Νέα

Aeron

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xpapad
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 637K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266

tothelo

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2008
Κριτικές
6
Like
2
Πόντοι
1
Ελενα φτιαξε χωρο για εμας και καλες τιμες και καλο προγραμμα να τιμησουμε το νεο καταστημα

tothelo

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2008
Κριτικές
6
Like
2
Πόντοι
1
εφυγε και η ομαδικη φωτογραφια απο το σαιτ της Κας Ελενας
μαλλον δεν μας θελει για πελατες!!!

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
229
Πόντοι
36
θα βαλει αλλη καινουργια που οσες θα βλεπεις θα ειναι και μαχιμες 100% !!!!!!!!

kuros78

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2010
Κριτικές
2
Like
60
Πόντοι
1
Ποσο μαλακας θα νοιωσει καποιος οταν πληρωσει τετοιες μερες 100 ζεστα καυτα ευρωπουλακια για μια χειρομαλαξη αμφιβολου ποιοτητας και στο τελος φυγει με το πουλι στο χερι και το αοριστο ενδεχομενο τις επομενες φορες να παιχτει και ενα φραπεδακι επειδη καποια πονηρη εστησε ενα κυριλε μαγαζι και ψαχνει τον μαλακα τον Ελληναρα τον σπονσορα που για να βγαλει το 100 θα του γινει ο κολος :pipa3: ταληρο

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.485
Πόντοι
506
Ποσο μαλακας θα νοιωσει καποιος οταν πληρωσει τετοιες μερες 100 ζεστα καυτα ευρωπουλακια για μια χειρομαλαξη αμφιβολου ποιοτητας και στο τελος φυγει με το πουλι στο χερι και το αοριστο ενδεχομενο τις επομενες φορες να παιχτει και ενα φραπεδακι επειδη καποια πονηρη εστησε ενα κυριλε μαγαζι και ψαχνει τον μαλακα τον Ελληναρα τον σπονσορα που για να βγαλει το 100 θα του γινει ο κολος :pipa3: ταληρο

...Πες τους τα ρε φίλε, γιατί εμένα με βρίζουν...

kuros78

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2010
Κριτικές
2
Like
60
Πόντοι
1
Αφου βρισκουν τα κοροιδα και τα κανουν αριστα πραττουν απλα δεν καταλαβαινουν οτι ετσι χαλαει η πιατσα και η αλλη γιατι να κανει κατι παραπανω αμα τα αρπαζει ανετα χωρις να κοπιασει με ενα λαδοτριπσιμο της πλακας και να λεει του τα πηραμε παλι του μαλακα και στο τελος την επαιξε  μονος :2funny:

Επισκέπτης

παρακαλώ το κατάστημα να καταχωρηθεί στα ΔΕΝ!!! απογευματινή συνεδρία με Χρύσα... της είπα εκτός από απλό φραπεδάκι προσφέρεις και καλαμάκι :pipa1:? και μου απάντησε " ηρέμησε για μπουρδέλο το πέρασες το μαγαζί" :jerking:

kuros78

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2010
Κριτικές
2
Like
60
Πόντοι
1
Και δεν της ελεγες της καριολας της πονηρης οτι στο μπουρδελο τα λεφτα τα δουλευουν για να τα παρουν δεν κοιτανε να σε πιασουνε μαλακα με ενα λαδοτριψιμο του κολου

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
229
Πόντοι
36
παρακαλώ το κατάστημα να καταχωρηθεί στα ΔΕΝ!!! απογευματινή συνεδρία με Χρύσα... της είπα εκτός από απλό φραπεδάκι προσφέρεις και καλαμάκι :pipa1:? και μου απάντησε " ηρέμησε για μπουρδέλο το πέρασες το μαγαζί" :jerking:

ακου τι ειπε η καριολα για κατσε να παω να της ριξω ενα να στρωσει!!!!!!!!!!!!

