3-4 πραγματακια..
αν το ονομαζανε ΚΕΜΑΛ ΑΤΑΤΟΥΡ πεταει ο αλλος και φευγει.......
να σου απαντησω εγω λοιπον.1)αν οι ΚΟΥΡΔΟΙ κανανε ανεξαρτητο κρατος και ονομαζανε το αεροδρομιο τους ΚΕΜΑΛ θα ηταν ανετοι οι Τουρκοι?2)..αν το ονομαζανε ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ προς τιμην του μεγαλου ΜΑΚΕΔΟΝΑ δεν θα ειχα προβλημα..οπως και αν το ονομαζανε ΑΡΙΣΤΟΦΑΝΗΣ...αυτοι ομως το ονομαζουνε ετσι γιατι θεωρουνε οτι ειναι απογονοι του και προς τιμην ενος συνπατριωτη τους..ειναι ευκολα κατανοητο ακομη και απο 5 χρονο παιδι αυτο...παμε παρακατω..λεει ο αλλος απογονοι του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ και της ΓΟΡΓΟΝΑΣ..
Εγω ΝΑΙ..θεωρω οτι ειμαι απογονος του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ της ΓΟΡΓΟΝΑΣ του ΑΧΧΙΛΕΑ του ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ του ΗΡΑΚΛΗ του ΠΛΑΤΩΝΑ κτλπ.αυτη ειναι η ιστορια-μυθολογια της χωρας μου.Ειναι η ιστορικη-κοινωνικη μου κληρονομια και ειμαι και περυφανος γιατι ειμαι απο τις λιγες χωρες στον κοσμο που εχουν ιστορια χιλιαδων ετων..
Αν εσενα ολα αυτα δεν σου λενε κατι,δεν μπορω να σε βοηθησω να αποκτησεις ταυτοτητα....
Τελος για τα αδερφια μας τους Σερβους...
Να θυμισω οτι ηταν απο τις πρωτες(αν οχι η πρωτη)χωρα που αναγνωρισε τους Σλαβους των Σκοπιων σαν "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ"και επισεις οτι αυτο το ανιστοριτο και γελειο θεμα ηταν εμπνευση του ΤΙΤΟ για να δωσει ταυτοτητα σε ολες της περιοχες της πρων Γιουγκοσλαβιας και να τις κρατησει ενωμενες, και επειδη η ΕΛΛΑΔΑ εχει παραδοσιακα ανθρωπακια στην κυβερηση της αυτο ειχε περασει αντε και ωραια.
Προσωπικα δεν θεωρω οτι αυτο το ματσο των πεινασμενων ικανο να απειλησει αμεσα την Ελλαδα με εδαφικες διεκδικησεις..μπορει ομως ανετα να γινει το τυρακι σε μελλοντικες εδαφικες διεκδικησεις αλλων "Φιλων"της περιοχης..δλδ βαζουμε μπροστα τους Σκοπιανους και απο πισω ακολουθουν "πονοψυχα" καποιοι αλλοι που τους σιγονταρουν εδω και 10 χρονια.Κατι σαν την "καυμενη" την ΑΛΒΑΝΙΑ δλδ που απο εκει που ζουσανε πισω απο το φεγγαρι ξαφνικα ονειρευονται την μεγαλη ΑΛΒΑΝΙΑ.
Τελος οσον αφορα την συναρτηση του ονοματος του φορουμ με διαφορα σοβαρα θεματα δεν βλεπω που υπαρχει κατι το μεμπτο..εδω βασικη ιδεα ειναι το γαμησι..πανω σε αυτο γραφουμε..και στο διαλειμα γραφουμε και κατι σοβαρο..οπως οταν κανουμε τσιγαρο μετα το σεξ και μιλαμε για διαφορα θεματα
..δεν καταλαβα δλδ γιατι πρεπει εδω μεσα να μιλαμε συνεχεια για πορνες και πορνεια(αν και δεν ειναι μακρια απο την main idea η πολιτικη ;))