Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 33.398
- Πόντοι
- 28.246
Το όμορφο χαμόγελό σου, μπορείς;Καλησπέρα...εδώ...τη να βγάλω???
Το όμορφο χαμόγελό σου, μπορείς;Καλησπέρα...εδώ...τη να βγάλω???
Μωρη βρωμιαρα θειτσα τη πεταχτηκες σαν μαραμενη πουτσα να πεις την παπαρια σου?
Ρε δεν θελει κανενα προστατη η κοπελα ρε βρωμιαρη,εδω μιλαγε ο τονυ μαζι της τη δουλεια ειχες εσυ να πεταχτείς σαν πουτσα.
Πηγαινε ρε στα τσαντιρια και βρες καμια γύφτισσα να της γλυψεις τα βρωμοποδαρα να ηδονιστεις,μονο για αυτο κανεις.
Και το ξαναλεω εσυ εισαι υπευθυνος τοτε που μπλοκαραν τον βαγγον και υποστηριξες μαζι με τα τσιρακια σου το λαθος της κοπελας.
Αχχχαμονο πισω πορτα
Οοοοο,ευχαριστώΑντριάννα είσαι ότι καλύτερο..Τεράστια καύλα
Οοοοο,ευχαριστώΑντριάννα είσαι ότι καλύτερο..Τεράστια καύλα
αααα,κατάλαβα, αχμμμΤο όμορφο χαμόγελό σου, μπορείς;
Τη έγινε?τιμια επιλογη το αντριαννακι,προσωπικα ειχα περασει καλα. μαλιστα ξεπερασαμε κατα πολυ την ωρα! αντριανναρα,bro φιλια!
Κοιμήθηκα??Τη έγινε?
Έχεις δείξει τη αξίζεις,δε χρειάζεσαι επιβεβαίωση πλεον από κανέναν.νανι, αλα να ξέρετε ότι δεν ξέρω ποιος μου έρχεται για ραντεβού...δεν ψάχνω για κριτικές ούτε για κάτι παραπάνω
..νανι
ναι σου εστρωσα να κοιμηθεις και σου εφτιαξα και γαλα. εν τω μεταξυ σου γραφω και BRO για να καταλαβεις.Τη έγινε?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Κοιμήθηκα??
μονο κωλο κωλο κωλο κωλο κωλο κωλο κωλο κωλο κωλο χχαχαχαχΤη δεν έχω κάνει πολύ καιρό?
Το κινητό που γράφει το βίντεο ποιος το κρατάει; ?Τη δεν έχω κάνει πολύ καιρό?
γαμιεται στη δουλεια πετραν.Εξαφανίστηκε η Αντριάνα??
Αχχχχ εσύ μου έκανες μπλε το μαλλίγαμιεται στη δουλεια πετραν.
δυσκολο το μεροκαματο στις μερες μας.
Εεε ,"καριόλα "....Είναι για ξεκολιασμα η καριολα!!
καλα δεν ειπα να το πας τοσο προγκρεσιβ απο την αρχη.Αχχχχ εσύ μου έκανες μπλε το μαλλί
Έτσι είναι η Αντριάνα. Ή θα το τερματίσει από την αρχή ή δεν θα το κάνει καθόλου.καλα δεν ειπα να το πας τοσο προγκρεσιβ απο την αρχη.
ενα καστανο σκουρο, για αρχη, θα ηταν οκ νομιζω.
εγω πιστευω οτι θα ανεβει πολλα levels καβλας, αν σκουρηνει το μαλλι σε συνδιασμο με το χρωμα δερματος της.Έτσι είναι η Αντριάνα. Ή θα το τερματίσει από την αρχή ή δεν θα το κάνει καθόλου.
Ρε μην της βάζεις ιδέες...σε συνδιασμο με το χρωμα δερματος της.
για το καλο της φροντιζω ?Ρε μην της βάζεις ιδέες...