Νέα

Aeron

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xpapad
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 637K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.485
Πόντοι
506
...Τι ασχολείστε μ αυτό ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ρε?? Για να παίρνετε υποσχέσεις??

HOTELOS

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2010
Like
0
Πόντοι
0
...Τι ασχολείστε μ αυτό ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ρε?? Για να παίρνετε υποσχέσεις??
ειμαι παλιός πελάτης στην Ομήρου .Και εκεί ειχα ξεκινήσει με υποσχέσεις αλλά με δυνατή  συνέχεια  . Θα το γράψω αφου εχουν φύγει σχεδόν όλες . Με τις περισσότερες που γνωρίστηκα η συνάντηση κατέληξε σε ξενοδοχείο,  σπόρ που γουστάρω.

paliogatos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
0
ειμαι παλιός πελάτης στην Ομήρου .Και εκεί ειχα ξεκινήσει με υποσχέσεις αλλά με δυνατή  συνέχεια  . Θα το γράψω αφου εχουν φύγει σχεδόν όλες . Με τις περισσότερες που γνωρίστηκα η συνάντηση κατέληξε σε ξενοδοχείο,  σπόρ που γουστάρω.
Μαγκες καλες οι υποσχεσεις,και εγω παλιοτερα ειχα ποιο πολυ υπομονη και χρημα , ΑΛΛΑ τωρα παρολο που η υπομονη δεν με εχει εγκαταληψη το χρημα εκανε φτερα (redbull), Γιαυτο τον λογω ΜΑΥΡΟ σε αυτα τα μαγαζακια οσπου να γινουν τα πραγματα ξεκαθαρα απο την παρτι τους αλλοιως να πανε να  :zfuck: :zfuck:

HOTELOS

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2010
Like
0
Πόντοι
0
Μαγκες καλες οι υποσχεσεις,και εγω παλιοτερα ειχα ποιο πολυ υπομονη και χρημα , ΑΛΛΑ τωρα παρολο που η υπομονη δεν με εχει εγκαταληψη το χρημα εκανε φτερα (redbull), Γιαυτο τον λογω ΜΑΥΡΟ σε αυτα τα μαγαζακια οσπου να γινουν τα πραγματα ξεκαθαρα απο την παρτι τους αλλοιως να πανε να  :zfuck: :zfuck:
ειναι προσωπικό θέμα του καθένα μας .Εμένα η φάση του ψωνίσματος μου αρέσει πιο πολύ απο το πιστόλιασμα .

kon.air

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2009
Κριτικές
29
Like
87
Πόντοι
246

SinBarr

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Ιαν 2007
Κριτικές
18
Like
199
Πόντοι
5.775
Κι άλλος βλέπω που από τα ακριβά c.t. κάνει βόλτες και στα πιο οικονομικά μασαζοthreads. [size=14pt]Η αρχή των συγκοινωνούντων δοχείων γαρ[/size].

Εγώ και στα CT και στις μασαζερί, με τη συγκοινωνία πάω!  :2funny:

sotomoto64

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2010
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
16
προτεινω κατια αννα μελαχροινη και ελενη.

periergos1 όσον αφορά τουλάχιστον τη Κάτια παραπληροφορείς :headbang:(βλέπε PM που μου έστειλες) η κοπέλα δεν προσφέρει ούτε καν φραπέ, στο μασάζ και στη συντροφιά πάντως είναι όντως πολύ καλή.

OP
OP
xpapad

xpapad

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2008
Κριτικές
33
Like
3
Πόντοι
1.240
periergos1 όσον αφορά τουλάχιστον τη Κάτια παραπληροφορείς :headbang:(βλέπε PM που μου έστειλες) η κοπέλα δεν προσφέρει ούτε καν φραπέ, στο μασάζ και στη συντροφιά πάντως είναι όντως πολύ καλή.
εχεις απολυτο δικιο... η κατια δεν προσφερει απολυτως τιποτα.... και μαλιστα ειναι τοσο μαζεμενο το κοριτσακι που δεν σου παει η καρδια να κανεις κινηση για να το χουφτωσεις.... για αυτο περιεργε σου ειπα γινε πιο συγκεκριμενος οταν πριν καμια δεκαπενταρια μηνυματα μας παροτρεινες να δοκιμασουμε κατια

sotomoto64

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2010
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
16
εχεις απολυτο δικιο... η κατια δεν προσφερει απολυτως τιποτα.... και μαλιστα ειναι τοσο μαζεμενο το κοριτσακι που δεν σου παει η καρδια να κανεις κινηση για να το χουφτωσεις.... για αυτο περιεργε σου ειπα γινε πιο συγκεκριμενος οταν πριν καμια δεκαπενταρια μηνυματα μας παροτρεινες να δοκιμασουμε κατια

όντως είναι μαζεμένο και πολύ συμπαθητικό κοριτσάκι και ορμώμενος από τη παρότρυνση του periergou την περίμενα λίγο φουριόζος στο δωμάτιο :bigdick: και η κοπέλα έπαθε ψιλοσοκ και παρεξηγήθηκε. periergos1 να είσαι πιο προσεκτικός σε αυτά που γράφεις άλλη φορά.

ggary1000

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Κριτικές
14
Like
329
Πόντοι
2.287
όντως είναι μαζεμένο και πολύ συμπαθητικό κοριτσάκι και ορμώμενος από τη παρότρυνση του periergou την περίμενα λίγο φουριόζος στο δωμάτιο :bigdick: και η κοπέλα έπαθε ψιλοσοκ και παρεξηγήθηκε. periergos1 να είσαι πιο προσεκτικός σε αυτά που γράφεις άλλη φορά.
Μην τις πολυ-πιστευεις το παιζουν παρθενες... και περιμενουν τον gentleman με το χοντρο πορτοφολι...
αλλα οχι δεν ειναι πουτανες σαν τις αλλες... απλα ετυχε να κανουν ελευθερη σχεση με καποιον που 'χει
πολλα λεφτα, τυχαια......

sotomoto64

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2010
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
16
Μην τις πολυ-πιστευεις το παιζουν παρθενες... και περιμενουν τον gentleman με το χοντρο πορτοφολι...
αλλα οχι δεν ειναι πουτανες σαν τις αλλες... απλα ετυχε να κανουν ελευθερη σχεση με καποιον που 'χει

έτσι είναι οι γυναίκες φίλε ;)

ΨΑΡΑΚΑΣ_2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
87
Πόντοι
16
μία σχέση μπορει να ξεκινήσει απο οτιδήποτε ..από πλάκα , απο συμφέρον , από κεραυνοβόλο , απο εγωισμό, απο καύλα, απο ανάγκη ,απο , απο , απο .....αλλα η ποιότητα της συνέχειας εξαρτάται μόνο από εμάς ....

OP
OP
xpapad

xpapad

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2008
Κριτικές
33
Like
3
Πόντοι
1.240
δεν καταλαβαινω φιλε μου γιατι νευριαζης η φραση τα λεει ολα ειπα συγκεκριμενα τη αλλο να πω.....
γιατι δεν ειναι ετσι οπως τα λες.... γιατι αλλα λες και αλλα ισχυουν.... και δεν μπορω να καταλαβω γιατι το κανεις αυτο    :think: :think: :think:

periergos1

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Like
4
Πόντοι
6
καποιοι θελουν το πιατο ετοιμο και γεματο μεχρι τωρα εδω και χρονια οτι εχω γραψει ειναι καραντι δεν γραφω για εφε και δεν με ενδιαφερει αν με πιστευουν απλως οταν γραφω ειναι για την ενημερωση τον συναγωνιστων το προβλημα ψαχτε το αλλου.
σε ενα ποστ ειχα γραψει το συγκεκριμενο ιδρυμα ειναι διαφωρετηκο και θελει λιγο προσοχη οποιος καταλαβε καταλαβε εγω προσωπικα δεν ξαναγραφω τιποτα για το ιδρυμα αυτο και ουτε ειναι στης προθεσης μου να ερθω σε αντιπαραθεση με κανενα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom