papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.646
- Πόντοι
- 27.261
της το εχεις πει η' οχι ακομα?Καλησπέρα συναγωνιστή,η Αντριάννα είναι μοντέλο,είναι κουκλάρα!!
της το εχεις πει η' οχι ακομα?Καλησπέρα συναγωνιστή,η Αντριάννα είναι μοντέλο,είναι κουκλάρα!!
της το εχεις πει η' οχι ακομα?
Καλησπέρα συναγωνιστή εδώ το τρολαρισμα σε εμένα πάει στο φουλ και δεν το έχει καταλάβει;της το εχεις πει η' οχι ακομα?
δαφφυ ειναι η ευκαιρια σου να της δειξεις τον καλο σου χαρακτηρα.Καλησπέρα συναγωνιστή εδώ το τρολαρισμα σε εμένα πάει στο φουλ και δεν το έχει καταλάβει;
Δεν της το έχω πει, ντρέπομαι!!δαφφυ ειναι η ευκαιρια σου να της δειξεις τον καλο σου χαρακτηρα.
τελικα της το ειπες η' οχι ?
Ακόμη ψάχνω τα μυνήματα,....δαφφυ ειναι η ευκαιρια σου να της δειξεις τον καλο σου χαρακτηρα.
τελικα της το ειπες η' οχι ?
Ε ναι.Δεν είμαστε όλοι έτσι!Ἔ ὄχι καί γέροι! Ὄχι καί γέροι!
Πάντως η γκόμενα είναι για ακαποτο αν έχει κάποιος τα κοτσια να το κάνει
Και λίγα λες...Καλησπέρα συναγωνιστή,η Αντριάννα είναι μοντέλο,είναι κουκλάρα!!
Ακόμη καλύτερη!!Και λίγα λες...
Την Αντριάνα την ρώτησες?Πάντως η γκόμενα είναι για ακαποτο αν έχει κάποιος τα κοτσια να το κάνει
θα τα βρεις αν πατησεις το φακελακι διπλα απο το ονομα σου.Ακόμη ψάχνω τα μυνήματα,....
μην ανησυχεις δαφφυ, πεστο σε μενα εδω και θα της το πω σε μηνυμα εγω για σενα.Δεν της το έχω πει, ντρέπομαι!!
Γιατί να ρωτήσω? Εγώ θα το κάνω για να ρωτήσω?Την Αντριάνα την ρώτησες?
??????????????????????????θα τα βρεις αν πατησεις το φακελακι διπλα απο το ονομα σου.
διπλα απο το ονομα σου ειναι ενα φακελακι.
αμα το πατησεις θα δεις τα μηνυματα σου... μην το ξεχασεις.
αλλα γιατι να το ξεχασεις ?
αμα το ξεχασεις, αυτο σημαινει οτι
1) εχεις πολλα μηνυματα και
2) απαξιωνεις το φιλο μας που μας εχει εκφρασει τον ερωτα του για σενα.
τοσο καιρο σου εχει στειλει το παιδι το γιαννιωτικο και εσυ ακομα τα ψαχνεις.
ειναι στο φακελακι, δεξια απο το ονομα σου και αριστερα απο το καμπανακι
δηλαδη ειναι αναμεσα σε αυτα τα δυο το φακελακι, στο ονομα σου και στο καμπανακι δηλαδη, που αν το πατησεις σε παει στα μηνυματα.
το ξεχασες ?
πριν λιγο στο ειπα.
το πατας και πας στα μηνυματα.
αδε γρηγορα... ΓΙΑΤΙ ΑΡΓΕΙΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ ?????????????
???????????????????????????????????????μην ανησυχεις δαφφυ, πεστο σε μενα εδω και θα της το πω σε μηνυμα εγω για σενα.
επειδη σε συμπαθησα.
Άπαπα, θα δούνε τα μπλε μάτια να γίνουν μαύρα.Την Αν
Την Αντριάνα την ρώτησες?
Τον συμπάθησα και εγώ....το γλυκούλημην ανησυχεις δαφφυ, πεστο σε μενα εδω και θα της το πω σε μηνυμα εγω για σενα.
επειδη σε συμπαθησα.
Ο Τασούλας?Και ενας αστυνομος να επιβάλει την τάξη.