anatolgami
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.485
- Πόντοι
- 506
χεσε μας ρε μαλακα κλαψομούνη , οτι θελουμε θα κάνουμε τα φράγκα μας
τραβα κλαψε αλλου βλακα
...Σου χαλάμε τη μπίζνα εε?? Προμοτοράκο (του κώλου)...
χεσε μας ρε μαλακα κλαψομούνη , οτι θελουμε θα κάνουμε τα φράγκα μας
τραβα κλαψε αλλου βλακα
Παλικάρι, δεν τ' αφήνεις καλύτερα, να πάει κάπου αλλού ...?! Μην έχεις και πρόσθετες ανησυχίες! :-
Πολύ φιλικά, αφού είναι η κοπέλα σου!
θα βαλει αλλη καινουργια που οσες θα βλεπεις θα ειναι και μαχιμες 100% !!!!!!!!
θα βαλει αλλη καινουργια που οσες θα βλεπεις θα ειναι και μαχιμες 100% !!!!!!!!
Ποσο μαλακας θα νοιωσει καποιος οταν πληρωσει τετοιες μερες 100 ζεστα καυτα ευρωπουλακια για μια χειρομαλαξη αμφιβολου ποιοτητας και στο τελος φυγει με το πουλι στο χερι και το αοριστο ενδεχομενο τις επομενες φορες να παιχτει και ενα φραπεδακι επειδη καποια πονηρη εστησε ενα κυριλε μαγαζι και ψαχνει τον μαλακα τον Ελληναρα τον σπονσορα που για να βγαλει το 100 θα του γινει ο κολος ταληρο
παρακαλώ το κατάστημα να καταχωρηθεί στα ΔΕΝ!!! απογευματινή συνεδρία με Χρύσα... της είπα εκτός από απλό φραπεδάκι προσφέρεις και καλαμάκι ? και μου απάντησε " ηρέμησε για μπουρδέλο το πέρασες το μαγαζί"
στην γειτονια μου εχω ενα σουβλατζιδικο.... ο σουβλατζης ανοιξε εστιατοριο στη γλυφαδα που 4 ατομα δεν καθαριζεις με λιγοτερα απο ενα διακοσαρι.... στο σουβλατζιδικο παω καθε μερα στο αλλο 1 φορα πηγα και ουτε απ΄εξω ξαναπερναω....δε μπορω να καταλαβω πως στο 44 ναι και δω οχι....
Καλα εκανες, το χειροτερο ολων εναι οτι κοροιδευουν... 3 φορες η Μαντω στο σιγα-σιγα μη με πιεζεις να φωναξουμε μια αλλητην περασμένη εβδομάδα είχα περάσει από το spa της Ελένης και πήρα για μασάζ, με την ελπίδα ότι θα μου προσφέρει φραπεδάκι, τη Μάντω. Μπήκε μέσα συστηθήκαμε και την ρώτησα αν κάνει αισθησιακό μασάζ. Μου είπε μην βιάζεσαι μόλις γνωριστήκαμε, σήμερα θα κάνουμε χαλαρωτικό και την επόμενη φορά θα παίξει φραπεδάκι. Σήμερα το απόγευμα την ξαναεπισκέφθηκα μπήκα στο δωμάτιο την περιμένα και ύστερα από λίγο ήρθε η Μάντω, της λέω "θα με κεράσεις φραπέ?" και μου απαντάει το τσουλί "δεν ξέρω αν μου βγεί ίσως, μην με πιέζεις θα δούμε" της είπα οκ άκυρη η συνεδρία και έφυγα. ρε συνάδελφοι τι μαλακισμένη που είναι η γκόμενα...ΜΑΥΡΟ από εμένα και ας είναι και εμφανισιακά fuckable.