xpapad
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 20 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 33
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1.240
για ποιες 4 εννοεις συναδερφε??? η ελενη δημιουργησε ενα παλατι αλλα εχασε την ουσια....καταρχην δεν εχει κανει κατι με το θεμα της εχεμυθειας.... δεν γουσταρω ρε φιλε να παω και να πεσω φατσα καρτα με κανενα γνωστο.... δευτερον η ελενη παραμενει καριολα στο μυαλο και αυτο ειναι το χειροτερο...εγω οπως και οι περισσοτεροι οταν παμε στην ελενη αφηνουμε 100 ευρω (80 + 20) αν παρατηρησεις εβαλε σε καποια δωματια τιμη μασαζ 90 ευρω.... ουσιαστικα αυτο ειναι πουστια γιατι εσυ θα ααφησεις παλι 100 αρα παιρνει το 10ευρω απο την θεραπευτρια.... τελος παντων την γραφω στα αρχιδια μου...παραληλα οποιος ειδε εχει πολυ νεο κοσμο και καλο ολα μικρα που πρωτη φορα δουλευουν στο χωρο αυτο και ειναι ολες; ελληνιδες [glow=red,2,300]ειδικα τεσσερης ειναι αλλο πραμα[/glow] απλως θελει λιγη υπομονη να μαθουν η κοπελες πρωτα να ειμαστε και εμεις λιγο ελαστικη και θα ερθουν τα υπολοιπα μονα τους.
με τους χωρους που εχει μεσα σου δινεται η δυνατητα με τα προγματα που υπαρχουν και την κοπελα που θα διαλεξουμαι να υπαρξη ζεστασια και επαφη γνωρημιας εχω παει και εγω καμποσες φορες και εβρηκα την ιθακη μου.