adriannaxxx
Call-Girl
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2018
- Like
- 87.726
μα μαζί είμαστε εμείς σε ολαΕίναι η μόνη που δεν χαλάει χατήρια....
μα μαζί είμαστε εμείς σε ολαΕίναι η μόνη που δεν χαλάει χατήρια....
σε λίγο θα τον πεις και διφραγκο ρε κορίτσιαχ, Φράνκο ,θέλω να νοιώσω ότι θα το περάσουμε όλα αυτά μαζί όλη
χαχαχα Ναι...ξαπλωμένη σηκώνομαι για ξαπλώσω πάλισε λίγο θα τον πεις και διφραγκο ρε κορίτσι
ειμαστε ωραια με την πλακουλα μας.ασε τασσο να με λεει οπως θελει.κανενα θεμα.σε λίγο θα τον πεις και διφραγκο ρε κορίτσι
αστην ρε το ξέρω πλάκα την κάνω γιατί 20 χρόνια στην Ελλάδα ακόμη να μάθει κάποιες λέξειςειμαστε ωραια με την πλακουλα μας.ασε τασσο να με λεει οπως θελει.κανενα θεμα.
έλα να κάνουμε ένα συμπερ μωρό μου... να ξεχαρμανιασεις !!!χαχαχα Ναι...ξαπλωμένη σηκώνομαι για ξαπλώσω πάλι
20 χρονια?μπραβο!δεν τοξερα.αστην ρε το ξέρω πλάκα την κάνω γιατί 20 χρόνια στην Ελλάδα ακόμη να μάθει κάποιες λέξεις
μα μαζί είμαστε εμείς σε ολα
τωρα Είμαστε χωρια...αλλα που θα πάει...καλα να μαστε κ θα ξαναβρεθούμεμα μαζί είμαστε εμείς σε ολα
Έχουμε βουλιάξει τους καναπέδες απ την πολύ ξάπλαχαχαχα Ναι...ξαπλωμένη σηκώνομαι για ξαπλώσω πάλι
Έργο τέχνης
βρε, Τάσο στα ιταλικά το είπα Franko..ακουγεται ορεαειμαστε ωραια με την πλακουλα μας.ασε τασσο να με λεει οπως θελει.κανενα θεμα.
Αντριαννα αντε να τελειωσει η καραντινα να με ξεζουμισεις κ να σε ξεζουμισω!δεν εχω ξαναζησει καλυτερο πραγμα απο αυτο που κανει η αντριαννα!
Καλησπέρα καυλα ατελείωτη
[/quote
Ποιος θα είναι τυχερός να μπει στο κωλαρακι σου πρώτος μετά την καραντίνα !!!Καλησπέρα καυλα ατελείωτη
χαχα ,καλήτερα να το πιστέψω...για το καλό μας θα είναιΣαν το ΙΚΑ θα ναι τυπε.
Με χαρτακι θα περιμενουμε.