jorgekavlares
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Like
- 1.450
- Πόντοι
- 546
ο πούτσος ο ξεσκούφωτος?
Πάντως απο τη στιγμή που οι κοπέλες σηκώνουν διαφορές φωτο στο σάιτ θα έπρεπε να σηκώνουν καθε φορά και τις εξετάσεις τους. Θα έπρεπε να το ζηταμε εμείς.
Πάντως απο τη στιγμή που οι κοπέλες σηκώνουν διαφορές φωτο στο σάιτ θα έπρεπε να σηκώνουν καθε φορά και τις εξετάσεις τους. Θα έπρεπε να το ζηταμε εμείς.
τελικά ποιός διαχειρίζεται την Αντριάννα ο Τάσος ή ο Ζαντρέν...???
έχω μπερδευτεί...
όταν σηκώσεις το τηλεφωνάκι και κανονίσεις με την οποιαδήποτε κοπέλα , ζητάς να σου προσκομίσει όταν βρεθείτε και τις εξετάσεις...είναι τόσο απλό από την στιγμή που το θεωρείς βασική προϋπόθεση για να συναντήσεις κοπέλα...
θα την χρεώνεις λιγότερα μάλλον, γι' αυτό σε προτίμησε!!!έπεσες στην αλλαγή βάρδιας τώρα ανέλαβα εγώ κουμάντο , ελπίζω να σε ξεμπέρδεψα...
Δεν υπαινησομαι τιποτα και δεν ξέρω τίποτα. Το εχω ξαναγραψει και παλιότερα σε αλλο νημα. Οι κοπέλες σηκώνουν φώτο ενημερωνοθν για τιμές προγράμματα κτλ γιατί να μην σηκώνουν κια φορά το μήνα και τις εξετασεις τους. Που είναι το κακο? Δεν το λεω συγκεκριμένα για αυτη την κοπέλα. Και φυσικά μην συγκρίνεις μια γκομενα με ενα call girl που παει με 10 τη μερα.
θα σου κανω μια ερωτηση και φυσικα αν θελεις απαντας συμφωνεις με ολους? τα ποστ σου αυτο δειχνουνκαλα τα λες
θα την χρεώνεις λιγότερα μάλλον, γι' αυτό σε προτίμησε!!!
Τσού ....της προσφέρω ποιότητα ,Όχι ποσότητα...εν καιρό θα καταλάβεις.. .
εν καιρώ... θα εννοείς μάλλον
σα να λέμε τον έχεις μικρό...