adriannaxxx
Call-Girl
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2018
- Like
- 87.706
Στο πα και στο ξαναλέω, ωραία η κωλάρα, ωραίες και οι βυζαρες με τις ρογες-πιπίλες αλλα εμένα αυτά τα χειλάκια είναι που με τρελαίνουν!
τι φαντασμα ειναιδεν υπαρχει αυτη η γυναικα !
καλημέρατι φαντασμα ειναι
.... φίλε μου Πανάγο ο Καρυπίδης είναι.καλημέρα
ειναι νεστωρ και εγω Ηρακλής!!! Χαχα.... φίλε μου Πανάγο ο Καρυπίδης είναι.
ΘΕΣΜΟΣ & ΝΕΣΤΩΡ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ.
αρχοντα τα σεβη μου λεω μετα απο ολα αυτα που μας βρηκανε μην εγινε και η αντριαννα βρυκολακας :- και πινει το αιμα αντι για σπερμα.... φίλε μου Πανάγο ο Καρυπίδης είναι.
ΘΕΣΜΟΣ & ΝΕΣΤΩΡ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ.
παναγο φιλε τσακωσες και την μυθολογια βλεπω ;) δεν τους λες εκει να κανουν καμμια σοβαρη ταινια με τους θεους του ολυμπου να γαμανε της θεες της μυθολογιας αυτα ειναι σεναρια οχι τα fake taxiειναι νεστωρ και εγω Ηρακλής!!! Χαχα
.. φίλε μου καλέ σάν Ηρακλής πού είναι ο Πανάγος και εσύ Νέστωρ ο άθλος της μεταγραφής στο sougar... είναι δεδομένηαρχοντα τα σεβη μου λεω μετα απο ολα αυτα που μας βρηκανε μην εγινε και η αντριαννα βρυκολακας :- και πινει το αιμα αντι για σπερμα
φιλε μου καλε αυτα ειναι για τα νεα παληκαρια ;) εμεις αρχισαμε και τραβιομαστε σιγα σιγα.. φίλε μου καλέ σάν Ηρακλής πού είναι ο Πανάγος και εσύ Νέστωρ ο άθλος της μεταγραφής στο sougar... είναι δεδομένη
... έχεις δίκιο στέλνουμε άξιο ΣΠΑΡΓΑΝΟ...φιλε μου καλε αυτα ειναι για τα νεα παληκαρια ;) εμεις αρχισαμε και τραβιομαστε σιγα σιγα
ετσι... έχεις δίκιο στέλνουμε άξιο ΣΠΑΡΓΑΝΟ...
αυτο εννοειτε ;) απλος καλο ειναι να υπαρχουν και νεα μελη στο φορουμ που θα αρχισουν σιγα σιγα να δινουν τα φωτα τους οχι μονο βυζαρα κωλαρα μουναρα και απο ενημερωση μηδενγιατί τε τάσο?
η εμπειρία του παλιού ειναι αναντικατάστατη...!!
εχω γράψει πολλα σεναρια αφου με λενε πανάγο σαλιερι. Αν γίνουν θα δείτε τρομερες υποθέσεις βασισμενες και σε αληθινες προσωπικες εμπειρίεςπαναγο φιλε τσακωσες και την μυθολογια βλεπω ;) δεν τους λες εκει να κανουν καμμια σοβαρη ταινια με τους θεους του ολυμπου να γαμανε της θεες της μυθολογιας αυτα ειναι σεναρια οχι τα fake taxi
πρεπει να καταθεσουν στις μουναρες των κοριτσιων ας πληρωσουν αργότερα εφοριααυτο εννοειτε ;) απλος καλο ειναι να υπαρχουν και νεα μελη στο φορουμ που θα αρχισουν σιγα σιγα να δινουν τα φωτα τους οχι μονο βυζαρα κωλαρα μουναρα και απο ενημερωση μηδεν