adriannaxxx
Call-Girl
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2018
- Like
- 87.438
Ναι θα ρθω αλλά πρέπει να είμαι πολύ δυνατή γιατί εσείς βιδώνεται δυνατάΕμ,δεν μας ακους να ανεβεις πανω..
Ναι θα ρθω αλλά πρέπει να είμαι πολύ δυνατή γιατί εσείς βιδώνεται δυνατάΕμ,δεν μας ακους να ανεβεις πανω..
σκληροι χυστες οι βορειοι συναγωνιστεςΝαι θα ρθω αλλά πρέπει να είμαι πολύ δυνατή γιατί εσείς βιδώνεται δυνατά
Φακιρης ακους ετοιμάσου!!! θα σας έρθει..Εμ,δεν μας ακους να ανεβεις πανω..
Ναι θα ρθω αλλά πρέπει να είμαι πολύ δυνατή γιατί εσείς βιδώνεται δυνατά
ΠερπατώνταςΦακιρης ακους ετοιμάσου!!! θα σας έρθει..
Τραινο μην παρεις μονο..Γιατί κρύφτηκε ο άνθρωπος
Περπατώντας
Είναι και η έλλειψη άγχους που βοηθαειΝαι θα ρθω αλλά πρέπει να είμαι πολύ δυνατή γιατί εσείς βιδώνεται δυνατά
Ενω τα αλλα μεσα δουλεύουν ρολοι.Τραινο μην παρεις μονο..
Με τα αλλα κουτσα στραβα θα φτασει..με το τραινο δεν ειναι σιγουρο.Ενω τα αλλα μεσα δουλεύουν ρολοι.
Ναι. Μπαινεις σε αεροπλανο και κανεις τον σταυρό σου λέγοντας μεσα σου... θα φτασω; δεν θα φτασω; Θα με βρουν αν γινει καμια μαλακια; Κι αν με βρουν πως θα ειμαι εστω νεκρος.Με τα αλλα κουτσα στραβα θα φτασει..με το τραινο δεν ειναι σιγουρο.
Εγγυαται ο Καραμανλης για τα αεροπλανα...Ναι. Μπαινεις σε αεροπλανο και κανεις τον σταυρό σου λέγοντας μεσα σου... θα φτασω; δεν θα φτασω; Θα με βρουν αν γινει καμια μαλακια; Κι αν με βρουν πως θα ειμαι εστω νεκρος.
Ενταξει... τωρα ησυχασα!Εγγυαται ο Καραμανλης για τα αεροπλανα...
Ακριβώς ακριβώςΝαι. Μπαινεις σε αεροπλανο και κανεις τον σταυρό σου λέγοντας μεσα σου... θα φτασω; δεν θα φτασω; Θα με βρουν αν γινει καμια μαλακια; Κι αν με βρουν πως θα ειμαι εστω νεκρος.
Καλα,θα ερθω εγω να σε παρω τοτε.Ακριβώς ακριβώς
Λέω Πάει Ανδριάνα κάνω το σταυρό μου ρίχνω 5 δάκρυα και Μπα δεν γίνεται να πεθάνω σήμερα
.
Κουτσά στραβά με το αεροπλάνο???Με τα αλλα κουτσα στραβα θα φτασει..με το τραινο δεν ειναι σιγουρο.
Ο συναγωνιστής κρυώνει και είναι σκεπασμένος?
Δώσε & σώσε!! Μη μας λυπάσαικαλησπέρα, εδώ είμαι απλά κάποια πράγματα με έχουνε χαλάσει τελευταία
Αλλά κάθε μέρα με βιδώνεται και εγώ θα ξεβιδώνω
Παιζατε τον αστεγο ; Τον επαιζε κατω απο τα σκεπασματα ;
Αντριάνα μου εδώ πρέπει να απαντήσεις εσύ!Αλάνια ζηλεύω
θέλω να την πάρω και εγώ μαζί