Διαγραμμένο μέλος 190700
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.403
- Πόντοι
- 456
Απαπαπα κόλασηΜόλις βγήκα απ’ το μπάνιο
Απαπαπα κόλασηΜόλις βγήκα απ’ το μπάνιο
Ατέλειωτη κορμάρα
Εγώ μόλις τον έχω βγάλει και τον παίζω για πάρτη σου...Μόλις βγήκα απ’ το μπάνιο
Αδερφέ θα δώσεις 120 για μιση ώρα γιατί δεν ξέρω η Αντριαννα να κάνει εκπτώσεις;;Καλημερα σε ολους
Μιση ωρα, τοσο μπορει, τοσο θελει ο φιλος μην τον σχολιαζουμε.
Εμεις δλδ που παιρνουμε μεγαλα ραντεβου ειμαστε οι εξυπνοι η οι γαμιαδες, κοροιδα ειμαστε αλλα οκ!!
Φιλικα
Αχχχα, σωστόςΑδερφέ θα δώσεις 120 για μιση ώρα γιατί δεν ξέρω η Αντριαννα να κάνει εκπτώσεις;;
Έβγαλες μπόλικα ασπράδια??Εγώ μόλις τον έχω βγάλει και τον παίζω για πάρτη σου...
Μα που να αντέξει κανείς;Έβγαλες μπόλικα ασπράδια??
Αχχχα
Σε λίγες μέρες babyΑτέλειωτη κορμάρα
Πότε επιστρέφεις;;
Σε περιμένουμε.Σε λίγες μέρες baby
Χχαχα λεβεντακο μου δεν ξερω αν η φιλη σου, σου κανει εκπτωσεις και σε ποιους τα κανει αλλα μαλλον επειδη τα λετε καλα... ειδικα σε οικονομικα θεματα ..... συνεχιστε να τα λετε ...Αδερφέ θα δώσεις 120 για μιση ώρα γιατί δεν ξέρω η Αντριαννα να κάνει εκπτώσεις;;
Τότε καλύτερα για γαρίδες να μιλήσουμε όχι για μισάωραΧχαχα λεβεντακο μου δεν ξερω αν η φιλη σου, σου κανει εκπτωσεις και σε ποιους τα κανει αλλα μαλλον επειδη τα λετε καλα... ειδικα σε οικονομικα θεματα ..... συνεχιστε να τα λετε ...
ριξε μια ματια στις κριτικες μου !!!
και καλο να ειναι να μην ειρωνευεσαι καποιον συναγωνιστη χθες που ρωτησε για μισαωρο ....
Ουτε το ενα αλλα ουτε κ το αλλοΤότε καλύτερα για γαρίδες να μιλήσουμε όχι για μισάωρα
Κωλομαγουλάρες για πολλά σκαμπήλια
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Για πείτε μου μπορείτε να βλέπετε τα βίντεο γιατί όταν ανεβάζω από το iPhone κάποιοι λέτε ότι δεν βλέπουνε
Φαίνεται.....φαίνεται.....κι ειναι ωραίοΚωλομαγουλάρες για πολλά σκαμπήλια
Πάρα πολύ ωραίο...Φαίνεται.....φαίνεται.....κι ειναι ωραίο
27Καλησπέρα , η ηλικία της adrianas...;
Καλώς την...!Ο κάνετε πάρτι χωρίς εμένα