Διαγραμμένο μέλος 231282
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2023
- Κριτικές
- 1
- Like
- 255
- Πόντοι
- 0
ΠΡΑΓΜΑΤΙ..Είσαι πολύ τυχερός..
ΠΡΑΓΜΑΤΙ..Είσαι πολύ τυχερός..
Αδελφέ επειδή η κοπέλα δεν δουλεύει κ είναι σε άδεια το έχει δηλώσει άλλωστε μάλλον εννοείς παλιό ραντεβού μαζί τηςΣυνεύρεση μετά από καιρό με την τέλεια γυναίκα λίγο πριν φύγουμε για διακοπές.
Ήρθε ορεξατη κ καυλωμένη στο φουλ. Υπάρχει πολύ καλή χημεία μετα από τόσα χρόνια γνωριμίας.
Δεν θα πω λεπτομέρειες μόνο ήταν το καλύτερο σεξ από όλες τις φορές. Η πίπα της έχει φθάσει σε άλλα επίπεδα, να την έχεις από πάνω να χτυπιέται κ να σου λέει καυλωτικα λόγια με αυτές τις ματαρες δεν υπάρχει.
Γλυψιμο για ώρα εκατέρωθεν.
Δώσαμε ραντεβού για τον Οκτώβριο μόλις γυρίσω από εξωτερικό.. η κοπέλα δεν υπάρχει. Το ποπουδακι της μαυρισμένο κ προκλητικό για πολλά παιγνίδια..
Καλό καλοκαίρι σε όλους.
Όχι πολύ παλιό. Αλλά λόγω απουσίας το έγραψα τώρα. Άσε να ξέρω καλύτερα..Αδελφέ επειδή η κοπέλα δεν δουλεύει κ είναι σε άδεια το έχει δηλώσει άλλωστε μάλλον εννοείς παλιό ραντεβού μαζί της
Προσέχουμε για να έχουμε μάγκα
Την θέλω και εγώ... Αλλά δεν την έχω δει ποτέ..Σε θέλω κάθε μέρα.. φιλιά..
Τώρα είσαι ωραίος που το διευκρινίζεις ,εσύ ξέρεις αλλά να μην ξέρουν κ οι άλλοιΌχι πολύ παλιό. Αλλά λόγω απουσίας το έγραψα τώρα. Άσε να ξέρω καλύτερα..
Καλό Καλοκαίρι... Καραφλο Τριχομπαλακι..Τώρα είσαι ωραίος που το διευκρινίζεις
Καλό καλοκαίρι
Μην ξεχνάμε κ παγκόσμια μέρα οργασμού ,οπότε ξέρεις εσυΚαλό Καλοκαίρι... Καραφλο Τριχομπαλακι..
Οπότε θες την βλέπεις σιγάΤην θέλω και εγώ... Αλλά δεν την έχω δει ποτέ..
Πώς την βλέπω..; Δουλεύει?Οπότε θες την βλέπεις σιγά
Μια χαρά γυναίκα είναι
Μάγο από Σεπτέμβρη λογικά αφού μαζέψει το λάδι της χρονιάς τηςΠώς την βλέπω..; Δουλεύει?
ειναι σε αδεια εαν δεν κανω λαθος!Πώς την βλέπω..; Δουλεύει?
Δεν δουλεύει σωστά κ σήμερα παγκόσμια μέρα οργασμού ...άσε κ δουλεύω όλο τον Αύγουστοειναι σε αδεια εαν δεν κανω λαθος!
Άσε μάγκα μου κ καραφλο κ τριχομπαλακι αλλά ντουκι 1,80 ύψος 110 κιλά κ αρκετά χρόνια ελληνορωμαϊκή όχι αγωνιστικά έτσι για την ΚαβλαΚαλό Καλοκαίρι... Καραφλο Τριχομπαλακι..
Ωραίος. Σχολή krav maga στην Αμερική 10 χρόνιαΆσε μάγκα μου κ καραφλο κ τριχομπαλακι αλλά ντουκι 1,80 ύψος 110 κιλά κ αρκετά χρόνια ελληνορωμαϊκή όχι αγωνιστικά έτσι για την Καβλα
Εισαιωραιος......Ωραίος. Σχολή krav maga στην Αμερική 10 χρόνια
και Ελλάδα 2 Νταν hap kiddo κ Kung Fu.
Τώρα χαλαρά λόγω τραυματισμών..
10 χρόνια Κραβ, ωραίος. Έφτασες Expert level;krav maga στην Αμερική 10 χρόνια
Αρκετά καλό επίπεδο αλλά πολλοί τραυματισμοί κ επεμβάσεις σταμάτησαν όλα .10 χρόνια Κραβ, ωραίος. Έφτασες Expert level;
φοβερος χαρακτηρας, τελεια ομορφια κ απο το καλυτερο sex.Συνεύρεση μετά από καιρό με την τέλεια γυναίκα λίγο πριν φύγουμε για διακοπές.
Ήρθε ορεξατη κ καυλωμένη στο φουλ. Υπάρχει πολύ καλή χημεία μετα από τόσα χρόνια γνωριμίας.
Δεν θα πω λεπτομέρειες μόνο ήταν το καλύτερο σεξ από όλες τις φορές. Η πίπα της έχει φθάσει σε άλλα επίπεδα, να την έχεις από πάνω να χτυπιέται κ να σου λέει καυλωτικα λόγια με αυτές τις ματαρες δεν υπάρχει.
Γλυψιμο για ώρα εκατέρωθεν.
Δώσαμε ραντεβού για τον Οκτώβριο μόλις γυρίσω από εξωτερικό.. η κοπέλα δεν υπάρχει. Το ποπουδακι της μαυρισμένο κ προκλητικό για πολλά παιγνίδια..
Καλό καλοκαίρι σε όλους.