Nikolaras333
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2020
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Βαλε ρε αντριανα κανένα βιντεο καλο, πολυ μικρα κ λαιτ ειναι αυτα που βαζεις. Τζαμπα τα βαζεις
Δεν βάζω ποτέ τίποτα δζαμπα...????????Βαλε ρε αντριανα κανένα βιντεο καλο, πολυ μικρα κ λαιτ ειναι αυτα που βαζεις. Τζαμπα τα βαζεις
Καλημέρα.Δεν βάζω ποτέ τίποτα δζαμπα...????????
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Καλημέρα, Καλημέρα ?❤❤?????❤????????❤???????❤??????
Ειλικρινής όπως πάντα καλή σού μέρα κ ελπίζω αυτές τις μέρες να είσαι καλυτεραΔεν βάζω ποτέ τίποτα δζαμπα...????????
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Καλημέρα, Καλημέρα ?❤❤?????❤????????❤???????❤??????
Καλησπέρα Αντριάνα μεχρι τι ηλικιες κάνεις συναντήσεις ειμαι 20 με.δέχεσαι??
Νιατο μια χαρα θα κανετε συναντηση !Καλησπέρα Αντριάνα μεχρι τι ηλικιες κάνεις συναντήσεις ειμαι 20 με.δέχεσαι??
Αμα το εχει κανει δεν θα σε κολλησει ε?@adriannaxxx ελπίζω να δικαιολογήσεις την αδιακρισία μου, όμως λόγω των ημερών είναι σημαντικό να ρωτήσω εάν έχεις κάνει το εμβόλιο ή όχι. Το νήμα είναι μεγάλο οποτε μπορεί να έχει αναφερθεί ήδη η ίδια ερώτηση από άλλους και να μην την είδα.
Για να δούμε .....
Τι ωραία...
Βίντεο ανεβασε ρε καυλα????!
Λαθος..αμα δεν το έχεις παίξει τουλάχιστον 4 μέρες...Μόνο ἀνηλίκους δέ δέχεται φίλε...
Μάλιστα πρεπει να μην τον έχουμε παιξει δηλαδή 4 μέρες για να σε δουμεΛαθος..αμα δεν το έχεις παίξει τουλάχιστον 4 μέρες...
Να τον εχει πεξει εννοείς!!Λαθος..αμα δεν το έχεις παίξει τουλάχιστον 4 μέρες...
Εεεεε αμα θες ποιοτικάΜάλιστα πρεπει να μην τον έχουμε παιξει δηλαδή 4 μέρες για να σε δουμε