Νέα

Αεροδρόμιο «Μέγας Αλέξανδρος»;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Carlos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 132
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

bene

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
6
Eδω δεν ηταν περήφανοι με τον Αλεξανδρο οι Αθηναιοι και οι Σπαρτιάτες που σε κάθε ευκαιρία του διμηουργούσαν προβλήματα-προδοσίες-δολιοφθορές.
Εσυ θα εισαι περήφανος 2.500 χρόνια μετά?

Αραγε εσενα ποιοι ανθρωποι σε κανουν να νιώθεις περήφανος?
Οι αναστόπουλος, θωμάς μαυρος και σαραβάκος ας πούμε?
Η απλα ανήκεις στη κατηγορία αυτών που αισθάνονται περήφανοι μόνο για τον εαυτό τους, σαν τον υπερανθρωπο του νιτσε ενα πράγμα
+10000
Paiktoura εκτος απο την ταινια που ειδες στο σινεμα μπορεις να παρεις κανα βιβλιο μπας και σου φυγουν τα γρασα απο τα ματια

Theofile πες το οπως θες πες το οπως σε βολευει..

theofilos

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
6
Eδω δεν ηταν περήφανοι με τον Αλεξανδρο οι Αθηναιοι και οι Σπαρτιάτες που σε κάθε ευκαιρία του διμηουργούσαν προβλήματα-προδοσίες-δολιοφθορές.
Εσυ θα εισαι περήφανος 2.500 χρόνια μετά?

Αραγε εσενα ποιοι ανθρωποι σε κανουν να νιώθεις περήφανος?
Οι αναστόπουλος, θωμάς μαυρος και σαραβάκος ας πούμε?
Η απλα ανήκεις στη κατηγορία αυτών που αισθάνονται περήφανοι μόνο για τον εαυτό τους, σαν τον υπερανθρωπο του νιτσε ενα πράγμα

Φίλε savalas (και εννοώ τη λέξη φίλε)

Προς τι το μίσος και ο αλληλοσπαραγμός; Δεν δικαιούται κάποιος να εκφράσει διαφορετική άποψη για κάποια ζητήματα που αφορούν στη σημερινή αλλά και στην παλιότερη Ελλάδα; Πρέπει όλοι να καταπιούν το χαπάκι του "ελληναραδισμού"; (Και δεν ενοοώ εσένα σ' αυτούς που σκέφτονται έτσι) Η μήπως σωστό είναι μόνο ότι φωνάζει πιο δυνατά για το "εθνικό"; Σου υπενθυμίζω οτι το 92, με τα περιβόητα συλλαλητήρια στη Θεσσαλονίκη, με τους παπάδες και το Βουκεφάλα επικεφαλής, μαινόμενο το πλήθος απαιτούσε απο την ελληνική πολιτεία να μην αναγνωριστεί το κράτος που εσείς λέτε "Σκόπια" (και όλος ο υπόλοιπος κόσμος ξέρεις πως) με όνομα που να μην περιέχει καν τον όρο "Μακεδονία". Από τότε πολλά έχουν αλλάξει, όπως θα γνωρίζεις. Υποχρεωθήκαμε ας πούμε να αναγνωρίσουμε την ονομασία FYROM (που περιέχει τον επίμαχο όρο). Και αύριο είναι πολύ πιθανό να αναγνωρίσουμε εκ των πραγμάτων και άλλα πράγματα που τώρα σου φαίνονται αδιανόητα. Αν λοιπόν δεν ανήκεις σ' αυτούς που πίσω απ' όλα βλέπουν συνωμοσίες κατά της Ελλάδας (γιατί άραγε, τόσο πολύ μας ζηλεύουνε;), προσπάθησε να συζητήσεις το όλο ζήτημα ψύχραιμα και ενδεχομένως έξω απο τον τρόπο που έχεις συνηθίσει να το αντιμετωπίζεις.

Φιλικά

theofilos

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
6
+10000
Paiktoura εκτος απο την ταινια που ειδες στο σινεμα μπορεις να παρεις κανα βιβλιο μπας και σου φυγουν τα γρασα απο τα ματια

Theofile πες το οπως θες πες το οπως σε βολευει..

Μάλλον άλλοι θα πρέπει να ξεστραβωθούν και να ανοίξουν κανένα βιβλίο. Ίσως τότε να μάθουν να απαντούν σε συγκεκριμένες ερωτήσεις και όχι να την κάνουν με ελαφρά πηδηματάκια.

bene

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
6
μπραβο φοβερη απαντηση..

theofilos

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
6
Εσύ είπες για τους ψευτοκουλτουριάρηδες που "τον πίνουν κανονικά". Και όταν σε ρώτησα πότε και πως, δεν απάντησες. Ποιος χρωστάει μιαν απάντηση λοιπόν;

paiktoura

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
29
Like
3.374
Πόντοι
6.495
Επειδή με τους ελληναράδες ποτέ κανείς δε βρήκε άκρη, μεταφέρομαι με ελαφρά στο τόπικ "φωτογραφία της ημέρας" διότι, όπως έχει πει και ένας συναγωνιστής, πρώτα απ' όλα πρέπει να χορταίνει το μάτι!

bene

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
6
ρε φιλαρακι αφου διαφωνουμε τι να σου εξηγησω..αμα θεωρεις πως ειναι ελληνοραδισμος να μιλαμε για το Μεγαλεξανδρο τι να σου πω?Οτι λες μαλακιες?Εχουμε πει 100 φορες πως αυτα που κανουν οι ελληνες πολιτικοι ειναι προδοσια.Ο απλος Ελληνας πολιτης ποτε δεν θα δεχτει αυτες τις ονομασιες ειτε γιατι ξερει ιστορια ειτε γιατι εχει συγγενεις που πολεμησαν για αυτα τα ιδανικα κατω απο τη γαλανολευκη σημαια.Δεν υπαρχουν κομματα λεμε..Ειναι θεμα εθνικης συνειδησης που την εχεις ειτε θες να κοιτας δεξια ειτε αριστερα ειτε πουθενα..Τωρα το γεγονος πως παντοτε μια μεριδα θολοκουλτουριαρηδων χωρις επιχειρηματα ονομαζει φασιστα οποιον αγαπα την χωρα του και την ιστορια του τι να σου πω..Σας αφηνω στη ληθη σας

theofilos

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
6
Οκ, καλά άστο. Αλίμονο αν τα εθνικά θέματα τα αντιμετώπιζαν σοβαρά όπως εσύ, με τον τρόπο μιας μαθητικής έκθεσης δηλαδή.
Καλή χρονιά να έχεις!

theofilos

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
6
Χαίρομαι που συμφωνούμε. Και όχι, κι εγώ τον Μεγαλέξαντρο κι εγώ έτσι τον λέω, όπως εσύ.ʼλλο αν δεν κατανοώ τους λόγους που τον έφεραν στο Αφγανιστάν π.χ!

Και πάλι φιλικά

paiktoura

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
29
Like
3.374
Πόντοι
6.495
Ξυπνάτε ρε, όλοι αυτοί οι περίεργοι μεγαπαπάρηδες (Αλέξανδροι, άγγλοι, γάλλοι, πορτογάλοι και λοιποί ούνοι και βισιγότθοι) τα ίδια σκατά ήτανε. Δηλαδή έχει διαφορά που ο ένας ήταν Έλληνας και μας πουλήσανε εμάς το παραμύθι ότι ήτανε λέει απελευθερωτής και εκπολιτιστής (ρε τι ακούμε), ενώ ο άλλος ο ξέρω γω ο ανασκολοπιστής ήτανε βάρβαρος... Μερικοί θα πεθάνετε με την τσίμπλα θαρρώ...

theofilos

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
6
Ξυπνάτε ρε, όλοι αυτοί οι περίεργοι μεγαπαπάρηδες (Αλέξανδροι, άγγλοι, γάλλοι, πορτογάλοι και λοιποί ούνοι και βισιγότθοι) τα ίδια σκατά ήτανε. Δηλαδή έχει διαφορά που ο ένας ήταν Έλληνας και μας πουλήσανε εμάς το παραμύθι ότι ήτανε λέει απελευθερωτής και εκπολιτιστής (ρε τι ακούμε), ενώ ο άλλος ο ξέρω γω ο ανασκολοπιστής ήτανε βάρβαρος... Μερικοί θα πεθάνετε με την τσίμπλα θαρρώ...

Παίκτουρα, ενώ έχεις δίκιο σε πολλά, με την έκφραση "μεγαλοπαπάρας" όντως το χάνεις. Σκέψου το!

Καλή χρονιά!

arouris

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Οι παλιοί έλεγαν "όπου δεν πίπτει λόγος, πίπτει ράβδος"! Σε μια Ελλάδα όμως που η πολιτική ηγεσία δεν έχει τ' αρχίδια να διατάξει την ΙΣΟΠΕΔΩΣΗ των Σκοπίων και μια στρατιωτική ηγεσία που δεν τιμά στολή της και την Ιστορία του Έθνους παρα προτιμά να λέει "για να γίνω πρόεδρος σε ΔΕΚΟ μετά την αποστρατεία μου, οτι πεις εσύ εφέντη 'μ", τέτοια στοιχεία είναι ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΑ!

Επειδή λοιπόν αποδεδειγμένα, ΔΕΝ είμαστε σοβαρό κράτος (τα σοβαρά κράτη όλοι τα κατηγορούμε για τη δύναμη επιβολής τους πάνω σε αλλα αδύναμα, αλλά η αλήθεια είναι πως ΚΑΝΕΙΣ δεν τους κουνιέται!), και κατά τα φαινόμενα με την αποχαύνωση που μας έχουν επιβάλει παρακολουθώντας Ψινάκη και Καλομοίρα, δεν προκειται ποτέ να γίνουμε, αφεθείτε στη μοιρα μας και απλά απολαυστε το καβλί που έρχεται στο μέλλον - αργα αλλά σταθερά!

... άλλωστε, κάποιος πολύ πιο σοφός από εμάς είχε πει "οι λαοί που δεν σέβονται την Ιστορία τους, ειναι αναγκασμένοι να την ξαναζήσουν"

Αλλά τι σας λέω και σας ζαλίζω? Ο Φερεντίνος μοιράζει ευρώ... θέλω κι εγω! Χέσε μωρε τους Σκοπιανούς... ας το ονομάσουν όπως θέλουν! Εμείς θα βγάλουμε το φίδι από την τρύπα?
Καλύτερη απάντηση δεν θα μπορούσε να δοθεί σ αυτό το θέμα .
Όπως τα λες είναι τα πράγματα και χειρότερα ακόμα.
Θα την πληρώσουμε σαν έθνος και ακριβά , αλλά όπου και να πάνε , όπου και να κρυφτούνε αυτοί δεν την γλυτώνουν.

paiktoura

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
29
Like
3.374
Πόντοι
6.495
Καλά ρε φίλε panosmpos, τα πιστεύεις αυτά που λες; Το ότι έφτασε μέχρι εκεί που έφτασε, χωρίς βανίλια υποβρύχιο όπως παρατηρείς, για να προστατεύσει τη δική του επικράτεια, αποτελεί κολυμβήθρα; Για μένα όλοι οι ιμπεριαλιστές, Έλληνες και ξένοι, είναι το ίδιο και το αυτό. Δεν κάνω κανέναν διαχωρισμό σε εθνικότητες, πραγματικά δεν αισθάνομαι περήφανος που είμαι Έλληνας ούτε όμως και δυσάρεστα, είμαι απόλυτα διεθνιστής, όπου Γης και πατρίς που λένε. Σε ό,τι αφορά δε το ότι το πρόσωπο του Αλέξανδρου τυγχάνει γενικότερης αποδοχής, επέτρεψέ μου να έχω τις αμφιβολίες μου, μάλλον κι εδώ κολλάει το ότι παντού υπάρχει ένας μύθος - και στην προκειμένη καλλιεργημένη από εμάς για εμάς. Όλα αυτά, βεβαίως, δεν αποκλείουν την ύπαρξη προσώπων που λάτρεψαν τους κατακτητές τους. Αυτούς τους τύπους πώς τους έχει καταγράψει η Ιστορία;

theofilos

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
6
Πάνο, πριν απ όλα σ ευχαριστώ για το κομπλιμέντο ως προς το πρόσωπό μου.

Φυσικά και δεν ήτανε το ίδιο ο Αλέξανδρος με τον Τσέγκις Χαν η τον Χίτλερ, απο πολιτισμικής πλευράς τουλάχιστον. Και δεν είμαι διατεθειμένος βέβαια να δω την εκστρατεία του υπό το πρίσμα των σημερινών ειωθότων. Αλλά είχα κι έχω πάντα επιφυλάξεις για την "εξαγωγή" των όποιων ιερών σκοπών, βλέπε σταυροφορίες π.χ.

Τέλος πάντων, η συζήτηση δεν είναι τόσο για τον Αλέξανδρο, όσο για το κράτος που έχει πρωτεύουσα τα Σκόπια. Και το μόνο που είπα ήταν ν' αφήσουμε κατά μέρος τις κραυγές και τους γρυλλισμούς και να δούμε κατάματα την πραγματικότητα. Ας πούμε, το αν υπάρχει η όχι "μακεδονική μειονότητα" στην Ελλάδα σήμερα, δεν έχει να κάνει με το αν επιθυμούμε να μην υπάρχει και κάνουμε φασαρία επ' αυτού με ανύπαρκτα επιχειρήματα. Ούτε αγνοώντας την άποψη που έχουν οι διεθνείς οργανισμοί επ' αυτού. Αν είστε πρόθυμοι να το κουβεντιάσουμε ψύχραιμα, χωρίς προκαταλήψεις και εκατέρωθεν κατηγορίες, είμαι πρόθυμος. Αν όχι, και πάλι τις ευχές μου για τον καινούργιο χρόνο!

theofilos

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
6
Οι παλιοί έλεγαν "όπου δεν πίπτει λόγος, πίπτει ράβδος"! Σε μια Ελλάδα όμως που η πολιτική ηγεσία δεν έχει τ' αρχίδια να διατάξει την ΙΣΟΠΕΔΩΣΗ των Σκοπίων και μια στρατιωτική ηγεσία που δεν τιμά στολή της και την Ιστορία του Έθνους παρα προτιμά να λέει "για να γίνω πρόεδρος σε ΔΕΚΟ μετά την αποστρατεία μου, οτι πεις εσύ εφέντη 'μ", τέτοια στοιχεία είναι ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΑ!

Να διατάξει την ισοπέδωση των Σκοπίων; Μιλάς σοβαρά; Και εν ονόματι τίνος δικαιώματος;

theofilos

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
6
Θεόφιλε την σλαβομακεδονική μειονότητα την σέβομαι και δεν έχω τίποτα προσωπικά με τους ανθρώπους. Μάλιστα έχουν χτυπηθεί οι άνθρωποι και απο Έλληνες και απο Σέρβους και Βούλγαρους. Το όνομα 'Μακεδόνας' τους δίνει πολιτιστική ταυτότητα και οντότητα. Το να καπηλεύονται όμως ιστορικές μορφές ως δικά τους και να μιλάνε με έντονο εθνικισμό για την Ελλάδα είναι απαράδεκτο. Όπως είπα και πρίν η διαμάχη με τους Σλαβομακεδόνες είναι πολιτιστική και τίποτα άλλο...

Μα η "σλαβομακεδονική" μειονότητα που λες έχει κι αυτή μια εθνικιστική και αλυτρωτική πτέρυγα, που ως τέτοια μου είναι εξ ίσου αντιπαθής. Το ζήτημα όμως δεν αντιμετωπίζεται κλείνοντας τα μάτια και απλώς ψελλίζοντας οτι μια τέτοια μειονότητα δεν υπάρχει, επειδή έτσι ενδεχομένως θα θέλαμε. Οπότε, σε κάθε περίπτωση, κάτι θα πρέπει να κάνουμε, σοβαρά και κυρίως έγκαιρα. Αν όχι, θα υποχρεωθούμε να το κάνουμε επειδή θα μας το απαιτήσουν οι διεθνείς οργανισμοί, ως συνήθως.
Όσο για το "Μακεδονικό αλφαβητάρι" που πολλοί εδώ μέσα χλεύασαν, τους υπενθυμίζω οτι είναι ανατύπωση του αλφαβηταριού που το ίδιο το ελληνικό κράτος είχε τυπώσει το 1920. Ψυχραιμία λοιπόν στις κατηγορίες περί "εθνικής μειοδοσίας" (όχι απο σένα, προς Θεού Πάνο).

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
484
Πόντοι
36
Φίλοι, μια άποψη όσο γίνεται πιο αντικειμενική για τον Αλέξαντρο είναι (για μένα τουλάχιστον) η εξής:

1. Αντικατέστησε μια δυναστεία (αυτή των Αχαιμενιδών) στη διακυβέρνηση μιας πολυεθνικής πολυπολιτισμικής τεράστιας αυτοκρατορίας. Οι Πέρσες (που να θυμίσω είχαν ανατρέψει πριν τους Μήδους και είχαν καταλάβει τα υπόλοιπα έθνη με κατακτητικούς πολέμους) ήταν  μειοψηφία στην αυτοκρατορία τους. Μια ματιά στον οποιοδήποτε χάρτη πείθει και τον πιο δύσπιστο. Δεν υποδούλωσε ο Α. ανεξάρυητα έθνη. Κατέλαβε σταδιακά την επικράτεια που έλεγχαν οι Αχαιμενίδες. Μοναδική ίσως εξαίρεση το βασίλειο του Πώρου, το οποίο και τελικά δεν κατέλαβε αλλά κατέστησε φόρου υποτελές.

2. Ιμπεριαλισμός είναι στάδιο του καπιταλισμού (Λένιν). Δεν μπορούμε να μιλάμε για ιμπεριαλισμό σε εποχή δουλοκτητικού συστήματος παραγωγής.

3. Κρίνοντας τον Α. πρέπει να μείνουμε ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ. Αν ήταν καλύτερος ή χειρότερος (και σε κάθε τομέα χωριστά) από τους ηγέτες της εποχής του πρέπει να ψάξουμε. Δεν έχει το παραμικρό νόημα να τον κρίνουμε με βάση τις σημερινές πολιτισμικές αξίες, αλλά αυτές που ίσχυαν τότε.

4. (ʼσχετο) Επειδή υπάρχει φοβερή παραπληροφόρηση για τον στρατό της Περσικής αυτοκρατορίας, για όσους έχουν άνεση στα αγγλικά,  24 Απριλίου κυκλοφορεί από την Osprey () Shadows in the Desert (Ancient Persia at War)
LINK: Στο θα το βρείτε σίγουρα φτηνότερα. ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΧΑΣΩ!

theofilos

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
6
Με το αλφάβητο που αναφέρεις μάλιστα απ'ότι είχα διαβάσει, τους το είχε αναγνωρίσει και ο Αβέρωφ!!! Σαφώς υπάρχουν αυτοί οι άνθρωποι και μάλιστα αρκετοί γνωρίζουμε ότι προσέφεραν και στην Ελλάδα την ίδια τους τη ζωή. Παράδειγμα ο καπετάν Κώττα που ήταν σλαβόφωνος και ο Μίτρε με τον Ρέζνα που ήταν αντιστασιακοί απέναντι στα βουλγαρικά κομιτάτα. επιμένω όμως ότι η εξωτερική πολιτική της ελλάδος έχει κάνει πολλά σφάλματα με αυτούς τους ανθρώπους.

Ε να τα πούμε δημοσίως τότε αυτά τα σφάλματα της εξωτερικής μας πολιτικής και αν γίνεται να τα διορθώσουμε, αντί να μιλάμε για "γυφτοσκοπιανούς" και να ονειρευόμαστε την ισοπέδωση της χώρας τους, όπως πρότεινε άλλος συμπολεμιστής πιο πάνω!

theofilos

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
6
άλφα συμφωνώ με αυτά που λές αλλά υποδούλωσε στην περιοχή του νότιου Καυκάσου και αρκετές ανεξάρτητες Σκυθικές νομαδικές φυλές
(νομίζω τέσσερις) το αναφέρει ο Κόϊντος Κούρτιους που είναι απο τους αρχαίους βιογράφους του Αλεξάνδρου.
Και ο βρετανικός οίκος Osprey έχει κάνει απίστευτη δουλειά στο θέμα της στρατιωτικής ιστορίας.Μάλλον θα προτείνω βιβλία στο άλλο thread που άνοιξε ο φίλος ο Σαβάλλας  ;)

Ποιό άλλο θρεντ άνοιξε ο φίλος Σαβάλας;

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
484
Πόντοι
36
άλφα συμφωνώ με αυτά που λές αλλά υποδούλωσε στην περιοχή του νότιου Καυκάσου και αρκετές ανεξάρτητες Σκυθικές νομαδικές φυλές
(νομίζω τέσσερις) το αναφέρει ο Κόϊντος Κούρτιους που είναι απο τους αρχαίους βιογράφους του Αλεξάνδρου (όπου και οι Μήδοι και οι Σκύθες είναι συγγενείς των Περσών και ανήκουν στον ευρύτερη ΙνδοΙρανική οικογένεια).
Και ο βρετανικός οίκος Osprey έχει κάνει απίστευτη δουλειά στο θέμα της στρατιωτικής ιστορίας.Μάλλον θα προτείνω βιβλία στο άλλο thread που άνοιξε ο φίλος ο Σαβάλλας  ;)

Φίλε Πάνο, το "ίσως" στο τέλος του (1.) της τοποθέτησης μου ήταν γι' αυτό το ενδεχόμενο. Κάτι θυμόμουν, γι' αυτό και δεν είπα μόνο (αυστηρά) για Πώρο. Αλλά είναι μάλλον η εξαίρεση και όχι ο κανόνας στις κατακτήσεις του.

Από την Osprey έχω αρκετά βιβλία και παρακολουθώ από το σάιτ της κάθε μήνα τις νέες και μελλοντικές εκδόσεις. Όποιος φίλος θέλει μπορεί να μπει και να ψάξει είτε με την εποχή είτε με τη σειρά. Αυτά για γενικό ψάξιμο. Ακόμα με συγγραφείς, λέξεις κλειδιά, τίτλο κλπ. Όλα που πήρα μου φάνηκαν συνοπτικά, τεκμηριωμένα και με πολύ περισσότερες πληροφορίες απ' ότι ο όγκος τους προδίδει. Και οι εικόνες είναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΕΣ! Ειδικά τα "μεγάλα" , όπως αυτό που προτείνω παραπάνω είναι θαυμάσια. Πριν από χρόνια κάποια είχαν μεταφραστεί μερικά απ' αυτά στα Ελληνικά (τα είχα δει σε περίπτερο της Έκθεσης Βιβλίου, θα επανέλθω αν θυμηθώ), αλλά νομίζω πως η προσπάθεια έχει σταματήσει. Οι εικόνες κοστίζουν και χρειάζεται μάλλον μεγαλύτερη κυκλοφορία για να επιτευχθεί ανταγωνιστική τιμή.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom