Νέα

Aeron

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xpapad
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 630K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

lentis_gr

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
168
Πόντοι
0
Για μια Ατζελα ξανθια γνωριζουμε κατι παραπανω;

lentis_gr

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
168
Πόντοι
0
Καλησπερα σε ολους,
Πρωτη αναγνωριστικη στο ξακουστο σπα της λυκαβηττου. Εχω ξενερωσει με τα κατ οικον και τις τιμες σε σχεση με αυτα που προσφερουν βαλε και ξενοδοχειο και τιπς κλπ οποτε ειπα μηπως ξεκλειδωσω σιγα σιγα τις βιπ υπηρεσιες στο εν λογω καταστημα.

πρωτη επισκεψη λοιπον με τιμοκαταλογο τραβηγμενο λιγο απο τα μαλλια εως πανακριβο για σκετο μασαζ αλλα οκ. Μου πασαρε η κυρα ελενα κοριτσι που δεν αφησε παριθωριο για παραπανω. Υπαρχει μια σχετικη εχεμυθεια στο χωρο οπως επισης με ρωτησε δυο τρεις φορες αν εχω ξαναπαει και με ποια κοπελα ηθελα - λες και ηξερα.

η κοπελα ηταν ευγενεστατη και ηξερε πολυ καλα μασαζ. Κανενα επιπλεον περιθωριο περαν καποιου υπονοουμενου για την υπηρεσια χαμαμ με κοπελα!!!

νομιζω πτι με ειδαν ψαρακλα και δηθεν αδαη. Θα κανω 2-3 ακομα επισκεψεις γιατι με βολευει η τοποθεσια και ειναι πολυ καθαρο και κυριλε μηπως και ξεκλειδωσει. Αν καποιος εχει γνωμη παρακαλω τα φωτα του! Ευχαριστω
Ονομα της κοπελας;

Alvy Singer

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2015
Like
29
Πόντοι
0
Κύριοι την Καλησπέρα μου σε όλους!

Ξέρεις κανείς αν προχωράει σε φραπέ η Ιφιγένεια;

Thanks in advance

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.372
Πόντοι
5.006

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.372
Πόντοι
5.006

Alvy Singer

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2015
Like
29
Πόντοι
0

lentis_gr

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
168
Πόντοι
0
Δεν εχω παρει αλλα απο παλια ξερω οτι δε δινει. Ισως σε παλιους και αν γουσταρει. Μαργαριτα ειναι ακομα εκει. Οπως και ελενα, ελευθερια, αρτεμης, δεσποινα. Που και που ερχομαι και φευγουν νεες κορασιδες. Εχουμε update γενικα απο καινουργιες και τι κανουν; Αφροδιτη υπαρχει;

antkar81

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Ιουν 2021
Κριτικές
26
Like
4.631
Πόντοι
2.846
Αυτό το μαγαζί χωρίς διαφήμιση και παραμένει από τα κορυφαία. Σίγουρα κορυφαίος χωρος.

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
17.065
Πόντοι
3.556
Αυτό το μαγαζί χωρίς διαφήμιση και παραμένει από τα κορυφαία. Σίγουρα κορυφαίος χωρος.
κορυφαια φωλια των αρπακτικων τυπε :undecided: :undecided: :undecided: . πληρωνεις πολλα παιρνεις λιγα. απλα στους τυφλους βασιλευει ο μονοφθαλμος να πουμε:wanker::wanker::wanker:

kapotas07

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
239
Πόντοι
281
- Σοφία το δίνει
-Ιφιγένεια Δεν το δίνει

1-1

feragamo

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
31 Οκτ 2015
Κριτικές
98
Like
26.501
Πόντοι
26.236
Δεν εχω παρει αλλα απο παλια ξερω οτι δε δινει. Ισως σε παλιους και αν γουσταρει. Μαργαριτα ειναι ακομα εκει. Οπως και ελενα, ελευθερια, αρτεμης, δεσποινα. Που και που ερχομαι και φευγουν νεες κορασιδες. Εχουμε update γενικα απο καινουργιες και τι κανουν; Αφροδιτη υπαρχει;
Στη μαργαρίτα έριχνα και ένα πιτσίλισμα στη μουρη έτσι να της φύγει το τουπέ της σούπερ γκομενας που έχει . Μέχρι εκει και θα καθόμουνα να τη βλεπω να σκουπίζει τη μάπα της .

j 1973

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2010
Like
259
Πόντοι
21
Είμαι νεο μέλος άλλα παλίος πέλατης, η Ιφιγένεια είναι στο σπα πάνω από δέκα χρόνια απλά πρέπει να <επενδύσης> μαζί της με συνεχόμενα ραντεύβου για να προχωρήση σε φραπέ, ίσως και παραπάνω αν τα χώσεις χόντρα στο μαγαζί, και εγώ τουλάχιστον προτιμώ τις άλλες κοπέλες που δεν είναι <δύσκολες>

Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Κριτικές
4
Like
4.671
Πόντοι
736
Είμαι νεο μέλος άλλα παλίος πέλατης, η Ιφιγένεια είναι στο σπα πάνω από δέκα χρόνια απλά πρέπει να <επενδύσης> μαζί της με συνεχόμενα ραντεύβου για να προχωρήση σε φραπέ, ίσως και παραπάνω αν τα χώσεις χόντρα στο μαγαζί, και εγώ τουλάχιστον προτιμώ τις άλλες κοπέλες που δεν είναι <δύσκολες>
Αυτές οι " επενδύσεις " είναι το πρόβλημα , ειδικά σε αυτήν την δύσκολη περίοδο που διανύουμε … άλλες κοπέλες που δεν είναι " δύσκολες " ? Όπως ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom