Εν πάσει περιπτώσει,σταματήστε τις κλάψες,εγω ξέρω ότι όσα μαγαζιά "θάβονται" εδω μέσα,ειναι ολη τη μέρα γεμάτα....
Any publicity is good publicity έλεγε η γιαγιά μου!
Εν πάσει περιπτώσει,σταματήστε τις κλάψες,εγω ξέρω ότι όσα μαγαζιά "θάβονται" εδω μέσα,ειναι ολη τη μέρα γεμάτα....
σαν πελάτες μιλάμε.....και το εχουμε αυτο το δικαιωμα...η Ελένη ας κάνει οτι θέλει .... Αλλά μη νομίζεις οτι αυτή η δουλειά απαιτεί ιδιαίτερες επιχειρηματικές ικανότητες ....μάλλον καμμία ....άλλου ειδους ικανότητες ναι...οχι επιχειρηματικές....Τώρα ολοι εσεις νομίζετε οτι ξερετε καλύτερα τη δουλειά αυτή απο την Ελένη που έχει τετοια μαγαζιά χρόνια....και της κάνετε και υποδείξεις.....και της λέτε να χρεώνει τις ίδιες τιμές γιατι θα κλείσει.....μάλιστα....
Εγώ ένα πράγμα ξέρω....πριν 3 χρόνια περίπου που άρχισα να πηγαίνω σε μασατζίδικα υπήρχαν 15-20 μαγαζιά....τώρα είναι τριπλάσια....σας λεει κάτι αυτό?
Εδώ γράφονται για διάφορα μαγαζιά,η για call girls οι χειρότερες κριτικές,και ακριβώς απο κάτω έρχεται ο άλλος και ζητάει διευθυνσεις και τηλέφωνα....το δε προμοτάρισμα πέφτει σύννεφο,άλλοτε με εξυπνο και άλλοτε με πολύ άγαρμπο τρόπο.....
σαν πελάτες μιλάμε.....και το εχουμε αυτο το δικαιωμα...η Ελένη ας κάνει οτι θέλει .... Αλλά μη νομίζεις οτι αυτή η δουλειά απαιτεί ιδιαίτερες επιχειρηματικές ικανότητες ....μάλλον καμμία ....άλλου ειδους ικανότητες ναι...οχι επιχειρηματικές....
Οσο για τους πελάτες.....στο μαγαζί δεν έχω πάει...αλλά αν κρίνω απο αυτά που διαβάζω εδω,η Ελένη ακριβως δεν θέλει εμας για πελάτες....θέλει ανθρώπους άλλης οικονομικής επιφάνειας....σε αυτούς απευθύνεται...όπως και το μαγαζί της Π.Ιωακειμ....αγαπητέ φίλε,δεν κάνεις τέτοια επένδυση για να κυνηγήσεις τους πελάτες του Καιτόσπιτου και του Μελινόσπιτου....αλλο αν για να χτυπας 150αρια και 200αρια χρειάζεσαι τις κατάλληλες κοπέλλες που να προσφέρουν τις ανάλογες υπηρεσίες...εδω συμφωνούμε απόλυτα.Αλλά αυτό είναι θέμα της επιχείρησης,οχι δικό μας....
Παροτι ειναι περιττο θα το πω, εχεις απολυτο δικιο και συμφωνω!!Τι εννοείς δεν απαιτεί ιδιαίτερες επιχειρηματικές ικανότητες? μπουρδέλλο διευθυνει η γυναίκα,δεν διευθυνει τράπεζα....εσυ κι εγώ νομιζεις οτι μπορουμε να την κάνουμε αυτή τη δουλειά? να εισαι σίγουρος,οτι αν μπορούσαμε θα την κάναμε...
Οσο για τους πελάτες.....στο μαγαζί δεν έχω πάει...αλλά αν κρίνω απο αυτά που διαβάζω εδω,η Ελένη ακριβως δεν θέλει εμας για πελάτες....θέλει ανθρώπους άλλης οικονομικής επιφάνειας....σε αυτούς απευθύνεται...όπως και το μαγαζί της Π.Ιωακειμ....αγαπητέ φίλε,δεν κάνεις τέτοια επένδυση για να κυνηγήσεις τους πελάτες του Καιτόσπιτου και του Μελινόσπιτου....αλλο αν για να χτυπας 150αρια και 200αρια χρειάζεσαι τις κατάλληλες κοπέλλες που να προσφέρουν τις ανάλογες υπηρεσίες...εδω συμφωνούμε απόλυτα.Αλλά αυτό είναι θέμα της επιχείρησης,οχι δικό μας....
Και κάτι ακόμα,που το θυμήθηκα με αφορμή την συζήτηση που είχαμε για την Ματζαγριωτάκη....ξέρεις πόσοι συναγωνιστές πάνω στην καυλα τους,και προκειμένου να πετυχουν αυτό που θέλουν,βγάζουν μεσα στο δωμάτιο 200ρια και 300ρια? τα οποία φυσικά πάνε ατόφια στις μασατζούδες,το μαγαζί δεν παίρνει ειδηση...αυτά απο πρώτο χερι στα λέω....και μετά ακουω συζητήσεις για το αν το ένα μαγαζί χρεωνει 80 και το άλλο 70....
εγώ δεν μίλσα για τις τιμές ....εχω δώσει πολλά περισσότερα....για τον τρόπο που πάει να στα πάρει ....ασυνέπεια στα ραντεβού τόσο στην ώρα οσο και στις επιλογές , έκλεισα με την τάδε μου ήρθε άλλη ...κοροιδία στο πρόγραμμα για να σου φορτώσει δύωρο..... γι αυτό ειπα απλά δεν ξαναπάω....Απορώ γιατί ασχολείστε με την Ελένη και τις τιμές του νέου ιδρύματος.
Αν σας φαίνονται ακριβές απλά μην πάτε. As simple as that.
...ή μήπως θέλετε να πάτε ;;
με την συμπεριφορά όμως του ¨κορόιδο¨ δεν θα ΄πιάσει ουτε τους πελάτες που αναφέρεις ...τα χρήματα δεν ειναι πολλά γι αυτό το χώρο ....Τι εννοείς δεν απαιτεί ιδιαίτερες επιχειρηματικές ικανότητες? μπουρδέλλο διευθυνει η γυναίκα,δεν διευθυνει τράπεζα....εσυ κι εγώ νομιζεις οτι μπορουμε να την κάνουμε αυτή τη δουλειά? να εισαι σίγουρος,οτι αν μπορούσαμε θα την κάναμε...
εγώ δεν μίλσα για τις τιμές ....εχω δώσει πολλά περισσότερα....για τον τρόπο που πάει να στα πάρει ....ασυνέπεια στα ραντεβού τόσο στην ώρα οσο και στις επιλογές , έκλεισα με την τάδε μου ήρθε άλλη ...κοροιδία στο πρόγραμμα για να σου φορτώσει δύωρο..... γι αυτό ειπα απλά δεν ξαναπάω....
Πολλα ευρωΤελικά,θα με "αναγκάσετε" να πάω επι τόπου για να εχω προσωπική άποψη....για να πάρω φουλ πρόγραμμα,τι να βασταω επανω μου?
...ΜΗΝ πετάτε λεφτά σε ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ, λέμε...
Πάντως με το Π. Ιωακειμ που προσπαθεί να δουλέψει στο ιδιο segment δεν εχει καμια σχεση. τοσο σε υπηρεσιες όσο και σε ποιοτητα κοριστιων. η μερα με τη νυχτα. κακη απομιμηση. και αυτη μονο στο χρημακαι στο ''στυλ''. εδω κολλαει οτι ''τα μεταξωτα βρακια θέλουν επιδεξιους κώλους''. και της ελενης - ο κώλος- δεν ειναι.