You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Aeron
- Μέλος που άνοιξε το νήμα xpapad
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 3K
- Εμφανίσεις 630K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
εγω ειμαι παλιος πελατης της Ελενας... εχω να παω ομως πανω απο επταετια...πηγαινα συχνα και εμενα ευχαριστημενος , αν με καταλαβαινετε... την τελευταια φορα ομως , με χρεωσανε 280 ευρω...συνδυασμος , λεει μασαζ και τζακουζι κλπ.... στο μασαζ μια καινουργια , ασχετη σε ολα...κι εγω παλιος πελατης...καταλαβα οτι ή δεν με θελανε ή δεν θελανε κοσμο , ή φοβοντουσαν , όλα ακυρα... γιατι χαθηκανε τα σωστα μασατζιδικα?
Γιαυτο κάνουμε από πριν το deal φίλε μου , για να αποφύγουμε τέτοια γδαρσίματα …! Εγώ τα έχω ξαναπεί.. με τον παρά μου, γαμω και την κυρα μου.!!εγω ειμαι παλιος πελατης της Ελενας... εχω να παω ομως πανω απο επταετια...πηγαινα συχνα και εμενα ευχαριστημενος , αν με καταλαβαινετε... την τελευταια φορα ομως , με χρεωσανε 280 ευρω...συνδυασμος , λεει μασαζ και τζακουζι κλπ.... στο μασαζ μια καινουργια , ασχετη σε ολα...κι εγω παλιος πελατης...καταλαβα οτι ή δεν με θελανε ή δεν θελανε κοσμο , ή φοβοντουσαν , όλα ακυρα... γιατι χαθηκανε τα σωστα μασατζιδικα?
εννοεις τηλεφωνικα ? γιατι απο κοντα δεν σου λενε , εμενα μου ειχαν πει να το αφησω σε αυτους , το αφησα και την εφαγαΓιαυτο κάνουμε από πριν το deal φίλε μου , για να αποφύγουμε τέτοια γδαρσίματα …! Εγώ τα έχω ξαναπεί.. με τον παρά μου, γαμω και την κυρα μου.!!
Κακώς που τα έδωσες φίλε αν τα έδωσες... Το μαγαζί το εχω χτίσει... Τέτοιες κουτό πονηριές δεν μου κάνανεεγω ειμαι παλιος πελατης της Ελενας... εχω να παω ομως πανω απο επταετια...πηγαινα συχνα και εμενα ευχαριστημενος , αν με καταλαβαινετε... την τελευταια φορα ομως , με χρεωσανε 280 ευρω...συνδυασμος , λεει μασαζ και τζακουζι κλπ.... στο μασαζ μια καινουργια , ασχετη σε ολα...κι εγω παλιος πελατης...καταλαβα οτι ή δεν με θελανε ή δεν θελανε κοσμο , ή φοβοντουσαν , όλα ακυρα... γιατι χαθηκανε τα σωστα μασατζιδικα?
εχεις δικιο... βγαλανε 2,5 κατοσταρικα... ξερεις ποσα χασαν απο μενα ομως , τοσα χρονια που εχω να παω ? Πιστεψε με , ΠΟΛΛΑ !!!Κακώς που τα έδωσες φίλε αν τα έδωσες... Το μαγαζί το εχω χτίσει... Τέτοιες κουτό πονηριές δεν μου κάνανε
γενικά , κάνουν κουτοπονηριές , αλλά προφανώς δεν τούς νοιάζει γιατί η "αγορά" πάσχει από έλλειψη προσφοράς και τούς παίρνει να κάνουν πολλά καφριλίκια ..
πήγαινα κάποτε , δεν τούς ήμουν άγνωστος δηλαδή , και με κουπόνι και χωρίς ..
κάποια μέρα , με κουπόνι τώρα, το 45λεπτο, έγινε 20λεπτο , έτσι χωρίς λόγο , και αυτή ήτα και η τελευταία φορά πού πήγα .
πήγαινα κάποτε , δεν τούς ήμουν άγνωστος δηλαδή , και με κουπόνι και χωρίς ..
κάποια μέρα , με κουπόνι τώρα, το 45λεπτο, έγινε 20λεπτο , έτσι χωρίς λόγο , και αυτή ήτα και η τελευταία φορά πού πήγα .
Το μαγαζί παραπαίει γιατί δεν μπαίνουν πέη,έχει πέσει πάρα πολύ η δουλειά,εδώ έβγαλε άδεια οπλοφορίας η κυρα Λενη σε κάποιες κοπέλες να κατεβαίνουν κάτω να κυνηγάνε πελάτες με το ντουφέκι,σαν τον τσολιά στα βλαχικα,και λεει ο τύπος/τυπισσα οτι εχει πολλες κοπέλες......ναι δεν προλαβαίνουν να παρουν ανάσα
Σόρυ,πόση δουλειά έχει δεν μπορώ να σας πώ,ούτε και ρώτησα κάτι τέτοιο,την τελευταία φορά που πήγα πάντως είδα 3 καινούριες κοπέλες επειδή ρώτησα συγκεκριμένα αν έχουν φέρει καινούριες κοπέλες όπως είδα στον διάδρομο και 2 παλιές την Μαργαρίτα και την Ελισάβετ..
Grouker
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 698
- Πόντοι
- 81
Ακομα παιζει η Μαργαριτα?Σόρυ,πόση δουλειά έχει δεν μπορώ να σας πώ,ούτε και ρώτησα κάτι τέτοιο,την τελευταία φορά που πήγα πάντως είδα 3 καινούριες κοπέλες επειδή ρώτησα συγκεκριμένα αν έχουν φέρει καινούριες κοπέλες όπως είδα στον διάδρομο και 2 παλιές την Μαργαρίτα και την Ελισάβετ..
Μπας και αποφαισε να δωσει μπριζολα ή ακομα μεχρι καλαμακι?
Διαγραμμένο μέλος 186058
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2018
- Κριτικές
- 27
- Like
- 1.382
- Πόντοι
- 1.071
Επειδή δεν έχω πολυκαταλάβει... Εν τέλει, συνεχίζει το ίδρυμα τους φραπέδες ή όχι;;
Το μαγαζί έχει από όλα ξεκινάει από απλό μασάζ μέχρι μπριζόλα.Επειδή δεν έχω πολυκαταλάβει... Εν τέλει, συνεχίζει το ίδρυμα τους φραπέδες ή όχι;;
Spyroslibe10
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαρ 2022
- Like
- 90
- Πόντοι
- 0
Συνεχίζει κανονικότατα... Ίσως και κάτι παραπάνω υπό προϋποθέσεις... Για Μαργαρίτα ακόμα αναρωτιέμαιΕπειδή δεν έχω πολυκαταλάβει... Εν τέλει, συνεχίζει το ίδρυμα τους φραπέδες ή όχι;;
paularas9292
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2017
- Like
- 74
- Πόντοι
- 0
Εχεις εμπειρια να μοιραστεις; με ποιες κοπελες εχεις κανει κλπ;Το μαγαζί έχει από όλα ξεκινάει από απλό μασάζ μέχρι μπριζόλα.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 65
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 86
- Εμφανίσεις
- 14K
- Απαντήσεις
- 81
- Εμφανίσεις