adriannaxxx
Call-Girl
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2018
- Like
- 87.738
ΑΑΑΑΑΑΑ οχι ετσι ΜΟΝΟ ΠΙΣΩ ΠΟΡΤΑΚαλησπέρα.....
Και αλου και αλου ...αχχχαΑΑΑΑΑΑΑ οχι ετσι ΜΟΝΟ ΠΙΣΩ ΠΟΡΤΑ
Άστα αυτά, παστίτσιο ξέρεις να φτιάχνεις;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Οχι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Γιατί να ξέρω?
Αχχχχαχ θα μου μαγειρεύουν αλει...δεν παντρεύομαι...τυχερή...χαχαΑν θες, θα μαζευτούμε εγώ εσύ και ο σκύλος και θα δούμε survivor τρώγοντας παστίτσιο που θα έφτιαχνες εσύ.
Δεν ξέρεις όμως, έχασες την ευκαιρία.
Kατάλαβες τι εννοώ ότι τα πάντα είναι μέσα από την οικογένεια? Που να καταλάβεις...Αν θες, θα μαζευτούμε εγώ εσύ και ο σκύλος και θα δούμε survivor τρώγοντας παστίτσιο που θα έφτιαχνες εσύ.
Δεν ξέρεις όμως, έχασες την ευκαιρία.
Αν θες να ξέρεις με την κοπέλα έχουμε κάνει πλάκα καιρό τώρα για τον σκύλο μου.Kατάλαβες τι εννοώ ότι τα πάντα είναι μέσα από την οικογένεια? Που να καταλάβεις...
Γιατί της την λες έτσι στο άσχετο?
Και για να μην αρχίσεις κι εσύ και το φιλαράκι σου ο μπούλης περί προμότορα και κάτι τέτοιες μπούρδες, μπορεί να επιβεβαιώσει και η ίδια ότι δεν γνωριζόμαστε και ότι δεν έχουμε βρεθεί ποτέ.
Οπότε δεν έχω κανένα λόγο ή συμφέρον να την υποστηρίξω. Εσένα τι σου έχει κάνει?
Α μάλιστα ΟΚ! Ωραία!Αν θες να ξέρεις με την κοπέλα έχουμε κάνει πλάκα καιρό τώρα για τον σκύλο μου.
Εσύ ας πούμε γιατί πετάχτηκες;
Ήρθες εδώ όμως να πεταχτείς, και να πετάξεις υπονοούμενο για την οικογένεια μου που ουδεμία σχέση είχε με την παραπάνω συζήτηση.Α μάλιστα ΟΚ! Ωραία!
Ένας τρίτος πάντως αλλιώς θα το εκλάμβανε. Δεν παρακολουθώ τα ποστ σου για να ξέρω όλες τις συνομιλίες σου
Nαι, ακριβώς. Για σένα είναι νορμάλ αυτή η πλάκα! ΟΚ!Ήρθες εδώ όμως να πεταχτείς, και να πετάξεις υπονοούμενο για την οικογένεια μου που ουδεμία σχέση είχε με την παραπάνω συζήτηση.