ετσι ειναι το σωστό ...μεταξύ μας ....οι αλλοι συναγωνιστές φοβουνται τους γνωστους απο οικογενειακη ζωή τους....το σέβομαι...ετσι ειναι το σωστο μεν, αλλα δε θα ηταν ασχημα να γνωριστουμε κιολας
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Aeron
- Μέλος που άνοιξε το νήμα xpapad
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 3K
- Εμφανίσεις 629K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
εγω θα το σκεφτώ πολυ να ξαναπαω πάντως ...και δεν ειναι τα λεφτά...παιδια δεν εχω παει στο μαγαζι αλλα 150...παρα πολλα...οσο καλες κι αν ειναι οι υπηρεσιες...
εγω δεν ξαναπαω πάντως ...
apoλυτα λογικο και κατανοητο...
Hellios
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
μεχρι να κληροδοτηθει εγω τι φταιω να πληρωνω 150ρια????
φιλε βαλεντινε αν ειναι να πηγαινω να κανω μασαζ και να λυνω διαφορικες εξισωσεις στο μυαλο μου κατα την διαρκεια της συνεδριας πως θα πεισω την μασατζου να μου ακουμπησει το καβλι και στο τελος να μην το καταφερνω, καλυτερα να πηγαινω στουρναρη και σολωμου που στο 20 λεπτο εχει καβαλησει το καβλι μου.... πιστευα πως η ελενη ηταν η διαφορα γιατι προσφερε καλη χειρομαλαξη ομορφα τεμαχια και γινοταν η δουλεια.... ΟΜΩΣ ΜΕ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΕ προσπαθει να κανει το κατι διαφορετικο αλλα θα παρει τα αρχιδια μου.... και μια τετοια επενδυση τοσο χρηματων ειναι κριμα να μην παει καλα....
Θα έκανα κι εγώ request τη διεύθυνση του μαγαζιού , αλλά δε τη θέλω. Με αυτά που διάβασα, παπάρια. Σιγά μη πάω. Και τι είναι αυτά που αναφέρετε ρε ; 120άρια και 150άρια . Πάμε καλά ή το έχουμε "κάψει" ;
Aφού έχει και χρηματοκιβώτιο , θα κρατάω και τις χρυσές λίρες μου μαζί, μην τις αρπάξουν από το σπίτι μου..!!! χαχαχαχαειναι κριμα να κανεις μια τετοια επενδυση και στο τελος να αφηνεις τον πελατη δυσαρεστημενο... παρολο τις πλασμα τις οδοντοκρεμες τα χρηματοκιβωτια και τις μπατονετες.... να χαλαρωσουμε θελουμε ρε συ σε εναν ευχαριστο περιβαλλον οχι να κρυψουμε τα χρυσαφικα μας
Hellios
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Εγώ προτείνω να γκρεμίσει τους τοίχους και να βάλει διάφανο τζάμι ή πλέξι-γκλάς , να βλεπόμαστε και ότανφίλε την ιδια αποψη εχω και εγω....μονο με αντρες που τα χώνουν πιανουν αυτα τα μαγαζιά...οσο για τη διακριτικοτητα δεν εχω πρόβλημα τη στιγμη που και ο γνωστός θα εινα για τον ιδιο λόγο σε αυτο το χώρο ...
ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουλ 2009
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
εισαι προμοτορας ....
Τώρα στα ... γεράματα, επιτέλους, αναβαθμίστηκα!
Άσε που έχω το ... "κάτι τις μου" από την Ελενάρα ...!!!
γεραματα ? για μετάφρασε αυτη τη λέξη ...δεν την γνωρίζω ...Τώρα στα ... γεράματα, επιτέλους, αναβαθμίστηκα!
Άσε που έχω το ... "κάτι τις μου" από την Ελενάρα ...!!!
xpapad
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 20 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 33
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1.240
Για να μην μακρυγορουμε:
1) κανεις δεν μπορει να μας εμπαιζει ζητωντας υπερογκα ποσα για μια χειρομαλαξη με επιδορπιο
2)οσο καλα γκομενακια και να μας κανουν την χειρολαμαξη ειναι αδιανοητο σε περιοδο κρισης να μας πιανουν τον κωλο
3)ελενη ξερω οτι διαβαζεις για αυτο ριξε τις τιμες ή αλλαξε τη δομη του μαγαζιου κανοντας κατι πρωτοποριακο π.χ soappymassage (για να δικαιολογειται και το κοστος)
4)σε στηριξα πολλα χρονια και εχω γραψει αρκετα θετικα για το μαγαζι, αλλα και τα αρνητικα πρεπει να γραφονται και να διορθωνονται....
ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΑΥΡΟ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΕΩΣ ΟΤΟΥ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
1) κανεις δεν μπορει να μας εμπαιζει ζητωντας υπερογκα ποσα για μια χειρομαλαξη με επιδορπιο
2)οσο καλα γκομενακια και να μας κανουν την χειρολαμαξη ειναι αδιανοητο σε περιοδο κρισης να μας πιανουν τον κωλο
3)ελενη ξερω οτι διαβαζεις για αυτο ριξε τις τιμες ή αλλαξε τη δομη του μαγαζιου κανοντας κατι πρωτοποριακο π.χ soappymassage (για να δικαιολογειται και το κοστος)
4)σε στηριξα πολλα χρονια και εχω γραψει αρκετα θετικα για το μαγαζι, αλλα και τα αρνητικα πρεπει να γραφονται και να διορθωνονται....
ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΑΥΡΟ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΕΩΣ ΟΤΟΥ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
anatolgami
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.195
- Πόντοι
- 506
...ΜΗΝ πετάτε τα λεφτά σας σε ΝΤΑΒΑΤΖΟΥΔΕΣ που ψάχνουν (και όπως φαίνεται ΒΡΙΣΚΟΥΝ) ΚΟΡΟΪΔΑ...
καλησπερα,
χθες εγραψα κατι εδω και ως δια μαγειας χαθηκε!!!
εγω απτοητος θα ξαναγραψω !!!!
που ειναι ρε παιδια αυτο το μαγαζι για να παει κανεις λεω !!! που ειναι , οδο αριθμος κατι
πως θα παω να δω την Ελενα απο κοντα ?
oδος λυκαβηττου 10 , κολωνακι και ελενα ειναι η ιδιοκτητρια.
Διαγραμμένο μέλος 29738
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 1.266
- Πόντοι
- 5.975
Ασε τα "έλεος" και τις μαλακίες και ξεστραβώσου λίγο στο internetποια ειναι η Λυκαβητου 10 ????
δεν εχουμε ολοι GPS , ελεος
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.449
- Πόντοι
- 25.467
Ασε τα "έλεος" και τις μαλακίες και ξεστραβώσου λίγο στο internet
Μάλλον θέλει να τον πιάσουμε από το χεράκι και να τον πάμε ;)
Μάλλον θέλει να τον πιάσουμε από το χεράκι και να τον πάμε ;)
τι να κανω, βλεπεις εσεις ειστε ποιο εξυπνοι
πολυ καλο το ploigos
ευχαριστω πολυ
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.449
- Πόντοι
- 25.467
τι να κανω, βλεπεις εσεις ειστε ποιο εξυπνοι
πολυ καλο το ploigos
ευχαριστω πολυ
Ίσως να μην είμαστε τόσο έξυπνοι όπως λές. Αλλά σίγουρα ψάχνουμε λίγο περισσότερο όταν θέλουμε να
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 65
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 86
- Εμφανίσεις
- 14K
- Απαντήσεις
- 81
- Εμφανίσεις