kafearkoudas
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 26
- Like
- 17.789
- Πόντοι
- 4.496
Πω πω καύλα!!!!Κατουράω παντού και όρθια
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Αχχχχαχα
Πω πω καύλα!!!!Κατουράω παντού και όρθια
Αχχχχαχα
Και στο squirtαρισμα είναι εύστοχηΌχι baby ούτε σταγόνα έξω έχω μάθει να στοχεύω σε πιο μικρά
Μονο με τα οστρακα !!!!!! τα μυδια μπα .
Έφαγα μύδια
Για να μου σηκώνεται η κλειτορίδα αύριο
Επιβιωνουν οι ψειρες 42 χρονια ???????!!!!!!!!!!!!!χαχαχαΔηλαδή ψείρες δεν φαίνονται?
Τα εχεις μαλλον κοπανισει λιγο !!!! δεν πειραζει συμβαινουν σε ολους αυτα .!!!!!Δεν βλέπω να πάει καλά ότι γράφω λέω να σας στείλω για νάνι
Άμα το λέει και ένας άλλος εδώ μέσα
Γράψε μας την ιστορία της αποπλάνησης. Εμείς οι μπουρδελιάρηδες για κάτι τέτοια ζούμε!Να σας πω την ιστορία?
ΑχχχχαΕπιβιωνουν οι ψειρες 42 χρονια ???????!!!!!!!!!!!!!χαχαχα
Μία μέρα θα τα πω όλα ότι βλέπω εδώ ότι καταλαβαίνω ότι κάποιος κάνει προσπάθεια να κάνειΓράψε μας την ιστορία της αποπλάνησης. Εμείς οι μπουρδελιάρηδες για κάτι τέτοια ζούμε!
Τώρα πάλι θα κοπανήσω λίγοΤα εχεις μαλλον κοπανισει λιγο !!!! δεν πειραζει συμβαινουν σε ολους αυτα .!!!!!
ΑχχαχαΜόλις με περιέγραψες!!! Και μάλιστα με λεπτομέρειες!!!
Φώτο μην ξεχάσεις...Τώρα πάλι θα κοπανήσω λίγο
Μετά από το κατούρημα τι έρχεται???Φώτο μην ξεχάσεις...
Φώτο η βίντεο...και νάνι...Μετά από το κατούρημα τι έρχεται???
Είπαμε, θα γράψουμε βιβλίο!!!Αχχχχα
Μία μέρα θα τα πω όλα ότι βλέπω εδώ ότι καταλαβαίνω ότι κάποιος κάνει προσπάθεια να κάνει
...
Μία μέρα
Μία μέρα
Όχι αυτό που έρχεται δεν του κάνω κάτι άλλο είναι....Φώτο η βίντεο...και νάνι...
Χτες έκανα πολύ δυνατό sessionΌχι αυτό που έρχεται δεν του κάνω κάτι άλλο είναι....
Στη σύνταξη θα βγω τον θα γίνω 80 χρόνων περίμενε και αυτή αρκούδας!!!Είπαμε, θα γράψουμε βιβλίο!!!
"τι είδε το μουνάκι μου στα χρόνια της δουλειάς".
Έχουμε καιρό όμως ακόμα!!! Όταν βγεις στη σύνταξη!!!
rrrrrτραγικα πραγματα !!!
Σε 60 χρόνια δηλαδή;;;; Θα έχω πεθάνει εγώ!!! Δε νομίζω να φτάσω 140 θα το γράψει άλλος ghost writer τότε!!!Στη σύνταξη θα βγω τον θα γίνω 80 χρόνων περίμενε και αυτή αρκούδας!!!
rrrrr
Θα αρχίσω να τρώω όστρακα.Μεχρι τώρα τα απέφευγαΜονο με τα οστρακα !!!!!! τα μυδια μπα .
Θα αρχίσω να τρώω όστρακα.Μεχρι τώρα τα απέφευγα
[/QUO
Και τώρα πάλι όστρακα τρώω
Περίμενε περίμενε μύγδαλαΣε 60 χρόνια δηλαδή;;;; Θα έχω πεθάνει εγώ!!! Δε νομίζω να φτάσω 140 θα το γράψει άλλος ghost writer τότε!!!