για να μην μακρυγορούμε ....εμένα μου κάνει και η μπουλντοζα στη Κηφησού με 30 γιουρο ....Για να μην μακρυγορουμε:
1) κανεις δεν μπορει να μας εμπαιζει ζητωντας υπερογκα ποσα για μια χειρομαλαξη με επιδορπιο
2)οσο καλα γκομενακια και να μας κανουν την χειρολαμαξη ειναι αδιανοητο σε περιοδο κρισης να μας πιανουν τον κωλο
3)ελενη ξερω οτι διαβαζεις για αυτο ριξε τις τιμες ή αλλαξε τη δομη του μαγαζιου κανοντας κατι πρωτοποριακο π.χ soappymassage (για να δικαιολογειται και το κοστος)
4)σε στηριξα πολλα χρονια και εχω γραψει αρκετα θετικα για το μαγαζι, αλλα και τα αρνητικα πρεπει να γραφονται και να διορθωνονται....
ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΑΥΡΟ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΕΩΣ ΟΤΟΥ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Aeron
- Μέλος που άνοιξε το νήμα xpapad
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 3K
- Εμφανίσεις 629K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
....
ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΑΥΡΟ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΕΩΣ ΟΤΟΥ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
εγω ΜΠΛΕ το βλεπω
anemoss119
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7
- Πόντοι
- 1
ΔΗΛΑΔΗ ρε παιδιά 150 για μια χειρομάλαξη και αυτό μόνο στους παλιούς ??? ΤΕΛΙΚΑ αξίζει να το δοκιμάσουμε ή οχι . αν εχει κάτι πολύ ΚΑΛΟ ασ τα δώσω αλλα αν είναι να πάω και να δω μόνο ΜΠΑΖΑ που να σκέφτονται τι κάνουν και πως το κάνουν . όχι και πάλι όχι !!!!!
Λυκαβητου λεγεται η προεκταση της Αμερικης η οποια ειναι καθετος σε Παν/μιου, Ακαδ, Σολωνος και Σκουφα,ποια ειναι η Λυκαβητου 10 ????
δεν εχουμε ολοι GPS , ελεος
στριβει δεξια απο Παν/μιου...
ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουλ 2009
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
για να μην μακρυγορούμε ....εμένα μου κάνει και η μπουλντοζα στη Κηφησού με 30 γιουρο ....
Ποιά? Η δεύτερη ή η τρίτη σταθμευμένη δεξιά, ως καβάτζα ...?!
Όπου ... αερίζεται και ο πισινός!
argentina@2001
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
150 ευρω για χειρομαλαξη? οι αλλοι στην ολλανδια δωσαν 60 ευρω εισοδο στο κλαμπ και τρελαθηκαν στις παρτουζες. παιδια μην σας πιανουν μαλακ....ςΔΗΛΑΔΗ ρε παιδιά 150 για μια χειρομάλαξη και αυτό μόνο στους παλιούς ??? ΤΕΛΙΚΑ αξίζει να το δοκιμάσουμε ή οχι . αν εχει κάτι πολύ ΚΑΛΟ ασ τα δώσω αλλα αν είναι να πάω και να δω μόνο ΜΠΑΖΑ που να σκέφτονται τι κάνουν και πως το κάνουν . όχι και πάλι όχι !!!!!
ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουλ 2009
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
γεραματα ? για μετάφρασε αυτη τη λέξη ...δεν την γνωρίζω ...
Γεράματα: όταν αισθάνεσαι το "εργαλείο σου" να μελατώνει! ;)
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
ξερει κανεις εαν η Λυκαβηττου ειναι καθετη με την Σκουφα? και εαν ναι το 10 που ειναι ?
η αλήθεια είναι ότι είναι πολύ δύσκολο να το βρείς.Αλήθεια γιατί κάνετε σαν τις γυναίκες που δεν ξέρουν που είναι ούτε η ομόνοια? :S
η αλήθεια είναι ότι είναι πολύ δύσκολο να το βρείς.Αλήθεια γιατί κάνετε σαν τις γυναίκες που δεν ξέρουν που είναι ούτε η ομόνοια? :S
all time classic
Ας λάβουμε επιτέλους και λίγο ενημέρωση...
5 σελίδες και ακόμα δεν έχω διαβάσει κάτι ουσιαστικό για το μαγαζί.
Έχει 14 δωματια ΟΚ! Έχει και 14 κοπέλες? Καμμια καλή? Το χρηματοκιβώτιο γιατι? Δεν υπάρχει ντους στο δωμάτιο?
Τώρα η τιμή. 150ευρώ και 120 στους πελάτες Ομήρου?
Αν εγώ πάω που με ξέρει η Ελένη απο την Ομήρου (είναι εκεί?) θα έχω έκπτωση?
Έχει 14 δωματια ΟΚ! Έχει και 14 κοπέλες? Καμμια καλή? Το χρηματοκιβώτιο γιατι? Δεν υπάρχει ντους στο δωμάτιο?
xpapad
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 20 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 33
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1.240
δωματια εχει για ολα τα γουστα... μην γινεται παραπληροφορηση... εχει το απλο με τιμες ομηρου εχει και τα συνθετα με τιμες διπλασιες και περισσοτερης ωρα χειρομαλαξης.... τωρα αν βαλεις σε μια ζυγαρια τις παροχες και τις υπηρεσιες απο την μια και το κοστος απο την αλλη θα δεις οτι το μαγαζι ειναι NVFM (NOT VALUE FOR MONEY)Ας λάβουμε επιτέλους και λίγο ενημέρωση...
Συμφωνω φίλε....δωματια εχει για ολα τα γουστα... μην γινεται παραπληροφορηση... εχει το απλο με τιμες ομηρου εχει και τα συνθετα με τιμες διπλασιες και περισσοτερης ωρα χειρομαλαξης.... τωρα αν βαλεις σε μια ζυγαρια τις παροχες και τις υπηρεσιες απο την μια και το κοστος απο την αλλη θα δεις οτι το μαγαζι ειναι NVFM (NOT VALUE FOR MONEY)
κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 38.786
- Πόντοι
- 19.795
Δηλαδη 5 επισκεψεις στο εν λογω ιδρυμα ειναι οσο ενα οικονομικο εισητηριο για Ταυλανδη+φτηνο ξενοδοχειο με χρηματοκιβωτιο μεσα για 10 μερες. Δεν μαστε λεω εγω. Ακου 150 ευρω η επισκεψη.....
jd
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
ΔΗΛΑΔΗ ρε παιδιά 150 για μια χειρομάλαξη και αυτό μόνο στους παλιούς ??? ΤΕΛΙΚΑ αξίζει να το δοκιμάσουμε ή οχι . αν εχει κάτι πολύ ΚΑΛΟ ασ τα δώσω αλλα αν είναι να πάω και να δω μόνο ΜΠΑΖΑ που να σκέφτονται τι κάνουν και πως το κάνουν . όχι και πάλι όχι !!!!!
Θα δεις σχεδόν τις ίδιες κοπέλες που έβλεπες και στην ομήρου απλά θα τις πληρώσεις 20-50 € παραπάνω για τις ίδιες υπηρεσίες σε πολύ καλύτερο χώρο. Αν σε ενδιαφέρει το περιβάλλον που τότε πήγαινε αλλιώς όχι.
Α και κάτι άλλο. Τη τελευταία φορά οι υπηρεσίες στο παλιό μαγαζί από συγκεκριμένη κοπέλα που πάει και στο νέο ήταν άθλιες ενώ και από την αρχή η μαρίνα επέμενε φορτικά να πάω να δω το νέο και να μιλήσω με την λένα. Δε ξέρω αν είναι τυχαίο αλλά μυρίζομαι ότι μέσω συμπεριφορών και παραινέσεων προσπαθούν να μας κατευθύνουν δίπλα.
Απαράδεκτη η συμπεριφορά του μαγαζιού .....δεν υπάρχει ο στοιχειώδης σεβασμός στον πελάτη ...οχι για να περάσει καλά ..αλλά να μην αισθανθει τελικά μαλάκας ....το κοντέρ να γράψει και οτι πάρουμε...δεν ειναι ετσι Ελένη ..θα τα πάρεις ΜΟΝΟ μία φορά .....δεύτερη δεν θα υπάρξει.....
xpapad
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 20 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 33
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1.240
ισα ισα προσπαθουν να μας διωξουν απο το διπλα.... στο διπλα θελει μονο τους φραγκατους... οι υπολοιποι στην ομηρου οπως ξερατε....Θα δεις σχεδόν τις ίδιες κοπέλες που έβλεπες και στην ομήρου απλά θα τις πληρώσεις 20-50 € παραπάνω για τις ίδιες υπηρεσίες σε πολύ καλύτερο χώρο. Αν σε ενδιαφέρει το περιβάλλον που τότε πήγαινε αλλιώς όχι.
Α και κάτι άλλο. Τη τελευταία φορά οι υπηρεσίες στο παλιό μαγαζί από συγκεκριμένη κοπέλα που πάει και στο νέο ήταν άθλιες ενώ και από την αρχή η μαρίνα επέμενε φορτικά να πάω να δω το νέο και να μιλήσω με την λένα. Δε ξέρω αν είναι τυχαίο αλλά μυρίζομαι ότι μέσω συμπεριφορών και παραινέσεων προσπαθούν να μας κατευθύνουν δίπλα.
Τώρα ολοι εσεις νομίζετε οτι ξερετε καλύτερα τη δουλειά αυτή απο την Ελένη που έχει τετοια μαγαζιά χρόνια....και της κάνετε και υποδείξεις.....και της λέτε να χρεώνει τις ίδιες τιμές γιατι θα κλείσει.....μάλιστα....
Εγώ ένα πράγμα ξέρω....πριν 3 χρόνια περίπου που άρχισα να πηγαίνω σε μασατζίδικα υπήρχαν 15-20 μαγαζιά....τώρα είναι τριπλάσια....σας λεει κάτι αυτό?
Εδώ γράφονται για διάφορα μαγαζιά,η για call girls οι χειρότερες κριτικές,και ακριβώς απο κάτω έρχεται ο άλλος και ζητάει διευθυνσεις και τηλέφωνα....το δε προμοτάρισμα πέφτει σύννεφο,άλλοτε με εξυπνο και άλλοτε με πολύ άγαρμπο τρόπο.....
Εν πάσει περιπτώσει,σταματήστε τις κλάψες,εγω ξέρω ότι όσα μαγαζιά "θάβονται" εδω μέσα,ειναι ολη τη μέρα γεμάτα....
Εγώ ένα πράγμα ξέρω....πριν 3 χρόνια περίπου που άρχισα να πηγαίνω σε μασατζίδικα υπήρχαν 15-20 μαγαζιά....τώρα είναι τριπλάσια....σας λεει κάτι αυτό?
Εδώ γράφονται για διάφορα μαγαζιά,η για call girls οι χειρότερες κριτικές,και ακριβώς απο κάτω έρχεται ο άλλος και ζητάει διευθυνσεις και τηλέφωνα....το δε προμοτάρισμα πέφτει σύννεφο,άλλοτε με εξυπνο και άλλοτε με πολύ άγαρμπο τρόπο.....
Εν πάσει περιπτώσει,σταματήστε τις κλάψες,εγω ξέρω ότι όσα μαγαζιά "θάβονται" εδω μέσα,ειναι ολη τη μέρα γεμάτα....
Τώρα ολοι εσεις νομίζετε οτι ξερετε καλύτερα τη δουλειά αυτή απο την Ελένη που έχει τετοια μαγαζιά χρόνια....και της κάνετε και υποδείξεις.....και της λέτε να χρεώνει τις ίδιες τιμές γιατι θα κλείσει.....μάλιστα....
Τα σπασες
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 65
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 86
- Εμφανίσεις
- 14K
- Απαντήσεις
- 81