pilofori
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 19
- Like
- 9.917
- Πόντοι
- 9.095
άλλο κινητο εχεις εσυ πορνεΕμενα ανοιχτο το διχνει το Viber της παντως
άλλο κινητο εχεις εσυ πορνεΕμενα ανοιχτο το διχνει το Viber της παντως
ρώτα τον αητό... τον τσερβελόποτε ανοιγει η αντριαννα το κιν.να κλεισουμε ραντεβου???
ρώτα τον αητό... τον τσερβελό
τον σεξοποδηλάτη...
που εισαι αντριαννα γιατι δεν απαντας???
έτσι τώρα που γνωριστήκαμε και τα λέμε εάν έχεις κανένα ποδηλατάκι για φτιάξιμο εδώ είμαστε ...και που είσαι τζάμπα για σένα kavlares...
εγώ είμαι κομπλέ απο δίτροχο...
για τη γιορτή σου εεεεε! Πονηρούλη! Επιμονή κ υπομονή...οχι ρε φιλε τι λες τωρα???προχθες μιλησαμε και μου ειπε να την παρω σημερα τηλ να συννενοηθουμε για να κλεισουμε ραντεβου για την πεμπτη γιατι θα ανεβω αθηνα απο πατρα για κατι δουλειες...τοσο καιρο περιμενα να ερθει η πεμπτη και τωρα αρχιδια
ναι ρε φιλε να κανω ενα δωρο στον εαυτο μου και τωρα παπαρια...ευκαιρια ηταν γιατι ανεβαινω για κατι δουλειες τωρα παει δεν ανεβαινω συχνα αθηναγια τη γιορτή σου εεεεε! Πονηρούλη! Επιμονή κ υπομονή...
μη ξενερώνεις. Αφού θα ανέβεις έτσι κ αλλιώς συνέχισε να στέλνειςναι ρε φιλε να κανω ενα δωρο στον εαυτο μου και τωρα παπαρια...ευκαιρια ηταν γιατι ανεβαινω για κατι δουλειες τωρα παει δεν ανεβαινω συχνα αθηνα
αντε να δουμε ρε φιλε μακαρι...ανριαννα κερναω και για την γιορτη μουμη ξενερώνεις. Αφού θα ανέβεις έτσι κ αλλιώς συνέχισε να στέλνεις
την φόβισες....:'( :'(δωσε ενα σημειο ζωης αντριανναααααααααα
την φόβισες....
πάρτο με το μαλακό...
την φόβισες....
πάρτο με το μαλακό...
κωλοφαγούρα έχει...ναι και απο από το φόβο της δεν να μιλήσει! Αρρωστησε πολυ μαλλον....
αν μπλεξεις με νεολαιους αυτα παθαινειςκωλοφαγούρα έχει...
νεολαίους η κλωναραίους...?αν μπλεξεις με νεολαιους αυτα παθαινεις