η Μαργαριτα εχει σταματησει... νομιζω παντρευτηκε η Σοφια κανει καλο μασαζ, ειναι και καλο παιδι... ειναι οντως απο ρουμανια με πολυ καλα ελληνικα... πολυ επιλεκτικα το δινει... οταν το δωσει ειναι γατουλα... προσωπικα οταν ψωνιζω απο το ελενας προτιμω τα σκυλια του πολεμου, θελω να μας ακουνε απο ακαδημιας μεχρι σκουφα ;) ;) ;) ;)...
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Aeron
- Μέλος που άνοιξε το νήμα xpapad
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 3K
- Εμφανίσεις 630K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Το δινει η σοφια?κανει εξτρα προγραμμα?ακουω απο δω οτι κανει αυστηρα μονο μασαζ?Γαι πες πως ειναι η Σοφία ....μια ξανθια με γυαλακια??
Αν εχεις περασει θα ήθελα μια κριτικη...?
καταστημα,εσυ?Το δινει η σοφια?κανει εξτρα προγραμμα?ακουω απο δω οτι κανει αυστηρα μονο μασαζ?
Αν εχεις περασει θα ήθελα μια κριτικη...?
Φιλε καλησπερα!Παίδες καλησπέρα.
Ξέρει κανείς αν αυτή είναι η Κλειώ που έχει αναφερθεί παρακάτω και της έχει δοθεί και βαθμολογία 5 στα 10;
Με άλλα λόγια αν την έχει πάρει κανείς στο δωμάτιο πρόσφατα και αν αξίζει θα ήθελα να μάθω.
Ευχαριστώ!
Η σοφια απο Elena's day spa....οταν λες κατι πιο hi....κανει κατι εξτρα??φραπε...?ή φουλ προγραμμα??
Φιλαρακι μου καλησπερα!η Μαργαριτα εχει σταματησει... νομιζω παντρευτηκε η Σοφια κανει καλο μασαζ, ειναι και καλο παιδι... ειναι οντως απο ρουμανια με πολυ καλα ελληνικα... πολυ επιλεκτικα το δινει... οταν το δωσει ειναι γατουλα... προσωπικα οταν ψωνιζω απο το ελενας προτιμω τα σκυλια του πολεμου, θελω να μας ακουνε απο ακαδημιας μεχρι σκουφα ;) ;) ;) ;)...
Τελικα το δινει η σοφια ή οχι??κανει φραπεδακι μονο??
Εχεις περασει με Σοφια?Όλες οι "Ειρήνες" που υπήρχαν στο μαγαζί εννοώ local, μην αρπαζεσαι. Δεν ψάχνω για φαντάσματα, αντιθέτως, μία διευκρίνηση ζήτησα απ τον artemwng and that's all οπότε χαλάρωσε ;).
Σοφία εεεε, χμμμμ...
Κανει κατι έξτρα...ή μονο μασαζ??τι λεει??
RETRO
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2020
- Like
- 17.065
- Πόντοι
- 3.556
τύπε μετα απο δέκα συνεχομενα ποστ τελικα εβγαλες ακρη να πουμε αν το δινει;;;Εχεις περασει με Σοφια?
Τραβας κανα ζορι τυπε?αν ειναι να το λυσουμετύπε μετα απο δέκα συνεχομενα ποστ τελικα εβγαλες ακρη να πουμε αν το δινει;;;
Δωστο ρε Σοφία και ας μη το δίνεις μπας κ ησυχάσουμε .
Ρε μεγαλε η ο γκομενος είσαι η ο μπαμπάς της η η Σοφία . Δεν εξηγείται αλλιώς
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Σαλτα γαμησου μωρη πουστρα
Με το ανάλογο δωράκι και πολύ σάλιο όλα δίνονται -γίνονται.! Δώστε κάνα ευρώ να μάθετε όταν κάτι σας αρέσει ρε παίδες, μην είστε τσιφουτιδεςΕχεις περασει με Σοφια?
Διαγραμμένο μέλος 201295
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2020
- Κριτικές
- 21
- Like
- 9.448
- Πόντοι
- 6.246
Ε όχι και μια φορά! Λύσσαξε με τη ΣοφίαΦίλοι συναγωνιστές ας προσέξουμε ότι ο George42 είναι νέο μέλος, 1/11/21, (όπως και εγώ, τρομάρα μου), δεν έχει μπει στο κλίμα του μπου ακόμη και έκανε μια ερώτηση ο άνθρωπος, ας δείξουμε κατανόηση και ο ίδιος λίγη υπομονή, γιατί μερικές φορές δεν υπάρχουν απαντήσεις ή αργούνε να έρθουν, αν έρθουν
Μια χαρά στο κλίμα είναι ο τύπος- θα λάβει και το μήνυμα όπως τον κόβω
Τροβαδούρος
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 16.676
- Πόντοι
- 3.936
Σωραιοςςςς φιλεΦίλοι συναγωνιστές ας προσέξουμε ότι ο George42 είναι νέο μέλος, 1/11/21, (όπως και εγώ, τρομάρα μου), δεν έχει μπει στο κλίμα του μπου ακόμη και έκανε μια ερώτηση ο άνθρωπος, ας δείξουμε κατανόηση και ο ίδιος λίγη υπομονή, γιατί μερικές φορές δεν υπάρχουν απαντήσεις ή αργούνε να έρθουν, αν έρθουν
Καλησπερα σε ολους,
Πρωτη αναγνωριστικη στο ξακουστο σπα της λυκαβηττου. Εχω ξενερωσει με τα κατ οικον και τις τιμες σε σχεση με αυτα που προσφερουν βαλε και ξενοδοχειο και τιπς κλπ οποτε ειπα μηπως ξεκλειδωσω σιγα σιγα τις βιπ υπηρεσιες στο εν λογω καταστημα.
πρωτη επισκεψη λοιπον με τιμοκαταλογο τραβηγμενο λιγο απο τα μαλλια εως πανακριβο για σκετο μασαζ αλλα οκ. Μου πασαρε η κυρα ελενα κοριτσι που δεν αφησε παριθωριο για παραπανω. Υπαρχει μια σχετικη εχεμυθεια στο χωρο οπως επισης με ρωτησε δυο τρεις φορες αν εχω ξαναπαει και με ποια κοπελα ηθελα - λες και ηξερα.
η κοπελα ηταν ευγενεστατη και ηξερε πολυ καλα μασαζ. Κανενα επιπλεον περιθωριο περαν καποιου υπονοουμενου για την υπηρεσια χαμαμ με κοπελα!!!
νομιζω πτι με ειδαν ψαρακλα και δηθεν αδαη. Θα κανω 2-3 ακομα επισκεψεις γιατι με βολευει η τοποθεσια και ειναι πολυ καθαρο και κυριλε μηπως και ξεκλειδωσει. Αν καποιος εχει γνωμη παρακαλω τα φωτα του! Ευχαριστω
Πρωτη αναγνωριστικη στο ξακουστο σπα της λυκαβηττου. Εχω ξενερωσει με τα κατ οικον και τις τιμες σε σχεση με αυτα που προσφερουν βαλε και ξενοδοχειο και τιπς κλπ οποτε ειπα μηπως ξεκλειδωσω σιγα σιγα τις βιπ υπηρεσιες στο εν λογω καταστημα.
πρωτη επισκεψη λοιπον με τιμοκαταλογο τραβηγμενο λιγο απο τα μαλλια εως πανακριβο για σκετο μασαζ αλλα οκ. Μου πασαρε η κυρα ελενα κοριτσι που δεν αφησε παριθωριο για παραπανω. Υπαρχει μια σχετικη εχεμυθεια στο χωρο οπως επισης με ρωτησε δυο τρεις φορες αν εχω ξαναπαει και με ποια κοπελα ηθελα - λες και ηξερα.
η κοπελα ηταν ευγενεστατη και ηξερε πολυ καλα μασαζ. Κανενα επιπλεον περιθωριο περαν καποιου υπονοουμενου για την υπηρεσια χαμαμ με κοπελα!!!
νομιζω πτι με ειδαν ψαρακλα και δηθεν αδαη. Θα κανω 2-3 ακομα επισκεψεις γιατι με βολευει η τοποθεσια και ειναι πολυ καθαρο και κυριλε μηπως και ξεκλειδωσει. Αν καποιος εχει γνωμη παρακαλω τα φωτα του! Ευχαριστω
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 65
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 86
- Εμφανίσεις
- 14K
- Απαντήσεις
- 81
- Εμφανίσεις