κωλοφαγούρα έχει...
την τρώει ο κώλος της
κωλοφαγούρα έχει...
έτσι...την τρώει ο κώλος της
έτσι...
Πήρε φωτιά ο κώλος..... !
αυριο ειναι η γιορτη σου σημερα θα την παρειςξερουμε σημερα ειναι διαθεσιμη η αντριαννα??
ναι σωστος φιλε μου αυριο ηθελα να πω ξερουμε αν ειναι διαθεσιμηαυριο ειναι η γιορτη σου σημερα θα την παρεις
ξερω οτι δουλευει εγω την βρηκα στο viper χθες απλως παει χαλαρα ακομη....ναι σωστος φιλε μου αυριο ηθελα να πω ξερουμε αν ειναι διαθεσιμη
ειχαμε μιλησει την κυριακη και μου ειπε να την παρω τηλ χθες για να κλεισουμε ραντεβου για αυριο αλλα δεν απαντουσε στο τηλ ειναι ευκαιρια τωρα που ανεβαινω αυριο αθηνα για κατι δουλειες να βρεθουμε γιατι δεν ανεβαινω συχνα επανω εξαλλου πρεπει να κανω ενα δωρο και στον εαυτο μου που γιορταζωξερω οτι δουλευει εγω την βρηκα στο viper χθες απλως παει χαλαρα ακομη....
προφανως πρεπει να επιμινηςειχαμε μιλησει την κυριακη και μου ειπε να την παρω τηλ χθες για να κλεισουμε ραντεβου για αυριο αλλα δεν απαντουσε στο τηλ ειναι ευκαιρια τωρα που ανεβαινω αυριο αθηνα για κατι δουλειες να βρεθουμε γιατι δεν ανεβαινω συχνα επανω εξαλλου πρεπει να κανω ενα δωρο και στον εαυτο μου που γιορταζω
για να δουμε και σημερα θα απαντησει??προφανως πρεπει να επιμινης
φιλε, αν θες τη γνωμη ...ουτε σημερα μπορουμε να σε βρουμε στο κιν. :'( :'(
απ οτι φαινεται φιλε πρεπει να προχωρησω παρακατω οπως λες...εδω και δυο μερες παιρνω αλλα τιποταφιλε, αν θες τη γνωμη ...
μηπως ηρθε η ωρα να προχωρησεις παρακατω?
Αν πια πεθαινεις να τη δεις γραψε ΠΜ σεκανενα κολλητο της απο εδω μεσα (εχει μπολικους) να σε φτιαξουν....Ειμαι σιγουρος πως σε καποιον απο τους πολλους θα σηκωσει το τηλεφωνο...
ξερω οτι δουλευει εγω την βρηκα στο viper χθες απλως παει χαλαρα ακομη....
απ οτι φαινεται φιλε πρεπει να προχωρησω παρακατω οπως λες...εδω και δυο μερες παιρνω αλλα τιποτα
προφανως πρεπει να επιμινης
οποτε του απαντησει να τη γραψει στα αρχιδια του...σωστός....
εξάλλου δεν χάνεται η ανδριάννα, εδώ θα είναι. όποτε του απαντήσει θα την δει...
ειχαμε μιλησει την κυριακη και μου ειπε να την παρω τηλ χθες για να κλεισουμε ραντεβου για αυριο αλλα δεν απαντουσε στο τηλ ειναι ευκαιρια τωρα που ανεβαινω αυριο αθηνα για κατι δουλειες να βρεθουμε γιατι δεν ανεβαινω συχνα επανω εξαλλου πρεπει να κανω ενα δωρο και στον εαυτο μου που γιορταζω