Νέα

Aeron

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xpapad
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 637K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
OP
OP
xpapad

xpapad

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2008
Κριτικές
33
Like
3
Πόντοι
1.240
παραληλα οποιος ειδε εχει πολυ νεο κοσμο και καλο ολα μικρα που πρωτη φορα δουλευουν στο χωρο αυτο και ειναι ολες; ελληνιδες [glow=red,2,300]ειδικα τεσσερης ειναι αλλο πραμα[/glow] απλως θελει λιγη υπομονη να μαθουν η κοπελες πρωτα να ειμαστε και εμεις λιγο ελαστικη και θα ερθουν τα υπολοιπα μονα τους.
με τους χωρους που εχει μεσα σου  δινεται η δυνατητα με τα προγματα που υπαρχουν και την κοπελα που θα διαλεξουμαι να υπαρξη ζεστασια και επαφη γνωρημιας εχω παει και εγω καμποσες φορες και εβρηκα την ιθακη μου.
για ποιες 4 εννοεις συναδερφε??? η ελενη δημιουργησε ενα παλατι αλλα εχασε την ουσια....καταρχην δεν εχει κανει κατι με το θεμα της εχεμυθειας.... δεν γουσταρω ρε φιλε να παω και να πεσω φατσα καρτα με κανενα γνωστο.... δευτερον η ελενη παραμενει καριολα στο μυαλο και αυτο ειναι το χειροτερο...εγω οπως και οι περισσοτεροι οταν παμε στην ελενη αφηνουμε 100 ευρω (80 + 20) αν παρατηρησεις εβαλε σε καποια δωματια τιμη μασαζ 90 ευρω.... ουσιαστικα αυτο ειναι πουστια γιατι εσυ θα ααφησεις παλι 100 αρα παιρνει το 10ευρω απο την θεραπευτρια.... τελος παντων την γραφω στα αρχιδια μου...

giomasif

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2009
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
Ελαστικοί με τα φράγκα μας ???!!! :think:
Αφού είναι γνωστό το σκηνικό και η προέλευση του μαγαζιού! :sunglasses: Αν είναι για μασάζ και μόνο πάω και αλλού, πολύ καλύτερα και πολύ φθηνότερα, αγαπητέ! Όχι να κάνω "πλούσια" την Ελενάρα με το παραμύθι της/τους ...!!! :headbang:

νομιζω οτι η σταση μας ειναι σημαντικη για να αλλαξουν τροπαρι..ειμαστε σε κριση και τα 100ρια ειναι πολυ δυσκολα πλεον...μαυρο μεχρι να δω απο συναθλητες ζουμερες κριτικες...μην τρελλαθουμε κιολας..100αρια χωρις μπριζολα?? ελεος..

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.485
Πόντοι
506
...Ακόμα υπάρχει αυτό το thread??? ΜΑΥΡΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ, ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ....

ΨΑΡΑΚΑΣ_2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
87
Πόντοι
16
για ποιες 4 εννοεις συναδερφε??? η ελενη δημιουργησε ενα παλατι αλλα εχασε την ουσια....καταρχην δεν εχει κανει κατι με το θεμα της εχεμυθειας.... δεν γουσταρω ρε φιλε να παω και να πεσω φατσα καρτα με κανενα γνωστο.... δευτερον η ελενη παραμενει καριολα στο μυαλο και αυτο ειναι το χειροτερο...εγω οπως και οι περισσοτεροι οταν παμε στην ελενη αφηνουμε 100 ευρω (80 + 20) αν παρατηρησεις εβαλε σε καποια δωματια τιμη μασαζ 90 ευρω.... ουσιαστικα αυτο ειναι πουστια γιατι εσυ θα ααφησεις παλι 100 αρα παιρνει το 10ευρω απο την θεραπευτρια.... τελος παντων την γραφω στα αρχιδια μου...
Φιλε μια απο τα ιδια εδω και πολυ καιρο

NEON7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
2
Like
1.968
Πόντοι
216
ημουν τακτικος πελατης στο αλλο μαγαζι...αλλα πλεον εχω να πατησω απο ιουνιο...αν δεν αλλαξουν σκεπτικο δεν με ξαναβλεπουν...

jd

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Πάντως και από το παλιό προσπαθούν να σε σπρώξουν έντεχνα στο νέο, και καλά πήγαινε να το δεις από κοντά να γνωρίσεις τα κορίτσια κλπ. Δε ξέρω αν σας έχει τύχει.

lebouras

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
0
Μου έτυχε αυτό εμένα πριν από λίγες ημέρες, αλλά επειδή ήξερα τι παίζει από τα σχόλια εδώ μέσα, όταν τους ρώτησα για τιμές κλπ, έκαναν τον κινέζο και επέμεναν να περάσω μια βόλτα. Από τα λεγόμενά των κοριτσιών κατάλαβα ότι βαράνε μύγες στο καινούριο. Μαύρο ρεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
καλά σε αυτό το ίδρυμα έχω να πάω από περσυ το χειμώνα.Και θα ξαναπάω μόνο αν ξεμείνω από λεφτά.Θα πάω ώς ζητιάνος απέξω στα σκαλάκια και θα ζητάω από τις κυρίες λεφτάκια...αχαχαχαχ :2funny:

ohyes

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2010
Like
9
Πόντοι
16
καλά σε αυτό το ίδρυμα έχω να πάω από περσυ το χειμώνα.Και θα ξαναπάω μόνο αν ξεμείνω από λεφτά.Θα πάω ώς ζητιάνος απέξω στα σκαλάκια και θα ζητάω από τις κυρίες λεφτάκια...αχαχαχαχ :2funny:

Νομίζω ότι το ίδρυμα στο οποίο αναφέρεται το παρόν θρεντ άνοιξε αρκετά μετά το τέλος του χειμώνα. Κάνω λάθος;

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Νομίζω ότι το ίδρυμα στο οποίο αναφέρεται το παρόν θρεντ άνοιξε αρκετά μετά το τέλος του χειμώνα. Κάνω λάθος;

εννοώ της ορίμου.....και γενικά όλα αυτά των πέριξ της περιοχής κολωνακίου....

howard hughes

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2009
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
0
Ειμαστε πολυ μαζοχες τελικα και πολυ κοροιδα...

news

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
0

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
5
Πόντοι
616

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
229
Πόντοι
36
δυστυχως τσαμπα καιει η λαμπα !!!!!

μηνυμα προς κυρια ελενη μαθε γρηγορα στα κοριτσια φουλ προγραμμα γιατι τα βλεπω δυσκολα τα πραγματα!!!!

OP
OP
xpapad

xpapad

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2008
Κριτικές
33
Like
3
Πόντοι
1.240

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
102
Like
2.208
Πόντοι
9.575
Μετά το "City Gold Spa Olotropiki" λέτε να πάω και εκεί ?

Πάντως στην ιστοσελίδα τους, στην κάτω αρεστερή φωτό, όπου είναι όλες οι κοπελιές σαν ποδοσφαιρική ομάδα, έχει κάτι καλά τεμάχια.

Αλλά άμα τους έχετε ρίξει ΜΑΥΡΟ, τότε ούτε τα 16 ευρό μου δεν τους δίνω . . . . . . . . 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom