6Y44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2018
- Κριτικές
- 56
- Like
- 6.184
- Πόντοι
- 11.836
Το βυζί σούπερ!Έχεις δείξει τη αξίζεις,δε χρειάζεσαι επιβεβαίωση πλεον από κανέναν.
Το βυζί σούπερ!Έχεις δείξει τη αξίζεις,δε χρειάζεσαι επιβεβαίωση πλεον από κανέναν.
Αγαπητέ Zebu, πάντα θα υπάρχουν πονηρές ιδέες στο μυαλό της Αντριαννας..Ρε μην της βάζεις ιδέες...
Α, αυτό το ξέρω. Είναι απρόβλεπτη. Ποτέ δεν ξέρεις τι έχει βάλει στο μυαλό της.Αγαπητέ Zebu, πάντα θα υπάρχουν πονηρές ιδέες στο μυαλό της Αντριαννας..
Εγώ την συνάντησα την περασμένη Κυριακή πρώτη φορά... Μου έκανε εντύπωση που προσπαθεί να σε χαλαρώσει από την αρχή του ραντεβού... Πολλή πολλή έξυπνη γυναίκα, και έχει τον διάολο μέσα την... και θέλει να σε διαβάσει εγκεφαλικά, το τι θέλεις και σου αρέσει στο σεξ...Α, αυτό το ξέρω. Είναι απρόβλεπτη. Ποτέ δεν ξέρεις τι έχει βάλει στο μυαλό της.
)κατεβα Καμερούν την εχουμε
ολοι μεγαλη
Κατεβα στη γουβα αντριαναρα να δουνε γυναικαρα τα σαπιοκιλια
Οχι βρεεεεε
Αχχχχχαχαχαχαχαχ...οχοχοχοκατεβα Καμερούν την εχουμε
ολοι μεγαλη
Καλημέρα καμία φωτό δεν μας έριξες...!Κ Α Λ Η Ν Ε Ρ Α
Καλημέρα Αντριάνα!!!Κ Α Λ Η Ν Ε Ρ Α
Για τιμωρία τώρα θέλουμε βίντεοΚαλημέρα καμία φωτό δεν μας έριξες...!
Στείλε τηλ.Εγώ την συνάντησα την περασμένη Κυριακή πρώτη φορά... Μου έκανε εντύπωση που προσπαθεί να σε χαλαρώσει από την αρχή του ραντεβού... Πολλή πολλή έξυπνη γυναίκα, και έχει τον διάολο μέσα την... και θέλει να σε διαβάσει εγκεφαλικά, το τι θέλεις και σου αρέσει στο σεξ...
Σεξυ καυλιαρα...