ η γκομενα? αφηστε τα κομπλεξιλικια και ξυπνηστε λιγακι. μεχρι και τον periergos1 που το παληκαρι επρεπε να γραψει εγκυκλοπαιδεια, τον κανατε να κοψει και τον κραξατε, κατι κομπλεξικα βλαχαδερα που δεν εχετε ιδεα που πανε τα τεσσερα!   οι μονεσ κριτικεσ που βλεπω ολοι να γραφουν ειναι για κατι μασατζιδικα 4-5 στο συνολο και καποια κοριτσια στανταρ, που ολοι ξερουν μεχρι και τι αποσμητικο φορανε απλα μονο και μονο για να δειξουν οτι ξερουν τα μαγαζια και στη γυρα.
γιατι ρε βλαχαδερα δεν γραφετε για τα κυριλε που ολοι πατε στα κρυφα και δεν λετε για τα υπερμουνακια που σασ τα παιρνουν, τα κρατατε για την παρτη σας ,κραζετε τουσ αλλουσ, και γραφετε κριτικες για κοριτσακια fast food?!!!
γιατι δε γινετε να ειναι παντα γεματα και ολοι να τα κραζουν.
και στη τελικη ρε μαγκεσ πιο πολυ κουραζεσαι να πιασεισ το ροφο παρα το κεφαλο

Το άλλο με τον τοτό το ξέρετε??? 'Οποιος βρει ποιος είναι (πέριξ της Ελένης), κερδίζει από μένα τρα μασάζ ΔΩΡΕΑΝ!!!! :cheesy: :cheesy: :cheesy:

senger

Νέο Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
0
ειχα πει οτι θα στειλω ενα μονο μηνυμα αλλα...
ναι ρε λυγουρη η ελενη ειμαι και περιμενω απο σενα να ζησω
εχε χαρη που δεν εχει μουντζα εικονιδιο να σου στειλω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom