You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Aeron
- Μέλος που άνοιξε το νήμα xpapad
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 3K
- Εμφανίσεις 630K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Ονομα της κοπελας;Καλησπερα σε ολους,
Πρωτη αναγνωριστικη στο ξακουστο σπα της λυκαβηττου. Εχω ξενερωσει με τα κατ οικον και τις τιμες σε σχεση με αυτα που προσφερουν βαλε και ξενοδοχειο και τιπς κλπ οποτε ειπα μηπως ξεκλειδωσω σιγα σιγα τις βιπ υπηρεσιες στο εν λογω καταστημα.
πρωτη επισκεψη λοιπον με τιμοκαταλογο τραβηγμενο λιγο απο τα μαλλια εως πανακριβο για σκετο μασαζ αλλα οκ. Μου πασαρε η κυρα ελενα κοριτσι που δεν αφησε παριθωριο για παραπανω. Υπαρχει μια σχετικη εχεμυθεια στο χωρο οπως επισης με ρωτησε δυο τρεις φορες αν εχω ξαναπαει και με ποια κοπελα ηθελα - λες και ηξερα.
η κοπελα ηταν ευγενεστατη και ηξερε πολυ καλα μασαζ. Κανενα επιπλεον περιθωριο περαν καποιου υπονοουμενου για την υπηρεσια χαμαμ με κοπελα!!!
νομιζω πτι με ειδαν ψαρακλα και δηθεν αδαη. Θα κανω 2-3 ακομα επισκεψεις γιατι με βολευει η τοποθεσια και ειναι πολυ καθαρο και κυριλε μηπως και ξεκλειδωσει. Αν καποιος εχει γνωμη παρακαλω τα φωτα του! Ευχαριστω
Λενα νομιζω! Μια φορα μου το ειπε στην αρχη. Μην το δενεις γιατι με τις μασκες χανω ενα 40%!!!Ονομα της κοπελας;
Alvy Singer
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Οκτ 2015
- Like
- 29
- Πόντοι
- 0
Κύριοι την Καλησπέρα μου σε όλους!
Ξέρεις κανείς αν προχωράει σε φραπέ η Ιφιγένεια;
Thanks in advance
Thanks in advance
ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.372
- Πόντοι
- 5.006
Οχι τυπε μου δυστυχώς.Κύριοι την Καλησπέρα μου σε όλους!
Thanks in advance
Alvy Singer
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Οκτ 2015
- Like
- 29
- Πόντοι
- 0
Κρίμα. Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση φιλαράκι μου!Οχι τυπε μου δυστυχώς.
ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.372
- Πόντοι
- 5.006
Αυτό που σου λέω πριν χρόνια..αλλά γενικώς δε νομίζω να έχει αλλάξει πολιτικήΚρίμα. Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση φιλαράκι μου!
Alvy Singer
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Οκτ 2015
- Like
- 29
- Πόντοι
- 0
μάλιστα, κατάλαβα! ?Αυτό που σου λέω πριν χρόνια..αλλά γενικώς δε νομίζω να έχει αλλάξει πολιτική
Πάμε γι' αλλά λοιπόν!
ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.372
- Πόντοι
- 5.006
Ναι γιατί είναι εξαιρετικη στο μασάζ.πηγαινε με κουπόνια αν έχουν μη δίνεις 80 τωρα αυτό το καιρό..μάλιστα, κατάλαβα! ?
Πάμε γι' αλλά λοιπόν!
Alvy Singer
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Οκτ 2015
- Like
- 29
- Πόντοι
- 0
την έχω πάρει με κουπόνι στα 25€ τρεις φορές μέχρι τώρα ναι..Ναι γιατί είναι εξαιρετικη στο μασάζ.πηγαινε με κουπόνια αν έχουν μη δίνεις 80 τωρα αυτό το καιρό..
ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.372
- Πόντοι
- 5.006
Άψογος.την έχω πάρει με κουπόνι στα 25€ τρεις φορές μέχρι τώρα ναι..
Δεν εχω παρει αλλα απο παλια ξερω οτι δε δινει. Ισως σε παλιους και αν γουσταρει. Μαργαριτα ειναι ακομα εκει. Οπως και ελενα, ελευθερια, αρτεμης, δεσποινα. Που και που ερχομαι και φευγουν νεες κορασιδες. Εχουμε update γενικα απο καινουργιες και τι κανουν; Αφροδιτη υπαρχει;
Λογικό αφου στο τιμόνι ειναι η Σουλα η "γάτα"Αυτό το μαγαζί χωρίς διαφήμιση και παραμένει από τα κορυφαία. Σίγουρα κορυφαίος χωρος.
Σούλα Έλενα η όπως αλλιώς τη λένε πάντως έτσι είναι όπως τα λες. Γάτα.Λογικό αφου στο τιμόνι ειναι η Σουλα η "γάτα"
RETRO
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2020
- Like
- 17.065
- Πόντοι
- 3.556
κορυφαια φωλια των αρπακτικων τυπε . πληρωνεις πολλα παιρνεις λιγα. απλα στους τυφλους βασιλευει ο μονοφθαλμος να πουμεΑυτό το μαγαζί χωρίς διαφήμιση και παραμένει από τα κορυφαία. Σίγουρα κορυφαίος χωρος.
feragamo
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 98
- Like
- 26.501
- Πόντοι
- 26.236
Στη μαργαρίτα έριχνα και ένα πιτσίλισμα στη μουρη έτσι να της φύγει το τουπέ της σούπερ γκομενας που έχει . Μέχρι εκει και θα καθόμουνα να τη βλεπω να σκουπίζει τη μάπα της .Δεν εχω παρει αλλα απο παλια ξερω οτι δε δινει. Ισως σε παλιους και αν γουσταρει. Μαργαριτα ειναι ακομα εκει. Οπως και ελενα, ελευθερια, αρτεμης, δεσποινα. Που και που ερχομαι και φευγουν νεες κορασιδες. Εχουμε update γενικα απο καινουργιες και τι κανουν; Αφροδιτη υπαρχει;
Είμαι νεο μέλος άλλα παλίος πέλατης, η Ιφιγένεια είναι στο σπα πάνω από δέκα χρόνια απλά πρέπει να <επενδύσης> μαζί της με συνεχόμενα ραντεύβου για να προχωρήση σε φραπέ, ίσως και παραπάνω αν τα χώσεις χόντρα στο μαγαζί, και εγώ τουλάχιστον προτιμώ τις άλλες κοπέλες που δεν είναι <δύσκολες>Δεν εχω παρει αλλα απο παλια ξερω οτι δε δινει. Ισως σε παλιους και αν γουσταρει. Μαργαριτα ειναι ακομα εκει. Οπως και ελενα, ελευθερια, αρτεμης, δεσποινα. Που και που ερχομαι και φευγουν νεες κορασιδες. Εχουμε update γενικα απο καινουργιες και τι κανουν; Αφροδιτη υπαρχει;
Διαγραμμένο μέλος 177357
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 4
- Like
- 4.671
- Πόντοι
- 736
Αυτές οι " επενδύσεις " είναι το πρόβλημα , ειδικά σε αυτήν την δύσκολη περίοδο που διανύουμε … άλλες κοπέλες που δεν είναι " δύσκολες " ? Όπως ?Είμαι νεο μέλος άλλα παλίος πέλατης, η Ιφιγένεια είναι στο σπα πάνω από δέκα χρόνια απλά πρέπει να <επενδύσης> μαζί της με συνεχόμενα ραντεύβου για να προχωρήση σε φραπέ, ίσως και παραπάνω αν τα χώσεις χόντρα στο μαγαζί, και εγώ τουλάχιστον προτιμώ τις άλλες κοπέλες που δεν είναι <δύσκολες>
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 65
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 86
- Εμφανίσεις
- 14K
- Απαντήσεις
- 81
- Εμφανίσεις