Νέα

Aeron

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xpapad
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 639K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 0 άτομα (0 μέλη και 0 επισκέπτες)

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
5
Πόντοι
16
Μαθετε να αξιολογειτε τα γραφομενα (και τα προσωπα που ειναι πισω απ αυτα)για ναχετε ωφελλος απο το σαιτ.
μη μπλεκετε σε ανουσιες αντιπαραθεσεις γιατι το μονο που πετυχαινετε ειναι να λιγοστευουν οι ανταποκρισεις απο τα γαμομετωπα!

για τους ενηλλικες τα λεω,οι νεαροι νεοσοι θα ωριμασουν με το χρονο.
καποιοι τυποι δω μεσα(και ο περιεργος) ειναι στανταρτ στις ανταποκρισεις τους και θαναι κριμα να παψουν να γραφουν.

Οταν καποιος λεει κατι και καταλληγει μαυρο στην "ταδε"δεν χρειαζονται λογια,γραφτε την δικια σας αντιθετη γνωμη και τελος.

NEON7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
2
Like
2.048
Πόντοι
216
ο φιλος periergos1 ξερει τι λεει για το εν λογω μαγαζι...αν καποιοι νομιζουν οτι εχει σχεση με το μαγαζι στην ομηρου που η μπριζολα ειναι στο πιατο θα κανουν λαθος...αν θελετε να την εχετε σιγουρη η οπως λετε να μην σκορπατε τσαμπα τα 100αρια υπαρχουν κ τα στανταρακια στον χωρο του μασαζ,οποιος εχει γυρισει τα ξερει κ καταθετει εκει χωρις να πονοκεφαλιαζει...οποιος θελει να δαπανησει λιγο χρονο παραπανω...να εξασκησει λιγο το λεγειν του κ να μην εχει σαν στανταρ στο μασαζ οτι εγω θα μαμησω κιολας μπορει να το επισκεφθει....δεν θελει κοπο παντα..θελει κ τροπο να δεσει ο χαλβας..εγω προσωπικα ανηκω στους δευτερους που θελω κ λιγο σασπενς...τωρα καποιοι θα με πουνε οτι προμοταρω η οτι σκορπαω χρημα...δεν κανω το πρωτο κι οσο ναφορα το δευτερο χερι στην τσεπη μου βαζω εγω..κανεις αλλος...απλα οσοι θελουνε να τα χουνε στο πιατο ας μην περασουν απο αυτο το μαγαζι...οποιος θελει να δει αξιολογα τεμαχια κ να το ψαξει λιγο το θεμα ας το κανει....αυτα...κ επειδη θα ρωτησετε ποιες ψηνονται κ ποιες οχι αυτο δεν το ξερω...εγω ισως εψησα αλλη καποιος αλλος φιλος ισως καποια αλλη...ολα ειναι θεμα χημειας...καλο βολι...

sotomoto64

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2010
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
16
καποιοι θελουν το πιατο ετοιμο και γεματο μεχρι τωρα εδω και χρονια οτι εχω γραψει ειναι καραντι δεν γραφω για εφε και δεν με ενδιαφερει αν με πιστευουν απλως οταν γραφω ειναι για την ενημερωση τον συναγωνιστων το προβλημα ψαχτε το αλλου.
σε ενα ποστ ειχα γραψει το συγκεκριμενο ιδρυμα ειναι διαφωρετηκο και θελει λιγο προσοχη οποιος καταλαβε καταλαβε εγω προσωπικα δεν ξαναγραφω τιποτα για το ιδρυμα αυτο και ουτε ειναι στης προθεσης μου να ερθω σε αντιπαραθεση με κανενα.

ρε φίλε ζήτα συγνώμη για την παραπληροφόρηση και σταμάτα το εδώ.τα υπόλοιπα που λες είναι :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

sotomoto64

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2010
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
16
μία σχέση μπορει να ξεκινήσει απο οτιδήποτε ..από πλάκα , απο συμφέρον , από κεραυνοβόλο , απο εγωισμό, απο καύλα, απο ανάγκη ,απο , απο , απο .....αλλα η ποιότητα της συνέχειας εξαρτάται μόνο από εμάς ....

και από τους δύο εξαρτάται η ποιοτική ή μη συνέχεια...

sotomoto64

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2010
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
16
ο φιλος periergos1 ξερει τι λεει για το εν λογω μαγαζι...αν καποιοι νομιζουν οτι εχει σχεση με το μαγαζι στην ομηρου που η μπριζολα ειναι στο πιατο θα κανουν λαθος...αν θελετε να την εχετε σιγουρη η οπως λετε να μην σκορπατε τσαμπα τα 100αρια υπαρχουν κ τα στανταρακια στον χωρο του μασαζ,οποιος εχει γυρισει τα ξερει κ καταθετει εκει χωρις να πονοκεφαλιαζει...οποιος θελει να δαπανησει λιγο χρονο παραπανω...να εξασκησει λιγο το λεγειν του κ να μην εχει σαν στανταρ στο μασαζ οτι εγω θα μαμησω κιολας μπορει να το επισκεφθει....δεν θελει κοπο παντα..θελει κ τροπο να δεσει ο χαλβας..εγω προσωπικα ανηκω στους δευτερους που θελω κ λιγο σασπενς...τωρα καποιοι θα με πουνε οτι προμοταρω η οτι σκορπαω χρημα...δεν κανω το πρωτο κι οσο ναφορα το δευτερο χερι στην τσεπη μου βαζω εγω..κανεις αλλος...απλα οσοι θελουνε να τα χουνε στο πιατο ας μην περασουν απο αυτο το μαγαζι...οποιος θελει να δει αξιολογα τεμαχια κ να το ψαξει λιγο το θεμα ας το κανει....αυτα...κ επειδη θα ρωτησετε ποιες ψηνονται κ ποιες οχι αυτο δεν το ξερω...εγω ισως εψησα αλλη καποιος αλλος φιλος ισως καποια αλλη...ολα ειναι θεμα χημειας...καλο βολι...

μαζί σου φίλε, αλλά τότε ας μην αναφέρουν ονόματα ορισμένοι...

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616

τα πραγματα ειναι πολυ ποιο απλα. και εχουν σχεση με αν τις ιδιες τις πηδουσες και αλλου η ησουν μελατης ''με'', καταχωρημενος. τα περι σασπενς τωρα, αντιλαμβανομαι τι λες, αλλα εγω τα βαριεμαι.

Το μαγαζι παει να το παιξει ''Πατριαρχου Ιωακειμ'' χωρις να εχει το class και την εμπειρια - αλλα και το πελατολογειο- να το κανει. period.

NEON7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
2
Like
2.048
Πόντοι
216
οπως ειδες εγω δεν ειπα ονοματα κι ουτε συστησα καμια κ κανεναν..ειπα το πως εχω δει οτι λειτουργει το μαγαζι κ το πως πρεπει να φερθεις αν θες να πετυχεις κατι....τωρα οποιος θελει κατι σιγουρο η βαριεται σαφως κ παει σε κατι αλλο...ο καθενας οπως τη βρισκει..

sotomoto64

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2010
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
16
οπως ειδες εγω δεν ειπα ονοματα κι ουτε συστησα καμια κ κανεναν..ειπα το πως εχω δει οτι λειτουργει το μαγαζι κ το πως πρεπει να φερθεις αν θες να πετυχεις κατι....τωρα οποιος θελει κατι σιγουρο η βαριεται σαφως κ παει σε κατι αλλο...ο καθενας οπως τη βρισκει..

το ορισμένοι προφανώς δεν πήγαινε σε εσένα :sunglasses:

OP
OP
xpapad

xpapad

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2008
Κριτικές
33
Like
3
Πόντοι
1.240
Μαθετε να αξιολογειτε τα γραφομενα (και τα προσωπα που ειναι πισω απ αυτα)για ναχετε ωφελλος απο το σαιτ.
μη μπλεκετε σε ανουσιες αντιπαραθεσεις γιατι το μονο που πετυχαινετε ειναι να λιγοστευουν οι ανταποκρισεις απο τα γαμομετωπα!

για τους ενηλλικες τα λεω,οι νεαροι νεοσοι θα ωριμασουν με το χρονο.
καποιοι τυποι δω μεσα(και ο περιεργος) ειναι στανταρτ στις ανταποκρισεις τους και θαναι κριμα να παψουν να γραφουν.

Οταν καποιος λεει κατι και καταλληγει μαυρο στην "ταδε"δεν χρειαζονται λογια,γραφτε την δικια σας αντιθετη γνωμη και τελος.
λαγαρε επειδη αξιολογω τα γραφομενα και βλεπω οτι τα γραφομενα του περιεργου ειναι μαλακιες θα το πω....το μαγαζι το ξερω και εγω καλα και ποτε δεν εχω οδηγησει συναγωνιστη σε κοπελα που δεν κανει κατι και να του αραδιαζω παπαριες.... αυτος ειπε να δοκιμασουμε την κατια και θα δουμε..... θα δουμε τι????????????????? οτι δεν κανει τιποτα.... δεν γουσταρω παραπληροφορηση και στα αρχιδια μου αν δεν ξαναγραψει ο περιεργος ή μαλλον καλυτερα στα αρχιδια μου αν μπει κλωνοποιημενος και ξαναπαραπληροφορει γραφωντας μαλακιες.....

sotomoto64

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2010
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
16
λαγαρε επειδη αξιολογω τα γραφομενα και βλεπω οτι τα γραφομενα του περιεργου ειναι μαλακιες θα το πω....το μαγαζι το ξερω και εγω καλα και ποτε δεν εχω οδηγησει συναγωνιστη σε κοπελα που δεν κανει κατι και να του αραδιαζω παπαριες.... αυτος ειπε να δοκιμασουμε την κατια και θα δουμε..... θα δουμε τι????????????????? οτι δεν κανει τιποτα.... δεν γουσταρω παραπληροφορηση και στα αρχιδια μου αν δεν ξαναγραψει ο περιεργος ή μαλλον καλυτερα στα αρχιδια μου αν μπει κλωνοποιημενος και ξαναπαραπληροφορει γραφωντας μαλακιες.....

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :rockon: :rockon: :rockon:

grazydog

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Like
2
Πόντοι
1
Παίχτες μη λέτε μαμακίες για τον periergos1.
Eίναι O.k ο τύπος!!!

ggary1000

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Κριτικές
14
Like
329
Πόντοι
3.225
Το θεμα ειναι να ειμαστε ενταξει... Εγω οταν μου λενε πχ 100 ευρω πληρωνω, δεν λεω δεν καταλαβα κλπ κλπ
Πως λοιπον καποιες κοροιδευουν, λενε διαφορα και μετα το παιζουν ιστορια??
Επισης οτι λεμε πρεπει να ειναι "σιγουρακι", εγω συχνα βασιζομαι στις κριτικες και στις συστασεις "συναγωνιστων"...
Αλλο το υποκειμενικο του γουστου και αλλο η παραπληροφορηση και αυτο ΔΕΝ ειναι καρφι για τον περιεργο
αφορα ολους.

grazydog

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Like
2
Πόντοι
1
Σωτε..64 είναι προφανές ότι για να έχω άποψη κάτι γνωρίζω, το οποίο όμως δεν υποχρεούμαι να στο καταθέσω. Οπότε εσύ μείνε με τη  :jerking: σου!

sotomoto64

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2010
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
16
Σωτε..64 είναι προφανές ότι για να έχω άποψη κάτι γνωρίζω, το οποίο όμως δεν υποχρεούμαι να στο καταθέσω. Οπότε εσύ μείνε με τη  :jerking: σου!

ρε καραγκιόζη τα προηγούμενα ποστ των άλλων μελών τα διάβασες?  :uglystupid: από τη στιγμή που ποστάρεις οφείλεις να καταθέτεις αυτά που γνωρίζεις, γιατί όπως είδες οι υπόλοιποι μιλάμε με επιχειρήματα και συγκεκριμένες κριτικές...απόψεις του στυλ "μην τα χώνετε στο τάδε γιατί είναι οκ" χωρίς εξηγήσεις γιατί είναι οκ με κάνουν να πιστεύω ότι ο periergos1 είναι κλώνος σου :-* :birdman:

grazydog

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Like
2
Πόντοι
1
Ο περιεργος προσωπικά σε εμένα είπε ότι είναι δύσκολο να φας εκεί από την πρωτη φορά και θέλει υπομονή -για αυτούς που διαθέτουν- γιατί εγώ δεν έχω απ' αυτό και έτσι δεν πήγα στο ίδρυμα! Άλλωστε και ο ίδιος είπε ότι δεν έφαγε με τη μια. Αλλά και παλαιότερα σε άλλες περιπτώσεις που είχα ζητήσει τη γνώμη του ότι είπε ήταν Ο.Κ.
Μακάκα κατάλαβες τώρα?
Δεν σε υποχρέωσε κανένας να ακούσεις τη γνώμη μου.... συνέχισε  :jerking: :jerking: :jerking: καλά τα πας σε λίγο τελειώνειιις!!!

ΨΑΡΑΚΑΣ_2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
87
Πόντοι
16
Ο περιεργος προσωπικά σε εμένα είπε ότι είναι δύσκολο να φας εκεί από την πρωτη φορά και θέλει υπομονή -για αυτούς που διαθέτουν- γιατί εγώ δεν έχω απ' αυτό και έτσι δεν πήγα στο ίδρυμα! Άλλωστε και ο ίδιος είπε ότι δεν έφαγε με τη μια. Αλλά και παλαιότερα σε άλλες περιπτώσεις που είχα ζητήσει τη γνώμη του ότι είπε ήταν Ο.Κ.
Μακάκα κατάλαβες τώρα?
Δεν σε υποχρέωσε κανένας να ακούσεις τη γνώμη μου.... συνέχισε  :jerking: :jerking: :jerking: καλά τα πας σε λίγο τελειώνειιις!!!
πάντως να σημειώσω , οτι στο εν λόγω κατάστημα δεν ισχύει σταθερό πρόγραμμα για όλους τους πελάτες . Υπάρχουν δύο ζώνες . Η πρώτη αφορά το ιδιο το μαγαζύ που  επιτρέπει στις κοπέλες να κάνουν  πρόγραμμα ανάλογα με την παρουσία του πελάτη (παλιός ,νέος ,υποπτος ). Η δεύτερη αφορά  αποκλειστικά και μόνο την κοπέλα η οποία μπορεί να κάνει επιλογές και μάλιστα σε πάρα πολύ λίγους που τους εμπιστεύονται η ακόμα  να τους γουστάρουν η να τις καταφέρουν με κάποιο δικό τους τρόπο.
Γι αυτό το λόγο πιστεύω και τον περίεργο...

sotomoto64

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2010
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
16
Μακάκα κατάλαβες τώρα?

τρελόσκυλο πάρε μου μια :pipa2: να συνέλθεις :birdman:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom