anatolgami
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.485
- Πόντοι
- 506
...Τι ασχολείστε μ αυτό ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ρε?? Για να παίρνετε υποσχέσεις??
Δοκίμασα και πήρα πειστικές υποσχέσεις , για να δούμε .
ειμαι παλιός πελάτης στην Ομήρου .Και εκεί ειχα ξεκινήσει με υποσχέσεις αλλά με δυνατή συνέχεια . Θα το γράψω αφου εχουν φύγει σχεδόν όλες . Με τις περισσότερες που γνωρίστηκα η συνάντηση κατέληξε σε ξενοδοχείο, σπόρ που γουστάρω....Τι ασχολείστε μ αυτό ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ρε?? Για να παίρνετε υποσχέσεις??
καλό αλλά η εμπειρεία μου ειναι αλλη .
Μαγκες καλες οι υποσχεσεις,και εγω παλιοτερα ειχα ποιο πολυ υπομονη και χρημα , ΑΛΛΑ τωρα παρολο που η υπομονη δεν με εχει εγκαταληψη το χρημα εκανε φτερα (redbull), Γιαυτο τον λογω ΜΑΥΡΟ σε αυτα τα μαγαζακια οσπου να γινουν τα πραγματα ξεκαθαρα απο την παρτι τους αλλοιως να πανε ναειμαι παλιός πελάτης στην Ομήρου .Και εκεί ειχα ξεκινήσει με υποσχέσεις αλλά με δυνατή συνέχεια . Θα το γράψω αφου εχουν φύγει σχεδόν όλες . Με τις περισσότερες που γνωρίστηκα η συνάντηση κατέληξε σε ξενοδοχείο, σπόρ που γουστάρω.
ειναι προσωπικό θέμα του καθένα μας .Εμένα η φάση του ψωνίσματος μου αρέσει πιο πολύ απο το πιστόλιασμα .Μαγκες καλες οι υποσχεσεις,και εγω παλιοτερα ειχα ποιο πολυ υπομονη και χρημα , ΑΛΛΑ τωρα παρολο που η υπομονη δεν με εχει εγκαταληψη το χρημα εκανε φτερα (redbull), Γιαυτο τον λογω ΜΑΥΡΟ σε αυτα τα μαγαζακια οσπου να γινουν τα πραγματα ξεκαθαρα απο την παρτι τους αλλοιως να πανε να
ποσο κοστισαν οι υποσχεσεις?Δοκίμασα και πήρα πειστικές υποσχέσεις , για να δούμε .
ποσο κοστισαν οι υποσχεσεις?
Κι άλλος βλέπω που από τα ακριβά c.t. κάνει βόλτες και στα πιο οικονομικά μασαζοthreads. [size=14pt]Η αρχή των συγκοινωνούντων δοχείων γαρ[/size].
προτεινω κατια αννα μελαχροινη και ελενη.
εχεις απολυτο δικιο... η κατια δεν προσφερει απολυτως τιποτα.... και μαλιστα ειναι τοσο μαζεμενο το κοριτσακι που δεν σου παει η καρδια να κανεις κινηση για να το χουφτωσεις.... για αυτο περιεργε σου ειπα γινε πιο συγκεκριμενος οταν πριν καμια δεκαπενταρια μηνυματα μας παροτρεινες να δοκιμασουμε κατιαperiergos1 όσον αφορά τουλάχιστον τη Κάτια παραπληροφορείς (βλέπε PM που μου έστειλες) η κοπέλα δεν προσφέρει ούτε καν φραπέ, στο μασάζ και στη συντροφιά πάντως είναι όντως πολύ καλή.
εχεις απολυτο δικιο... η κατια δεν προσφερει απολυτως τιποτα.... και μαλιστα ειναι τοσο μαζεμενο το κοριτσακι που δεν σου παει η καρδια να κανεις κινηση για να το χουφτωσεις.... για αυτο περιεργε σου ειπα γινε πιο συγκεκριμενος οταν πριν καμια δεκαπενταρια μηνυματα μας παροτρεινες να δοκιμασουμε κατια
Δοκίμασα και πήρα πειστικές υποσχέσεις , για να δούμε .
παντου υπαρχουν διαμαντια...Κι άλλος βλέπω που από τα ακριβά c.t. κάνει βόλτες και στα πιο οικονομικά μασαζοthreads. Η αρχή των συγκοινωνούντων δοχείων γαρ.
ενα απολαυστικό μασάζποσο κοστισαν οι υποσχεσεις?
Μην τις πολυ-πιστευεις το παιζουν παρθενες... και περιμενουν τον gentleman με το χοντρο πορτοφολι...όντως είναι μαζεμένο και πολύ συμπαθητικό κοριτσάκι και ορμώμενος από τη παρότρυνση του periergou την περίμενα λίγο φουριόζος στο δωμάτιο και η κοπέλα έπαθε ψιλοσοκ και παρεξηγήθηκε. periergos1 να είσαι πιο προσεκτικός σε αυτά που γράφεις άλλη φορά.
Μην τις πολυ-πιστευεις το παιζουν παρθενες... και περιμενουν τον gentleman με το χοντρο πορτοφολι...
αλλα οχι δεν ειναι πουτανες σαν τις αλλες... απλα ετυχε να κανουν ελευθερη σχεση με καποιον που 'χει
πολλα λεφτα, τυχαια......
μία σχέση μπορει να ξεκινήσει απο οτιδήποτε ..από πλάκα , απο συμφέρον , από κεραυνοβόλο , απο εγωισμό, απο καύλα, απο ανάγκη ,απο , απο , απο .....αλλα η ποιότητα της συνέχειας εξαρτάται μόνο από εμάς ....Μην τις πολυ-πιστευεις το παιζουν παρθενες... και περιμενουν τον gentleman με το χοντρο πορτοφολι...
αλλα οχι δεν ειναι πουτανες σαν τις αλλες... απλα ετυχε να κανουν ελευθερη σχεση με καποιον που 'χει
πολλα λεφτα, τυχαια......
γιατι δεν ειναι ετσι οπως τα λες.... γιατι αλλα λες και αλλα ισχυουν.... και δεν μπορω να καταλαβω γιατι το κανεις αυτοδεν καταλαβαινω φιλε μου γιατι νευριαζης η φραση τα λεει ολα ειπα συγκεκριμενα τη αλλο να πω.....