Δεν ξέρω τι έθιμα εφαρμόζεις εσύ, και το ήθος σου, αλλά εγώ έχω σκοπό να διαφυλάξω την πατρίδα μου όσο καλύτερα μπορώ. Ειδικά όταν ακούω παπαριές, όπως καλή ώρα η προηγούμενη συζήτηση για την "μακεδονική μειονότητα", έχω μια τάση να τις θυμάμαι για καιρό, γιατί μπορεί να μην με προσβάλουν ως μακεδόνα (δεν είμαι), αλλά με προσβάλουν σαν έλληνα.
(Εντυπωσιακό βέβαια, πως μπορεί να σε προσβάλει η αστειότητα κάποιου, όταν κάποιοι άλλοι δύο έχουν ρίξει όλο το βάρος της αθλιότητας τους και δεν το έχουν καταφέρει).
Εδώ πάντως δεν καταλαβαίνω τους αφορισμούς. Αντί να απαντήσω στον δέμο με το γνωστό άκομψο ύφος μου (γιατί μπορεί κάλλιστα να είναι άλλος ένας κλώνος ή "μακεδονομαχος"), απλά τον παρέπεμψα σε κάποιον που θα ήταν πρόθυμος να τον ακούσει...
Δεν αναμίχθηκα καθόλου στη συγκεκριμένη συζήτηση, όχι φυσικά γιατί δεν έχω απόψεις, αλλά γιατί δεν είναι σκόπιμο να προκαλείς μια πολύ σαφή πλειοψηφία που έχει σχηματιστεί επι του θέματος.
Αυτό λέγεται πρόοδος...
Και μέχρι εκεί τα πράγματα θα ήταν καλά αν δεν επενέβαινε ο "μέγας στρατηλάτης" sxsitegr για να θυμίσει σε όλους τις απόψεις μου, απο άλλο τόπικ (και να δώσει φυσικά το έναυσμα στο λαό για να με χλευάσει, άλλο αν κάτι τέτοιο δεν έγινε).
Κατ' αρχήν δεν παίζω το ρόλο του "μέγα στρατηλάτη".
Είμαι άλλο ένα ταπεινό community watchdog.
(Νταβατζής κατά άλλους).
Έπειτα, όπως είδες, απάντησα στο πως συνδέεται το όνομα σου με την συζήτηση και δη τις θέσεις του δέμο. (Και αυτό επίσης, για να σε βοηθήσω γιατί δεν τα πίανεις όπως ο ινστρούκτορας σου, είναι σπόντα γιατί περιμένω ακόμα να δω τις δηλώσεις μου που σου είχα ζητήσει να ψάξεις).
Τέλος, το "Λαός" δεν το καταλαβαίνω. Αυτό είναι ενα forum που εκ των πραγμάτων απευθύνεται σε λίγους. Ποιός λαός λοιπόν; (ʼλλη μια λέξη που δηλώνει μεγάλη περισσότητα, αν όχι μεγαλομανία, μιας και κάποιος νομίζει ότι εδώ βρήκε δημόσιο βήμα για να απευθυνθεί σε τίποτα "μάζες").
Κατόπιν -και- τούτου, εξακολουθώ να τον ρωτάω πως λογαριάζει να εφαρμόσει την περιβόητη "αποπερισσοποίηση" και "αποαναρχοποίηση" του σάϊτ που ευαγγελίζεται.
Κατά τα λεγόμενα μου, επιθυμώ την αποπερισσοποίηση και αποαναρχοποίηση του site. ΕΠΙΘΥΜΩ. Ούτε επιβάλω, ούτε εφαρμόζω. Μάθε την έννοια των λέξεων πρώτα...
Θεμιτές οι φαντασιώσεις, σε σάϊτ για μπουρδέλα είμαστε, αλλά μέχρις εκεί πια;
Δεν ξέρω αν το έχεις παρατηρήσει, αλλά είναι κοινή φαντασίωση. Δεν ξέρεις τι σπαστικό που είναι, να μπαίνεις καυλωμένος στο site για να βρεις πληροφορίες για μια δημιουργική έξοδο και αντ' αυτού να διαβάζεις συνεχώς ηλεκτρονικές Αλέκες, οι οποίες ασχολούνται με ό,τι άλλο εκτός από την κύρια θεματολογία του site.
Αν τον βολεύει, να του δώσω και τις εκθέσεις ιδεών που έγραφα στο λύκειο, ίσως κι εκεί βρεί "ιχνοστοιχεία" επικίνδυνων ιδεών που χρήζουν πάταξης, ούτως η άλλως το όνειρό του εξακολουθεί να είναι να γίνει κάποτε αστυνομικός επιθεωρητής.
ʼστο καλύτερα. Αν μπερδεύεις τώρα, σε αυτή την ηλικία, τις λέξεις, φαντάσου τι θα έγραφες στο σχολείο. Δεν θα πάρω. Μια φορά ήρθα σε επαφή με το Absurde.
(ʼλλο αν πράττει σαν απλός μπάτσος, και δη μπάτσος α λα παλαιά.)
Καλά, έχεις μείνει ακόμα στον σπουδαστή εσύ...
Κατά τα άλλα, χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους, συμπολεμιστές και συμπολεμίστριες!
Χμ.
Να και κάτι σωστό εκ μέρους σου.
Καλή χρονιά σε όλους. Υγεία πρωτίστως και ό,τι επιθυμείτε.