G.G.XXX
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1.200
- Πόντοι
- 216
Κοριτσάρα αυτοί που στα λένε αυτά, σε έχουν πηδήξει?Έτσι μου λένε 2..3 άτομα Ασταμάτητα ότι είναι αμαρτία..κουράστηκα να με χτυπάνε Έτσι!
Κοριτσάρα αυτοί που στα λένε αυτά, σε έχουν πηδήξει?Έτσι μου λένε 2..3 άτομα Ασταμάτητα ότι είναι αμαρτία..κουράστηκα να με χτυπάνε Έτσι!
Μάνα μόυ??????Κοριτσάρα αυτοί που στα λένε αυτά, σε έχουν πηδήξει?
Ξέρει η μάνα σου πως κανείς αυτή τη δουλειά?Μάνα μόυ??????
Ναι!απο την αρχή της το είπα γιατί πίστευα ότι θα με καταλάβει....αλα νοΞέρει η μάνα σου πως κανείς αυτή τη δουλειά?
Μα αυτό το βίντεο δεν ?
Οκ. Συγγνώμη για την ερώτηση αλλά ειλικρινά δεν το περίμενα!!!!Ναι!απο την αρχή της το είπα γιατί πίστευα ότι θα με καταλάβει....αλα νο
Πιο ?Οκ. Συγγνώμη για την ερώτηση αλλά ειλικρινά δεν το περίμενα!!!!
Ότι θα το είχες πει στη μητέρα σου, εντάξει, αμαρτία μπορεί να μην είναι, αλλά η μάνα σου είναι δύσκολο να το δεχτεί, ελπίζω να το καταλαβαίνεις.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Πιο ?
Ότι???
Τώρα το κατάλαβα!Αλα τότε σκέφτηκα αφού δίνω και λαμβάνω χαρά θα το δεχτεί ????Ότι θα το είχες πει στη μητέρα σου, εντάξει, αμαρτία μπορεί να μην είναι, αλλά η μάνα σου είναι δύσκολο να το δεχτεί, ελπίζω να το καταλαβαίνεις.
Τώρα το κατάλαβα!Αλα τότε σκέφτηκα αφού δίνω και λαμβάνω χαρά θα το δεχτεί ????Λ`
Λίγο αφελές αυτό που λες.Ελπίζω να σου μιλάει και να μην έχει σταματήσει την επικοινωνία μαζί σου.Τώρα το κατάλαβα!Αλα τότε σκέφτηκα αφού δίνω και λαμβάνω χαρά θα το δεχτεί ????
Είσαι γεννημένη για αυτή τη δουλειά κούκλα μου, είσαι γεννημένη για να ικανοποιείς τους άντρες, δεν είναι κακό, ούτε αμαρτία αν εσύ νιώθεις ωραία για αυτό που κάνεις.Τώρα το κατάλαβα!Αλα τότε σκέφτηκα αφού δίνω και λαμβάνω χαρά θα το δεχτεί ????
Για τι πράγμα σου λενε οτι ειναι αμαρτια;Έτσι μου λένε 2..3 άτομα Ασταμάτητα ότι είναι αμαρτία..κουράστηκα να με χτυπάνε Έτσι!
Αύριο εχω εξομολόγησή ...θα πω ότι είμαι πορνη
Το έχω σκεφτεί αυτό 2 χρόνια..τόσο χρειάστηκε..Είσαι γεννημένη για αυτή τη δουλειά κούκλα μου, είσαι γεννημένη για να ικανοποιείς τους άντρες, δεν είναι κακό, ούτε αμαρτία αν εσύ νιώθεις ωραία για αυτό που κάνεις.
Με τη μητέρα σου, σίγουρα δεν είμαι ο κατάλληλος άνθρωπος να σου πω τι θα κάνεις, αν πιστεύεις πως η εξομολόγηση θα σε βοηθήσει, κάντο, αλλά κάντο με τη ψυχή σου, μη σκέφτεσαι πως πρέπει να το κάνεις, για τη ψυχή η εξομολόγηση είναι τροφή, μπορεί να της δώσει ενέργεια, μπορεί όμως να την δηλητηριάσει.
Το σοβαρεψα και το βάρυνα το θέμα, αλλά ήθελα να στο πω, ίσως σε βοηθήσω λίγο.
?????-Πάτερ αμάρτησα
-Τι έκανες τέκνον μου;
-Είμαι πόρνη
<πάτερ κρυφοκοιτάει απ' τη κουρτίνα βλέπει την αντριάνα και παθαίνει σοκ>
-Αχμ... Συγχωρεμένη τέκνον μου. Τηλεφωνάκι;
?????ΔΙΣΚΟΛΟ ΤΟ ΕΊΔΑ.
Αν έστω ένας άνθρωπος μπορεί να σε καταλάβει, να σε αποδεχτεί και να σε αγαπάει τότε δεν γίνεται ο Θεός ο οποίος έχει πολύ περισσότερη κατανόηση και συμπόνοια από όλους τους ανθρώπους να μη σε δέχεται και να σε αγαπάει. Μην ανησυχείς στο θέμα της "αμαρτίας". Ο Θεός είναι σαν τους γονείς μας x1000 σε θέματα κατανόησης και αγάπης.Τώρα το κατάλαβα!Αλα τότε σκέφτηκα αφού δίνω και λαμβάνω χαρά θα το δεχτεί ????