adriannaxxx
Call-Girl
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2018
- Like
- 87.686
Από δίπλα μου πέρασες!Καλησπέρα, εχουμαι βγει σαν μυρμήγκια στο Ερμού
Σήμερα βλέπω έχουμε ορεξουλες!
Από δίπλα μου πέρασες! εεεεε?
ούτε, αλά εσύ μου φυτέψειςΣήμερα βλέπω έχουμε ορεξουλες!
Και γω Ερμού ήμουν. Χαμός γινόταν μέχρι το Μοναστηράκι.από που?
Εγώ να σου φυτέψω ότι θέλεις. Να σου οργωσω το χωράφι και να το σπειρω!ούτε, αλά εσύ μου φυτέψεις
Ρε παππού σε κάθε νήμα τα ίδια κούρασες να πουμε όλο Θα Θα θα και θα θα είσαι
ρε βουτηρομπεμπε δεν κοιτας τα μουτρα σου λεω εγω,που θα μου πεις και ποτε και αν θα γαμισω?εγω γαμω,εσυ πες τι κανεις.και ενημερωνω με κριτικες και αναφορες στα νηματα.και δεν ειμαι προμοτορας.ενω εσυ στα 100 μηνυματα που εχεις ,ουδεμια ενημερωση,καμια κριτικη,τιποτα βοηθεια σε κανεναν.ενα μηδενικο τα μηνυματα σου.ποιος ο λογος που εισαι εδω?γιαυτο αντε τσακισου,αν κουραστικες κιολας.μην με διαβαζεις.Ρε παππού σε κάθε νήμα τα ίδια κούρασες να πουμε όλο Θα Θα θα και θα θα είσαι
ναι.παρα πολυ.για διαβασε τον.
σωστος σωστος
Καλα ντεεε μην εξεγείρεσαι πάθεις και τίποτα και δεν προφτάσεις να έρθεις Αθήνα τελικάρε βουτηρομπεμπε δεν κοιτας τα μουτρα σου λεω εγω,που θα μου πεις και ποτε και αν θα γαμισω?εγω γαμω,εσυ πες τι κανεις.και ενημερωνω με κριτικες και αναφορες στα νηματα.και δεν ειμαι προμοτορας.ενω εσυ στα 100 μηνυματα που εχεις ,ουδεμια ενημερωση,καμια κριτικη,τιποτα βοηθεια σε κανεναν.ενα μηδενικο τα μηνυματα σου.ποιος ο λογος που εισαι εδω?γιαυτο αντε τσακισου,αν κουραστικες κιολας.μην με διαβαζεις.