SOUTZ

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Απρ 2006
Κριτικές
16
Like
21
Πόντοι
5.775
μαγκες μαλλον το μαγαζι ...ΔΕΝ ειναι αυτο που λετε....η αυτο που θελαμε

kuros78

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2010
Κριτικές
2
Like
60
Πόντοι
1
Τοτε μαυρο στον μαυρογιαλουρο γιατι τσαμπα ασχολιομαστε με μαλακιες και ακουμε τον εκαστοτε συναγωνιστη να τον πιασανε κοροιδο οι πονηρες :tickedoff:

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
δε μπορω να καταλαβω πως στο 44 ναι και δω οχι....

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
ιδια ιδιοκτησια ειναι

OP
OP
xpapad

xpapad

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2008
Κριτικές
33
Like
3
Πόντοι
1.240
δε μπορω να καταλαβω πως στο 44 ναι και δω οχι....
στην γειτονια μου εχω ενα σουβλατζιδικο.... ο σουβλατζης ανοιξε εστιατοριο στη γλυφαδα που 4 ατομα δεν καθαριζεις με λιγοτερα απο ενα διακοσαρι.... στο σουβλατζιδικο παω καθε μερα στο αλλο 1 φορα πηγα και ουτε απ΄εξω ξαναπερναω....

sotomoto64

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2010
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
16

την περασμένη εβδομάδα είχα περάσει από το spa της Ελένης και πήρα για μασάζ, με την ελπίδα ότι θα μου προσφέρει φραπεδάκι, τη Μάντω. Μπήκε μέσα συστηθήκαμε και την ρώτησα αν κάνει αισθησιακό μασάζ. Μου είπε μην βιάζεσαι μόλις γνωριστήκαμε, σήμερα θα κάνουμε χαλαρωτικό και την επόμενη φορά θα παίξει φραπεδάκι. Σήμερα το απόγευμα την ξαναεπισκέφθηκα μπήκα στο δωμάτιο την περιμένα και ύστερα από λίγο ήρθε η Μάντω, της λέω "θα με κεράσεις φραπέ?" και μου απαντάει το τσουλί "δεν ξέρω αν μου βγεί ίσως, μην με πιέζεις θα δούμε" :headbang: της είπα οκ άκυρη η συνεδρία και έφυγα. :birdman: ρε συνάδελφοι τι μαλακισμένη που είναι η γκόμενα...ΜΑΥΡΟ από εμένα και ας είναι και εμφανισιακά fuckable.

ggary1000

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Κριτικές
14
Like
329
Πόντοι
2.287
την περασμένη εβδομάδα είχα περάσει από το spa της Ελένης και πήρα για μασάζ, με την ελπίδα ότι θα μου προσφέρει φραπεδάκι, τη Μάντω. Μπήκε μέσα συστηθήκαμε και την ρώτησα αν κάνει αισθησιακό μασάζ. Μου είπε μην βιάζεσαι μόλις γνωριστήκαμε, σήμερα θα κάνουμε χαλαρωτικό και την επόμενη φορά θα παίξει φραπεδάκι. Σήμερα το απόγευμα την ξαναεπισκέφθηκα μπήκα στο δωμάτιο την περιμένα και ύστερα από λίγο ήρθε η Μάντω, της λέω "θα με κεράσεις φραπέ?" και μου απαντάει το τσουλί "δεν ξέρω αν μου βγεί ίσως, μην με πιέζεις θα δούμε" :headbang: της είπα οκ άκυρη η συνεδρία και έφυγα. :birdman: ρε συνάδελφοι τι μαλακισμένη που είναι η γκόμενα...ΜΑΥΡΟ από εμένα και ας είναι και εμφανισιακά fuckable.
Καλα εκανες, το χειροτερο ολων εναι οτι κοροιδευουν... 3 φορες η Μαντω στο σιγα-σιγα μη με πιεζεις να φωναξουμε μια αλλη
για φραπε-καλαμακι, "εγω να βλεπω και να παιζω με Νταινα" μου ειπε η Ιφιγενεια και αν κατσει "παιζουμε και οι τρεις μαζι..."
Ενω αν δεν κατσει θα μεινω με το πουλι στο χερι και 200 μειον, βρε ΟΥΣΤ!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom