Νέα

Αεροδρόμιο «Μέγας Αλέξανδρος»;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Carlos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 132
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
ακομα αποτην εποχη της τουρκοκρατιας τα βαλκανια ειναι ενας στοχος για αυτους ναμην υπαρχει σταθεροτητα θα γινουν πολλα παιχνιδια μελοντικα εδω στα βαλκανια υπαρχουν πολλα ενεργειακα κοιτασματα που τα θελουνγια αργοτερα  και τους εξυπηρετει η υπαρξη λαων που εχουν ερθει απο το πουθενα μονο ενα μεγαλο μερος της ελλαδας ειναι απο την αρχαιοτητα με πληθυσμο αμοιγος εληνικο ενα μικρο κοματι της αλβανιας και ενα κοματι της ρουμανιας που και αυτοι κατα ενα τροπο εχουν κρυφες βλεψεις προς την ελαδα βλεπε τους βλαχους αυτος ειτανε καιο λογοςπου ο ρηγας φεραιος εκανε την λεγομενη χαρτα για ενα μεγαλο βαλκανικο κρατος που αν ειχε επιτευχθει τωρα θα υπηρχε μια ομοιογενεια και δεν θα κουνιοτανε ουτε καμια ευρωπη η οτιδηποτε αλλο αλλα φροντισανε και τον φαγανε και αυτον νωρις.

flyeron

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
Τα πράγματα θα ήταν πολύ πιο απλά αν, στην κατάλληλη στιγμή, είχαν μπουκάρει στη γείτονα οι ελληνικές επιχειρήσεις και είχαν αγοράσει τα πάντα. Αντ' αυτού εμείς κάναμε τη μαλακία με το εμπάργκο που ήταν για εσωτερική κατανάλωση και έδωσε την ευκαιρία σε άλλους ανταγωνιστές να διεκδικήσουν προνομιακές προσβάσεις εκεί. Αν τα Σκόπια είχαν γίνει κομμάτι της οικονομικής ενδοχώρας, δεν θα υπήρχαν αυτά τα θέματα/ για παράδειγμα ας έσπευδαν εγκαίρως οι τράπεζες να αποκτήσουν τον έλεγχο.
Για τη Βουλγαρία, που αναφέρθηκε νωρίτερα, δεν νομίζω πως εγείρεται θέμα καθώς από μεθαύριο είναι εταίροι μας στην Ε.Ε...Ετσι και πει Βούλγαρος σε σύνοδο κορυφής περί Μακεδονίας και διεκδικήσεων, θα πέσουν και τα ντουβάρια από τα γέλια.

bourdeliaris79

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
0
φλαιερ αν δεν στο χερεις τα εχουμε αγορασει ολα,απο εμας στηριζονται οικονομικα,ασε που στη γευγελη και στο μοναστηρι οι πιο πολλοι χερουν ελληνικα,μια βολτα απτην περιοχη θα σε πεισει

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
458
Πόντοι
36
φλαιερ αν δεν στο χερεις τα εχουμε αγορασει ολα,απο εμας στηριζονται οικονομικα,ασε που στη γευγελη και στο μοναστηρι οι πιο πολλοι χερουν ελληνικα,μια βολτα απτην περιοχη θα σε πεισει

Και πριν 25 χρόνια μιλούσαν Ελληνικά και μάλιστα άριστα εκεί, όπως διαπίστωσα ο ίδιος (και φαντάζομαι ίσχυε και για ΠΟΛΥ περισσότερα). Εδώ συμφωνούμε απόλυτα. Μάλιστα είχα προσπαθήσει να συνεννοηθώ ο άσχετος τότε με το θέμα πρώτα Αγγλικά και μετά Γερμανικά. Τζίφος! Τότε ο κολλητός μου τους λέει: "Ελληνικά μιλάτε?"...Αυτό ήταν! Απταίστως!

FidoDiLdo

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Like
5
Πόντοι
6
Οντως και εγω ξερω οτι στα σκοπια εμεις ελεγχουμε την οικονομια τους.
Ελεγχουμε την ενεργεια , τις επικοινωνιες , τις τραπεζες , τα μπουρδελα δεν ξερω μονο αν ελεγχουμε.
Γι'αυτο ειπα οτι ειναι παραδοξο οτι δεν μπορουμε να τους επιβαλουμε καποια πραγματα...

democrat

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Δεκ 2006
Κριτικές
11
Like
10
Πόντοι
2.007
αυτα που μπορω να καταλαβω απο τα posts ειναι οτι σκεπτομαστε μονοπλευρα unilateral και δεν προσπαθουμε
να δουμε το θεμα και απο τις δυο πλευρες αμφιπλευρα (bilaterall).Μια μονοπλευρη αναλυση δεν οδηγει σε συμπερασματα αλλα γινεται για να αυτοεπιβεβαιωση.Επειδη καποιος εχει διαβατηριο μιας Α χωρας δεν παει να πει οτι πρεπει να εχει και το μυαλο στα καγκελα και να υποστηριζει την πολιτικη της χωρις να την αναλυει ψυχραιμα.Αν συμπεριφερομαστε ετσι τοτε ο Κοσμος θα γινει μπαχαλο..

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
70.032
Πόντοι
12.056
Τι ειπε το ατομο παλι!!!!! :2funny: :2funny:

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
Εμεις ασχολουμαστε με την Λιανη, τον James Brown και τον Αρναουτογλου και οι Σκοπιανοι  ονομαζουν το αεροδρομιο τους "Μεγας Αλεξανδρος" .  Ειδα την Μπακογιαννη στα καναλια να χαζογελαει λες και  δεν τρεχει τιποτα και αυτοματως αναρωτηθηκα αν αυτα τα  υποκειμενα που κυβερνουν εχουν συνειδητοποιησει οτι οι  ενεργειες  τους ή η αδρανεια τους θα εχουν επιδραση στα παιδια, στα εγγονια μας και στο μελλον αυτης της ταλαιπωρης  χωρας. Αλλα οπως ειπε και ο πατερας της "σε  δεκα χρονια θα το 'χουν ξεχασει το ονομα" ....3 oικογενειες  μας  κυβερνουν τα τελευταια 50 χρονια....sorry  που με  επιασε το πολιτικο μου σε τετοιο site, τετοια ωρα και  χρονιαρες μερες αλλα αναρωτιεμαι για το leadership αυτης  της χωρας. Μεχρι και οι Σκοπιανοι για καρπαζοεισπρακτορες  μας εχουν?

Οι παλιοί έλεγαν "όπου δεν πίπτει λόγος, πίπτει ράβδος"! Σε μια Ελλάδα όμως που η πολιτική ηγεσία δεν έχει τ' αρχίδια να διατάξει την ΙΣΟΠΕΔΩΣΗ των Σκοπίων και μια στρατιωτική ηγεσία που δεν τιμά στολή της και την Ιστορία του Έθνους παρα προτιμά να λέει "για να γίνω πρόεδρος σε ΔΕΚΟ μετά την αποστρατεία μου, οτι πεις εσύ εφέντη 'μ", τέτοια στοιχεία είναι ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΑ!

Επειδή λοιπόν αποδεδειγμένα, ΔΕΝ είμαστε σοβαρό κράτος (τα σοβαρά κράτη όλοι τα κατηγορούμε για τη δύναμη επιβολής τους πάνω σε αλλα αδύναμα, αλλά η αλήθεια είναι πως ΚΑΝΕΙΣ δεν τους κουνιέται!), και κατά τα φαινόμενα με την αποχαύνωση που μας έχουν επιβάλει παρακολουθώντας Ψινάκη και Καλομοίρα, δεν προκειται ποτέ να γίνουμε, αφεθείτε στη μοιρα μας και απλά απολαυστε το καβλί που έρχεται στο μέλλον - αργα αλλά σταθερά!

... άλλωστε, κάποιος πολύ πιο σοφός από εμάς είχε πει "οι λαοί που δεν σέβονται την Ιστορία τους, ειναι αναγκασμένοι να την ξαναζήσουν"

Αλλά τι σας λέω και σας ζαλίζω? Ο Φερεντίνος μοιράζει ευρώ... θέλω κι εγω! Χέσε μωρε τους Σκοπιανούς... ας το ονομάσουν όπως θέλουν! Εμείς θα βγάλουμε το φίδι από την τρύπα?

theofilos

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
6
Εμένα πάλι, αυτό το περίεργο άτομο που λέγεται sxsitegr γιατί με έπιασε στο στόμα του; Δεν αναμίχθηκα στην κουβέντα καθόλου. Τόσο κομπλεξικός είναι;
Αλλά λέγε-λέγε για το Μεγαλέξαντρο, την ψώνισε μάλλον και του ήρθε κι αυτουνού το σύνδρομο του "μεγάλου στρατηλάτη". Που θα επιβάλει λέει την "αποπερισσοποίηση" και την "αποαναρχοποίηση" στο σάϊτ. Ίσα ρε μεγάλε, αυτό δεν το κατάφεραν άλλοι κι άλλοι επι εμφυλίου, όταν τα στρατοδικεία δίκαζαν σωρηδόν εις θάνατον. Εσύ ποιος είσαι που θα τα κάνεις σήμερα πίσω απο το ποντίκι σου; Ο γιος του Γιόκο-Τσόκο;

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
str81977 πράγματι έχεις δίκιο. Το δόγμα Παπανδρέου ανήκει πια σε άλλες εποχές. Σε ένα κόσμο εντελώς διαφορετικό από το σημερινό.

Είναι ώρα για διεκδικήσεις. Αλλά....

Αυτό που φοβάμαι str81977 είναι ότι υπάρχουν έλληνες πολιτικοί σε σημαντικές θέσεις οι οποίοι θα λέγαμε ότι έχουν "διπλή ατζέντα".

Δεν εργάζονται έχοντας κατα νου το συμφέρον της χώρας αλλά εξυπηρετώντας κάποια άλλα συμφέροντα. Ενδεχομένως αυτά που τους οδήγησαν σε θέσεις εξουσίας.

Ίσως και να έχεις δίκιο για τη διπλή ατζέντα (για τους πολιτικούς δεν παίρνω και όρκο αλλά για ορισμένους δημοσιογράφους θα έβαζα και στοίχημα την αξία ενός διημέρου με ct).
Ίσως πάλι να μη χρειάζεται καν διπλή ατζέντα αλλά ορισμένοι πολιτικοί αλλά και πολίτες να έχουν εκ πεποιθήσεως τέτοιες απόψεις περί εξωτερικής πολιτικής, ότι τα μικρά κράτη δεν διεκδικούν (πλην φυσικά του Ισραήλ), ότι όλοι έχουν τα δίκια τους εκτός από εμάς , ότι σε δύσκολες στιγμές οι σύμμαχοί μας θα μας προστατεύσουν, όπως είχαν προστατεύσει πχ και την Τσεχοσλοβακία το 1938, ότι όλα τα προβλήματα λύνονται με αμοιβαίες υποχωρήσεις αλλά εμείς επειδή είμαστε τόσο ισχυροί θα πρέπει να κάνουμε τις περισσότερες και μεγαλύτερες αφού δεν έχει νόημα να χαλάμε τη διεθνή αρμονία με εθνικιστικές υστερίες και ιστορικές εμμονές...
Που σταματάει η δωροδοκία και πού αρχίζει η βλακεία είναι δυσδιάκριτο τις περισσότερες φορές...

Ωστόσο για να διεκδικήσεις ό,τιδήποτε απαιτούνται αρχίδια μέχρι το πάτωμα και ατσάλινο στομάχι και αντοχές από το λαό (όρα Ισραήλ)..
Κοίταξε γύρω σου...
Όταν οι περισσότεροι θα έκαναν και συμφωνία με το διάολο για να μην πάει το παιδί τους στρατό ή έστω να κάνει άοπλη θητεία..
Όταν οι περισσότεροι κλέβουν τόσο το κράτος όσο και τους συμπολίτες τους για μια Καγιέν και ένα σαλέ στο πήλιο (δε λέω αράχωβα για να μη θεωρηθώ μίζερος γκαντέμης δημοσιοϋπάλληλος)..
Όταν σε περίπτωση εθνικής κρίσης τύπου Ιμίων οι περισσότεροι θα τρέξουν πρώτα στα σουπερμάρκετ για Νουνου και μετά στα αεροδρόμια για Ιταλία...
'Οταν η "πνευματική ελίτ (= αυτοί που προβάλλονται περισσότερο από τα ΜΜΕ)" της χώρας κολλάει τη στάμπα του εθνικιστή με χαρακτηριστική ευκολία σε όποιον έχει μια λίγο πιο σκληρή άποψη για την εξωτερική πολιτική (πχ Κονδύλης, Ήφαιστος και άλλοι αξιόλογοι διεθνολόγοι που ο εκδότης του Μακεδονικού Αναγνωστικού Σωμερίτης και οι συν αυτώ έχουν πολλάκις συκοφαντήσει; )
Όταν οι δήθεν πατριώτες είναι βέβαιο ότι θα τρέξουν στα λαγούμια τους αν γίνει κάτι και ας βγάζουν υστερικές κραυγές και πολεμοκάπηλα κυρήγματα για ψυλλου πήδημα...

Μήπως τελικά δεν μας παίρνει για διεκδικήσεις και οι πολιτικοί μας, ξέροντας τί χαλβάδες και πιλαφοτσαμπουκάδες είμαστε, απλά προσπαθούν να αποτρεψουν τα χειρότερα;

Τώρα το πώς γίναμε ως λαός κότες λειράτες αυτό είναι μια άλλη ιστορία..

sxsitegr

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2005
Like
2
Πόντοι
6
Αυτό θα πει να έχει κανείς στόχους στη ζωή του

Χαίρομαι που αναγνωρίζεις τους στόχους μου.
(Φυσικά είσαι γάτα στο να πιάνεις τις σπόντες και να απαντάς ).

Αν μάζευες και το πουλέν σου...

sxsitegr

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2005
Like
2
Πόντοι
6
Εμένα πάλι, αυτό το περίεργο άτομο που λέγεται sxsitegr γιατί με έπιασε στο στόμα του; Δεν αναμίχθηκα στην κουβέντα καθόλου. Τόσο κομπλεξικός είναι;

Flashback.

Πότε συζητήσαμε τελευταία φορά το "μακεδονικό" θέμα;
Χμ....

Βρε φίλε, πάψε να κραυγάζεις. Και δέξου την πραγματικότητα. Που λέει οτι οι μειονοτικοί στη Θράκη και είναι και αισθάνονται Τούρκοι στην καταγωγή. Κανένα πολιτισμένο κράτος δεν πρέπει να φοβάται τις μειονότητές του, εκτός αν τις αντιμετωπίζει με άσχημο τρόπο.
Και όσο για τη μακεδονική μειονότητα, η συντεταγμένη ελληνική πολιτεία θα υποχρεωθεί να την αναγνωρίσει, όχι γιατί το θέλει ο κ. Βοσκόπουλος (και όχι Σιδηρόπουλος) του Ουράνιου Τόξου, αλλά γιατί έτσι ορίζει η απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Στρασβούργου (20 Οκτωβρίου 2005). Εκτός αν νομίζεις οτι η Ευρωπαίκή Ένωση θα φοβηθεί τα συλλαλητήρια του 92 με τους παπάδες και το Βουκεφάλα επικεφαλής.

sxsitegr

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2005
Like
2
Πόντοι
6
Αυτό είναι μια καλή ερώτηση φίλε σαβάλα.

Στο συγκεκριμένο θέμα έχουμε ακούσει τα απίστευτα.
Από τη "μακεδονική" μειονότητα μέχρι τον ιμπεριαλιστή Μεγαλέξανδρο. Ίσως όχι από διαφορετικά άτομα.

ΥΓ. Μην γυρίσουμε σε εποχές Athens1....

bourdeliaris79

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
0
σεξσιτε για να αναγνωρηστει μια μειονοτητα θελει να ειναι τουλαχιστον 1% του πλυθησμου ,και σε μερικες περιπτωσεις και παραπανω,τωρα το ουρανιο τοξο με τις 2 χιλιαδες ψηφους που πηρε χλωμο,και ο  λογος ειναι φανερος νομιζω αν ηταν οποις γουσταρει να μαζευει 100 η 1000 ατομα και να φτιαχνει μειονοτητες καικαμε,τοτε να μαζευτοθμε και εμεις του σαιτε να φτιαξουμε μειονοτητα μπουρδελιστων με εμβλημα το μουνι χαχαχαχ

theofilos

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
6
Ωραία ήθη, ωραία έθιμα! Δεν αναμίχθηκα καθόλου στη συγκεκριμένη συζήτηση, όχι φυσικά γιατί δεν έχω απόψεις, αλλά γιατί δεν είναι σκόπιμο να προκαλείς μια πολύ σαφή πλειοψηφία που έχει σχηματιστεί επι του θέματος. Και μέχρι εκεί τα πράγματα θα ήταν καλά αν δεν επενέβαινε ο "μέγας στρατηλάτης" sxsitegr για να θυμίσει σε όλους τις απόψεις μου, απο άλλο τόπικ (και να δώσει φυσικά το έναυσμα στο λαό για να με χλευάσει, άλλο αν κάτι τέτοιο δεν έγινε). Κατόπιν -και- τούτου, εξακολουθώ να τον ρωτάω πως λογαριάζει να εφαρμόσει την περιβόητη "αποπερισσοποίηση" και "αποαναρχοποίηση" του σάϊτ που ευαγγελίζεται. Θεμιτές οι φαντασιώσεις, σε σάϊτ για μπουρδέλα είμαστε, αλλά μέχρις εκεί πια; Αν τον βολεύει, να του δώσω και τις εκθέσεις ιδεών που έγραφα στο λύκειο, ίσως κι εκεί βρεί "ιχνοστοιχεία" επικίνδυνων ιδεών που χρήζουν πάταξης, ούτως η άλλως το όνειρό του εξακολουθεί να είναι να γίνει κάποτε αστυνομικός επιθεωρητής. (ʼλλο αν πράττει σαν απλός μπάτσος, και δη μπάτσος α λα παλαιά.)

Κατά τα άλλα, χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους, συμπολεμιστές και συμπολεμίστριες!

sxsitegr

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2005
Like
2
Πόντοι
6
Ωραία ήθη, ωραία έθιμα!

Δεν ξέρω τι έθιμα εφαρμόζεις εσύ, και το ήθος σου, αλλά εγώ έχω σκοπό να διαφυλάξω την πατρίδα μου όσο καλύτερα μπορώ. Ειδικά όταν ακούω παπαριές, όπως καλή ώρα η προηγούμενη συζήτηση για την "μακεδονική μειονότητα", έχω μια τάση να τις θυμάμαι για καιρό, γιατί μπορεί να μην με προσβάλουν ως μακεδόνα (δεν είμαι), αλλά με προσβάλουν σαν έλληνα.

(Εντυπωσιακό βέβαια, πως μπορεί να σε προσβάλει η αστειότητα κάποιου, όταν κάποιοι άλλοι δύο έχουν ρίξει όλο το βάρος της αθλιότητας τους και δεν το έχουν καταφέρει).

Εδώ πάντως δεν καταλαβαίνω τους αφορισμούς. Αντί να απαντήσω στον δέμο με το γνωστό άκομψο ύφος μου (γιατί μπορεί κάλλιστα να είναι άλλος ένας κλώνος ή "μακεδονομαχος"), απλά τον παρέπεμψα σε κάποιον που θα ήταν πρόθυμος να τον ακούσει...

Δεν αναμίχθηκα καθόλου στη συγκεκριμένη συζήτηση, όχι φυσικά γιατί δεν έχω απόψεις, αλλά γιατί δεν είναι σκόπιμο να προκαλείς μια πολύ σαφή πλειοψηφία που έχει σχηματιστεί επι του θέματος.

Αυτό λέγεται πρόοδος...

Και μέχρι εκεί τα πράγματα θα ήταν καλά αν δεν επενέβαινε ο "μέγας στρατηλάτης" sxsitegr για να θυμίσει σε όλους τις απόψεις μου, απο άλλο τόπικ (και να δώσει φυσικά το έναυσμα στο λαό για να με χλευάσει, άλλο αν κάτι τέτοιο δεν έγινε).

Κατ' αρχήν δεν παίζω το ρόλο του "μέγα στρατηλάτη".
Είμαι άλλο ένα ταπεινό community watchdog.
(Νταβατζής κατά άλλους).

Έπειτα, όπως είδες, απάντησα στο πως συνδέεται το όνομα σου με την συζήτηση και δη τις θέσεις του δέμο. (Και αυτό επίσης, για να σε βοηθήσω γιατί δεν τα πίανεις όπως ο ινστρούκτορας σου, είναι σπόντα γιατί περιμένω ακόμα να δω τις δηλώσεις μου που σου είχα ζητήσει να ψάξεις).

Τέλος, το "Λαός" δεν το καταλαβαίνω. Αυτό είναι ενα forum που εκ των πραγμάτων απευθύνεται σε λίγους. Ποιός λαός λοιπόν; (ʼλλη μια λέξη που δηλώνει μεγάλη περισσότητα, αν όχι μεγαλομανία, μιας και κάποιος νομίζει ότι εδώ βρήκε δημόσιο βήμα για να απευθυνθεί σε τίποτα "μάζες").

Κατόπιν -και- τούτου, εξακολουθώ να τον ρωτάω πως λογαριάζει να εφαρμόσει την περιβόητη "αποπερισσοποίηση" και "αποαναρχοποίηση" του σάϊτ που ευαγγελίζεται.

Κατά τα λεγόμενα μου, επιθυμώ την αποπερισσοποίηση και αποαναρχοποίηση του site. ΕΠΙΘΥΜΩ. Ούτε επιβάλω, ούτε εφαρμόζω. Μάθε την έννοια των λέξεων πρώτα...

Θεμιτές οι φαντασιώσεις, σε σάϊτ για μπουρδέλα είμαστε, αλλά μέχρις εκεί πια;

Δεν ξέρω αν το έχεις παρατηρήσει, αλλά είναι κοινή φαντασίωση. Δεν ξέρεις τι σπαστικό που είναι, να μπαίνεις καυλωμένος στο site για να βρεις πληροφορίες για μια δημιουργική έξοδο και αντ' αυτού να διαβάζεις συνεχώς ηλεκτρονικές Αλέκες, οι οποίες ασχολούνται με ό,τι άλλο εκτός από την κύρια θεματολογία του site.

Αν τον βολεύει, να του δώσω και τις εκθέσεις ιδεών που έγραφα στο λύκειο, ίσως κι εκεί βρεί "ιχνοστοιχεία" επικίνδυνων ιδεών που χρήζουν πάταξης, ούτως η άλλως το όνειρό του εξακολουθεί να είναι να γίνει κάποτε αστυνομικός επιθεωρητής.

ʼστο καλύτερα. Αν μπερδεύεις τώρα, σε αυτή την ηλικία, τις λέξεις, φαντάσου τι θα έγραφες στο σχολείο. Δεν θα πάρω. Μια φορά ήρθα σε επαφή με το Absurde.

(ʼλλο αν πράττει σαν απλός μπάτσος, και δη μπάτσος α λα παλαιά.)

Καλά, έχεις μείνει ακόμα στον σπουδαστή εσύ...

Κατά τα άλλα, χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους, συμπολεμιστές και συμπολεμίστριες!

Χμ.

Να και κάτι σωστό εκ μέρους σου.
Καλή χρονιά σε όλους. Υγεία πρωτίστως και ό,τι επιθυμείτε.

theofilos

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
6
Ο μέγας στρατηλάτης, γενική του μέγα στρατηλάτη;
Και μετά θες και να υπερασπίσεις την πατρίδα σου, όπως λες;   :tickedoff:
Δε μένεις καλύτερα στο ρόλο του "ηλεκτρονικού Πολύδωρα"; Τουλάχιστον σ' έχουμε συνηθίσει μ' αυτό το ένδυμα.

Υ.Γ. Πέρασες όλο το ρεβεγιόν σκεπτόμενος τι θα απαντήσεις;

paiktoura

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
29
Like
3.149
Πόντοι
6.495
Εγώ μάγκες είδα την Μπακογιάννη να αναμιγνύεται στα εσωτερικά ενός άλλου κράτους και φρικάρισα και μετά είδα τον καμπόι το βλάχο το Μεϊμαράκη να απειλεί κιόλας και εκεί ήτανε που αποφρικάρισα τελείως. Και τι με νοιάζει εμένα άμα το πούνε το αεροδρόμιό τους "Μέγα Αλέξανδρο" και το κράτος τους "Μακεδονία"; Στο τέλος-τέλος για τύπους σαν τον Μεγαπάπαρο δεν είμαι καθόλου περήφανος. Αϊσιχτίρ με τους πατριώτες... 

bene

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
6
η γνωστη συζητηση που αφησαμε στις 17 νοεμβριου συνεχιζεται με τους γνωστους θολοκουλτουριαρηδες που βλεποντας τα επιχειρηματα τους να καταπεφτουν το γυρνανε για αλλη μια φορα στη κουλτουρα..η συνταγη γνωστη θιγουν ενα σημαντικο θεμα-τον πινουν κανονικα- και μετα αρχιζουν τα λογο παιγνια και τις εξυπναδες...η ευχη που εχω ειναι να ανοιξουν κανενα βιβλιο μπας και μαθουν τιποτα αν και απορω αν τους εμαθαν να διαβαζουν οι στρουχτορες τους

theofilos

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
6
η γνωστη συζητηση που αφησαμε στις 17 νοεμβριου συνεχιζεται με τους γνωστους θολοκουλτουριαρηδες που βλεποντας τα επιχειρηματα τους να καταπεφτουν το γυρνανε για αλλη μια φορα στη κουλτουρα..η συνταγη γνωστη θιγουν ενα σημαντικο θεμα-τον πινουν κανονικα- και μετα αρχιζουν τα λογο παιγνια και τις εξυπναδες...η ευχη που εχω ειναι να ανοιξουν κανενα βιβλιο μπας και μαθουν τιποτα αν και απορω αν τους εμαθαν να διαβαζουν οι στρουχτορες τους

Τον πίνουν κανονικά; Πότε; Και με τι ακριβώς επιχειρήματα; Τους γρυλλισμούς;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom