periergos1
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Φεβ 2008
- Like
- 4
- Πόντοι
- 6
και το αποπανω με το μακρι μαλλι ειναι και αυτο πολυ ωραιω ολα καινουργια.
μαυρο ξεμαυρο 20-30 μασαζ την ημερα τα τσιμαπει η κυρα λενη!!!
τουτεστην 100 χ 30 = 3.000€ την ημερα
3.000 χ 26 εργασιμες = 78.000 ο μηνας
78.000 χ 12 μηνες ο χρονος = 936.000€
αυτα σε περιοδο κρισης!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
εμείς τα λυγούρια φταίμε όμως που πλερώνουμε κάθε μπάζοξένη να μας χαιδέψει λίγο....
Την καλημέρα μου από τη Θεσσαλονίκη.το μασαζ του μελλοντος
1) χωρος σαν το μαγαζι της ελενης
2) 10-15 κορασιδες εμφανισημες
3) ολες να γνωριζουν αριστα μασαζ
4) χρονος παραμονης μεσα στα δωματια απο 45λεπτα εως 1 ωρα
5) ολες να παρεχουν ερωτικες υπηρεσιες
6) προσφορες σε καλους πελατες
7)κοπελες που εχουν περιοδο εκεινη την βδομαδα να μενουν εκτος εργασιας ( γιατι πολλη την πατανε φτιχνονται και μετα μενουν με την βυζομαλακια)
8) τα διπλα μασαζ να χρεωνωται οχι την διπλη τιμη αλλα πχ απο 200 στα 140 να εχει ζητηση το μαγαζι
9)η ρεσεπσιον να γνωριζει αριστα τις υπηρεσιες της καθε κοπελας και να μην αερολογη
10) να υπαρχουν πολλα προγραμματα να εξιταρουν την φανατασια και τα γουστα των πελατων
αυτος ειναι ο δεκαλογος ενος μασαζ που μπορει να σταθει σε αυτες τις δυσκολες μερες και να ζηταει το 100€ μας!!!!!
καλα αν το παρεις θα ειμαι ο καλυτερος πελατης σου!!!!ααλλα μεχρι τοτε... αστα..για μασαζ μονο καλα ειναι λογω χωρου αλλα απο εκει κι επειτα.. μαυρα τα ακουω τα μαντατα!!!ειμαι ηδη σε συζητησεις με την κυρα λενα να παρω το μανατζαρισμα του μαγαζιου !!!!!!!!!
χαχαχααχαχαχχαχαχαχααχαχαχαχαχχααχχα!!!!!!!!!!
καλημερα house,Την καλημέρα μου από τη Θεσσαλονίκη.
Δε μπορώ παρά να συμφωνήσω με τον παίχτη larousse
Σε μας πάνω η δουλειά τους έχει πέσει 40-50 %.Ας πρόσεχαν.
ενημερωθηκα για το σβυσιμο ενταξη ειναι κανονες του σαιτ εφτεγε η ξενη γραφη τωρα στα ελληνικα το μεσαιω καθιστο σκυλι που λετε μονο σκυλι δεν ειναι ειναι απο τα ποιο ωρααια παιδια εκει μεσα τη λενε αννα παει δυο φορες την εβδομαδα ειναι καινουργια πρωτη φορα εργαζεται σε σπα οπως αυτοειναι μαθητρια η πειρα μου μου λεει οπως ειδα εγω με την καταληλη συμπεριφορα θα γινη χαμος.
σιγα μην παιξει θα ειναι και αυτη μια βιτρινα σαν ολεσ τισ αλλεσ ποθ δειχνει η φωτο . γιατι εγω που εχω παει μονο παιζει και σε μια περιπτωση . αλλα απο αυτεσ καμια δεν ειναι στην φωτο ...συμφωνω μαζι σου 1000%
αν παιξει μπαλα η αννουλα θα παω με χιλια να επισκεφτω το ιδρυμα (σε λογικεσ τιμες εννοειται)
αντε Κα ελενα κανε παιχνιδι να γεμισει το μαγαζι!!!
Το νου σας... οι ωραιες της φωτο Χριστινα+Χρυσανθη (ρεσεψιον) και Μαντω-Ιφιγενεια δεν ΠΑΙΖΟΥΝ!!!!!!!!
Το περιμενε να γνωριστουμε ειναι παραμυθια...προσοχη!!! Τρεις φορες με την μια και μια με την αλλη = "4 πετσετες"
Δεν επρεπε να με λενε ggary1000 αλλα ggary4πετσετες...
Συμπερασμα, ΜΑΥΡΟ!!
Δε μιλας ομορφα...μαλλον πρεπει να σε λενε garagiozi, συνεχισε να πετας τα λεφτα σου
Δε μιλας ομορφα...
Το νου σας... οι ωραιες της φωτο Χριστινα+Χρυσανθη (ρεσεψιον) και Μαντω-Ιφιγενεια δεν ΠΑΙΖΟΥΝ!!!!!!!!
Το περιμενε να γνωριστουμε ειναι παραμυθια...προσοχη!!! Τρεις φορες με την μια και μια με την αλλη = "4 πετσετες"
Δεν επρεπε να με λενε ggary1000 αλλα ggary4πετσετες...
Συμπερασμα, ΜΑΥΡΟ!!
Elenasdayspa.gr στο about us εχει φωτο της ομαδας, ειναι ποσταρισμενη η διευθυνση 1-2 δελιδες πισω.Για ποιά φωτό μιλάς;
Καραγκιοζακο...Γιατι ? ουτε καν καραγκιοζη δε σε ειπα
Elenasdayspa.gr στο about us εχει φωτο της ομαδας, ειναι ποσταρισμενη η διευθυνση 1-2 δελιδες πισω.
αντί να λέτε μαλακίες μεταξύ σας δεν μας λέτε ποια γκομενάκια αξίζουν και ποια ...
Ρε φιλε τι δεν καταλαβαινεις, ειπαμε μακρια απο το μαγαζι, απατη
ακόμα εκει μέσα ψάχνεσαι ? ειναι σε παρακμή φίλε το μαγαζύ....αλλά από τις παλιές δοκίμασε τη Γιάννα ...αντί να λέτε μαλακίες μεταξύ σας δεν μας λέτε ποια γκομενάκια αξίζουν και ποια ...