Νέα

Aeron

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xpapad
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 637K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

sotomoto64

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2010
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
16
και εγώ σε ρωτάω φίλε ....αν την ειχες βγάλει γκόμενα τι θα γινόταν μετά ? θα έλεγες οτι δεν εκανα λάθος ,οτι ειχα αποτέλεσμα ....

θα έλεγα ότι έκανα το ίδιο λάθος...είναι σαν το τζόγο κάποια στιγμή μπορεί να σου καθήσει η μπίλια, αλλά κανόνας είναι ότι τις περισσότερες φορές χάνεις ;)

grazydog

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Like
2
Πόντοι
1
τρελόσκυλο πάρε μου μια :pipa2: να συνέλθεις :birdman:

Σώτε... τελικά αν κρίνω από την αιτιολογημένη απάντηση σου πρέπει να είσαι πολύ σοβαρός... καραγκιόζης!! Και ποιος σου είπε ρε λάγιο ότι μια που πιπωσα εγώ (ή ο καθένας εδω μέσα), σώνει και καλά θα πάρει στο στομα της και εσένα?
Τις προάλες λέγατε για μια σερίφισα που δεν παιρνότανε και εγώ την πρώτη φορά που πήγα την έφαγα. Αν στο έλεγα και εσύ πήγαινες την έπαιρνες και έμενες αγάμητος μετά θα ήμουν εγώ ο αναξιόπιστος και προμώτορας? Δε παίρνεις χαμπάρι ότι το να πας σε ελαιτριβρείο εμπεριέχει ρίσκο για το αν θα μείνεις με τη βούρτσα στο χέρι? Τα περισσότερα απο τις "σιγουράντζες" που αναφερόμαστε εδώ είναι στουντιάκια δεν το γνωρίζεις αυτό?

Δε ξανασχολούμαι μαζί σου παίχτη!! ;)

NEON7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
2
Like
1.968
Πόντοι
216
θα συμφωνησω με τον grazydog σε οτι ειπε...υπαρχουνε κοπελες απο τις οποιες αναφερατε στο μαγαζι που κατι παραπανω κανουνε αν το κερδισεις...κ δεν εννοω μονο με χρημα..εννοω με το να παιξεις,να μιλησεις,να την κανεις να νιωσει ανετα κ τοτε το παιχνιδι περναει στην μερια σου...οσοι ξερουνε το πως λειτουργει ειδικα το συγκεκριμενο μαγαζι καταλαβαινουνε τι λεω...κ για να δωσω ενα παραδειγμα στο παλιο μαγαζι στο 44 πριν κανα χρονο δουλευε καποια κοπελα που ητανε αυστηρα στα δεν....κ το λεω τωρα γιατι πλεον δεν εργαζεται εκει....κοπελα ελληνιδα...αλλοι την κραζανε κι εγω απο την πρωτη φορα ειχα φραπε κ την δευτερη ειχα κ το τηλ της στην αρχη επειδη εκανε κ κατι παραλληλο με το μασαζ κ μετα επειδη καναμε παρεα...πως λοιπον εγω θα ελεγα σε καποιον πηγαινε εκει κ η ταδε κανει αυτο???αφου θα τρωγε ακυρο κ θα μ εκραζε...θες σιγουρια κρατας τα στανταρ...αλλιως παμε στοιχημα κι αν σου κατσει.....

soryanna

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
0
θα συμφωνησω με τον grazydog σε οτι ειπε...υπαρχουνε κοπελες απο τις οποιες αναφερατε στο μαγαζι που κατι παραπανω κανουνε αν το κερδισεις...κ δεν εννοω μονο με χρημα..εννοω με το να παιξεις,να μιλησεις,να την κανεις να νιωσει ανετα κ τοτε το παιχνιδι περναει στην μερια σου...οσοι ξερουνε το πως λειτουργει ειδικα το συγκεκριμενο μαγαζι καταλαβαινουνε τι λεω...κ για να δωσω ενα παραδειγμα στο παλιο μαγαζι στο 44 πριν κανα χρονο δουλευε καποια κοπελα που ητανε αυστηρα στα δεν....κ το λεω τωρα γιατι πλεον δεν εργαζεται εκει....κοπελα ελληνιδα...αλλοι την κραζανε κι εγω απο την πρωτη φορα ειχα φραπε κ την δευτερη ειχα κ το τηλ της στην αρχη επειδη εκανε κ κατι παραλληλο με το μασαζ κ μετα επειδη καναμε παρεα...πως λοιπον εγω θα ελεγα σε καποιον πηγαινε εκει κ η ταδε κανει αυτο???αφου θα τρωγε ακυρο κ θα μ εκραζε...θες σιγουρια κρατας τα στανταρ...αλλιως παμε στοιχημα κι αν σου κατσει.....

......συναθλητη μηπως γνωριζεις για την γωγο , εαν προσφερει τις υπηρεσιες της ακομη ?

NEON7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
2
Like
1.968
Πόντοι
216
την αδυνατη εννοεις???

OP
OP
xpapad

xpapad

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2008
Κριτικές
33
Like
3
Πόντοι
1.240
για να δωσω ενα παραδειγμα στο παλιο μαγαζι στο 44 πριν κανα χρονο δουλευε καποια κοπελα που ητανε αυστηρα στα δεν....κ το λεω τωρα γιατι πλεον δεν εργαζεται εκει....κοπελα ελληνιδα...αλλοι την κραζανε κι εγω απο την πρωτη φορα ειχα φραπε κ την δευτερη ειχα κ το τηλ της ...
για ποια μιλας ???? αφου δεν εργαζεται πλεον δεν εχεις κανενα φοβο να πεις ποια ειναι....

NEON7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
2
Like
1.968
Πόντοι
216
για ποια μιλας ???? αφου δεν εργαζεται πλεον δεν εχεις κανενα φοβο να πεις ποια ειναι....
δεν ξερω αν εργαζεται καπου αλλου,τουλαχ στο συγκεκριμενο δεν την ξαναειδα  απο Α ξεκιναει τ ονομα.

NEON7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
2
Like
1.968
Πόντοι
216
ναι , αδυνατη και κοντη , ως γωγο την ξερω , εχει αλλαξει ονομα τωρα ?

φιλε δεν την εχω δει εκει..τουλαχ οταν πηγαινα δεν την ειχε παρει το ματι μου...εχω να παω ομηρου απο τοτε που ανοιξε το αλλο..οποτε για τα τωρινα δεν ξερω...

NEON7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
2
Like
1.968
Πόντοι
216
την αλεξια εννοω

OP
OP
xpapad

xpapad

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2008
Κριτικές
33
Like
3
Πόντοι
1.240
με την ελενη εχει κανει κανεις??? πρωην ελιτ με σκουλαρικι στη μυτη....

sotomoto64

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2010
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
16
Σώτε... τελικά αν κρίνω από την αιτιολογημένη απάντηση σου πρέπει να είσαι πολύ σοβαρός... καραγκιόζης!! Και ποιος σου είπε ρε λάγιο ότι μια που πιπωσα εγώ (ή ο καθένας εδω μέσα), σώνει και καλά θα πάρει στο στομα της και εσένα?
Τις προάλες λέγατε για μια σερίφισα που δεν παιρνότανε και εγώ την πρώτη φορά που πήγα την έφαγα. Αν στο έλεγα και εσύ πήγαινες την έπαιρνες και έμενες αγάμητος μετά θα ήμουν εγώ ο αναξιόπιστος και προμώτορας? Δε παίρνεις χαμπάρι ότι το να πας σε ελαιτριβρείο εμπεριέχει ρίσκο για το αν θα μείνεις με τη βούρτσα στο χέρι? Τα περισσότερα απο τις "σιγουράντζες" που αναφερόμαστε εδώ είναι στουντιάκια δεν το γνωρίζεις αυτό?

Δε ξανασχολούμαι μαζί σου παίχτη!! ;)

Όταν μια γκόμενα προσφέρει φραπέ σε μασάζ, προσφέρει σε όλους τους παλιούς καλούς πελάτες.Αν δεν προσφέρει δεν προσφέρει σε κανέναν. Η μόνη περίπτωση που μια γκόμενα που προσφέρει φραπέ να μην προσφέρει και σε άλλο συνάδελφο είναι ο συνάδελφος να είναι νέος πελάτης στο κατάστημα. Τα μασατζίδικα δεν είναι κλαμπάκια για να πεις ότι εσύ είσαι πιο μάγκας και την έριξες τη γκόμενα και εγώ πιο μαλάκας και έφαγα χυλόπιτα. Αυτά καραγκιοζάκο και ΤΕΛΟΣ!!!

ΨΑΡΑΚΑΣ_2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
87
Πόντοι
16
Όταν μια γκόμενα προσφέρει φραπέ σε μασάζ, προσφέρει σε όλους τους παλιούς καλούς πελάτες.Αν δεν προσφέρει δεν προσφέρει σε κανέναν. Η μόνη περίπτωση που μια γκόμενα που προσφέρει φραπέ να μην προσφέρει και σε άλλο συνάδελφο είναι ο συνάδελφος να είναι νέος πελάτης στο κατάστημα. Τα μασατζίδικα δεν είναι κλαμπάκια για να πεις ότι εσύ είσαι πιο μάγκας και την έριξες τη γκόμενα και εγώ πιο μαλάκας και έφαγα χυλόπιτα. Αυτά καραγκιοζάκο και ΤΕΛΟΣ!!!
για να ξεκαθαρισει το πραμα ....υπάρχει το προγραμμα στον  πελάτη και εχει δικιο ο σοτο ....υπάρχει και η εξαιρεση σε λίγους και για ειδικους λόγους που μπορει να ειναι και προσωπικοι κατι που δεν μας ενδιαφερει εδω και στις κριτικες μας γιατι πράγματι μπορει να ....μας αποπροσανατολίζει ....

anemoss119

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
1
ΤΕΛΙΚΑ η αντριανα απο σ29 δουλεύει εκει  ???? να ΠΑΡΟΥΜΕ και λίγο ωραίο ΚΟΥΛΟΥΡΑΚΙ που το πεθύμησα  .!!!!

sotomoto64

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2010
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
16
για να ξεκαθαρισει το πραμα ....υπάρχει το προγραμμα στον  πελάτη και εχει δικιο ο σοτο ....υπάρχει και η εξαιρεση σε λίγους και για ειδικους λόγους που μπορει να ειναι και προσωπικοι κατι που δεν μας ενδιαφερει εδω και στις κριτικες μας γιατι πράγματι μπορει να ....μας αποπροσανατολίζει ....

φίλε ΨΑΡΑΚΑ καταλαβαίνω τι λες αλλά άν οι ειδικοί λόγοι είναι το να της χώσω έξτρα στη τσέπη της 100 ευρώ για να μου προσφέρει φραπέ με καλάμακι και μπριζόλα τότε αλλάζει το θέμα ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom