Νέα

Αερολόγοι (Νέοι-Προχωρημένοι-Ανώτεροι και Τιμημένοι)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα god_gr
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

god_gr

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Like
4
Πόντοι
6
Έφαγα μια φλασιά και είπα να κάνω ένα νέο thread αφιερωμένο σε όλους τους αερολόγους του site αυτού που μόνος τους σκοπός είναι να γράφουν αερολογίες και ο,τιδήποτε άλλο τους κατέβει στον "εγκέφαλό" τους με μόνο σκοπό να γίνουν ανώτεροι, τιμήμένοι κλπ.
Παρατηρώ εδώ και αρκετό καιρό έναν τύπο ο οποίος έγινε και ανώτερος αυτές τις μέρες. Ο συγκεκριμένος μόνο ρωτάει και δεν έχει δώσει μέχρι τώρα καμιά πληροφορία επί του θέματος που ενδιαφέρει όλους ή σχεδόν όλους μας εδώ. Συνέχεια: Είναι καλή; την δοκόιμασες; έχεις καμιά πληροφορία; διεύθυνση; τηλέφωνο; που το βρήκες;
Μόνο βίντεο δεν έχει ζητήσει ακόμα από τα *αμήσια μας και φωτογραφίες από τις κοπέλες.
Προτείνω λοιπόν όποιος έχει να πει κάποια μαλακία, απλά για να ανέβει ο αριθμός των μηνυμάτων του και να πάρει κανένα βαθμό, να στέλνει μηνύματα σε αυτό το thread και να μην γεμίζει τζάμπα τα υπόλοιπα θέματα, παρα μόνο εάν έχει να δώσει κάποια πληροφορία.

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055
Για να μην λες κι εσύ αερολογίες, πες μας για ποιο μέλος μιλάς..........

OP
OP
G

god_gr

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Like
4
Πόντοι
6
Αδερφέ δεν μπορώ να εκθέσω έτσι άτομο εδώ μέσα. Άλλωστε δεν είναι και η δουλειά μου αυτή εδώ μέσα. Αν δεις τα site που αφορούν Θεσσαλονίκη κυρίως θα καταλάβεις. Και δεν μιλάω για θέματα στη Γενική Συζήτηση. Μιλάω για threads που αφορούν sex κλπ. O τύπος στέλνει δύο και τρία απανωτά μηνύματα...

dzf

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2005
Κριτικές
5
Like
2
Πόντοι
6
Για να μην λες κι εσύ αερολογίες, πες μας για ποιο μέλος μιλάς..........

+1
Θα συμφωνήσω απόλυτα.

Γιατί δεν μπορείς να 'εκθέσεις'(?????) αυτόν τον χρήστη...?
Έτσι θα μπορέσεις να του δώσεις και το δικαίωμα να σου απαντήσει. Σωστά?

Επίσης να σου πω ότι το 'Νέος', 'Τιμημένος' κτλπ. ουδεμία αξία έχουν. (προσωπική άποψη βέβαια...)
Αυτό που μετράει είναι ο άνθρωπος που κρύβεται πίσω από το user name. Ο άνθρωπος τον οποίο δεν πρόκειται ποτέ να γνωρίσεις ή να μάθεις πραγματικά.
Γι αυτό και τα forum είναι forum και όχι καφετέριες...
Γιατί όλοι είμαστε κάποιοι, αλλά εδώ μπορεί να είμαστε απλά κάποιοι άλλοι, άγνωστοι ακόμα και στον ίδιο μας τον εαυτό.

Μπορεί εσύ να είσαι ένας 45άρης αξιόλογος άνθρωπος με ιδέες, προβληματισμούς, αρχές... και ένας 'Τιμημένος' ή 'Μάλαμα' να είναι ένα 18χρονο παιδάκι που περνάει όλη του τη μέρα μπροστά σε ένα PC ποστάροντας φωτογραφίες. Δεν έχει να λέει κάτι αυτό...
Και οι δύο είστε χρήσιμοι για το φόρουμ, ο καθείς με τον τρόπο του.

Θα επεκτείνω λίγο τον προβληματισμό σου και θα προσπαθήσω με μία ερώτηση να τον θέσω υπό μία πιο ρεαλιστική βάση:
Μήπως οι 'αερολόγοι' συναντώνται πολύ συχνότερα στην καθημερινότητά μας?
Μήπως αυτούς δεν μπορούμε να τους αποφύγουμε κιόλας? Είτε γιατί είναι συγγενείς, συνάδελφοι, γνωστοί,  και είμαστε αναγκασμένοι να τους τρώμε στη μούρη? Θέλουμε δε θέλουμε?
Τουλάχιστον εδώ τον 'αερολόγο' μπορείς να τον γράψεις στ' αρχίδια σου.

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
69.938
Πόντοι
12.056
O καθενας κρινετε απο πολλα...οχι απο τα ποσα μνμ εχει...
Σορρυ αλλα ειναι λιγο κατινια αυτο που κανεις...
Εχουν γνωση οι φυλακες.. :)

gourouNikos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Εγω πιστευω οτι αντιθετα με τον σκοπο για τον οποιο δημιουργησες αυτο το thread, μονο αυτοι που εχουν να πουν αερολογιες ΔΕΝ προκειται να γραψουν. Τωρα για τους "τιτλους" και τα αστερια νομιζω οτι υπαρχουν για να ξερουμε ποιους μπορουμε να εμπιστευομαστε αλλα και να ρωταμε καποια πραγματα καθως επισης και για να αποφευγουμε "λασπες και σκατα". Στους αερολογουντες παντως οπως ξερεις, δεν ειναι υποχρεωτικο ουτε να απαντας αλλα ουτε και να τους διαβαζεις, καθως οπως εχω καταλαβει, εχεις τσεκαρει καποιους. Και ειδικα για τους "αστερατους" (με την καλη εννοια) και οσον αφορα πανω σε θεματα σεξ (πουτανες, μπουρδελα, μασαζ κ.λπ.) νομιζω οτι εχουν το δικαιωμα να ρωτανε καμμια φορα και λιγο παραπανω γιατι να μην ξεχναμε οτι ειδικα αυτοι εχουν επενδυσει και τα εχουν χωσει και τα χωνουν αδροτατα καθε μηνα... 

OP
OP
G

god_gr

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Like
4
Πόντοι
6
Εάν καθήσετε και διαβάσετε όσα posts έχω κάνει σε Θέματα που αφορούν το sex γενικά και ειδικά παρέχω πληροφορίες.
Υπάρχουν Γενικές Συζητήσεις στις οποίες (όπως και εδώ) μπορεί να εκθέσει ο καθένας την άποψή του. Όταν για παράδειγμα λέει: "Καλο Sex στη Θεσσαλονίκη" δεν περιμένω εγώ (και οι περισσότεροι εδώ πιστεύω) να δω posts τα οποία ουδεμία σχέση έχουν με το sex!!!
Είναι σπαστικό ξέρετε να βλέπεις ότι έχει ανανεωθεί κάποιο thread που σε ενδιαφέρει και που αφορά τον αγοραίο έρωτα και να βλέπεις ότι κάποιο άτομο εκθέτει τις απόψεις του περι ανέμων και υδάτων...

Εγω πιστευω οτι αντιθετα με τον σκοπο για τον οποιο δημιουργησες αυτο το thread, μονο αυτοι που εχουν να πουν αερολογιες ΔΕΝ προκειται να γραψουν. Τωρα για τους "τιτλους" και τα αστερια νομιζω οτι υπαρχουν για να ξερουμε ποιους μπορουμε να εμπιστευομαστε αλλα και να ρωταμε καποια πραγματα καθως επισης και για να αποφευγουμε "λασπες και σκατα". Στους αερολογουντες παντως οπως ξερεις, δεν ειναι υποχρεωτικο ουτε να απαντας αλλα ουτε και να τους διαβαζεις, καθως οπως εχω καταλαβει, εχεις τσεκαρει καποιους. Και ειδικα για τους "αστερατους" (με την καλη εννοια) και οσον αφορα πανω σε θεματα σεξ (πουτανες, μπουρδελα, μασαζ κ.λπ.) νομιζω οτι εχουν το δικαιωμα να ρωτανε καμμια φορα και λιγο παραπανω γιατι να μην ξεχναμε οτι ειδικα αυτοι εχουν επενδυσει και τα εχουν χωσει και τα χωνουν αδροτατα καθε μηνα...  

Ο Συγκεκριμένος είναι 3άστερος και αν δεν κάνω λάθος έγινε μέσα σε ενα με δύο μήνες. Μπορεί να κάνω και λάθος. Ο Συγκεκριμένος δεν έχει χώσει δεκάρα τσακιστεί και δεν μας έχει πεί τίποπα περι κοριτσιών. Απεναντίας έχει περισσότερα από 200 μηνύματα τα οποία δεν είναι απαντήσεις στον τίτλο του thread όπου συμμετέχει, αλλά ερωτήσεις για το που θα βρει τι.

Και ρωτάω εγώ σας αρέσει να ανοίγετε ένα thread και να βλέπετε πέντε απανωτά μηνύματα του ίδιου να βομβαρδίζει με ερωτήσεις και τελικά να μην κάνει τίποτα ή τουλάχιστον να μην λέει τίποτα ???

O καθενας κρινετε απο πολλα...οχι απο τα ποσα μνμ εχει...
Σορρυ αλλα ειναι λιγο κατινια αυτο που κανεις...
Εχουν γνωση οι φυλακες.. :)

Κατινιά θα ήταν εάν έστελνα pm σε κάποιους χρήστες και έκραζα τον συγκεκριμένο ή αν έλεγα πράγματα τα οποία δεν μπορεί να διαβάζει.
εξ'άλλου ούτε τον έβρισα και ούτε τον εξέθεσα σε κάποιον άλλο.
Δεν έχω σκοπό να θίξω την προσωπικότητα κανενός. Απλά εκθέτω ένα προβληματισμό μου με ίσως λίγο πιο καυστικό και έντονο τρόπο από ότι θα έπρεπε.

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96
Σκεφτηκα να ανοιξω acount με νικ Συγκεκριμενος και να γραψω "Φιλαρακο εχεις κανα προβλημα" αλλα ειναι μεγαλη μανουρα.

τα αστερια και οι τιτλοι βαθμολογουν την συμμετοχη στο forum οχι με ποσες γκομενες/πουτανες εχουμε παει. ΑΡΑ ειναι ανευ ουσίας!!!

OP
OP
G

god_gr

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Like
4
Πόντοι
6
Αδερφέ μάλλον έχεις παρεξηγήσει όλα όσα έγραψα παραπάνω...

Σκεφτηκα να ανοιξω acount με νικ Συγκεκριμενος και να γραψω "Φιλαρακο εχεις κανα προβλημα" αλλα ειναι μεγαλη μανουρα.

Και τι περίμενες? Να με φοβήσεις? ή να μου κλείσεις το στόμα ?

Καλύτερα λοιπόν να κλειδώσουν οι mods αυτό το thread και να μπει στο αρχέιο, μιας και κάθε μαλακία ένός "προχωρημένου" είναι ορθή, ενώ η άποψη ενός "νέου" είναι κατινιά, λανθασμένη, άνανδρη πράξη κλπ.

Και σας ξαναλέω, δείτε όλα τα post που έχω κάνει και δείτε και κάποιων άλλων "Συγκεκριμένων" και βγάλτε τα συμπεράσματά σας...

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
69.938
Πόντοι
12.056
Πολυ κακο για το τιποτα.. :think:

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96
  Βασικα εκανα πλακα επειδη εγραψες "Συγκεκριμενος" με καεφαλαιο. Οπως ειπα

"τα αστερια και οι τιτλοι βαθμολογουν την συμμετοχη στο forum οχι με ποσες γκομενες/πουτανες εχουμε παει. ΑΡΑ ειναι ανευ ουσίας!!! "

βασικα αν σε ενοχλει καποιος πες του το!!!!

Τελος εχω την εντυπωση οτι αυτος που ανοιγει το thread μπορει να το  κλειδωσει μονος του!!! Κοιτα κατω αριστερα (οπως κοιταμε)

Επισκέπτης
Ο καθένας  γράφει ότι τον ευχαριστεί και ο καθένας διαβάζει ότι τον ενδιαφέρει 

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Εγώ συμφωνώ με το god, ξέρω σε ποιον αναφέρεσαι φίλε.  Μας έχει σπάσει τα νεύρα, ρωτάει κάνει ράνει και όχι μόνο δεν δινει πληροφορίες αλλά μας απαξιώνει κι όλας, και άλλες φορές στέλνει συνέχεια post και στο τέλος λέει οτι δεν πηγαίνει σε πτανες ή μασάζ αλλά μία φορά τους 2-3 μήνες.  Ελπίζω αυτό το θρεντ να είναι η αφορμή να την σκαπουλευτεί και να σταματήσει να μας πρήζει

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
Πωπω ακλαφτίλα!!!!

Θαμμένο θρεντ από το 2007 με μόνο 12 απαντήσεις.

Ούτε τα δικά μου δε σαπίζουν τόσο γρήγορα  :rockon: :rockon: :rockon:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Πωπω ακλαφτίλα!!!!

Θαμμένο θρεντ από το 2007 με μόνο 12 απαντήσεις.

Ούτε τα δικά μου δε σαπίζουν τόσο γρήγορα  :rockon: :rockon: :rockon:
θα τα ξεθαψω ολα τα παλια λεμε να γινει ενα ρεφρες.......αλλα κανε και τον αλτεκ τιμημενο :tickedoff:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom