sotomoto64
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 3
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
ευχαριστω παω για
προσοχή όμως το κουλούρι το χρεώνει +50 και όχι +20 όπως στη Σ29 ;)
ευχαριστω παω για
Αν μιλας για Αντριαννα, ξανθια Ρουμανα 20++ ναιΤΕΛΙΚΑ η αντριανα απο σ29 δουλεύει εκει ???? να ΠΑΡΟΥΜΕ και λίγο ωραίο ΚΟΥΛΟΥΡΑΚΙ που το πεθύμησα .!!!!
Αν μιλας για Αντριαννα, ξανθια Ρουμανα 20++ ναι
δηλαδη?Τελικά βρήκε το δρόμο του το ελαιοτριβείο; Δουλεύει πλέον με ανυποψίαστα ζευγαράκια με εκπτωτικά κουπόνια. ;)
Τελικά βρήκε το δρόμο του το ελαιοτριβείο; Δουλεύει πλέον με ανυποψίαστα ζευγαράκια με εκπτωτικά κουπόνια. ;)
δηλαδη?
Well done agianna ακριβώς αυτό εννοούσα.
Well done agianna ακριβώς αυτό εννοούσα.
Δεν είμαι ειδικός για αυτό το μαγαζί,αλλά απο αυτά που έχω διαβάσει μελετήσει και αναλύσει εάν είναι να τους αγοράσω καινούργιο χρυσό μουνί ευχαριστώ next year maybe.Προς στιγμήν, σκέφθηκα να αγοράσω ένα κουπόνι και για τη γυναίκα. Να πάμε μαζί, κι εγώ να πάρω το "άλλο" πρόγραμμα.....
Δεν είμαι ειδικός για αυτό το μαγαζί,αλλά απο αυτά που έχω διαβάσει μελετήσει και αναλύσει εάν είναι να τους αγοράσω καινούργιο χρυσό μουνί ευχαριστώ next year maybe.
50αρια tips 200αρια για προγράμματα που ζούμε ρε πούστη μου στην ελβετία;
Αλλα μάλλον εγώ πρέπει να είμαι πολύ φτωχός
Ευχαριστώ τώρα ανακουφίστηκα που βρήκα και άλλον συνοδοιπόρο φτωχό μέσα σε αυτό το large money site.Κι εγώ φτωχός είμαι...... Αλλά υπάρχει στο αδελφό μαγαζί στην Ομήρου, η Ανδριάννα που είναι γνωστή από το Σ29! Αλλιώς, σιγά μην τους χρύσωνα για έναν πήδουλο.
ρε συ Διομήδη...Ευχαριστώ τώρα ανακουφίστηκα που βρήκα και άλλον συνοδοιπόρο φτωχό μέσα σε αυτό το large money site.
ο μαρινακης θα σου κανει μποντυ του μποντυ μασαζρε συ Διομήδη...
είσαι σοβαρός αεκτζής εσύ....
αν είναι να χώνουμε 200άρια στις μασαζούδες...δεν τα χώνεις καλύτερα στην μεγάλη σου αγάπη;;;
θα σου κάνει μασάζ ο Αδαμίδης με τέτοια αγαθοεργία....
(εγώ δεν μιλάω για τον ΟΣΦΠ - φαντάζεσαι να θέλει να μου κάνει μασάζ ο μαρινάκης;; αηδία...)
sorry αλλά δεν καταλαβαίνεις τί διαβάζεις.Οπότε δεν έχω καμμία όρεξη να τσακωθώ με κανέναν σας.Καλημέραρε συ Διομήδη...
είσαι σοβαρός αεκτζής εσύ....
αν είναι να χώνουμε 200άρια στις μασαζούδες...δεν τα χώνεις καλύτερα στην μεγάλη σου αγάπη;;;
θα σου κάνει μασάζ ο Αδαμίδης με τέτοια αγαθοεργία....
(εγώ δεν μιλάω για τον ΟΣΦΠ - φαντάζεσαι να θέλει να μου κάνει μασάζ ο μαρινάκης;; αηδία...)
ασε μας ρε φιλε, 30 ευρω πληρωνουμε στο μπουρδελο για 5 λεπτα.... πες μου εσυ σοβαρη μασαζερι με 60 ευρωπουλα...???ΜΗΝ ΔΙΝΕΤΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΑς ΣΕ ΦΩΛΕΣ
ΜΕΧΡΙ 60 ΓΙΟΥΤΓΙΑ ΟΧΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ
υπάρχει το μασαζομπουρδέλο.....με 60 στο Μάρνης 28 ....ίσως για 30 λεπτά ...ασε μας ρε φιλε, 30 ευρω πληρωνουμε στο μπουρδελο για 5 λεπτα.... πες μου εσυ σοβαρη μασαζερι με 60 ευρωπουλα...???