Spiros_73
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2011
- Like
- 23.375
- Πόντοι
- 5.906
ψεμματα δεν λεωΣου άρεσε κουφαλίτσα;
Μη δεις την λέξη "κώλο" εσύ, έρχεσαι σε οίστρο![]()

ψεμματα δεν λεωΣου άρεσε κουφαλίτσα;
Μη δεις την λέξη "κώλο" εσύ, έρχεσαι σε οίστρο![]()
Δεν σε έχω συναντήσει αλλά μακάρι να τον δίνεις, τουλάχιστον από τις φωτό φαίνεται πολύ ωραίος (όπως και το σώμα σου γενικά).Τέτοια να γράφετε, να μου ζητάνε κώλο μετά!![]()
εχει και προσωπαραΔεν σε έχω συναντήσει αλλά μακάρι να τον δίνεις, τουλάχιστον από τις φωτό φαίνεται πολύ ωραίος (όπως και το σώμα σου γενικά).
Θα σε απογοητεύσω... ΔΕΝ ΤΟΝ ΔΊΝΩ!Δεν σε έχω συναντήσει αλλά μακάρι να τον δίνεις, τουλάχιστον από τις φωτό φαίνεται πολύ ωραίος (όπως και το σώμα σου γενικά).
μπορεις να μας εξηγησεις το γιατι δεν τον δινεις αν θες?Θα σε απογοητεύσω... ΔΕΝ ΤΟΝ ΔΊΝΩ!
Χρειάζεται να μας εξηγήσει η Μελίνα ή ή οποιαδήποτε κοπέλα γιατί δεν κάνει κάτι;;μπορεις να μας εξηγησεις το γιατι δεν τον δινεις αν θες?
ΦΤΟΥΥ !!! ΑΤΥΧΙΑ ΧΑΧΧΑΘα σε απογοητεύσω... ΔΕΝ ΤΟΝ ΔΊΝΩ!
Αιμορροΐδες bro μου..!μπορεις να μας εξηγησεις το γιατι δεν τον δινεις αν θες?
ευχαριστω που μου ελυσες την απορια αγαπηΑιμορροΐδες bro μου..!
Αιμορρο-δεν ειδες !!!! χαχαΑιμορροΐδες bro μου..!
Δεν λέει πουθενα ότι το δίνεις.Τέτοια να γράφετε, να μου ζητάνε κώλο μετά!![]()
Θα σε απογοητεύσω... ΔΕΝ ΤΟΝ ΔΊΝΩ!
Δεν χρειάζεται να τον δίνει.Θα σε απογοητεύσω... ΔΕΝ ΤΟΝ ΔΊΝΩ!
Βάλε μια φωτογραφία με τον κώλο σου και ας μην το δίνεις.... Απλά να τον δούμεΘα σε απογοητεύσω... ΔΕΝ ΤΟΝ ΔΊΝΩ!
Δεν πειράζει, θα τα πούμε σύντομα από κοντά.Θα σε απογοητεύσω... ΔΕΝ ΤΟΝ ΔΊΝΩ!
Με γλειψιμο φευγουνΑιμορροΐδες bro μου..!
Πραγματι κ αμα είναι καθαρό κ μυρωδάτο οπως του μωρού, η υπέρτατη καυλα.Με γλειψιμο φευγουν
ποσο σου στοιχησε η ζημια αδερφε?2ωρακι εχθες κ την πιο πολύ ώρα ασχολήθηκα με το υπέροχο κωλαράκι της με διαφορους τρόπους,.
Βαλτε την Φαντασια σας να οργιάσει.
Αυτα έτσι για να ξυπνήσουν τα αιματα.
Καλό απόγευμα κ να προσέχετε το κορίτσι.