sotomoto64
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 3
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
ακόμα εκει μέσα ψάχνεσαι ? ειναι σε παρακμή φίλε το μαγαζύ....αλλά από τις παλιές δοκίμασε τη Γιάννα ...
έχεις κάνει τεστ ντριβε στη Γιάννα? τι λέει?
ακόμα εκει μέσα ψάχνεσαι ? ειναι σε παρακμή φίλε το μαγαζύ....αλλά από τις παλιές δοκίμασε τη Γιάννα ...
ένα κοντοπούτανο τη Κάτια το γνωρίζει κάποιος συνάδελφος?
παρτο ειναι καλο.
μάλλον γκρίζα διαφήμιση για λογαριασμό της Πατριάρχου Ιωακείμ σε βλέπω να κάνεις
και εγω γκριζα διαφημιση κανω, το παραδεχομαι.... για αυτο λεω και παροτρυνω τους συναγωνιστες να ριξουν μαυρο στα μαγαζια της ελενης.... και στα 2 μαγαζια.... και αμα θες να κανουμε μια ψηφοφορια ποσοι συναγωνιστες εχουν φαει ηττα μεσα στο δωματιο, ειτε με πετσετα ειτε με υποσχεσεις και στο τελος τραβηξαν μαλακια μονοι τους ειτε με αλλες παπαριες που σου πλασαρει η ελενη πριν μπεις μεσα....ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΑΥΡΟ ΣΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΗΣ ΕΛΕΝΗΣ..... ΜΑΥΡΟ ΣΤΗΝ ΕΛΕΝΗ...........μάλλον γκρίζα διαφήμιση για λογαριασμό της Πατριάρχου Ιωακείμ σε βλέπω να κάνεις
μπα μη νομιζεις.... οταν τον παιζεις κοιτανε το ταβανι.... τοσο σεμνες ειναιρε παιδια γιατι ασχολουμαστε τοσο πολυ με το μαγαζι . μαλακια μονοσ τραβαω και στο σπίτι . ακου εκει θα πληρωσω για να με βλεπει να την παιζω . και να λεει οτι την παιζω για παρτη της . τι νομιζουν πως ειναι ???? αντε και στο δ...λο με τις μαλα...νες . [glow=red,2,300]τιμη τουσ και μονο που τον βλεπουν !!!!!![/glow] αυτα και τερμα ...
3 μαυρουs ψηφουs? την καταμαυρισεs την κυρα-ελενη. μετα απο λιγο καιρο, θα πρεπει καποιοs να παει να τηs πει το γνωστο( τι ειναι αυτο που ειναι μαυρο και το εχειs επανω σου ? αν δεν το ξερει θα ρωτησει τι ειναι? η απαντηση = το μαυρο σου το χαλι). εγω μετα απο 2 συνεχειs επισκεψειs με την ολγα( την ρωσσιδα την ξανθια, η οποια ειχε ερθει απο το φραντζη ), δεν εχω ξαναπατησει, αν και εγινε κανονικο προγγραμμα με την πρωτη φορα. απλα δεν μου αρεσαν τα συστηματα τηs και ο τροποs με τον οποιο τα παρουσιαζε.και εγω γκριζα διαφημιση κανω, το παραδεχομαι.... για αυτο λεω και παροτρυνω τους συναγωνιστες να ριξουν μαυρο στα μαγαζια της ελενης.... και στα 2 μαγαζια.... και αμα θες να κανουμε μια ψηφοφορια ποσοι συναγωνιστες εχουν φαει ηττα μεσα στο δωματιο, ειτε με πετσετα ειτε με υποσχεσεις και στο τελος τραβηξαν μαλακια μονοι τους ειτε με αλλες παπαριες που σου πλασαρει η ελενη πριν μπεις μεσα....ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΑΥΡΟ ΣΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΗΣ ΕΛΕΝΗΣ..... ΜΑΥΡΟ ΣΤΗΝ ΕΛΕΝΗ...........
Σωστος, σου μενει και το 90αρι...ρε παιδια γιατι ασχολουμαστε τοσο πολυ με το μαγαζι . μαλακια μονοσ τραβαω και στο σπίτι . ακου εκει θα πληρωσω για να με βλεπει να την παιζω . και να λεει οτι την παιζω για παρτη της . τι νομιζουν πως ειναι ???? αντε και στο δ...λο με τις μαλα...νες . τιμη τουσ και μονο που τον βλεπουν !!!!!! αυτα και τερμα ...
3 μαυρουs ψηφουs? την καταμαυρισεs την κυρα-ελενη.
...( τι ειναι αυτο που ειναι μαυρο και το εχειs επανω σου ? αν δεν το ξερει θα ρωτησει τι ειναι? η απαντηση = το μαυρο σου το χαλι). ...
... δεν εχω ξαναπατησει, αν και εγινε κανονικο προγγραμμα με την πρωτη φορα. απλα δεν μου αρεσαν τα συστηματα τηs και ο τροποs με τον οποιο τα παρουσιαζε.
δωματια εχει για ολα τα γουστα... μην γινεται παραπληροφορηση... εχει το απλο με τιμες ομηρου εχει και τα συνθετα με τιμες διπλασιες και περισσοτερης ωρα χειρομαλαξης.... τωρα αν βαλεις σε μια ζυγαρια τις παροχες και τις υπηρεσιες απο την μια και το κοστος απο την αλλη θα δεις οτι το μαγαζι ειναι NVFM (NOT VALUE FOR MONEY)
Πιαδες συγνωμη να ρωτήσω κατι μπορει και χαζο...
το να ειναι οντως κανονικο μαγαζι spa δεν παιζει??
οπως ειναι και αλλα δεκαδες στο κολωνακι και σε ολη την Αθηνα?
Δεν σκέφθηκες ότι ίσως είναι ΚΑΙ κανονικό για τους αδαείς, αλλά ΚΑΙ με έξτρα για τους μυημένους....?
...ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ, ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ. Βάλτε κανα φράγκο στην άκρη...έρχεται ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ.
του δημιουργεις ψυχολογικα...μη μιλας ετσιχεσε μας ρε μαλακα κλαψομούνη , οτι θελουμε θα κάνουμε τα φράγκα μας
τραβα κλαψε αλλου βλακα
...ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ, ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ. Βάλτε κανα φράγκο στην άκρη...έρχεται ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ.
Πιαδες συγνωμη να ρωτήσω κατι μπορει και χαζο...
το να ειναι οντως κανονικο μαγαζι spa δεν παιζει??
οπως ειναι και αλλα δεκαδες στο κολωνακι και σε ολη την Αθηνα?
...
το ρωταω επειδη εχω προσωπικο θεμα... κατι μου ελεγε η κοπελα μου που ειναι αισθητικος οτι τις ειπανε για ενα νεο μαγαζι και οτι ειναι πολυ καλο με καλα στανταρ και ισως σκεφτει να φυγει απο εκει που δουλευει και να παει.
...
Παλικάρι, δεν τ' αφήνεις καλύτερα, να πάει κάπου αλλού ...?! Μην έχεις και πρόσθετες ανησυχίες! :-
Πολύ φιλικά, αφού είναι η κοπέλα σου!