Νέα

Aeron

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xpapad
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 637K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

periergos1

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Like
4
Πόντοι
6
και το αποπανω με το μακρι μαλλι ειναι και αυτο πολυ ωραιω ολα καινουργια.

arcer2

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
1
μαυρο ξεμαυρο 20-30 μασαζ την ημερα τα τσιμαπει η κυρα λενη!!!

τουτεστην 100 χ 30 = 3.000€ την ημερα

3.000 χ 26 εργασιμες = 78.000 ο μηνας

78.000 χ 12 μηνες ο χρονος = 936.000€

αυτα σε περιοδο κρισης!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

εμείς τα λυγούρια φταίμε όμως που πλερώνουμε κάθε μπάζοξένη να μας χαιδέψει λίγο....

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
το μασαζ του μελλοντος

1) χωρος σαν το μαγαζι της ελενης
2) 10-15 κορασιδες εμφανισημες
3) ολες να γνωριζουν αριστα μασαζ
4) χρονος παραμονης μεσα στα δωματια απο 45λεπτα εως 1 ωρα
5) ολες να παρεχουν ερωτικες υπηρεσιες
6) προσφορες σε καλους πελατες
7)κοπελες που εχουν περιοδο εκεινη την βδομαδα να μενουν εκτος εργασιας ( γιατι πολλη την πατανε φτιχνονται και μετα μενουν με την βυζομαλακια)
8) τα διπλα μασαζ να χρεωνωται οχι την διπλη τιμη αλλα πχ απο 200 στα 140 να εχει ζητηση το μαγαζι
9)η ρεσεπσιον να γνωριζει αριστα τις υπηρεσιες της καθε κοπελας και να μην αερολογη
10) να υπαρχουν πολλα προγραμματα να εξιταρουν την φανατασια και τα γουστα των πελατων

αυτος ειναι ο δεκαλογος ενος μασαζ που μπορει να σταθει σε αυτες τις δυσκολες μερες και να ζηταει το 100€ μας!!!!!
:thumbsup: Την καλημέρα μου από τη Θεσσαλονίκη.
Δε μπορώ παρά να συμφωνήσω με τον παίχτη larousse  :)
Σε μας πάνω η δουλειά τους έχει πέσει 40-50 %.Ας πρόσεχαν.

redduck

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2009
Κριτικές
1
Like
15
Πόντοι
1
ειμαι ηδη σε συζητησεις με την κυρα λενα να παρω το μανατζαρισμα του μαγαζιου !!!!!!!!!

χαχαχααχαχαχχαχαχαχααχαχαχαχαχχααχχα!!!!!!!!!!
καλα αν το παρεις θα ειμαι ο καλυτερος πελατης σου!!!!ααλλα μεχρι τοτε... αστα..για μασαζ μονο καλα ειναι λογω χωρου αλλα απο εκει κι επειτα.. μαυρα τα ακουω τα μαντατα!!!

redduck

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2009
Κριτικές
1
Like
15
Πόντοι
1
:thumbsup: Την καλημέρα μου από τη Θεσσαλονίκη.
Δε μπορώ παρά να συμφωνήσω με τον παίχτη larousse  :)
Σε μας πάνω η δουλειά τους έχει πέσει 40-50 %.Ας πρόσεχαν.
καλημερα house,
και θα παει και πιο κατω.. μεχρι να βρει πατο!! και τοτε θα αναθαρησουν και θα ανασκουμπωθουν ολοι τους ;) μεχρι τοτε καλη αποχη.. ψαρακι και βολτιτσα με τα μωρα μας που μπορει να ειναι καναβουρι καναβουρι αλλα ... ασ λειψει και λιγο η μπριζολα να γινουμε στυλάκια ;)... χχαχαχαχαχα αντε καλη δυναμη και λαη μερα σε ολους

tothelo

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2008
Κριτικές
6
Like
2
Πόντοι
1
ενημερωθηκα για το σβυσιμο ενταξη ειναι κανονες του σαιτ εφτεγε η ξενη γραφη τωρα στα ελληνικα το μεσαιω καθιστο σκυλι που λετε μονο σκυλι δεν ειναι ειναι απο τα ποιο ωρααια παιδια εκει μεσα τη λενε αννα παει δυο φορες την εβδομαδα ειναι καινουργια πρωτη φορα εργαζεται σε σπα οπως αυτοειναι μαθητρια η πειρα μου μου λεει οπως ειδα εγω με την καταληλη συμπεριφορα θα γινη χαμος.

συμφωνω μαζι σου 1000%
αν παιξει μπαλα η αννουλα θα παω με χιλια να επισκεφτω το ιδρυμα (σε λογικεσ τιμες εννοειται)
αντε Κα ελενα κανε παιχνιδι να γεμισει το μαγαζι!!!

anemoss119

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
1
συμφωνω μαζι σου 1000%
αν παιξει μπαλα η αννουλα θα παω με χιλια να επισκεφτω το ιδρυμα (σε λογικεσ τιμες εννοειται)
αντε Κα ελενα κανε παιχνιδι να γεμισει το μαγαζι!!!
σιγα μην παιξει θα ειναι και αυτη μια βιτρινα σαν ολεσ τισ αλλεσ ποθ δειχνει η φωτο . γιατι εγω που εχω παει μονο  :jerking: παιζει και σε μια περιπτωση  :pipa1: . αλλα απο αυτεσ καμια δεν ειναι στην φωτο ... :think: :think: :think: :think: :think:

ggary1000

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Κριτικές
14
Like
329
Πόντοι
2.287
Το νου σας... οι ωραιες της φωτο Χριστινα+Χρυσανθη (ρεσεψιον) και Μαντω-Ιφιγενεια δεν ΠΑΙΖΟΥΝ!!!!!!!!
Το περιμενε να γνωριστουμε ειναι παραμυθια...προσοχη!!! Τρεις φορες με την μια και μια με την αλλη = "4 πετσετες"
Δεν επρεπε να με λενε ggary1000 αλλα ggary4πετσετες...
Συμπερασμα, ΜΑΥΡΟ!!

Steven_1

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Το νου σας... οι ωραιες της φωτο Χριστινα+Χρυσανθη (ρεσεψιον) και Μαντω-Ιφιγενεια δεν ΠΑΙΖΟΥΝ!!!!!!!!
Το περιμενε να γνωριστουμε ειναι παραμυθια...προσοχη!!! Τρεις φορες με την μια και μια με την αλλη = "4 πετσετες"
Συμπερασμα, ΜΑΥΡΟ!!

μαλλον πρεπει να σε λενε garagiozi, συνεχισε να πετας τα λεφτα σου

sotomoto64

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2010
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
16

ένα κοντοπούτανο τη Κάτια το γνωρίζει κάποιος συνάδελφος?

ohyes

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2010
Like
9
Πόντοι
16
Συμπερασμα, ΜΑΥΡΟ!!

Για ποιά φωτό μιλάς;

sotomoto64

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2010
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
16

αντί να λέτε μαλακίες μεταξύ σας δεν μας λέτε ποια γκομενάκια αξίζουν και ποια :pipa1:...

ΨΑΡΑΚΑΣ_2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
87
Πόντοι
16
αντί να λέτε μαλακίες μεταξύ σας δεν μας λέτε ποια γκομενάκια αξίζουν και ποια :pipa1:...
ακόμα εκει μέσα ψάχνεσαι ? ειναι σε παρακμή φίλε το μαγαζύ....αλλά από τις παλιές δοκίμασε τη Γιάννα ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom