LordforEver
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Σεπ 2024
- Like
- 20
- Πόντοι
- 0
Συντομα. ΡΩΤΑ ΤΗΝ.Πωπω υπεροχο!
Ποτε επιστρεφει, ξερει καποιος?
Συντομα. ΡΩΤΑ ΤΗΝ.Πωπω υπεροχο!
Ποτε επιστρεφει, ξερει καποιος?
Μονο η ιδια θα πει.Στο γραφείο επιστρέφει;η ανεξάρτητη;
Ξερω αλλα δεν μπορω να πω..sorry.Στο γραφείο επιστρέφει;η ανεξάρτητη;
Κ εγω ξερω..Ξερω αλλα δεν μπορω να πω..sorry.
Επικοινωνησε μαζι της.
Ως ανεξάρτητη δουλεύω για συγκεκριμένο κύκλο ανθρώπων που εκτιμώ και έχουμε πλέον μια φιλική σχέση χρόνων.Στο γραφείο επιστρέφει;η ανεξάρτητη;
MeetinΚ εγω ξερω..
Κ εγω ξερω..
Πολυ ξεκαθαρη τοποθετηση.Ως ανεξάρτητη δουλεύω για συγκεκριμένο κύκλο ανθρώπων που εκτιμώ και έχουμε πλέον μια φιλική σχέση χρόνων.
Όλοι γνωρίζουν ότι είμαι στο magic τα σαββατοκύριακα και κάποιες καθημερινές....
Καλή επιστροφή Μανάρι μου
Θα σε δω ΣΚ .Ως ανεξάρτητη δουλεύω για συγκεκριμένο κύκλο ανθρώπων που εκτιμώ και έχουμε πλέον μια φιλική σχέση χρόνων.
Όλοι γνωρίζουν ότι είμαι στο magic τα σαββατοκύριακα και κάποιες καθημερινές....
Σου απάντησα στο PMΩς ανεξάρτητη δουλεύω για συγκεκριμένο κύκλο ανθρώπων που εκτιμώ και έχουμε πλέον μια φιλική σχέση χρόνων.
Θα σε δω ΣΚ .
Δωσε πονο Μαναρι μου απο σημερα. Καλη επιστροφη..Ως ανεξάρτητη δουλεύω για συγκεκριμένο κύκλο ανθρώπων που εκτιμώ και έχουμε πλέον μια φιλική σχέση χρόνων.
1 μηνα χωρις σεξ.. ?? Δεν μπορει..Ως ανεξάρτητη δουλεύω για συγκεκριμένο κύκλο ανθρώπων που εκτιμώ και έχουμε πλέον μια φιλική σχέση χρόνων.
Τελικα αξιζε η αποχη ενα μηνα που εκανε η καυλα.1 μηνα χωρις σεξ.. ?? Δεν μπορει..
Τώρα το λες κι εσυ ρε Μελινάρα;;Παιδιά να ρωτήσω κάτι με καλή διάθεση;;;
Γιατί το 90% από εσάς, ρουφάτε το μουνί λες και πήγατε σε ψαροταβέρνα για μύδια;;;
Σας έχει πει καμία γκόμενα με ειλικρίνεια ότι της αρέσει;;;
ισως γιατι το δικο σου ειναι καυτο και τρωγεται σαν ζεστη σουπαΠαιδιά να ρωτήσω κάτι με καλή διάθεση;;;
Γιατί το 90% από εσάς, ρουφάτε το μουνί λες και πήγατε σε ψαροταβέρνα για μύδια;;;
"Ξυρισμένο αιδοίο μοιάζει με νεκρο μυδι" Henry Miller 1934.Παιδιά να ρωτήσω κάτι με καλή διάθεση;;;
Καλό βράδυ κ καλή εβδομάδα γυναικάρα.....Παιδιά να ρωτήσω κάτι με καλή διάθεση;;;
Γιατι το 90% δεν ξερει να γαμαει λες να ξερει να γλυφει;Παιδιά να ρωτήσω κάτι με καλή διάθεση;;;